tirsdag 23. september 2008

Litt kveldsstemning!

Satte meg nå ned for å vise de koselige tingene jeg har fått av min hemmelige venn, men da ville pluteselig ikke kameraet og pc`n samarbeide:o( Så istede blir det noen kveldsstemningsbilder fra kjøkkenet! Roser og Greengate preget inntil i går spise delen på kjøkkenet!


Nå er det de koselig venn tingene som står der! Tuuuuusen takk, kjære du! Så utrolig koselig og så nydelige med alle de koselige lappene med et lite hint om hva som var i hver pakke!Mester Grønn selger landstilkede roser billig om dagen (iallefall de forrige ukene), så her er det roser både på kjøkken og i stuen:o)


Til slutt et par bilder av Tildaen som Liven vant. Den har jeg laget etter inspirasjon av en dongeri tunika som jeg har selv og som jeg har fått så mye komplimenter for!Litt forskjell i fargen på bildene, men..... Hun sitter så kjekt i den gamle tallerken hylle på kjøkkenet. Har en nye en i garasjen som jeg ENDELIG har fått mannen til å lage! Skal bare male den så kommer det bilder!!!!!Nå er København turen booket, så nå trenger jeg tips om alle butikken vi MÅ innom:o) Har fått tips om en søm stæsj butikk så den er allerede satt inn på programmet! Gleder oss masse!

Nå er det lunsj, før ungene kommer fra skolen med hver sin venn/inne! Blir pannekaker med blåbærsyltetøy til middag her idag! Ennå en gang; 1000 takk for gaven, min venn! Vet ikke hvem du er, men har min mistanke utifra avsenderen;o) Bilder kommer når mine tekniske duppeditter igjen er venner:o)

25 kommentarer:

Magdalena sa...

hei på deg...
Nyyyyydelig , herlig mugge og fat! ~Helt herlig mønster...
fin dag til deg~~~~

☆Therese sa...

Så koselig det ser ut på kjøkkenet ditt!!
Den Tildaen likte jeg godt - stilig med dongri tunika og tights!

Du spurte tidligere hvor jeg bor - glemte å svare på det sist. Jeg bor i Sandefjord!!

Ha en god dag :)

Bo med Lena sa...

Tusen takk! Her pleies det med bena høyt og en god kopp te:)

Bo med Lena sa...

Ps: likte tallerkenhyllen din med de nydelige tallerknene så godt. Moren min har samme tallerkner og nå tror jeg jammen jeg skal fri til henne for å overta dem. De hadde passet perfekt hos meg..nemlig!

Kaffekos sa...

Så koselige bilder fra kjøkkenet gitt. Roser er alltid kjekt å ha. Jobbet en gang i rosegartneri... drømme drømme:) Gleder meg til å se tingene du har fått av din hemmelige venn.
Tildadukken,.. bare lekker.
Ha en fin kveld

liven sa...

Så fint hos deg:o)
Greengate tingene er bare så skjønne:o)
Tilda Anita har fått plass i stuen nå:o) Den er bare så fin der den sitter at:o)

Ha en fin kveld:o)

Ingrid sa...

Så koselig det var på kjøkkenet ditt!! :) Jeg har også lyst på GreenGate.. har forløpig ingenting av det, for jeg har ikke funnet noen som selger det her. Spørs om jeg må bestille..

Melissa sa...

Halo ANita

Så fiin Tilda, du er rå flink til å lage dem :D

Klemmer fra Melissa

Lena sa...

En fryktelig søt Tilda-frøken! Moteriktig og fjong!!!

Josefine sa...

Her var det koselig ja! Kjempefine Tilda jenter du har laget, såå søte. Heldig du som skal til Køben.. Håper å få tatt en tur før jul selv.Jeg elsker å tråle Ravnsborggade og sjekke alle antikvitets butikkene der, såå mye rimligere enn hjemme. I tillegg er det kjekt å troppe opp bak Fredriksbergs rådhus lørdag formiddag, kjempe digert loppetorg.
Hadde bil med meg i sommer...gøy.
Ha en fin kveld :-))

Fru Fjeldhammer sa...

