onsdag 1. april 2009

Ut i solen......

Da skinner solen fra skyfri himmel her, og Anita og hekletøyet er på vei ut, for å lade litt. Utrolig hva solens stråler utretter;0)Jeg har såvidt kommet igang med å hekle sekskanter og det er veldig moro, dvs jeg ler ikke så mye når jeg holder på, men det er fort gjort å få en dille:0) Ble sååå inspirert når jeg så Olavas teppestart! Bare skroll litt ned på siden hennes..


Noen av vårens pasteller er valgt, skal ha hvitt i alle lappene, men utover det har jeg ingen plan. Vet ikke hvor stort det blir heller. Kanskje det blir ett nytt lite teppe til Ane og hennes dukker, for det går hardt utover dukene om dagen. Jo finere duker jo bedre tepper til dukken;0)


Vi var på en liten handle tur på lørdag og da kjøpte jeg denne tunikaen på LeneV, syns den er så fin, den er ganske lang, så den kan fint brukes som kjole også, med en tights under.


Akkurat nå hekler jeg ikke sekskanter, men jeg har også startet på en liten sommerkjole til Ane av restegarnet fra jobben min, blir så søt atte *ler*! Problemet er at frøknen ikke vil prøve så det er spennende å se hvor passe den blir..... Men moro er det anyway.Kanskje nok prat om snø herfra, men hagen er, iallefall nedre del, fortsatt full av snø, også jeg som pleier å bruke påsken til hagearbeid:0} Ikke i år ihvertfall!
Nå skal jeg smøre litt lunsj, ta på litt solkrem og gå ut å holde heklingen varm! Ha en fortsatt flott uke! Klemmer fra Anita!

27 kommentarer:

Guttemamma sa...

Du er rå med helklingen om dagen, og nydleig blir det!!Kos deg i solen!!
Snartpåskeklem fra Anette

Guttemamma sa...

Herremin,så mange skrivefeil...
heklingen
nydelig...
og jeg er norsklærer..??

Rekkehuset sa...

Så koselig teppet blir! Og jeg er sikker på at kjolen til snuppa blir fin den også - du kan jo måle på en annen kjole? Jeg har akkurat strikket en kjole jeg skal gi til ei som blir 2 år, og lurer på om jeg skal prøve den på naboens 2-åring..
Det ser virkelig fristende ut å sette seg ut i sola og kose seg! Tror jeg må bruke noen kalorier på å spa fram litt av terrassen snart... Ha en finfin uke Anita, klem fra Hanne.

Anne-Berit sa...

Du står på ser jeg,flott lappeteppe på gang,og den lua til Ane var skikkelig søt.Ane er no den søteste da,som hun vokser den lille snuppa.
Bra dere har finvær ihverfall,i all snøen,knallvær her også.Skal ta meg en tur ut med hundene,bare synd de blir så skitten når vi går tur.Denne tiden er den verste når det tiner og alt er skittent.Må bare ha vaskebøtta klar så jeg får vasket poter når de skal inn igjen.Et styr er det,hehe.
Ha en fin dag ute i sola.Klem!

Hulda sa...

Så fint! Flotte heklerier du bedriver. :-) likte de friske fargan. Her er det også vår, jeg har pynta på steintrappa.

Ida sa...

Heisann! åååh... så deilig - her er det kun få verdsatte dager i året med sol :-) Menmen.. den kommer nok tilbake igjen! Så ut som en herlig plass du hadde funnet deg i solen der - også sååå fint teppet blir da - uansett størrelse - smart å ha en fast farge for alle lappene - men variere resten !

Så det er en bestemt frøken du har.. hihi.. kanskje du får lurt på henne kjolen mens hun sover ?? :-) Vet at mine foreldre fant ut hvilken størrelse de skulle kjøpe i skisko (til jul!) til meg på den måten.. haha!

Og. duuu.. hvor har du kjøpt den nyyyydelige tunikaen? En spnn hadde gjort seg på meg, tror jeg :-)

Ha en nydelig dag i solen! Klem

Landcharm sa...

Perfekt vårsyssel i sola. Du bruker veldig fine og friske farger.

Aina sa...

Kos deg i sola!
Trøndelag er det ett herrens vær om dagen. Akkurat nå skinner sola, men det er fare for at neste gang jeg ser ut er det snøstorm......

Jeg holder på å hekle sammen lappeteppet mitt og tror jeg må ha en lappe-pause etter at det er ferdig.....skjønner????
Men blir jo fristet når jeg ser ditt.....noe nytt og anderledes....

God påske!!!!

-Aina Wie-

Crinoline sa...

Så du ligger til lading i solen. Nydelige farger i teppet ditt.Likte også tunikaen veldig godt.Ønsker deg en god påske.

