søndag 28. desember 2008

Fredfylt jul!

Da var det på tide med noen duk og julaften bord bilder! Dekket med duk av nervøs fløyel, fikk låne den av en venninne, men skal helt klart på stoff og stil å kjøpe meg noen meter selv også!
+ at jeg jo har en hardanger duk i produksjon, men som nok ikke er ferdig på noen år ennå:0}
Tulipaner hører med på julaften.


Litt gammelt, litt nytt, litt lånt og litt rødt;0) Glassene med sort stett er gamle, hjertene på duken er nye. Duken er lånt og røde detaljer er jo gjennomgangstema her iår! Er veldig fornøyd med en rød/hvit jul!


Amalie fikk bla. ny tunr drakt til jul. Når hun pakket den opp, spratt hun opp og sa; "NÅ skal jeg skifte!!!!" Og etter det var det turndrakt som var antrekket og den nydelige grå kjolen lå henslengt og glemt i en krok *ler*! (bildet er ikke bloggifisert)!På kjøkkenbordet nå ligger duken som min bror sydde i bryllupsgave til oss! Såååååå fin og så koselig med sånne gaver!
Har ymtet frampå om han ikke vil sy ferdig min stoooooore hardanger duk, men tror nok at det må bli mamman min som gjør det istede! Må jo være en perfekt 40-årsgave det! Også er det jo sååååååå lenge til jeg er 40, så tid er det nok av:0)Så langt i romjula har vi kost oss masse! Jeg har strikket snart to par tøfler, og spilt masse Playstation++++ at vi har sett noen filmer! Igår hadde vi venner her til kalkun, kalkun er godt:0) Blir rester idag! Nå skal vi på skøyter, dvs. jeg og lillemor skal på bena og de andre skal på skøyter! Har skøyter jeg også, men blir jo såååå sliten i leggene av å gå på de! Er sånn at det er fast gjøren i julen, og det er litt for sjelden til at jeg holder skøyte musklene ved like;0) Blir godt med litt frisk luft, det er vel det eneste det har vært lite inntak av i julen;0) Får finne fram parkdressen og komme meg avgårde!

Tuuuusen takk for alle de hyggelige juleønskningene! Utrolig hvor hyggelig det er å være blogger!! En topp gjeng er dere! Fortsett og kos dere masse alle sammen! Store klemmer fra Anita!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Sånn nervøs fløyel er også veldig billig på Jysk. Jeg vet ikke hvor mye det koster på Stoff og stil, men vil tro det er billigere på Jysk? Verdt å sjekke hvertfall :) Helene

Anne-Berit sa...

Hallo i stuen,så koselig pyntet julebord dere hadde,veldig fint.Den juleduken dere fikk i bryllupsgave er nydelig,flink han broren din.Her har vi full avslapping,har pyntet et par kaker,skal ha selskap i kveld.Kos dere på skøytebanen.Klem fra meg:o)

line sa...

Så flott bordet ble. Jeg brukte også fløyel på julebordet 2. juledag - SÅ delig - trenger jo ikke å strykes!!! (Har 10 meter hvis du trenger til et LANGT bord.)

Duken deres er nydelig - har selv sydd en slik til min svigermor (hennes søster hadde så vidt begynt på den før hun døde - jeg fikk den av svigermor - sydde som en gal - og ga den tilbake på julaften. Fikk den reaksjonen jeg ønsket - masse gledestårer).

Kos dere på skøytebanen. Her er det avslapning - får besøk av venner senere idag.

Gleder oss til å feire nyttårsaften med dere.

Ragna sa...

Så fint julebord! Jeg dekker altid med strykefri sateng eller nervøs fløyel på langbordet mitt og har flere farger og varianter.

Når det gjelder pris tror jeg både Stoff & stil og Jysk er bra, men når det gjelder utvalg og å finne akkurat det riktige stoffet med akkurat den riktige fargen må jeg få anbefale innvandrerbutikkene på Grønland i Oslo!

Jeg bruker å handle på en butikk som heter "Rainbow Tekstil AS" http://www.rainbowtekstil.no/ De har et helt fantastisk utvalg av stoffer og er utrolig hyggelige. Ta deg en tur neste gang du er i Oslo :-)

Hjerter og Lin sa...

