torsdag 18. desember 2008

Julepakkepakking!

Idag har jeg pakket inn litt julepakker til barna her i huset! De ligger her så fint, syns pakkene i år blir veldig fine med enten rød/hvit stripete papir, hvitt med røde prikker eller gråpapir. Alle får bast bånd og hjemme lagede rød/hvite merkelapper! Bildene blir ikke bra, for det er konstant dårlig bilde lys, men.......
Så lurer jeg på en ting! Ser det er mange her inne som har "sauefell" fra Ikea. Er det noen av dere som har vasket den og hvordan har dere gjort det??? Trenger sårt litt tips for fellen trenger en vask og jeg ødela den forrige med min vaske metode!
Etter at Ida med bloggen Put it in a box hadde video kurs i pose sying har det blitt produsert en haug! Ga bort to igår fylt med godis! De var i lin med dongeri for og hjerte! Har også sydd noen til meg selv. Denne står i kjøkken vinduet med te- lys i, mens den andre-


-har blitt en potte skjuler i stua!Jeg har bakt og laget litt konfekt de siste dagene. SarahBernard, tranebærdrømmer (oppskrift i Boligpluss) og igår kransekake! Kranse kaken skal jeg pynte idag + at vi skal bake rundstykker!! Fram med vekten og sette igang *ler*!! Også må jeg sy litt mere, jeg er ikke helt ferdig med alle julegavene. Gjenstår bare bittelitt små pussel. Begynte forresten på ett par tøfler til igår, som Amalie skal gi til ei venninne! Hmmmm! Ser ikke ut som jeg blir arbeidsledig i dag heller!! Men stresser ikke altså, bare kos! Leeeenge igjen til den store dagen ennå *kremt*!
Nå skal jeg kose meg med lunsj før dagens hente og videre bringing av unger starter! Det skal jo også gjøres oppi alt det andre! Ha en flott siste innspurtstid alle sammen! Klemmer fra Anita!

22 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Hei

Ja du hadde mye på agendaen i dag ser jeg.
Jeg skal på julelunch på jobben før vakten starter i ettermiddag.

I morgen er siste arbeidsdag for meg før jul . Gleder meg til ferie nå.

Kos deg med alle gjøremålene dine i dag Klem Kerstin

My home is my Castle sa...

Jeg har en sauefell, men den er ikke fra Ikea, men det går vel for det samme...
Hadde aldri turt å vaske den, men sendt den på rens....

Du har jammen litt å holde på med idag :)
Flotte bilder :)

Klem,Kari

Veronica's hus sa...

Så søte pakker og pose. Kjempekoselig!

Kos deg videre.
Klem

h.espe sa...

Du får ting unna, det er sikkert og visst... :o) Så nydelige poser du har sydd. Likte de kjempegodt, og hadde jeg hatt litt mere tid nå før jul, så skulle jeg ha prøvd meg på noen slike. Selv har jeg sydd noen lysposer i hvitt linstoff. Gøy med egenprodusert!!

Ha en fortsatt fin og stressfri førjulstid!

Klemmer fra Hildegunn

Anne-Berit sa...

Pakkene ble veldig fine,og det er nok innholdet også regner jeg med.Fine poser du har laget også.I går ble det hengt opp julegardiner i stua og gangen her.I dag skal det bakes rundstykker her også,men det blir ikke før i ettermiddag,men jeg akter IKKE å veie deigbitene,hehe.De får bli som de blir.Kos deg videre med forberedelsene,og hils resten av gjengen når du får dem heim.Klem fra meg:o)

line sa...

Er nå inne i min siste halvtime på jobb - som du forstår er jeg ferdig med å rydde til juleferien, så da ble det en titt innom her.

Så fine gavene dine blir :-)

De juleposene var jo geniale som potteskjulere (tro jeg må få den oppskriften neste år).

Klart vi skal treffes i jula!!! VI er opptatt juleaften - tom. 3. juledag - men så er det fritt frem. Har dere noen planer nyttårsaften?

Gleder meg til å motta kort i postkassa!

silje-sin sa...

Hei Anita! Så flotte pakkene ble! Og så mye godt du har bakt, synes jeg kan kjenne lukten av rundstykker helt hit:) Vi har vært på nissefest i barnehagen vi da, nå slapper vi av med litt pottepatt (postmann pat). Jeg skal ut igjen i kveld, så her går dagene fort nå!

Jeg vasket faktisk saueskinnsfellen som ligger på rommet til ferdinand i går, da vasket jeg den på 30 grader ullprogram, og det gikk kjempefint! Ble like fin:)

Ønsker deg en flott kveld:)

Klem fra silje.

Synnøve sa...