Anne sa...

Kos deg med vårsola i den lune kroken din du :-)

Teppet blir kjempenydelig!!

Klem herfra

Synnøve sa...

Det der ser ut til å bli et helt nydelig teppe - uansett hvor stort det blir :)
Og det hørtes utrolig deilig ut å lade seg opp litt i sola. Lurer på om jeg skal sette meg ut ei lita stund jeg også, for det er faktisk sol her også for øyeblikket. Hurra det er vår!! (selv om plenen er full av snø enda...)

line sa...

Høres ut som en flott dag.Teppet blir kjempefint, og den tunikan var jo virkelig DEG!

Her er fremdeles 2 syke, men ikke så høy feber idag. Kommer nok en liten tur på påskefroskost i morgen, så får vi se hva som skjer etterpå...

(PS - vi får steinplata til badet i morgen - HURRA!!!!)

Magdalena sa...

kjære vene,- så vakre farger...
dette var virkelig et tusenfryd-teppe...!
og den tunikaen,- herlig, sånn vil eg også ha!

kos deg videre med heklingen,- er da virkelig et tålmodighetsarbeid...?)
fin ettermiddag,- klem

Maliva`s verden sa...

Oh så flotte farger teppet ditt har....like it:O) Nå er jeg straks ferdig med mitt tredje teppe...gøy!Klem

Kari Anne sa...

Det er utrolig hvordan humøret stiger i takt med varmegradene! I dag har det jo vært supert vær her i Vestfold. Må si jeg er imponert over sekskantene dine - jeg må nesten sitte på hendene for ikke å begynne jeg og:o)

Unknown sa...

Heisan!
Ja det ser ut til at påskeværet har kommet..., håper det holder seg slik at vi virkelig får noen flotte soldager når påsken kommer.
Teppet ditt blir RÅFINT..., skikkelig fine farger, også har du jo allerede kommet ganske langt...

Beklager at jeg ikke har akseptert deg som venn ennå, har ikkært på facebook siste tiden, har rett og slett ikke hatt tid! Skal se om jeg får det til i løpet av kvelden!
I morgen drar Bertine til pappa'n sin og blir der til tirsdag. Jeg skal på et lite scrAppetreff i morgen, men foruten det har jeg ingen planer for helgen... :O)
Da blir det nok litt tid for blogging, håndarbeid, etc

Ha en fortsatt fin kveld!
Hvordan gikk det med junior på dansingen?!

Klem fra Synnøve

Elisabeth sa...

Åhh..så lekkert! Nydelig fargevalg.

LIVS LYST sa...

Ja, da må du bare sette i gang med de blå tallerknene dine! ;O)
Så fint vår-lappe-teppe i nydelige farger da!

Hilsen Ljo

garnlykke sa...

Det blir kjempefint:) Du er jo en racer allerede:)

Hilsen fra landet sa...

Så nydelige og harmoniske farger du har valgt,- glade men samtidig duse.

Jeg har ikke sett noe særlig på luksusfellen, men kanskje jeg burde det, for helt siden i høst har jeg studert og kost meg og ikke jobbet noe særlig. Men skal på jobb i morgen da, og gjøre litt nytte for meg!

Jooo så det så! Jeg SKAL få til en god stol av den derre hagestolen, har bestemt meg så! ;-)

borghild sa...

Så nydelige farger du har valgt i teppet ditt! Disse sekskantene er skikkelig fine, kanskje finere enn bestemorsrutene, mulig jeg må lære meg disse nå...;-) Klem B:-)

Josefine sa...

Ååå så koselig du har hatt det i dag:) Deilig å få noen stunder i solen på denne tiden! Fantastisk teppe du lager...nydelige friske farger:))

Håper vi får litt sol fremover. Hadde jo vært kjekt å få et fint påskevær...så vi kunne kost oss i hagen:) Ha en fortsatt fin uke min venn...stooor klem

silje-sin sa...

Så nydelig hekleteppe! Kjempefine farger! Så deilig ut å sitte der i sola:) Gleder meg til å se kjolen til lillemor! Nei,nå får jeg legge meg:) snakkes snart:) klem

Ingrid sa...

Så nydelig teppet blir... og det så herlig ut å være ute i solen! :) Håper vi får noen soldager igjen her også snart..

Tove sa...

For noen utrolig flotte farger i teppet ditt! Sekskanter er utrolig flotte ja:)

God Påske!

tintin sa...

Nydelige farger i sekskant teppe ditt

line sa...

Og så ringte du meg ikke når du laget kort!!!! FY!!!!
Jeg har plantet om masse småplanter idag (150), men har fremdeles mange hvis du har lyst på. Er hjemme ca 16 i morgen...