onsdag 6. mai 2009

Ferdig kurset :0)

Da har vi kommet enda litt mere i orden på terassen, men ikke helt og frihåndsquilte kurset er ferdig. Resultatet er løperen som ligger på bordet.

Til ære for dere måtte jeg ydmyke kirsebær treet enda litt mere ;0)

Det skal ned bare blomstringen er over og det store spørsmålet nå er hva vi skal erstatte det med, lurer på om det skal være ett nytte tre eller bare hygge?!


Frihåndsquilting er altså de sømmene som går på kryss og tvers av løperen og som er sydd for pynt OG ikke minst for å holde løperens tre lag sammen. Ser kanskje lett ut, men det er det ikke!!! Øvelse gjør mester og jeg skal igang med flere lignende prosjekter så jeg får øvd meg mere.


På lørdag var vi innom bokhandelen og kjøpte bøker som var rester fra Mammut salget, bla annet en uteromsbok som er full av inspirasjon. Løp og kjøp!!!Det rød/hvite teppet er sydd tidligere og har også bittelitt frihåndsquilting på seg, men det var før jeg lærte masse om dette, så nå skal alt heretter bli masse mye bedre ;0)

Idag har jeg bakt brød og det dufter fortreffelig her. Ellers er det veldig travelt om dagen og jeg beklager veldig at jeg er så dårlig på kommentar fronten! Jeg besøker dere alle, men tar meg ikke tid til å kommentere akkurat nå. Setter veldig pris på hver og en av deres kommentarer så bare fortsett med det :0) Lover å komme sterkere tilbake selv, når som helst!!

22 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei kjære deg! Så nydelige bilder, nå er det nesten sommer:) Kjempeflott løper du har sydd også. Her er det også nydelig vær i dag,så jeg skal ut i sola og kose meg litt, en febersyk augusta sover i vogna si. Ellers er det lenge siden jeg har "prata" med deg føler jeg:) Nå jobber jeg to dager i uka som lærervikar (samme klasse) og tar noen ekstravakter på geriatrisk, der jeg jobbet før. Så blir det forhåpentligvis skole fra høsten! Får du også svar i juli? Ønsker deg en flott dag, dette er en nydelig tid! klem

Christinas låvebutikk sa...

Hei!!
Så fine bilder og herlige tekstiler!! Du er såå flink!!
Nybakt brød også!? Herlig!
Kos deg!!

line sa...

Så flott løperen og ferdig resultat av teppet ble!

Tips: www.allposters.com

Anne sa...

Sommerstemning de lux!!! bare isen og jordbæra som mangler i grunn. Utrolig flott med noen røde innslag også ja gitt, en farge til å få energi av!!

Rekkehuset sa...

Så nydelig løper! Og teppet ditt er jo også sååå fint:-) Rødt er jammen fint. Jeg synes ikke det ser lett ut altså..
Kos deg på terrassen! Klem fra Hanne.

Josefine sa...

Hei på deg! Så fine bilder...duk og teppe:))) Deilige sommer farger. Så nå kan vi bare komme på kurs hos deg altså!!! Vårklem

Hulda sa...

Løperen ser flott ut, fint arbeid. Nydelig med gg til det røde i stoffet.

FEDERICA sa...

Lovely pictures! Your blog is sooo pretty!
Greeting, Federica.

Anitas hus sa...

Så gøy! Skulle gjerne gått ett slikt kurs jeg også, kanskje til høsten. De har arrangert noen slike kurs tidligere på biblioteket her så jeg følger med;)
Har sydd puter til verandaen i (enkel) lappeteknikk, skal se om jeg får leget ett innlegg en av dagene. Er så masse som skjer her også om dagen, mai er hektisk;)

Løperen din var iallefall nydelig og passet jo sååå fint til det herlige teppet ditt (som jeg ikke er misunnelig på i det heletatt, hehe).

Nå skal jeg hive av meg blondekjolen (har nemlig vært i byen med ei vennine og spist lunsj idag, deilig), få på meg hageklær og ut å grave. Har leeenge ønsket meg ett Viktoria plommetre og nå har jeg endelig funnet en plass til det:D

Skjønne bilder Anita og så hører vi fra deg når ting roer seg vet du, man kan jo ikke rekke alt heller;)
Klemmer fra Anita:O)

Brocante sa...