Du er jammen flittig:))
Pakkene dine var fine.
Jeg har sauefell, men har ikke hatt den så lenge. Må ikke det renses?
Ha en fortsatt fin dag

liven sa...

så koselige pakker du har laget til!!
Har vært litt for sen med å finne fint papir så jeg har brukt mye gråpapir! koselig nok det men ville hatt litt annet også:o)
Så produktiv du er da.....søte disse lysposene synest jeg!
Vet nok ikke hvordan disse sauefellene fra Ikea skal vaskes......men tror ikke man skal vaske de på 90 grader....hehe

Ha en fin kveld.....og her er det ferie i hele atten dager!!!!!!!

Tulip sa...

Her tenkte jeg at jeg skulle stjele vaske skinnfell-tipsene... Har heller ikke turt å vaske min!

Nydelige pakker du har gjort klart!

Blir nesten utmattet av å se alt du har å rukket å gjøre av håndarbeid og bakst.
Skjønner ikke hvor du henter tid og overskudd??? Hva er du laget av mon tro?!!;)

Rekkehuset sa...

Jammen har du mange ting som skal ordnes - men du har tydeligvis hodet godt over vannet:-) Pakkene var kjempefine, særlig merkelappene var søte! Ida har inspirert mange tror jeg, meg også:-)
Jeg har hatt to sauefeller fra Nøstebarn, de er vel litt mer korthårete enn Ludde, men de har jeg alltid vasket på 30 grader ullprogram med Milo, tørket dem liggende oppå tørkestativet (tar laaang tid..) også børstet dem godt når de var tørre. Det gikk kjempefint.
Lykke til med "innspurten" og/eller kosen!

Malys krok sa...

Disse pakkene var virkelig fine, så flott du har pakka inn, alle står jo så fint i stil til hverandre. Står nok i stil til kjolen din også. ;)

Hulda sa...

Oisann! Jeg var logga inn på mammas adresse, derfor kom hennes blognavn opp i forrige kommentar. Det var egentlig MEG, Hulda, som skreiv den. ;)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej vännen!

kikar in å vill ge dig en önskan om en underbar fridfull julhelg!

♥ GOD JUL ♥
Juliga kramar
Nilla

Aina sa...

Hehe..ikke så rart du går glipp av når mine innlegg kommer, du sover nok for jeg sitter oppe i natten, og innleggene blir gjerne lagd mellom 02.00 og 05.00;-D

Så nydelige gjennomførte pakker, blir fint til og med under treet ditt!

Ha koselig fredagskveld og en super helg!

Guttemamma sa...

KJempefine pakker og for noen flotte poser! Jeg skal også sy "Ida's poser", men har ikke hatt tid ennå...ang svaret ditt hos meg, er er prisgitt læreren barna får, og det er jo på godt og vondt. krise om læreren ikke er bra nok..!!! Jeg er veldig heldig med mine skolegutters lærere, og jeg stiller (naturlignok) høye krav...! Klem i innspurten

Ann-Cathrin sa...

Så flotte pakker:) Flotte farger og pynt. Jeg har også ødelagt en sauefell med feil vask, så har desverre ingen gode råd... unntatt å kjøpe ny;) Det måtte jeg:) Ha en fin helg!

Josefine sa...

Hei:) Så fine pakker du har laget!
Og den posen i vinduet var veldig søt og julete:) Ps. har sendt deg en mail.. stor klem fra Josefine

Ida sa...

Såå flotte posene ble - smart med applikasjon :-) det får bli neste utfordring - må jo avansere litt etterhvert...fniiis!

Hihi.. de sier at lillemann ligner sin far.. i dette tilfellet ble jeg litt usikker :-) Om bloggen eksisterer den gangen han er ute å surfer på nettet alene - så får jeg heller vurdere passord på siden ;-)

Ha en kjempefin helg, og fortsett å nyte hvert eneste sekund frem mot den store dagen :)

Mange juleklemmer fra Ida

Anette {foreldremanualen} sa...

Jeg har faktisk vasket mine to lammeskinn i dag! (ikke fra Ikea).
Jeg har brukt en spesial "shampo" som vi fikk med på kjøpet da vi kjøpte et skinn for lenge siden. Jeg vasket de for hånd.

Mannen min slengte et skinn i vaskemaskina en gang, og det gikk bra det også.

Ha en fortsatt fin førjulstid! :-)

LillaLykke sa...

For noen flotte pakker! :)

Mia sa...

Så vakkert du har pakket gavene, Anita! Jeg hadde helt sansen for det rødstripete papiret, og så den med prikker da. Lekkert og enkelt. Og så hjemmelagde merkelapper også da. Jeg synes de stoffposene du har sydd er rett og slett kjempefine. Stilig som potteskjuler også.

Nå begynner jeg virkelig å roe ned det hele når det gjelder foreberedelser til julen. Og jeg regner med at du også er snart i havn.... eller? Det skal bli deilig med juledagene som snart er her, med fred, ro og kose med nære og kjære. Jeg ønsker deg og dine en Riktig så God Jul!