torsdag 30. oktober 2008

Nissen??

Det var det Ane trodde det var når snøen kom igår! Vi stod og kikket ut og jeg spurte henne hva det var vi så ute; " Nissen"- sa hun. " Tror du det er nissen som har kommet med snøen til oss??" "Ja!!!" Hun måtte kjenne på den også selvfølgelig, men tror at entusiasmen dalte ett par hakk da;0)

Kvelden før nissen kom med snøen ble jeg ferdig med ett nissepar, tror det er starten på julegavene iår! Litt rart det der for jeg har vært så instilt på at det er sååå lenge til jul og inspirasjonen til å lage julegaver har vært i minus, men altså på søndag kom det en liten gnist, og disse to kom til i løpet av et par dager.En liten hjerte detalj!Var også innom min nå favoritt interiør butikk, Fryd for øyet, for å se på noen lyshus de har fått inn. Lyshusene ble i butikken, men denne nydelige posen ble med hjem! Jeg har lenge tenkt at jeg skulle hatt sydd en pose til fyllmassen til Tildaene, men det har aldri blitt noe av!

Så når denne nydelige hang der, måtte jeg bare ha den, kostet kun 89,-!! Helt utrolig, syns jeg, for det er jo litt jobb og endel stoff som går med.

Tror ikke jeg hadde klart og sy noe til den prisen ihvertfall!


Blir nok kanskje flere sånne poser, de hadde poser som det stod Laundry på også, men det var jo ikke det jeg skulle bruke den til, så det ble Biggie Best! Bør vel innrømme at jeg ikke helt forstår den, men....... *ler*!
Nå har jeg akkurat vært på min garn butikk som er Anettes hobbygleder på Teie, jeg har vært der med bølgeteppet, for at hun skal ha det i utstillingen sin en stund! Koselig det da! Håper noen lar seg inspirere!!
I ettermiddag skal jeg på jobb, også er det HELG! Ha en flott ukeslutt, så er jeg plutselig tilbake!

38 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Så fine da!
Datteren min så snø og sa: "no e det jul mamma" Så søte da!
Ha en fin dag!

mammahaaland sa...

Så flott en pose! rart hvor lite sånt kan koste, også når en skal sy noe selv blir det en formue brukt på stoffer. Må vel ta en tur til Fryd for øyet før jul tenker jeg, men blir vel en farlig affære:)

ENGEL sa...

å den var nydelig den posen!!!!!!!!!!nissene også!klæm og god helg!

Rekkehuset sa...

Så søte nisser du har laget! Heldige de som får sånne julegaver!
Jeg har bestilt lysthus hos Fryd for øyet, for meg er det litt langt å kjøre dessverre.
Hos oss var også entusiasmen stor over snø - og skuffelsen blir sikkert tilsvarende nå når den regner bort;-)
Ha en fin dag!

Veronica sa...

Sååå fine nisser :) Hjemmelagede pakker er det beste synes jeg, ihvertfall til voksne som har alt de ellers trenger. Også er det koselig å gi bort noe hjemmelaget!

Her er det full vinter, fryd for barna, litt tidlig for mor :)

Posen er kjempefin, har en sånnen selv, men jeg har laundry, jeg skjønte nemlig heller ikke biggie best ;) Utrolig søt ihvertfall!

Ha en fin dag!!

line sa...

Flotte nisser du har laget! Ser også at du har fått deg ny favoritt butikk - ja de har veldig mye fint der, og så er det så spennende å kikke for man finner alltid noe etter at man tror man har sett alt.

Du får ha en fin dag på jobb (her er vi fremdeles hjemme...)

Kerstin sa...

Så flotte nisser du har laget. Du skulle vel aldri sy slike på bestilling;)? Posen var også flott. Praktisk til mye.
Ha en fin dag!
Kerstin

Anitas hus sa...

Så herlig nissepar du har sydd. Jeg synes også det er leeenge til jul, men det er jo egentlig ikke det. Hmmm... Nei, jeg må nok komme igang med litt juleforbredelser snart jeg også tenker jeg. Har bare en del ting jeg MÅ bli ferdig med først^^,
Posen var kjempefin og til den prisen er det ikke verdt å sy selv.
Aner ikke hva de mener med teksten.
Ha en fin dag!
Klem:O)

h.espe sa...

Så skjønne juletildaer!! Ha en fortsatt kreativ og fin dag - i morgen er det min sant fredag og helg igjen også - SÅ go' helg til deg!!

Klemmer fra Hildegunn

Mia sa...

