mandag 29. november 2010

Wiiiiiiiiiiii!

Denne uken har jeg nesten fri... Skjer noe stort sett hver dag, men skal ihvertfall ikke i praksis, for den er bestått OG avsluttet :0))) I dag skjer det IKKE noe og jammen er det skjønt. Koser meg med te og gode interiørblader i DEN NYE SOFAEN :0)))))


Fiiiiin ja???!! Akkurat nå går det i beige og blått, passet perfekt, men blir nok ikke så mange dagene til rødt og hvitt ruuuler..


Utsikten fra her jeg sitter NÅ.

Burleigh på bordet og hjemmesydde puter i sofan, den ene etter inspirasjon fra Mias Landliv, den er sydd av en av mannens avlagte skjorter. På lysestaken skimtes så vidt noen skjønne hjerter som jeg fikk av ei venninne i går, de er nålefiltede, en teknikk som jeg ikke har forsøkt meg på, ennå. Jeg fikk også snøkrystaller og de pryder adventsfatet, ble så fint atte. Tuusen takk Line!!Nå er det visst snart lunsj tid og vips så er alle de små på vei inn i hus igjen. Ha en flott uke til jeg er tilbake! Adventsklemmer fra Anita!

17 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Hei Anita, så fint det er hos deg:-) Rolige, behagelige farger, akkurat sånn jeg liker:-) Blir sikkert fint når det røde tar over også! Unnskyld at jeg glemte å svare om garnet; Jeg har brukt Falk og pinne 3,5. Prøvde meg først med Drops Merino Extra Fine fordi det er så mykt og blir så fine fletter, men det siger så grusomt at jeg måtte revurdere hele greia. Falk funker mye bedre! Har sett mange bruker Smart også, da blir det vel bare litt større. Jeg tror det kunne blitt veldig fint i ikke-superwash garn også, for eksempel finullgarn (og da er det jo utrolig mange lekre farger å bruke også). Kos deg med fridagen din - det er sikkert vel fortjent etter en flott innsats:-) Klem fra Hanne.

Skogmusa sa...

Hei:)
Så fin sofa du har, og en veldig koselig sofakrok:)Deilig å kunne slappe av med en kopp te,før det braker løs, og det igjen er fullt liv i leieren:)
Nyt dagen din:)
Klem "Skogmusa"

h.espe sa...

Hei Anita!
Så flott du har det!!! Sofaen er kjempefin, og kan tenke meg det er godt å "kroe" seg i sofahjørnet der.. ;o) Hørtes unektelig deilig ut med fri - nyt dagen både i sofakroken og rundtomkring.. :O)

Stor klem fra Hildegunn

Anonym sa...

Den sofaen var kjempefin,gratulerer så mye med den.Og så utrolig godt det pleddet passet til sofaen da,lekkert:)Klem fra Anne-Berit:)

fryd&forandring sa...

Grattis med overstått og bestått praksis OG ny sofa! Herlige farger hos deg, ikke minst på hekle-teppet ditt!
Ha en fin fin uke!

Datt sa...

Jaaaaa, kjempefin!! :D

Ann-Cathrin sa...

Veldig, veldig sofa!! Passet fint inn hos deg, og det ser veldig koselig ut:)

Mitt hvite hus sa...

Heisan Anita.

Gratulerer med vel overstått praksis---

Må være herlig...

så koselig hos deg..nydelig blåfarge..

Nå må du nyte denne uken...kose deg masse..

Klememr =))

liven sa...

Heisann!!
ja dette må jo være lykke...fridag, blad og kaffe....og ny sofa!!
Heldige deg...skjønner at du er fornøyd :o)
Ønsker deg en flott uke Anita :o)

Anonym sa...

Innom med en adventsklem fra meg og gratulerer med ny, fin sofa.

Guttemamma sa...

Koselig å høre fra deg igjen,Anita!! Kjempefin sofakrok!!
klem♥

h.espe sa...

Hi, hi - smiler nå jeg leser om 8 åringen din - en herremann med sans for detaljer altså - så gøy!!

Strålende dag til deg!

Klem fra Hildegunn

fryd&forandring sa...

Hei igjen! Jeg hører nok ikke til den helsestasjonen du har hatt praksis ved! -jeg hadde nok ikke klart å holde munn om jeg hadde sett deg der! Regner med at du har vært på hs i sentrum? Jeg sokner til nabokommunen sin helsestasjon jeg! Er du helt ferdig nå eller?

Tulip sa...

Så koselig å høre fra deg.
Flott sofa dere har kjøpt, tenker den er populær å sitte i!!!

fialka012 sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
fialka012 sa...

hezké...

Unknown sa...

Hei Anita... :O)
Tusen takk for de mange og koselige hilsningene fra deg. Beklager at jeg har vært litt sløv til å svare. Håper alt står bra til med dere alle, at dere ser frem til skolefri, og julehygge sammen med familien.

Ønsker deg og dine en riktig God Jul og et strålende godt nytt år.... :O)

Klem fra Synnøve

NB: Nydelig sofa... :O)