mandag 18. august 2008

Vinhøne!

I pakken fra Marit var det også mønster på vinhøne!!!! Såå bra, og jeg måtte selvfølgelig sette igang med en gang! Beklager Line;o) Men vi kan jo ta en kveld vi også?! Disse tror jeg får ben å gå på:o)
Vin hønen sitter nå på hyllen på kjøkkenet, mangler øyne og vinger, hadde ikke nok rødt stoff, men fin er den så langt! Har brukt lyse stoffer i posen så denne egner seg kun til hvite viner!

Syns den ble riktig så søt jeg, men jeg må nok sy noen med litt mørkere farge på posen til de rødere viner;o) " Boksene" som henge under hyllen kjøpte vi i sommer på Ikea, erstattet de i stål som jeg var litt lei av!

Jeg har jo fått flere awarder iløpet av sommeren, men velger nå og kun ta med de to siste! Den første er er Amazing friendship awarden som jeg har fått av Chatrine, se hva hun skrev i sin begrunnelse her , sååååå utrolig glad jeg ble når jeg så de nydelige ordene om MEG!! Tuuusen takk igjen Chatrine!! Så skal jeg gi den videre til noen da:o) Den første som får den er selvfølgelig


Silje med den nydelige bloggen Silje sin!!! Du er bare såå god og jeg føler at vi har såå god kontakt! Sender hverandre laaaaaange e-poster som ikke er kjedelige å lese;o) Gleder meg til vi skal shoppe i Sandefjord!!


Ser du at jeg også har sånne fine kjøkkenhåndkler?? Klarte meg ikke med bare de røde jeg da, måtte kjøpe blå også, men fant desverre ikke muggen!
Marit med bloggen Marit - Grip dagen!! For det første er du bare såååå utrolig kreativ (litt utenfor tema for awarden, men måtte bare si det;o) ) Du skriver hyggelige hilsner og sender meg både mønster og masse bilder:o) Føler at vi er på samme nett;o)


Så er det jentene Gry og Lene med sine lukkede blogger!!! Dere skriver sååå hyggelige kommentarer og jeg føler at jeg har kjent dere bestandig!! Gry er ei skjønn jente som har overlevd og kommet sååå sterk ut av utrolig tøffe ting!! Lene er et ja menneske, tror jeg, som trer støttende til der det måtte trenges!! Brenner for barn og unges ve og vel:o)


Den andre awarden fikk jeg av Flower Power, men den skal jeg fordele i neste innlegg, syns dette har blitt langt nok allerede jeg;o)


Idag har det vært skolestart for mellomste gutten her, sååå koselig og rørende å se på alle disse små som lyser av forventning på sin første skole dag!! Blir så stor atte!! Jammen godt at minste mor ikke er 2 enda;o) Vi har den siste uken hatt svigers på besøk, men de reiste i formiddag etter å ha sett Vetle vel inn på skolen! Og mannen reiste til Tromsø, så nå sitter jeg her helt alene og kjeder meg, les; stor koser meg:o) Har tenkt å legge meg i rent senge tøy og kose meg med en god bok!! Sååå god natt alle! Så kommer det mere fra meg en annen dag!!

36 kommentarer:

liven sa...

Nei så morsom denne vinhønen var da!!
Har ikke sett denne typen før:O)

Gratulerer med awarder:O)

Ha en fin kveld:O)

Huset på toppen sa...

Lekker vinhøne du har laget Anita:-)
Og den sitter så fint på hylla,di
Denne varianten er ny for meg!!

Kos deg med lesingen,nå ser jeg på fornuft og følelser på nrk1

Anonym sa...

Hei og takk for en skjønn,morsom og inspirerende blogg!Vil gjerne få ønske deg velkommen inn i min bloggverden!Den er krydret med litt av hvert...
Den vinhønen er jo bare helt genial!Nyt kvelden med bok i senga!

line sa...

Høna ble flott - forstår godt at du ikke kunne vente. Vi tar det en annen dag vi vet du...

Takk for hyggelig samvær i forbindelse med at våre håpefulle staret skolen idag. De var så herlige begge to :-)

h.espe sa...

Åhhhhh - den vinhøna var jo bare helt rå - sånn vil jeg også ha... Er det noe håp om å få oppskrift eller...???