Jeg tror Biggie Best står for et Sør Afrikansk (!) interiør merke. Biggie Best selger stoffer og masse annet innen intreriør. Jeg visste ikke at Biggie Best var å finne i Norge også (jeg har blitt "kjent" med merket i Australia og Italia) og navnet skal visst stamme fra favorittkatten (?) til innehaveren av Biggie Best (det er det jeg har blitt fortalt ihvertfall). Posen var utrolig flott, og til den prisen da. Flott til fyllmasse. Nissene dine re helt bedårende, og så passende nå som snøen kom (og gikk... ihvertfall hos meg) igår.

Så vil jeg gjerne skryte litt av det nydelige bølgeteppet ditt! Den ble utrolig flott og det var noen herlige farger du har brukt. Jeg synes det var så moro å hekle bølger (mer så enn å hekle granny squares) at jeg her veldig lyst til å sette igang med et nytt et... men må bare gjøre ferdig diverse andre prosjekter først.

Ida sa...

Kjempefine nisser :-)
Hihi.. disse små sier så mye morsomt! Har en treåring som var i bursdagsselskap i går, han var så forundret over at han hadde spist sjokoladekake med RIS på (kokosmasse).. hihi :-)

Ha en superfin dag!

Klem

Anne-Berit sa...

Der har du satt igang produksjonen ser jeg.Kjempefint nissepar du har laget.Og posen til å ha fyllmassen i var skikkelig fin den også.
Og så lille skjønne Ane som trodde det var nissen som var kommet.Hun er no god da.Ha det kos alle sammen:o)Klemmer!

Unknown sa...

Så flotte dei var!!
Her har vi ikkje fått snø enno, men spenninga er like stor kvar morgon når dei står opp;0)

Ann-Cathrin sa...

Så morsom datteren din er:) Nissene var kjempefine! Du er så flink til å sy! Jeg har bestilt varer fra fryd for øyet, venter på pakke:) Ha en fin kveld!

Nettelita sa...

Ahhh. Fryd for øyet lever absolutt opp til navnet sitt!!
Første gang jeg var der i går, og det blir absolutt ikke siste.. Så mye fint! Du er heldig som bor like i nærheten! Selv om det kanskje kan bli dyrt.. :) Det fine er at de faktisk har veldig fine priser på varene sine!

Tilda nissene du har sydd var også kjempe fine! :)
Ha en fin kveld..

Guttemamma sa...

Sukk...så fine nisser du har laget!! Og posen var kjempeflott den og! God helg!

liven sa...

Så fine nisser!!
du er så flink:o) disse var ordentlig koselige:o)
Så flotte poser også........så greit til småting
Skulle hatt en slik til mine enslige sokker:o)

Ha en fin kveld og god helg til deg:o)

Hulda sa...

Så flott nissepar du har sydd. Faktisk er det ikke lenge til jul, iallefall ikke hvis man skal lage flere julegaver, da trenger man tida.

Veldig fin den posen du kjøpte. Må innom den butikken du linka til og se.

Lene sa...

Hohoooooo. Jasså, du - så nissen kommer med snøen ;))

Duu, i fjor på denne tiden hang jeg opp adventskransene ;) Jeg kjøpte noen nye på Bauhuas, skjønner du. Måtte jo prøve dem oppe - og så ble det sååå fint at jeg ikke greide å ta de ned igjen før det nesten var vår. Gæærn, jeg ;)

Hellemindussan så fine nisser du har laga!!! Nei, du - nå kommer jeg i julestemning her og nynner: Julenissen kommer i kveeeeeeld ;)

Knallkoselig høstbord du hadde dekket! Søttan at jeg ikke rakk festen. Den kaka hørtes utrlig snaksen ut.

Litt fest hos meg og, så stikk innom om du har tid og lyst ;)

Goood klem :)

Anonym sa...

God morgen.
Takk for koselig hilsen inne hos meg.
Hærlige nisser du har laget og den posen var nydelig.
Den butikken skulle vi hatt her =(
Ha en fin, fin dag.
Hilsen fra Agathe si sie.

Kerstin sa...

Hei igjen. Mail'en min er info 'alfakrøll' scrappekroken.no :) Jeg ønsker gjerne slike som du har sydd. Har du en oversikt over de andre? Vi kan jo mailes istedenfor :)
Klem fra Kerstin

Rekkehuset sa...

