lørdag 2. mai 2009

Joyful, joyful!!!!!

Ja, for en fantastisk overaskelse jeg fikk på døren i ettermiddag. Største jenta og jeg hadde satt oss ned for å lage kort og da ringte det på døren og på utsiden sto Jannicke fra Fryd for øyet. Og med seg hadde hun den fineste og flotteste gevinst jeg noen gang her sett og fått!!




I posen var det en fantastisk vakker blomsterbukett, med alt som hjertet, og jeg;0), liker!!


Men det var jo enda mere!! Selv om jeg syns blomster buketten var mer enn nok, var det også en skjønn stett glassklokke med siseleringer(?)! Vanskelig å få tatt fine bilder av glasset.


Og ikke nok med det, inne i klokken lå den en såpe som dufter nydelig!! Den skal inn på syrommet, har noen såper der som gleder meg. Oppå såpen var det festet en kjempefin spenne i lilla pyntet med en ull sommerfugl og perler!




Passet lillemor perfekt!! Og det var faktisk ikke alt for under glassklokken lå den en koselig pakke med servietter, men den har jeg helt glemt bort å fotografere i gleden :0}



Dere er helt gale som gir bort såååååå masse flott! Tuuusen takk igjen Lise og Jannicke!! Joyful, joyful!!! Har ikke nok superlativer til å få sagt hvor fornøyd jeg ble med den gevinsten!!!!!! Konkuransen var i forbindelse med at jentene starter nettbutikk til tirsdag! Besøk dem på deres blogg Fryd for øyet eller i butikken på Kaldnes brygge, sånn som jeg:0)))


455 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   601 – 455 av 455
‹ Eldst ‹Eldre   601 – 455 av 455   Nyere› Nyest»