Kjelen med tomater var et utrolig flott syn med sin friske farge, og jeg var spent på resultatet både i smak og farge..
Marmeladen ble kjempegod, mye bedre enn forventet og veldig anerledes i smaken enn vi hadde trodd. Hvis jeg ikke visste at det var tomater innvolvert hadde jeg ikke kunne gjette det ut fra smaken heller. Den ble nok ikke så frisk og fin i fargen som det så ut til, men det ble noen fine glass som skal bli til venninne og vertinne gaver nå utover høsten!!
5 kommentarer:
Høres spennende ut. Har aldri spist grønne tomater men har sett filmen. ha ha. Stekte grønne tomater er en favoritt! Bruker du dette til varmretter eller kaldretter? Øneker deg en fin fredag. Klem fra Elin:O)
Så spennende :)
Høres kjempegodt ut.
Vi kan jo bytte et glass ved en anledning, du får pelargongele av meg , og jeg tomatmarmelade av deg ;)
Kjempeflott blogg du har laget deg, mye fin lesning her.
Så kult... Tenk grønntomat marmelade. Hva bruker du det til?
De så fine ut i sånne glass. :o)
Det stod i oppskriften at det blant annet kunne brukes til lam, men største frøkna her spiser det på skiva og sier det smaker bedre enn sjokade og det sier jo litt!!
Glassa er barnematglass, så jeg syns jo at den er litt for ekslusiv til å spise som syltetøy jeg da!!
Til Elisabeth; bytter gjerne et glass med deg:o)
Visste ikke at det gikk an å lage marmelade av tomater. Høres kjempe spennende ut:)Må være kjekt å ha drivhus.
Ha en fin lørdagskveld:)
Legg inn en kommentar