Heihei, nei jeg har nok ikke kommet igang med teppet enda - men jeg skal gjøre det! Løp ivrig ut for å se etter garn forrige uke, men så hadde de ikke Garnstudio på den lokale garnbutikken og da må jeg dra litt lenger..og der står saken. Ingen fare da, jeg har noen andre småprosjekter på gang:-) Viktig å ha noe å gjøre mens man ser på TV....
Jeg tror jeg kommer til å gå for natur-farger; brun-beige-grå-offhvite og sånn. Ikke så lett det der fargevalget! Dine farger var kjempefine:-) Angående spørsmålet om hvor mange tepper man trenger har jeg ikke noe godt svar -jeg har stilt meg selv det samme spørsmålet..
God helg, klem!

Aina sa...

En liten award til deg på siden min og et ønske om en god helg:0)
Klem fra Aina.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Utrolig skjønne nisser da, huff jammne har det kommet litt snø her også...
Den Tilda-nissen er en kit jeg kjøpte på panduro... men om du ikke finner den, kan jeg godt tegne av mønsteret og sende deg... bare send meg navn og adr. du, mailadr finner du på siden min...

Ha ei super helg...
måtte bare innom og titte litt før jeg drar på jobb...

☆Therese sa...

Så skjønne nisser du har laget - knallfine!

Jeg har ikke vært i butikken; Fryd for Øyet. Er litt usiker på hvor den ligger. Må jeg over kanalbrua (gangbrua) også ligger den i nærheten der?? :O)
Har sett på bloggen dems at de har mye fint og den posen du har kjøpt er jo nydelig og til en flott pris.

Ha en deilig helg!!

liven sa...

Har du også "enslige sokker".....hihi
visst du vil kan du godt kjøpe en sånn til meg.o)
gi meg en lyd du:o)

Ha en fin kveld anita:o)

Olstad sa...

Ha ha min sønn hevdet også nå kan julenissen komme, i dag sa jeg det var halloween men fikk høre det var julaften så de vet hvordan det skal være.

Så nydelig posen var.

Vil takke for hyggelig tilbakemelding på bildene av prinsessen.

God helg

silje-sin sa...

Hei kjære anita! Søte lille Ane:) Er ikke lett å holde styr på tingene! Nissene du har sydd var kjempeflotte! Du er jo så flink:) Ang bestillingen av klærne gikk det veldig greit, var litt skeptisk til hva det ville ende på i pris. Jeg bestilte sammen med venninna mi monica (min lille drøm), og tilsammen ble det ca 1600 kr. De trakk fra momsen i kassa, så ca 1200 ble trukket fra VISA-kortet mitt. Jeg fikk hentelapp fra posten, og betalte ca 800 der, ca 400 i moms, (så da ble det jo 1600 igjen) og resten moms (det kostet mer å få varene fortollet enn selve tollen kostet.. Vi bor jo i Norge!) bestiller man for mindre enn 1000 koster det noe mindre å fortolle. Så det ble ikke så ille. Og klærne er lekre:) Siklet på den strikkekjolen jeg også.. God helg da snuppa! klem

Stjernebarna sa...

så fine nisser og pose:-)lurer på om du kan hjelpe meg med mønster til tildahjerter også?de var så fine så jeg fikk lyst til å prøve meg på ett..

ha en fin helg:-)

*Randi*

Timotei sa...

Så søte nisser! Må være godt å få starta med julegavene. Jeg har tenkt på det jeg også, men har ikke kommet igang ennå. Posen var nydelig og veldig billig!
Ha ei fin helg!

ChatrinesLiving sa...

Hærlige nisser!
Jeg har da altså ikke begynt å tenke på julen enda...
Pleier å være sånn i siste liten, jeg;)

I dag har jeg noe til deg i min blogg:)

Ha en superfin helg!
Klem fra chatrine:)

Karen sa...

Så fine de figurene var da... Ah du er bare uendelig inspirerende :) Nå har jeg ønsket meg symaskin :)

Tulip sa...

Fine nisser du har laget. De blir koselige å finne frem til jul, eller supre som julegaver.

Den posen var søt.
Fryd for øyet, er det den butikken som ligger på nye Kaldnes brygge?

Pernille sa...

Tror noen blir glad for julegavene de får fra deg i år:)

Ha en fin-fin søndag:)

Solveig sa...

Hei hei:)
Så herlig datter du har!
De sier så mye søtt de små..

Kjempe fine nisser,likte farge kombinasjonene så godt:)
for en flott pose du kjøpte, den var kjempe fin.

Ønsker deg ei fin uke:)

Solveig sa...

Forresten, kan jeg linke deg??

Miss.T sa...

Så flotte nisser du har sydd. SER du er en reser på symaskinen !!

Anonym sa...

I will not concur on it. I over precise post. Especially the title-deed attracted me to review the unscathed story.