torsdag 21. juli 2011

Sommerkveld!

Noen stemningsbilder fra terassen, tatt for noen dager siden. Sitter her i kveld også og innholdet i glasset er identisk. Sliter fortsatt litt med å få drukket opp Finn sin rosèvin :/..


Lykter i taket. Her ser dere også kaprifolen som så vidt har krøpet opp og under taket her. Lykke <3 <3 <3






Ett lite "fuglebad" med telys og roser.




Oversiktsbilde tatt fra terassedøren rett før sengetid :)





Her nyter vi rolige dager hjemme. Noen store turer har vi ikke planer om i ferien og alle koser seg hjemme med venner og litt småpussel..


Kos dere dere også! Klem!

onsdag 13. juli 2011

Dukkestua!!

Da kommer de lovede bilder, hvertfall noen av de.. Hadde jo tenkt at dere skulle få se innebilder også, men nå har de største barna inntatt "dukkestua" med luftmadrasser, og overnatter der på omgang med sine venner eller alene. Et veldig godt alternativ til telt, men ikke no gode forhold for en interiør blogger ;)


Blogget fra dette området i fjor også, da så det slik ut. Ble veldig koselig på baksiden her nå!





Har ett ønske om noe klatrende på venstre side av vinduet her, men det er lite jord å plante i... Ønsket var en rose som klatrer over til huset på en rosebue av armeringsjern. Noe jord er det, men ikke så dypt som jeg kanskje kunne tenke meg.





Har lurt på å ta ut bunnen og "kle" en murerbøtte, ala Ernst, slik at den går mer eller mindre i ett med veggen. Tar gjerne imot tips om klatrere som kan egne seg!!??






På utsiden har vi lagt bruddskifer og det blir fint når det gror til skikkelig rundt der.






Imorgen er siste jobbedag for meg før ferien!! Juhuuu! Da er det bare å krysse for fint vær! Idag har det vært skjønt og jeg skal snart ta med meg ett glass rosèvin og kose meg på terassen :D


Klemmer fra Anita!

søndag 10. juli 2011

Sommer!

Litt overraskende at det skulle gå sååå lang tid siden forrige gang jeg blogget, men... Nå er det sommer, sol, vind og snart ferie! Siden sist er jeg ferdig med min videreutdanning og livet er herlig ;)



På terassen har vi investert i ny soffagruppe, så utrolig god å sitte i og fin på samme gang. Bordet har mannen snekret, flinke han.








Denne kassen kjøpte jeg på mesterGrønn i går, 50% avslag. Vurderer å kjøpe en til i morgen som kan huse endel av rotet på syrommet.




Blomstene i hagen står i full flor, er gøy når det gror mer og mer til og fyller ordentlig ut i beddene.





Nå nærmer det seg middag og tid for å sende hjem husets små gjester. Skal få tatt noen bilder av vinterens prosjekt, vi har innredet dukke/lekestue i en del av uthuset vært. Ble stor forskjell ikke bare innvendig men også utvendig. Bilder kommer!


Nyyt sommerdøgnene! Klem!