tirsdag 26. januar 2010

Nye dører :o)

De siste dagene har vi byttet dører i hovedetasjen her. Fra dører fra -67 til hvite dører som matcher resten av husets dører OG annet stasj! Nå vi først hadde nede karmer og lister og alt så ble også veggene malt, ingen stor forandring, det gikk fra slitt magnolia til lys antikk. Lys antikk har vi i store deler av huset, en farge som vi trives med og som ikke hverken blir rosa, grønn eller gul.


Ikke mye spesielt med dørene, men helheten ble strålende, vi mangler fortsatt en glassdør i denne gangen, den kommer om noen dager.Noe annet som mangler er en lampe på veggen her!!! Så nå trenger jeg deres hjelp for jeg er bare sååå dårlig på lamper. Forslag med linker, helst, taes imot med takk. Det må være en lampe som ikke stikker no særlig ut fra veggen, som dere kanskje ser.Nye hvite gulvlister er også kommet i hus, noe bedre enn de gamle eikelistene synes jeg :0) Har kjøpt til kjøkkenet også, så der blir det byttet lister idag.
Jeg har kommet inn i en skikkelig strikke stim her og har i dag sett den nydelige jakken til lillemor, lurer litt på om jeg må svippe inn og kjøpe garn etter middag! Akkurat nå strikker jeg en "baggy" lue til ei niese, skal strikke en til idag, men det er jo fort gjort.... Ellers har jeg lese uke og leser max når barna er på sine steder, men når de er i hus er det strikke tøyet som frister.
Ha en flott uke fortsatt, så kommer jeg snart tilbake! Klemmer fra Anita

19 kommentarer:

Grip dagen sa...

Så gøy å gjøre så store forandringer i huset.
Det er slikt du kan glede deg over hver dag! Og så godt når alt arbeidet er gjort og det er klart for stæsjing!!!
Jeg ville synes det var fint med en prismelampett på veggen. Liker så godt prismer i hvite rom. Lyset spiller så fint i dem.

Forstår tankegangen din med strikketøyet - man må jo gjøre flere ting på èn gang!

Jeg jobber som en gal når ungene er ute. Når de kommer hjem jobber jeg enda, men da med ting som jeg kan gjøre mens jeg er sammen med dem. Male skilt, scrappe og ha fyll i figurer er fint å kombinere med leksehjelp...

Ha en flott dag videre.
Klem Marit

Monicas sa...

likte hjertet på døra di...super søtt

Mitt hvite hus sa...

Ja dette ble virkelig flott Anita.. dører gjør så mye uta av seg...

Du får tingene unna du...

Ønsker deg en fin kveld..*Klem Kerstin

Nooria sa...

Det gjorde seg godt med de dørene ja :-). Jeg har også lyst til å bytte dørene i huset. Jeg ønsker meg gamle tunge dører.

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Huset på toppen sa...

Hei Anita:)
Så lyst og fint det ble med nye dører,vi har make dører, litt slitsomt med de vaskes lett over med en fuktig klut. Enkelt!! Lamper er ikke lett, håper du finner noe som passer:)
ha en fin uke,kos deg med strikketøyet!
Klem Linda

Datt sa...

Ah, nye dører, for en forskjell! Gjør sååå mye! Jeg vil også ha... :P

Eivor sa...

Det ble skikkelig fint. Det var mitt store ønske der vi bodde tidligere, men ble aldri noe av - for mange dører og for mye mas og rot. Men her jeg bor nå er det dører som faller helt i min smak, og det synes jeg er deilig.

Ellemeller sa...

Eg kan ikkje hjelpe deg med lamper, synes det er vanskeleg sjølv:) hjarte og døra var fint. So flink du er til å få unna slikt som er superkjedeleg:)

OdaAnna sa...

Så fint det ble! Snakk om forandring noen dører gjør. lekkert:) Men Hallo du, to luer på en kveld? Strikkefantom;)hihi:) Ha en fin uke!

Janne sa...

Hei hei Anita :)
Fant bloggen din via emmeline :)
Fin blogg du har, og av bildene å bedømme et fint hjem også ;)
Det gjør seg med dører som står til resten av huset...malte mine i sommer...ble riktig så pent :)

Nå er det kjøkkenet som står for tur...trenger ikke male noe,men "legger om" stilen...har falt pladask for denne shabby,franske lands stilen!!

Kommer sikkert innom flere ganger ;)

Mvh Janne

liven sa...

Kjempefint med nye dører Anita!!
skiftet selv ut våre dører til hvitt....fra før var der noen lyse laminat dører!
håper du finner en fin lampe da.....og det gjør du nok!!

Ha en fin lesedag :o)

Småbyliv sa...

Så gøy med noe nytt til huset :o) Må jo ha blitt himmelvid forskjell dette!

Ha en fin uke og kos deg med lesingen!

Rekkehuset sa...

Nye dører gjør stor forskjell!! Og lister også. Det merket vi da vi pusset opp her. Kjempefint ble det hos deg Anita:-) Flink du er som leser, er imponert over det jeg altså. Er man først inne i en strikkestim er det lett å bli der, strikking er jo så GØY! Har helt dilla jeg, det vet du jo. Ha en fortsatt fin dag, klem fra Hanne.

line sa...

SÅ FLOTT det ble med hvite dører! Helt enig at de passer bedre til resten av huset enn de dere har hatt til nå. Gleder meg til å se det "in real life".

Ingrid sa...

Gratulerer med nye dører! Det ble en kjempeforbedring!! Vi gjorde det samme for en stund siden vi også! :)

Synnøve Olava sa...

Hei!
Så fint det blir med nye hvite dører..., og et malingsstrøk også!
har ingen forlag til vegglamper, kankje noe spottere i taket hadde gjort seg. Har nå fått flyttet inn i vår nye leilighet, men bor i kartonger..., bilder og oppdatering kommer snart på bloggen min... :O)

Ønsker deg en fin kveld og en fortsatt fin uke!

klem

Hegemor sa...

Hei. Har dumpet borti bloggen din ved en tilfeldighet, men liker den godt. Bor i et 100 år gammelt hus hvor stort sett alt er malt i lys antikk. Tak, vegger, dører, lister... Liker fargen veldig godt!

Besøk meg gjerne på min nye blogg: www.skoglynordre.blogspot.com

Hege

huset med det rare.. sa...

Grattis med nye dører! Vi har/hadde samme type dører som deg her i husets 2.etg. I første omgang malte jeg dem hvite, men planen fremover er å bytte ut 1 etter 1 med HVITE ferdigmalte dører!
Ang. lampe, så har jeg sett noen på bohus som kunne ha passet.. ikkeno link dessverre!

Tulip sa...

Ble stor forandring i gangen deres:) Så gøy!

Vanskelig med lampevalg, ja....har dessverre ikke stor kompetanse på det området..

Klem