tirsdag 15. juli 2008

Bloggifisere!

I mangel av noe bedre å gjøre har jeg i formiddag bloggifisert litt i stua her;o) Dvs jeg har plukket inn litt blomster og strøket en duk! Etterpå tok jeg bilder av utsikten fra blogge og tv- stolen:o) Syns det så ganske så koselig ut! Den store grønne i vinduet er en porselens blomst som nå blomstrer såå nydelig!

Vasene i dette innlegget ble kjøpt på IKEA under vår Oslo/Toten tur.


Plutselig ble det skrekkelig skurr i bloggifiserigen min *ler*! Utrolig hvor fort idyllen brytes *ler enda mere*! Spørs forresten om han syns det er såå kult å bli blogget, men når han kommer inn her som en elefant i ett glassmagasin så........


Utsikten andre veien er nå disse nydelige vasene og bukettene fra hagen! Rosen i forrige innlegg, The Fairy er et stort lite mirakel!!! Har du den ikke så er det absolutt en må ha rose! Den blomstrer masse og står også med ett vel av knopper!


Bevilget meg to grener inne idag, dette er bare en gren! Såå utrolig masse blomster også så vakker!

Ellers var vår Oslo/Toten tur kjempe vellykket, og jeg fikk handlet litt i Kathrines butikk!! For en drøm av en butikk! Kjøpte meg blant annet en rull med stoffer, som jeg nå er godt i gang med å skjære ut til halve heksagoner, skal bli et teppe med sekskanter! Stoffene går i rødt/rosa og hvitt. Jeg driver også og monterer siste rest av mitt beige/blå/hvite hekleteppe om dagen, bilder kommer i ett av de neste innleggene både av stoffene og hekleteppet. Må bare jobbe på;o) Været her er desverre veldig skiftende og idag blåser det masse, håper det snart blir båtvær igjen!!

Føler at jeg svikter noen av dere om dagen, men jeg lover at bare sommeren er over skal jeg besøke dere alle sammen og også legge inn hyggelige kommentarer!!!! Lover!!! Kos dere videre!

16 kommentarer:

♥ H@rmoni ♥ sa...

Skasl si du har gjort et flott bloggifiseringsarbeid! ;O)
Den puten du har var jo helskjønn.

Rosene var jo alldeles nydelige!!
Utroloig flotte. Har en sånn porselensplante som du har i vinduet, og har tatt mange avleggere av den.
Kos deg i finstuen! :O)

Jorunn sa...

Så koselig du har det :0) The fairy er virkelig vakker, jeg har 2 stk som er gule. Hadde aldri sett det før, men siden den heter Yellow Fairy regner jeg med at det er samme slag, og de ligner veeldig ;0)

Mia sa...

Visst så det koselig ut i stuen din. Og så rosen Fairy da... har ikke sett noe vakrere. Fikk nesten lyst til å løpe og kjøpe med en gang (men for min del er det snakk om å kjøre et godt stykke til nærmeste gartneri for sikkert bare å finne ut at de ikke har den aktuelle rosen i sitt utvalg alikevel...) Men jammen skal jeg huske på Fairy neste gang jeg er ute å handler til hagen. Det samme gjelder for morelltreet ditt... har så lyst på ett, så det må jeg også huske på. Men hvor lang tid tok det før den begynte å bære frukt/bær? Så må jeg bare skryte av kjøkkenhagen din. Så utrolig koselig og produktiv ut den så ut. Det er nesten ikke noe herligere enn å høste egne grønnsaker (og frukt/bær) helt rene for sprøytemidler og annet "tull".

liven sa...

Så fint du har det i stuen din!!
Med og uten forstyrrende element:O)

The fairyen er så nydelig........nå skal jeg rett ut og gi min skrantende en stor dose med gjødselvann!!
Så skal vi se om stakkarsen kommer seg:O)

Ha en fin kveld:O)

Ann-Cathrin sa...

He he så morsomt at mannen din fikk være med på et bilde og da:) Du har det kjempekoselig i stuen din:) Veldig vakre roser.

Lene sa...

Hallooooooo. Du, det er virkelig knallkoselig hos deg, og så den flotte buketten!! Og sååååå - mannen som til og med stryker tøy!!! Yes!! Ti poeng - og da vet jeg jo hvem det er som står der og klør seg i hodet over hva det egentlig er fruen har skrevet på handlelista i dag ;)))))

Nå gjenstår bare bloggifiseringa av fruen, hihi ;) Men henne har jeg i hodet, og skal vel alltids kjenne igjen på S%S uansett ;)

Så fint at dere har kosa dere på tur, Anita. Tenkte på dere den dagen. Selv dro vi avgårde til Blaafarveverket. Kjempefin tur :)

Ha ei god sumarnatt - til og med med sumarnattsklem fra meg :)

Lene sa...

Hehe.... Du hos meg, og jeg hos deg på samme tid ;)

Lene sa...

Ps.. Hjertekroken er fra Hjemme hos interiør i Drammen - masse fint der :)

Hulda sa...

Hehe, måtte le av han som var det forstyrrende elementet. :) er det ikke typisk mannfolk da, å sitte på den måten, og stable en masse saker og ting midt oppå dukene. ;) HIHI..

Likte så godt bordet ditt, det var kjempefint. Godt at man kan plukke inn blomster nå, og enda en stund, heldigvis. :)

line sa...

Flott du hadde gjort det - men synes jo ikke mannen ødela noe da!

Jeg har også rosen Fairy - og den er bare helt unik!!!!

Skulle gjerne vært på en liten hobbykveld en dag - men det får vel vente i noen uker til.

Vi snakkes - kos dere på Tjøme :-)

Line

Anne-Berit sa...

Heisan,der var dere heime igjen ja.Så kos det så ut med sofaen sånn,og han der sønnen min tok seg no ikke så verst ut som linselus,og så fikk jo mora se bilde av lisjbanet sett,hehe.(lurer på hva han sier om det utsagnet,hehe).Gleder oss veldig til vi kommer vi og,hihi.Skal bli herlig å se dere alle igjen,håper no bare mitt lille krapyl vil oppføre seg sånn noenlunde når vi er der(Toya altså).Kos deg med alle dine gjøremål,du e så driftig at eg bi helt svett!Klemz!

mette sa...

Hehe, må le av mannen min - liksom typisk menn å ikke skjønne seg på de idyllene vi skaper... Så koselig du har det!

Kine sa...

Så flott du har det!Kjempekoselig stue:) ha en fin uke:)

Lemi sa...

nei der va sofaen vårs igjen.. ser d e flere der ute i blogglandia som har samme sofaen som oss, eller så har æ sett din før, og kommentert d før ;)

Prinsesse Elin sa...

Måtte innom for å ønske deg en fortsatt god sommer. Jeg får bare lagt igjen desporadiske kommentarer for her mener de at jeg er veldig usosial når jeg sitter med dataen på fanget helt i min egen verden. ( JEG ER JO KJEMPESOSIAL JO) Uansett kos deg videre. Klem:O)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej vännen!

Så fint det är i rummet.Roligt att få se maken din oxå...*LER*

underbar vas du inhandlat på IKEA.Jag ska dit på söndag...längtar.

Kram Nilla