Frihåndsquilting - det har jeg aldri fått til så all aære til deg som har fått det til. Veldig fint resultat. Teppet ditt var veldig fint!

Heidi sa...

Teppet var vakkert, og løperen flott! Frihåndsquilting har jeg aldri forsøkt meg på, men jeg har forstått det krever mye trening.
Og du har det kjempekoselig på uteplassen :)

Mitt hvite hus sa...

Så fin løper...jammen er du flink og får det til..Kjempekosleige bilder hos deg...

Nyt kvelden Klem O=)

Guttemamma sa...

Den ble kjempefin,herlige farger sammen synes jeg!! Så kosleig på terrassen deres,kos deg videre!! Har vært knallsol her i dag,men iskald vind...
klem

Kari Anne sa...

Det er gøy å frihåndsquilte! Så fin løper du har sydd på kurset :o)

Det røde og hvite teppet er jo fortsatt like lekkert. Jeg må smile for meg selv, for sist jeg så teppet ditt på bloggen, gikk jeg og la fram røde og hvite stoff på syrommet - de ligger der enda.......

Rop på sommer'n så kommer'n :o)

Landcharm sa...

Så fint håndtverk. (For meg ser det ikke lett ut)

Linda sa...

Hei Anita!Høres kos ut på kurs i frihandsquilt.Det har jeg også godt på men har ikke praktisert det.Var flott å sy på linstoff,har du prøvd det?Herlig med hjemmebakst.Det tror jeg at jeg skal gjøre i morgen.Kjøpte et grovt rundstykke på Drømmeplassen,
det var det gresskarkjærner og gulerot i....Ha det fint!Linda :))

liven sa...

Hei Anita :o)

Så flotte ting du har sydd!!!
Nydelige stoffer!!
koselige bilder hos deg....og du er driftig du som baker brød også:o)

ha fine dager Anita og kos deg!!
akkurat nå venter jeg på litt varme...skulle tro det var høst her!!

Unknown sa...

Hei!
Gratulerer med vel overstått kurs... :O)
Løperen din er kjempeflott, både quiltingen, hjertene og valg av stoffer. Jeg syns hvitt og rødt blir bare flottere og flottere sammen...(har en liten syplan i hodet som innbefatter nettopp de to fargene)
Flotte bilder, så koselig dere har det på verandaen deres... :O)
Kjenner meg igjen angående dårlig tid til å blogge og kommentere andre sine innlegg..., må innrømme at jeg sliter med litt av det samme...

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

klem fra Synnøve

Crinoline sa...

Hei Anita.Duken er nydelig.Jeg forstørret bildet og ser at dette ikke er lett.Skulle ønske jeg kunne dette.Passet veldig godt sammen med teppet.Jeg har den samme muggen,men en mindre størrelse.

Ida sa...

Helledussen - hvor du imponerer! Før jeg fikk øynene opp for quilting syntes jeg dette tilhørte en merkelig menneskegruppe! Men nå... sukk - jeg drømmer om å delta på ett slik kurs selv! Har fått tilbud av Huset på Toppen, så det spørs om jeg slenger meg på :-)

Kjempefin den løperen - ser ut til at jeg må forsøke meg på en slik en jeg også - men det blir nok uten sømmene.. hihi :-)

Kjempekoselige bilder - utrolig flotte kombinasjoner med blomster og prikker - slikt blir man i godt humør av :)

Ha en fin kveld! Klemmer fra Ida

Ann-Cathrin sa...

Så fin duk!! Du er så flink:) Kjenner meg igjen i det å ikke alltid få kommentert...det verste er at man gjerne får så dårlig samvittighet, men tiden strekker jo ikke alltid til. Dessuten synes jeg at blogging skal være kos, og ikke stress om mas og "burde gjort":) Ønsker deg en flott kommmende helg!!

Karna sa...

Nydelig pledd og nydelig løper du har sydd....kjempe spennende med frihåndsquilting...noe jeg ikke begriper at noen får til fint...men det gjør du tydligvis. Kjempe lekkert!