onsdag 29. desember 2010

Jul på kjøkkenet!

Noen stemningsbilder fra kjøkkenet i dag. Minner nok veldig om kjøkkenet i fjor, men for nye tittere og de med litt dårlig hukommelse så har jeg tatt noen nye bilder. På utsiden av vinduet skimtes ett lite(stort) pynteprosjekt som jeg skal vise dere bilder av i morgen :0)


Årets pepperkakehus, melisen blir alt for fort alt for brun i sammensetningene, selv med natron i... Litt kjedelig det :p.Tallerkenhyllen har endelig fått knagger.


Utenfor skimtes kaninens sommerbopel, på bordet ligger bryllupsgaven fra min bror og hans familie. En nydelig juleduk som min bror har brodert.


Sølvet ble pusset på selve julaften i år. Ble blankt å fint ja. Barnas julestrømper har fått plass på kjøkkenet i år og julekalenderen er flyttet til stua. Ett bytte jeg er veldig fornøyd med.Årets bordbukett fra julaften, står fint den..


Her går dagene alt for fort. Har fri hele jula og det er utrolig godt. Tirsdag etter nyttår begynner jeg i ny jobb :0)
I dag har vi vært hos grånissen ved havet og følt på han... Mye mulig han var der!! Stor stas for minstemor og litt stas for oss andre etter årets julekalender. Tror det er første gang vi har vært der ute HELT alene. Bortsett fra grånissen da ;0))
Nå er det tv og litt annet for resten av denne kvelden! Kooos dere dere også så kommer mer herfra i morgen! Klemmer fra Anita

4 kommentarer:

Anitas hus sa...

Så koselig på kjøkkenet ditt Anita:O) Og jeg må si jeg er mektig imponert over at din bror har brodert juleduken din! Det er ikke dårlig:) Jeg har en ganske lik en og den er etter min farmor, som hun har brodert, alltid koselig å legge på den til jul.

Håper dere nyter fredelige romjulsdager og så spennende med ny jobb, gratulerer:)

Ha en fortsatt fin romjul!
Klem, Anita:O)

Christinas låvebutikk sa...

Sååå koselig Anita!
Ha ett herlig nytt år!!!

liven sa...

Et koselig julekjøkken hos deg Anita!!
Og en så vakker duk....heldige deg...ingen av mine tre brødre som broderer nei!!
Ha takk for det gamle...og blogges i det nye året :o)
Lykke til i ny jobb!!
klem!

Mitt hvite hus sa...

Nydelig og kosleig kjøkken..liker så godt de brune tallerken du har i hylla di..
ja tenk snart er dette året over..

går fort..

Klemmer til deg..takk for dette året =))
Klemmer =))