mandag 8. september 2008

Høstbukett!!??

Helgens bukett fra hagen minner mere om en midtsommer bukett enn en høstbukett, syns jeg!Det er nydelige roser og annet som passer min farge kode perfekt;o) Anemonene blomstrer for andre gang i år, trodde det var høst anemoner, men de har altså blomstret i våres også så... Kun noen få blomster som har overlevd flyttingen blomstrer nå, så jeg hadde bare hjerte til å ta inn en.New Dawn og en Louise Odier!Vakre knopper av Anemonene og en hvit moskuskattost (?) som også blomstrer for andre gang iår! Den mørke rosa er ny av året og blomstrer villig og har gjort det siden den kom i jorden i slutten av juni!


Louise Odier! Dufter helt himmelsk! Denne har vært med på mye flytting og jeg hadde vel avskrevet den helt, men nå kommer den med nydelige blomster! Skal få stå i ro noen år nå ,tror jeg;o)


Måtte også ta inn en siste blomster gren av den nydelige The Fairy! Tenk at dette bare er èn blomster gren:o) Den har ligget litt ned på under laget og er derfor litt skitten!Et hjerteformet kronblad fra feen!

To blomster til godteskålen måtte også med, den ene er Coral Dawn og den husker jeg ikke.


Idag er jeg hjemme med minste mor som har munn, fot og hånd syken! Hun er i ganske grei form, men absolutt ikke i barnehage modus;o) Vi koser oss med fyr i ovnen, te i koppen, god kald drikke til henne og hekletøy for meg!! Nytt prosjekt godt i gang! Bilder kommer i neste innlegg! Dere får kose dere alle sammen i høsten, så er jeg straks tilbake:o)

20 kommentarer:

Jeanette sa...

Så skjønne blomster:))))
God bedring til deg og minstemor!!
Her skinner solen men jeg må ta huset, Grrrr - kjedli kjedli... så jeg havnet her foran pc`n:))))

Ha ei kjekke dag!:)))))

Elisabeth sa...

Nyter alle blomsterbildene :)
Håper dere storkoser dere, du og tulla, godt å ha slike kosedager innimellom :)

line sa...

Takk for hyggelig hilsen - klart vi snart må sette oss ned med scrapping eller annen hobbymorro!

Så flott bukett - og så plink du er med alle navnene (de glemmer jeg ofte...). Kjedelig med minstemann - det har de hatt her også, heldigvis blir de vanligvis ikke så veldig dårlige. Her er eldstemann syk med halsbetennelse :-(

Pulsatilla sa...

Vakre blomster uansett tid på året! Elsker the fairy!

Reginas Cottage sa...

Hi
Beautiful roses!!! I love it all!
Roses are my favourite.
Have a nice week!
Regina

Lena sa...

For noen vakre blomster... Så flott å kunne ta herligheten inn i stua.
;o)

♥bagatellar♥ sa...

Så deilig å kunne ta dei siste sommarblomstrane inn, nydeleg fargar. God bedring til vesla som er sjuk.

Livy sa...

Ååå så skjønne bilder du viser i dag - er ikke høst dette her, men sommer for meg;-)

Stakkars lilletulla da - ønsker henne masse god bedring!
Klem

Hulda sa...

Så fine bilder av vakre roser og blomster. Virkelig nydelig. Og du, jeg har det ikke alltid ryddig, har noen skap som står for tur nå, det flyter over..

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan ! Nydelig bukett. Håper tulla er i bedre form, kjedelig med sykdom.
ha en flott dag.
Klem

AnKa sa...

For en nydelig bukett, ja nå er høsten her og jeg kjenner at det kribler i fingrene til å begynne mer med håndarbeide:-)
Det jeg lurer på er hvor mye garn går det til pleddet i bestemorsruter du har heklet? Det som var i lysblå, hvitt og beige var så lekkert.... håper ikke du blir lei deg om jeg hermer etter det.
Ønsker deg en fin dag.

Fru Langtind sa...

WOW, nydelige roser! ..Spesielt den grenen med The Fairy!
Hadde ikke rett ang den hemmelige vennen...Det verste er at jeg faktisk ikke husker hvem jeg trodde det var...(iiiik..hjelp...begynner å bli litt glemsk her). Men var UTROLIG godt fornøyd med deg da;-) Hadde du brodert det monogrammet på hjertet selv? Brukte du noe mønster? Er utrolig flott!
Ang skjærebrett, skal jeg se om jeg finner noe her...skal jo finne alt i Oslo. Men dersom jeg ikke har hellet med meg kan det være jeg tar imot tilbudet ditt om å sende meg et :-)

Ha en herlig dag videre!!
Klem

Fabrikken sa...

Så flotte blomstene var :)
Og sånne vin-høner er jo bare knalltøffe. Vet du hvor jeg kan få tak i mønster? :)

Klem fra nr. 5

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gubban kor skjønne blomster du har plukket inn - koselig...
Her blomstrer det enda - litt merkelig - for egentlig skulle vi hatt kalde dager nå - men vi er faktisk oppe i 20 grader på dagene nå... junior påstår han skal gå i shorts til 1 oktober...vil nå se det da...

Ha fortsatt ei koselig uke...

Synnøve sa...

Så fine blomster du har. Det er trivelig og ta inn blomster fra hagen. Tusen takk for at du svarte inne på bloggen min. Ha en fin kveld. Håper jenta di snart er frisk.

Tulip sa...

Så deilig med frodige blomster utover høsten!

God bedring til lillemor som er syk!

Lovise sa...

Heia.
Så fine bilder da. Rosa blomster,- herlig.

Håper det går bedre med den lille, det er ikke hyggelig når ungene er syke.
Masse høstklemmer fra meg.

Ann-Cathrin sa...

Så mye vakkert du har i hagen din! Så deilig at det fortsatt kan nytes, selv om det har blitt september. God bedring til jenta di!

Anne-Berit sa...

Nydelig Anita,tenk å ha så skjønne blomster i hagen ennå.Klem!

Hilsen fra landet sa...

Jeg nyter bildene dine!

Ang. mark i kirseær/moreller: Før trodde jeg ikke det fantes mark i dem, men så et år oppdaget jeg en hvit, fet mark... Æsj! Nå bruker jeg ikke det verktøyet som dytter ut stenen lenger, men deler alle bær i to og undersøker dem. Det er imidlertid SVÆRT få mark - kanskje en mark per 1,5 kg. Men den ene er nok til at jeg sjekker dem så nøye!!!