Hei.Så koselig bord du hadde dekket.Jeg er helt ny i denne blogg verdenen men synes det virker kjempe inspirerende...

Anitas hus sa...

Så koselig bord du hadde dekket! Som (anonym) Helene skriver så har de billig nervøs fløyel på jysk;)
Så flink bror du har da, som kan sy juleduk til deg. Ønsker meg Hardanger duk jeg også, men har ikke begitt meg ut på en ennå...
Så nydelig jenta de var og sååå stolt i den nye flotte turndrakten.
Ha en fortsatt fin romjul!
Klemmer:O)

Hulda sa...

Så fint du har dekka på bordet til jul. Virkelig søtt med de røde hjertene du har strødd utover duken. Den duken på siste bildet var skjønn, litt av et broderi på den. Kos deg videre i jula. Blir koselig med nyttårsaften snart også. :)

Josefine sa...

Hei min venn:) Så fint bord du har dekket..enig med deg i at tulipaner hører med til jul. Og så fine juletalerkner... de har jeg også, sååå kjekt å dekke med dem. Men den duken fra din bror tok jo kaken....så fin:) Nå er jeg på vei til julemiddagsbesøk igjen... blir litt mye mat gitt..men så koselig å være samlet.

Så gøy med en turn jente:)) Kos dere videre disse fine juledagene.
Klem fra Josefine

Guttemamma sa...

Kjempekoselig julebord!! Sammen servise som meg! ER det opphøyet rose du har i sølv også??

Mitt hvite hus sa...

Så fint julebordet ditt var. Jeg ble imponert over din bror sin broderte duk jeg. for en bror som kansy da0)

Kos deg videre Klem Kerstin

Synnøve sa...

Så koselig pyntet bord. Ser at du har nisseserviset fra porsgrunn.
Har kaffe og frokostserviset i det jeg. Synes det er så fint.

Så heldig du er som har en bror som kan brodere. Å så fin den duken var:))
Synes det er imponerenes at du broderer hardangersøm. Har prøvd meg på det jeg også. Det er det fineste som er av broderi synes jeg.
Her er det full avslapping i dag.
Hadde tenkt oss på kaffebesøk, men ingen er hjemme. Så da blir vi hjemme.

Ha en fin kveld.

Anita sa...

Hallo Helene! Er det Helene jeg kjenner? Takk for tipset, drar på Jysk i morgen jeg, for jeg kunn tenkt meg i en annen farge til evt. nyttårsaften!

Anonym sa...

He,he...Nei, jeg kjenner deg ikke. Er bare en fast leser av diverse blogger på NIB, og så innlegget ditt. Endelig kunne jeg bidra med noe, jeg også. Helene (igjen) :)

Tulip sa...

Ser ut som dere har kost dere i jula! Det har vi også, har bare ikke fått laget noen innlegg i jula.
Akkurat kommet hjem etter julebesøk i Østerdalen.
Kos dere videre i romjula!:)

Aina sa...

Jeg blir også imponert over at broren din kan sy!! (snakk om kjønnsroller hehe..)

Nydelig oppdekket bord og så har du så fint service (samme jeg også)
Metervare på Jysk er greit, hadde rød
fløyel i fjor, billig og lettvint.
I år ble det hvit damask fra Kid, billig, men mer jobb med stryking.
Flotte duker du har og enda flottere turnjente.

Kos deg videre i romjulen!

silje-sin sa...

Hei hei:) Så nydelig bord du har dekket! Og kjempeflott duk. Og jeg må si at Amalie er utrolig pen altså! Men så har hun jo pene foreldre da:) Høres ut som dere koser dere ja, så deilig! Romjula er en fin tid! Augusta begynner den 5. ja. Jeg skal være der den første tilvenningsdagen, og kjetil de to andre. Heldigvis, jeg hadde sikkert bare grini...:) Jeg skal fortsette som lærervikar ja, har engasjement videre der jeg har vært før jul. Skal jobbe 80%, vet jo ikke hvor lenge da men.. Men jeg stortrives med det. Er vel ikke umulig at jeg tar lærerutdannelse etterhvert. Selv om det ikke akkurat frister å begynne på skole igjen.. Ønsker dere en fortsatt nydelig romjul! Skal dere være hjemme til nyttår eller? klem

Anne sa...