Ha en herlig uke videre!!

Klemmer :o)

2ne sa...

Flott vinhøne, en bra ide :-) Masse fint på siden din. Ha en fin uke.

Anitas hus sa...

Så koselig vinhønen var. Har ikke sett slike før jeg da.
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Klem:O)

borghild sa...

Der var vinhøna på plass, så bra!! Og den ble jo kjempekul, da, det er klart du må lage fler av disse!:-) Klem B:-)

My home is my Castle sa...

Kjempesøt vinhøne :))
Den likte jeg .
Klem

Karna sa...

Så skjønn vinhøne...ser ut som den har fått i seg mye vin, lett hengslengt på hyllen...he,he...

Elisabeth sa...

Jeg er som vanlig stum av beundring over din utrolig kreativitet bak symaskinen. Den høna ble jo bare superfin, selv for en som ikke drikker vin, men bare liker høner og haner ;)
Og grattis med ny skolegutt, her i heimen startet en i 10. og den minste i 7.klasse...man kan lure på hvor de årene imellom ble av *ler*
Ha en herlig dag videre.

Mitt hvite hus sa...

Så utrolig artig og fin vinhøne du har laget=)
Jeg sysn det er så utrolig mange flinke og kreative personer der "ute" og du er en av dem=)
Gratulerer med skolebarn ,ja det er en stor dag=)
Ønsker deg en riktig fin dag=)
Klem Kerstin

h.espe sa...

Åh - tusen takk - nå ble jeg glad!!!!

Tusen takk også for herlig kommentar på kortet! Tror vi har litt "vrangt" syn på det vi produserer selv, for selv synes ikke jeg, at det jeg lager er så spesielt... Derimot ditt og andres... :o)

Kos deg med frokosten, og ha en herlig dag videre...!!

Klemmer :o)

Demeter sa...

Åhh så stilig!!!!!! Virkelig en flott vinhøne. Legger kanskje mer egg enn ekte høner også denne? *humre* Vi får ingen egg om dagen, hønene streiker tror jeg.

Anonym sa...

Hei hopp! Deg har eg ikkje vore innom før. Likte vinhøna di. Eg har same mynster sjøl, men den e fyllt me vatt. Kan eg få lov å spørra kossen du har løyst åpningen så vinen ska inn i? Shirley

Anonym sa...

obs! Må jedna legga inn adr mi :-)

Shirley sa...

Hm, trudde eg hadde full kontroll eg, men de hadde eg ikkje.....3 gong jelle. I tilfelle dette heller ikkje går; klekeriet.blogspot

Grip dagen sa...

Tenkte meg at du fikk til å sy høne, ja! Den var riktig søt! Riktignok blind nå... men tenk så glad den blir når den får øyne og ser det flotte kjøkkenet den bor i!

Jeg syr alltid flere høner om gangen når jeg finner frem mønsteret. Har ei høne som skal være klar til midten av sept., så det blir vel snart høner på mitt syrom også.

Takk for awarden!
Jeg setter pris på koselige folk og fine tilbakemeldinger. Men å lage innlegg om awarder liker jeg ikke... Det er jo så inni granskauen MYE annet å vise bilder av!!! He, he.... -Men det hadde du visst fått med deg...
Ha en deilig dag!
Klem Marit

Lemi sa...

ja den va sannelig snasen ;)

Photo-Me-Life sa...

Ja ikke sant, får man en award er det vanskelig å bare plukke ut noen. Som du ser på listen min er linkene mine mange, å den kunne vært enda lengre også. Det er i allefall utrolig mange hyggelige folk, jeg er rent overrasket jeg:) Møtte Chatrine forresten her om dagen, jeg dro å overrasket henne på jobb, kjempe koselig dame, så jeg ba henne på besøk hjem til meg. Eller, hun ba seg hit og jeg var helt enig:)

Ann-Cathrin sa...

Vinhønen blir kjempefin! Passet så fint på hyllen din:)

Magdalena sa...

gratulerer med flotte awarder...
kosleig vinhøne..
takk for titten hos meg..
Ja , nå er det bare å bestille hos Hulda, lekre varer...

Laila sa...

Hei på deg.
Så søt den høna var!
Nei, jeg har ikke fått noe napp på sengeteppet ennå. Det skal være stort nok til en enkeltseng, så ca 240X130 cm må det vel være.

home 4us sa...

