tirsdag 15. desember 2009

Anes julerom :0))

Idag har jeg fått ryddet og pyntet en del på Anes rom, syns det ble sååå koselig, og det syns tydeligvis frøknen også, for hun har kokkelert og kost seg der i kveld.


Hun har fått en del kjøkkenutstyr i julekalenderen så langt, noen kjeler, kjøkkenredskaper og grytekluter. Stooor stas.
Hennes helt selvpyntede pepperkakehus har fått plass på hylla.


Lysslynge fra IKEA på tallerkenhyllen. Og ett lite tre som er tatt inn til ære for dere leserne, det pryder nå trappen vår. Kan være at jeg må ut å finne ett til henne også, men..... Legg merke til duken på bordet, den har største laget på juleverksted på skolen, hun trakterer symaskinen som en erfaren, og syns det er sååå gøy!! I dag har hun sydd ferdig ett putetrekk med aplikerte hjerter på. Syns hun er super flink og jeg ble nok ganske så overrasket over hva den unge frøknen klarte!! Hun har også tatt på seg jobben med å stryke alt som skal strykes til jul, for det har hun også skjønt at hun mestrer ( og jeg har også skjønt og sett det ). Hun stod her og strøk 3 duker på lørdag og resultatet ble apselutt bra, som Lisabet ville sagt det *ler*!!
Om kvelden nå leser vi Julefortellinger, av Astrid Lindgren og vi har idag begynt på fortellingene fra Junibakken, om Marikken og Lisabet og alt hva de finner på i en langsom førjulstid, såååå skjønne historier!!

Idag har vi fått sendt av gårde julegavene som skulle sendes og vi er enå litt nærmere målet.


Ellers om dagen koser vi oss og pusler med siste rest av juleforberedelser. Igår var jeg på bakeverksted med noen kullinger og kom hjem med 6 slag!! Det var en utrolig koselig greie og ikke minst boksfyllende!! Ha en fortsatt fin uke og kos dere, det blir jul selv om ikke alt er gjort :0))

11 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Jammen ikke rart at Ane koser seg på rommet sitt nå,superkoselig var det der,og hun er jo så flink å stulle og stelle for seg selv med lekene sine.
Flink storjente også som stryker og syr.Hun er nok arvelig belastet,hihi:)Klem til dere alle fra farmor:)

Josefine sa...

Heisan...

Å så koselig! Her var det virkelig julepyntet og fint å bo for en ung dame... skjønner godt hun koser seg her inne! Høres veldig koselig ut med lesestunder også, særlig de bøkene du referere til!

Kos dere masse videre...stor klem

line sa...

Så fint det ble på rommet til Ane! Kan se henne for meg der hun styrer på, og helt klart at du må få inn et juletre til henne også (er vel et i skogen...).

Den siste kommentarern her - var den til meg??? Det ble faktisk to slags kaker her idag, men resten av dagen har jeg ikke gj ort stort :-( Nå er de viktigste kakene i boks, pepperkaker og brune stenger (beste gutta vet) og serinakaker til Roy.

Og du - takk for en hyggelig te-kopp :-) den tar jeg gjerne igjen en annen dag også

liven sa...

Åh så koselig hun har det på rommet sitt!!

Ha en fin førjulstid Anita

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

ojojojoj...vilket fint rum!!!!
där måste hon trivas bra.

Kram Nilla

Mitt hvite hus sa...

Så koselig det var inne hos lille frøken... kan skjønne hun koser seg der inne...

eget pepperkakehus også... heldig er hun...

Klemmer Kerstin

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Heldig lita prinsesse med koselig rom:) Fortsatt god adventstid.

Unknown sa...

Hei Anita!
Så søtt og julekoselig det er på rommet til Ane... :O)..., skjønner godt at hun kan stå der og kokkelere time etter time... :O)

beklager at jeg fullstednig har glemt å svare på spørsmålene du dtilte til teppet mitt. Garnet er sånn passe tykt(litt tynnere enn friluftsgarn) 80 meter på 50 gr. Jeg kan vel anslå at jeg brukte ca. 40 gr, pr. rute. hver rute er på 8 omganger(ikke 9 som jeg hadde skrevet i bloggen) og de er heklet på krok 4,5 mm.
Nå mangler jeg faktisk bare 5 ruter så er jeg ferdig med det. Men jeg skal hekle kant rundt også... :O)Det har gått kjempefort å lage.

Kan ikke du sende meg adressen din på mailen min..., har lyst til å sende deg et julekort... :O)

Håper du koser deg i en travel førjulstid!

klem fra Synnøve

Kreoline sa...

Tenker den lille piken din koser seg på det rommet, så koselig og nydelig pyntet. Skjønne møbler og detaljer. Ha en fin uke, klem fra Mona.

UNDRING sa...

En stund siden jeg var innom. Bloggen din bærer preg av god julestemning nå. Flott rom !
Ha en ofrtsatt fin førjulstid!

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Hej Anita,
vad fint du har gjort i din Anes rum! ÅÅh såg den lilla pepparkakshuset så gulligt! Tallrikshyllan blev superfint med belysning och tidningar! Vilka söta möbler precis som vi har det! Åå det e rena drömrummet, vad duktig du e!

Många kramisar Elin.