Ser du har gode juledager du også, trivelig. Latskap, delvis i matskap osv osv...

Og til trøst for deg som var fortvilet over at finkjølen til prinsessa forsvant :-) Har hatt mine juler jeg også, dog i bikini.
Avbildet i bikini i alle fall 10 juler, bare elsket det plagget når jeg var mindre, men nå derimot...

Veronica sa...

Så fin duk broren din laget til dere!!

Moro med turn-drakta som dattern din fikk :) Husker en juleaften jeg fikk cowboy-boots, nesten så jeg sov med dem på ;)
Er noe helt spesielt med jul og barn.

Er ikke noe frost på treet vårt, men det trives virkelig ikke inne, så det mister bar-nåler som bare det...

Håper dere får en fin nyttårsfeiring!

Unknown sa...

Så fint dekket julebord..., lekkert med de røde hjertene på den hvite velourduken.

Jeg har kjøpt meg velorduk på Stoff og stil, julerød med julekurver vevd inn i stoffet. Den er kjempelekker. Kostet ikke mye heller, 30/40 kr. meteren...

Den duken som broren din hadde brodert er kjempeflott, så sjelden man hører om menn som broderer...

Ønsker deg et godt og kreativt godt nytt år!

xoxo

Lene sa...

Hallooooooo..!!! Anita!!! Og så jeg som trodde min mann var helt unik! Men du og de mennene dine, altså!! En husbond som stryker og styrer, og en bror som syr hardangersøm!!! ER det mulig, hehe :) Jammen har du ordna deg :) Men veøl fortjent :)

Har du vært avgårde på S&S i romjula?? Eller skal du en av dagene på nyåret? Jeg har en eksamen som skal i boks til den 5.januar. Men etter det.... Du - det hadde vel vært trivelig med lunch hos meg i Drammmen, vel??? Ikke farlig i det hele tatt. Bare spør Garden Angel - hun har prøvd. Og jeg har vært til lunch hos henne. Hehe - jeg er gjesten som ikke engang vil gå. Vi har det jo sååå trivelig ;)

Nydelig pyntet hos deg, Anita!

Tuuuusen takk for at du har vært min venn gjennom 2008 - og så gleder jeg meg til fortsettelsen i 2009. Jeg lover slettest ikke å bli noen flittigere blogger - men duuu, som jeg koser meg når jeg først titter innom :)

Gooood klem til deg - ha en superduper nyttårsfeiring i morgen :) Holder på med karamellpuddingen her nå, jeg. Mmmmmm :)

silje-sin sa...

Hei anitavennen! Har dere det bra? Ville bare ønske dere alle et riktig godt nytt år! Håper dere får en fin feiring:) klem fra silje.

liven sa...

så koselig dekket bord hos deg Anita:o)
Og den nydelige duken!!
Kan skjønne jenten ville ha på turndrakten i stedet for kjole.....det ville jeg ha gjort også:o)
Ønsker deg en fin feiring i dag og et riktig godt nyttår!!
Har vært koselig å bli kjent med deg gjennom bloggen.......må bare si at de går glipp av mye de som ikke blogger!!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Nå må du ha en knallfin feiring i dag!:)
Hos oss stormer det skikkelig. Men nytt år skal det vel bli likevell;)

Riktig Godt Nytt år til deg!
Stor klem fra Chatrine:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår!
Klem

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gubban for en flott duk du har på bordet... imponert hver gang jeg ser slikke broderier...
På Jysk har de slikke (nervøs fløyel) i 5 meterslengder, supre til båder duker og gardiner...

Ha en koselig nyttårsaften...

Anonym sa...

Vil bare ønske deg og dine et godt nytt år.
Vi snakkes i det nye året.
Klem

ida therese sa...

heia :) eg vil bare sei det var en kjempe fin jule duk :) min mor har også den duken men der har komet flekker så ikke går av etter oss barn, og derfor så lurte eg på om du hadde oppskiftemønsteret te den juleduken og vil dele den med meg :)
hilsen Ida Therese