Bra sagt.. likte kommentaren din på NIB...
klem

ENGEL sa...

så fine ting!!!herlig,likte tildaen godt!kjempeflott!

Mor Kari sa...

Kjempefin Tilda. Den likte jeg. Også SÅ fine tallerkener i hylla!
Heldig du!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha ha, rene sjarmøretappen med kun å feste siste tråden......men sliter med det også , synes ikke det er noe moro det heller . Prøver å feste tråden etterhvert fremfor å sitte med 100 løse tråder.

Uff jaja, det er vel noen som sitter og grrrrr èr seg over at ingen har fortalt dem det før....

Koselige bilder hos deg, men det er det jo alltid. Nydelige mugger med blomster nytes av meg.
Klem

silje-sin sa...

Så fine ting! Men hva var det som var HM-gaven? Jeg er visst litt treig:) Herlig Tilda også! Har vært på nattevaktsmøte i kveld jeg da. Ikke akkurat sånn jeg ville tilbringe bryllupsdagen men! Håper alt står bra til:) klem

Gry sa...

Gratulerer med dagen- i etterskudd! Jeg er vel unnskyldt som ikke har värt ute i cyberspace på en stund ;-) ??

Så utrolig fin Tildan med dongeritunika er! Ser så pillete ut å sy alle detaljer, så jeg skulle aldrig våge meg på et sånt prosjekt. Du må ha en engels tålmodighet.

Nyter av dine fine blomsterbilder og innser at det ikke er höst riktig enda. Tack!

Har svart deg litt om hamster hos meg.

Klem Gry

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Nydelige stemningsfulle bilder hos deg...
København - der er det jo butikker gate opp og gate ned... det er såååå mange hærlige ting å få kjøpt...

Ha en koselig dag og uke...

elisabeth sa...

Koselige bilder, og kul Tilda figur;) Tusen takk for koselige hilsener!!! Har ingen tips om sjapper i Danmark, da jeg kun har vært der på gjennomreise en gang for hundre år siden...hahaha;) Men det får du nok, også går det jo an å google litt;)

Skulle gjerne vært med:)

Grip dagen sa...

Her var det jammen koselig!
Hvite roser i hvite omgivelser...
En fryd for øyet!
Jeg hadde sansen for Tildaen som kniper beina sammen for å holde seg i hylla... Pass på!

Ha ei forsatt fin uke!
Marit

Anne-Berit sa...

Så kos å se bilder fra kjøkkenet hos dere,søt mugge og fine roser.Tildaen er kjempefin.Må få tatt et bilde av min nye badetilda,den er plassert på sokkelen sin omsider,så nå må den få komme på badet snart.Går ikke så fort her skjønner du,glemte den i vogna i lang tid,så den har vært både i Kristiansund,og alle andre steder vi har vært siden jeg fikk den,hehe.Ha det bra,og hils de andre.Klem!

Tone sa...

Hei hei, så koselig å se tildaen din -jeg lagde noen forrige jul, -jeg lager ofte ting, men gir dem bort. Har bestemt meg for å slutte med det! -jeg skal ha ting sjøl! innimellom i alle fall!
Har Isolde-nisser, og det er en rimelig heftig jobb,men utrolig morsomt.
Ha en fin uke!
tone

Mia sa...

Herlig Tilda, med dongeri tunika og det hele... Og så den Green gate muggen da... den er bare så nydelig, med de flotte rosene.

Tuuusen tak for dine herlige kommentarer i bloggen min... tenkt at du hadde sett gjennom hele bloggen min... kommer ikke over det! Sy lysten har virkelig kommet til meg også nå... bare jeg blir ferdig med et uferdig teppe, så skal jeg begynne på noe nytt... alltid så morsomt med nye idéer og materialer.

Karna sa...

Koselige bilder og flott Tilda!

Kos deg med den fine gaven din, her sitter jeg og venter på litt inspirasjon...tjhiii...

Christinas låvebutikk sa...

Heia!
Så koselige bilder... Deilig tid nå!
Ha en fin dag!

Emmas Verden sa...

Hei :)
Kjempesøt dongeri Tilda..moro å lage nye kjoler til Tildaene..
Ha en fin dag!!
Klem Anne