onsdag 24. februar 2010

Vinterferie!

Har endelig fått sydd en Tilda igjen, så koselig å drive med. Har lagt fram stoff til en til, men de forrige dagen kom kort sakene fram og nå lager vi kort for harde livet ;0)Og strikker da, har blitt noen kluter til, er jo såå moro, men må vel snart vurdere å begynne å selge *ler*.


Nå etterpå skal jeg inn til Anettes hobbygleder å se om det har kommet noe garn til meg og kanskje shoppe noe til kortproduksjonen.I ettermiddag tar jeg kanskje en tur på Ikea, trenger såååå en hylle til til syrommet, der flyter det over i både skap og ellers, så en hylle til er påkrevet. Har funnet en som vil være perfekt.


Været i dag er tåke og -13 så det frister lite til noe særlig ute aktivitet, ennå. Største reiser på vinterferie med ei venninne i kveld og vi andre reiser på hyttetur mot helgen.
Denne ferien har vært såååååååå god for kropp og sjel. Rolige dager og sene kvelder og morgener. Vi gjør minst mulig, og det vi gjør er bare kos. Fortsetter resten av uken i samme sporet ;0)) Kos dere dere også! Klem fra Anita!

12 kommentarer:

@afjo72 sa...

Å, så deilig det hørtes ut med ferie! :) Kos deg fortsatt - kjempesøt Tilda du har produsert.

LIVS LYST sa...

Jeg blir imponert over at dere klarer å sy disse dukkene. De har jo så tynne ben og armer. Kan ikke være lett det der. Men søte er de!

Du er flink!

Liv ;O)

Anonym sa...

Søt Tilda og tilhørende kjole.. kunne tenkt meg sånn kjole selv jeg! ..eller i samme stoff ihvertfall! Høres ut som du utnytter vinterferien til det den skal, så må du kose deg videre med den så lenge den varer!

Unknown sa...

Hei, og god vinterferie... :O)
Så deilig med sånne dager man kan nyte fra ende til annen og fylle med akkurat det man måtte ønske.
Så flott Tildafigur..., kjenner den igjen fra den nyeste heftet..., lyst til å lage jeg også!

Hos meg var det -23 i dag og strålende sol. Har akkurat kommet hjem, for etter bare et par timer på jobb ble Bertine dårlig. Hun kastet opp i barnehagen, og har også kastet opp etter at vi kom hjem! Nå har hun heldigvis sovnet på sofa'n.

Ønsker deg en strålende dag og en fortsatt fin vinterferie... NB: Lekre farger på klutene dine!

Lynetmor sa...

Hei, så fin Tilda :-) Ha en fortsatt fin ferie :-)

line sa...

Så flott hun ble :-)

Gleder meg til IKEA tur med deg i ettermiddag.

Tulip sa...

Å så deilig med ferie, ja!

Synes Tildaen ble sommerlig lekker, og jeg er imponert over at dere syr disse så lett som ingenting...

Psst...Har en utfordring til deg på bloggen min!

Anne-Berit sa...

Kos dere masse i ferien.Nydelig tilda forresten.Hils de andre.Klem fra meg:)

Josefine sa...

Heisan..

Så utrolig koselig med Tilda i hus!
Er alltid så imponert over deg hvor mye du får gjort:) Nyt ferien, senk skuldrene og kos deg masse!!

Varm klem fra meg

Ingrid sa...

Nydelig tilda du har sydd.. og veldig koselige stemningsbilder hos deg! Kos deg videre i ferien! :)

Lovise sa...

Hei Anita. Så nydelige innlegg du har laget fra vinterferien din. Skjønner at dere koser dere masse. Skal ha litt ferie jeg også nå, og gleder meg masse. Skal nyte hvert sekund.
Kruset og strikketøyet var nydelig. Våren kommer, ikke tvil om det. Men vinter er herlig det også, og vi må bare nyte det rene fine hvite:)
Kos deg videre du. Klem.

Rekkehuset sa...

Ferie er deilig ja..nå er den over for denne gang her i alle fall. Vi har vært hjemme da, men vi har nok å gjøre her;-) Så søt Tilda du har laget! Jammen er det godt vi har hobbyene våre:-) Ha en fin uke, klem fra Hanne.