tirsdag 5. januar 2010

Januar kos!

Her i huset er jula ute og endelig har jeg fått kjøpt meg juleroser ;p... Bedre sent enn aldri og nydelige er de om de heter noe med jul eller ikke.


Blomstene er kjøpt hos de to like så nydelige og hyggelige damene på FrydForØyet på Kaldnes Brygge. De driver blomster butikk OG interiør butikk og stedet er vel verdt ett besøk.


Har du ikke mulighet til å stikke innom der har de også nettbutikk her med masse fristelser.


Her på øya er det fortsatt flott vintervær, litt for kaldt akkurat idag, men fantastisk vakkert er det ihvertfall og 1000 ganger bedre enn regn og snø om hverandre.Fuglene bespises ute, bildet er tatt fra kjøkkenvinduet.Nå etterpå skal jeg avgårde å kikke litt på H&C og kjøpe tavlemaling, nye store og små prosjekter preger starten på det nye året ;0) Mer om det en annen dag! Hvis du klikket på bildet hvor du ser kjøkkengardinene mine, så vil du se at det ikke er gardiner enda, bare håndkler som er hengt opp, skal forsøke å sy nye kapper og måtte bare teste! Ha en fortreffelig uke videre! Plutselig er jeg tilbake!

16 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, så fint du har det :-) Ja, bedre med kulde enn med regn. Ha en fin dag :-)

Christine C sa...

Så fint det var på kjøkkenet ditt...det ser så koselig ut og matcher årstiden ute :) Helt klart bedre med kaldt vær enn regn ja, for det er det tristeste vinterværet som finnes!

Ha en fortsatt fin tirsdag!

Josefine sa...

Heisan!

Juleroser er vakkert uansett om det er før eller etter jul:)

Så fint og ryddig på ditt fine kjøkken! Ønsker deg en flott vinterkveld:)

Guttemamma sa...

Godt nytt år,kjære Anita!! Juleroser er bare så fint,har en liten en jeg...de er jo så dyre og jeg tok kverken på en stor etter bare to uker i hus...
klem

Unknown sa...

hei min venn!
Så hvitt, flott og fint du har det på kjøkkenet ditt. Utrykket er så "rent"..., og valg av gardiner var både smart og dekorativt... :O)

Selv om det er fint ute, ønsker jeg meg faktisk litt mildere vær nå. Huset vi bor i er ganske kaldt, så her må det fyres for å holde varmen. Desverre begynner det å bli litt lite med ved, så jeg må rasjonere litt. (jeg fpr gratis ved av pappa, men jeg har ingen mulighet til å få hentet nå, så derfor må jeg rasjonere det jeg har. Til pappa har jeg sagt at jeg har nok, sånn at han skal slippe å bekymre seg. nå er det heldigvis ikke så lenge til vi skal flytte. Regner med at det blir den 24 jan.

Takk for hilsningen på bursdagen min... :O) en dag jeg bruker å fobigå i stillhet... Feiret faktisk med en softis på Ikea... lol

klem

Beate sa...

Godt Nyttår fra Nord norge!
Innom å ser,så fine bilder og koselig blogg;)
Kommer nok igjen!
Klæm Beate

Anonym sa...

Innom for å ønske deg godt nytt år.
Her er det også ganske så kaldt, men utrolig fint og gleder meg bare til sola kommer tilbake.
Nydelig juleroser.
Klæm

Tulip sa...

Blir fint med kappe av glasshåndklær i ruter.

Juleblomsten din var flott, og passer like godt nå som til jul:)

liven sa...

Så fint hos deg Anita!
Her er også kaldt nå men også veldig fint!!
Julerosene er nydelig...nyt den!
Selv har jeg vært å kjøpt litt fargerike blomster i dag!
Her er nye kjøkkenhåndklær kommet på plass i vinduet....ferdigsydd fra butikken :o)

Ha en fin kveld!

maybe*mej sa...

så skönt att ha rensat ut julen. Det ser så fridfullt ut hos er. visst är julrosor fina.. plantera ut den i vår och få mängder med blommor i alla år framöver. Min julros har blivit jättestor. =)

Prinsesse Elin sa...

Så koselig du har det Anita! Juleroser har jeg aldri hatt men kanskje det hadde vært en ide. Nå skal jeg på leit etter juleroser og jeg tror jeg har har sett disse også på blomsterbutikken vår:)

Mitt hvite hus sa...

Heisan anita...


Så nydelig du har det på kjøkkenet ditt... jeg er så enig med deg...ang snøe og kulde fremfor regn og surt vær... jeg liker vinteren jeg ...når det er sånn som nå...

Spennende prosjekter du holder på med da... gleder meg å se...

ha en fin uke Anita...

Klem Kerstin

Anita ♥ sa...

Kjempefin blogg du har! Kommer gjerne igjen ;o)
Klem fra Smula

Lovise sa...

Godt nyttår Anita.
Jeg tenkte å kjøpe tavlemaling, men får ikke tak i det her. Må vel finne det ett eller annet sted....
Kos deg i vinterkulda..
Klemmer.

Huset på toppen sa...

Riktig godt nytt år til deg!
Og så koselig du har hengt opp kjøkken håndkle i vinduet som gardiner,Anita:)Juleroser kan vi ha glede av lenge.... selv etter jul,ja:)
ha en fin torsdag!
Klem Linda

Maliva`s verden sa...

Hei Anita..så vakker julerose du har...ja nå skal jeg si det smaker med god te her i kulda du.
Pukka selger vi i Home&Cottage..vet ikke om du bor i nærheten av en slik butikk? men vet også at mange andre interiørbutikker selger de...evnt.nettbutikker. En fin dag til deg fra Maliva