lørdag 2. juni 2012

Det gror...

også vekster i drivhuset, ikke bare hygge og gode opplevelser :) Endel av det som står her skal ut, bare temperaturen blir litt mer hyggelig... Har malt noen av møblene her inne i fargen isvann, en god farge. "Posen" fikk jeg av ei venninne i fjor, da var det som nå er blått lysegrønt.. Etter vinteren har også den blitt HELT perfekt for drivhuset ;)


Mer tomater, vi hører formelig det gror!


Min Roberts radio som jeg kjøpte på suuuupertilbud tidligere i vinter :) På veggen under vinduet har jeg planer om å få opp en hylle eller fler. Fint å kunne ha små lykter og også pellisstiklinger og div. annet småtterier på.


Bak skimtes de selvlagede klatresakene til agurkene, de skal henges opp snart.. må bare spekulere ut en ok måte å gjøre det på.


I går kveld drakk vi vin der ute for første gang, smakte fortreffelig. På festen forrige helg ble det endel vin "rester" og vi fikk mange flasker vin, så dette kan bli en fuktig sommer ;) I tillegg fikk vi jo maaange fine gaver, bla. to vindrueranker som har fått en flott plass i huset. Bilder kommer snart!

Ha en fortsatt super helg, det skal jeg!!

7 kommentarer:

Kaoskontroll sa...

For et fantastisk nydelig drivhus!!! Der kan det bli mye kos! Nydelig lysblå farge på møblene.

Anonym sa...

Så flott, du er jammen flink til masse. Anne Ma hilser

Tulip sa...

Å så flott drivhus dere har
bygd:)
Her blir det nok mange koselige stunder, og mye grønt fremover!

Christine C sa...

En drøm av et drivhus dere har :-)) Gøy å se at det spirer og gror på denne tiden - det blir noe ekstra med det man har drevet fram selv. Håper du og plantene får litt sommervarme snart!

Garden Angel sa...

Hei!
Leeenge siden...
Så nydelig drivhus dere har fått dere! Heldiggriser;)

Nydelig dekket bord under her også.
Gratulerer på etterskudd da :)

Koselig å titte innom bloggen din igjen, Anita!
Klem

Rekkehuset sa...

Gratulerer med utrolig flott drivhus! Det kommer du nok til å få masse glede av:-) Kjenner jeg ble bare bittelitt misunnelig her nå...men vi har nok dessverre ikke plass til drivhus. Gratulerer også med 40-års feiringene!

Koselig at du har oppdatert litt igjen! Jeg må bli flinkere selv..
klem fra Hanne.

Vimax Pills sa...

Nice blog and article, thanks for sharing. However want to statement on few common issues, The website taste is great, the articles is in point of fact excellent. Boneka Full Body