Takk for hyggelig besøk hos meg.
Her var det mye fint å hvile øynene på:)
Kommer garantert til å besøke deg igjen.
Ha en flott kveld!

home 4us sa...

PS!
Liker trappa de veldig godt. Har tenkt å legge skifer på en murtrapp ved sommerhuset, og du ga meg ideen om å male resten av trappa hvit. Det var skikkelig fint istede for å la den være murfarget:)

@__EY__ sa...

Hei,

så koselig med
den vinhøna : )

Og duken: Steinfine!!! ; )
Er enda nysjerrig på
om den er sydd sammen
for hånd (?).

Er forsatt i startfasen
her, surrer rundt på
bloggene, men nå er
det så mange, så jeg
lurer på kan jeg få
linke deg ? Ettersom
dette er en type blogg
jeg liker veldig godt !
Håper det er OK.

Au revoir.

joanna sa...

Tusen takk for ein koseleg kommentar! Og eg må bare seie at vinhøna di var bare lekker!!! Me like a lot!

Klem

My little footprints sa...

Hei Anita!
Tusen takk for koselig hilsen, koselig å bli etterlyst også.. ;) Jeg vet at jeg bare har vært helt bånn i bøtta når det gjelder blogging i sommer, men dt har bare ikke vært tid til det i det hele tatt! kune liksom ikke trylle fram litt tid heller.. hihi ;) Men håper at det blir bedre fremover nå.. jeg skal orne litt med et bryllupp som skal være neste helg, utdrikkningslag nå til helga, etter det så er det INGEN ting på planen som kan hindre meg i å blogge ;) jeg har jo savnet det masse da! JEg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne når det gjelder innlegg, jeg har liksom så mye å fortelle.. hihi ;) Skal iallefall bli kortere tid mellom innleggene!
Har tittet gjennom innleggene som du har lagt ut den siste tiden, må si du har det koslig utvendig på sommeren! Mye flotte blomster!! Høna du viser i dag var jo bare knalltøff!.. hihi ;) Så morsomt å sy noe nytt! Forresten, grattis så mye med awardene!! ;)
Ønsker deg en fortsatt fin uke!!
Klemmer fra Beth

elisabeth sa...

Hihi...jeg har også en Vetle, men han er 15 år:)
Grattis med awarder, og de er vel fortjent;)

Ønsker deg en super dag!

h.espe sa...

Tuuuusen takk for det!! Åh, ja synes litt synd på deg nå - godt med denne sensommerturen - forlenger sommeren på denne måten. Selv har jeg reist til Hellas på denne tiden de siste 10 årene...

Ha det fint så lenge - har på følelsen av at dere får litt sommer her hjemme også... :o)

Klem:o)

Bo med Lena sa...

Jeg gleder meg også veldig til alt er i hus og butikken kan starte, men foreløpig er det litt vei å gå, men det bllir utrolig spennende!! Glad du følger med:)

Anne-Berit sa...

Hallo,og takk for sist.No er vi vel heime igjen,klærne er vasket,far har byttet ventilene på vogna,og snart er det utstilling.Skal å jobbe litt i kveld,far var i gårkveld også,så her går det unna.Vinhøna ble kjempefin.Mye artigere enn de kjedelige boksene.De der får du nok bestillinger på vil jeg tro.Hils ungene og gubben,og ha en fin dag.Klem!

Gamlå sa...

Salikatten for ei fine Vinhøna, e det noge ein kan få kjøpt hos deg, eller?
Hilsen Gamlå

Monica Therese sa...

Utrolig flott kanne,og sukker og fløte settet også var nydelig =)
Det er sånne ting jeg elsker å eie og bruke,ikke bare ha på pynt ;)

Anonym sa...

Så fin vinhøne :-)
Hvor får man kjøpt mønsteret?

Anonym sa...

Hei! Mitt nv er Nina!
Vinhøna di var bare så lekker!
Fant ut at de som solgte dette mønstret har lagt ned butikken, så det er ikke å oppdrive.
Jeg lurer på om du kan hjelpe meg?
Jeg synes denne vinhøna er den fineste, da jeg har sett mange forskjellige utgaver. Kan du hjelpe meg?
min mail add: nvalmyr@broadpark.no