mandag 3. desember 2007

1. søndag i advent!


Tenn lys !
Et lys skal brenne for denne lille jord.
Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.
Må alle dele håpet så gode ting kan skje.
Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

(Eivind Scheie)


Dette er vår advent stake iår. Hjertene har vi laget av Silkis leire, som er en kjempe enkel leire og jobbe med. Den lille engelen har vært julepynt i mange år , men fikk nå være en del av advent istede! Jeg fikk den for mange år siden av ei niese. Fatet er arvegods etter mine besteforeldre!

Advents stjernen har også kommet opp, den er også en gjenganger. Jeg fant en annen i byen som jeg hadde så lyst på, men når jeg fikk ut fingeren for å kjøpe den var den selvfølgelig utsolgt *arghh*.T-lysestaken har jeg fått av en beboer som bodde i et bofellesskap for MS pasienter, hvor jeg jobbet. Hun kjøpte alltid julegaver til alle oss som jobbet der!!! Etasjefatet er nytt nå, det var virkelig et godt kjøp. Det hadde nemlig gått istykker på vei til butikken, det hadde gått av et hjørne under som de i butikken har limt. Det synes, men er absolutt ikke noe man legger merke til. Jeg fikk det for 100,-, det skulle egentlig ha kostet 390,- *stort smil*!!!!

Ellers syr jeg litt lite om dagen. Av de tingene som jeg la ut på jobben, har jeg bare solgt noen hjerter! Kjenner at det er litt kjipt og at jeg har mistet litt gløden!!! Hadde jo forhåpninger til å få solgt alt ganske fort. For håpe at kollegene bare venter til de får lønning!!

30 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei igjen,så fint du har pyntet i vinduet,flaks med det fatet.Adventstaken var fin den,fint å gjøre det litt personlig
syns jeg.I morgen skal jeg prøve å få bakt litt(tror jeg).Klems...

Tilonino sa...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Veldig stemningsfulle bilder du viser. Ha en fin uke.

Zizzi Molde sa...

Så flott adventsstemning det er hos dere da! Skjønner godt du føler du har kuppet med det fatet... Jeg er sliten og trøtt i dag, etter en laaaaaaaaaaaaaang dag med mye folk på jobb :-) Men det er gøy, jul er det jo tross alt bare en gang i året! Kos deg, klem fra meg!

Vangen sa...

For et søtt adventsdikt. Kan noen stykker, men aldri hørt det før.
Også må jeg igjen si at jeg liker beskrivelsen av mannen din. Er akkurat sånn det er;)

elin1976 sa...

Hallo
Så nydelig du har pyntet i vinduet deres. Skikkelig adventsstemning. Ha en fin dag:O)

[morgrethe] sa...

Hallo Anita. De sink-pottene jeg har amaryllis i er kjøpt på Hemtex i Oslo. Det er en litt blank sink alla IKEA. Men jeg har funnet et par butikker her i nærheten som har en del sink.... den som er mere matt (som jeg egentlig liker best). Men du og du, for en jobb du har hatt med den kalenderen. Her har svigermor brodert tre kalendere til ungene. vet ikke om jeg anbefaler det, for det blir fryktelig mange pakker da. Jeg tror jeg med fordel ville valgt å ha en, slik du har. Nei nå må jeg ha vann i vaskebøtta. Ha en fin dag:o)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Så mysigt du har det!
Kram Pernilla

@afjo72 sa...

Godt i gang med advent hos deg ser jeg. Lykke til med videre salg på jobben, de venter nok på julelønning først skal du se :o)

Ha en flott uke!

Fru Grön sa...

hej!

vad fint du har! jag har lite dåligt samvete för jag hade tänkt sy 24 små julstrumpor som kalender till mina barn, men det har inte hunnits med. nu har de varsin chokladkalender...
jag kom även på att jag totalt har missat att fixa adventsljusstaken till i söndags. måste ha varit lite för mycket på sista tiden. till nästa söndag hoppas jag ha fått ändan ur vagnen och plockat mossa. ha en bra dag!

Monica Therese sa...

For en flott advents stake du har laget,flott med noe som ikke alle andre har =)

Ann-Catrin sa...

Oh vad mysigt det ser ut...juligt och fint.Härligt!!

Mita`s hjørne sa...

Så koselig den adventstaken din var, nydelige hjerter også...
Koselig stemning i vinduet ditt, stjernen din er jo bare nydelig da, skal kjøpe en eller to stjerner jeg også, men venter til de kommer til halv pris, så jeg krysser fingrene for at den jeg har sett meg ut kommer på salg, eller at de har flere igjen av den...
Du har iallefall vært superheldig med etasjefatet ditt...

Ha en koselig kveld...

Anne sa...

Takk for positiv tilbakemelding på mine engler. En synes jo egentlig ikk at det en lager selv er noe tess skjønner du. Men en får nå bare prøve så godt en kan.

Og en begynner med å kjøpe en ståltråd, jeg kjøpte min på byggmix, og så er det bare å sette igang slik en selv ønsker at englene skal bli.

Nydelig adventspyntet det var hjemme hos deg da. Skikkelig stemningsfullt vil jeg si.

Fin kveld ønskes deg.

Garden Angel sa...

Hei Anita!
Takk for besøket på bloggen min:)
Så koselig du har det i vinduskarmen!
Nydelig fat med lys og adventstemning også!!!
Søte små hjerter på lysene;)
Fin tirsdagskveld til deg!

Emmeline sa...

Du kan jo legge ut de vakre Tildaene til salgs på bloggen også Anita... Da er du helt sikker på at du får avkastning på dem; De var kjempeskjønne! Du vet...ikke alle er interiørentusiaster og har fått øynene opp for Tilda enda!!
Fin adventsstake og knallgode kupp du har gjort i det siste, skjønner godt at du er fornøyd det har du all grunn til! Ha en fortsatt fin uke!

Marie sa...

Nydeleg adventspynt!

Aina sa...

Det går datteren min rundt og synger for tiden...:0) jeg er for tiden så lettrørt så jeg får klumpen i halsen av advents sangene!
Du lager jo de fine Tildaenglene, det må nok være "venter på lønn" problemet som råder, når lønna kommer er nok Tildafigurene borte på et blunk;-)
Klem!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej Anita!Kakorna är jättegoda.Nobless är små tunna runda chokladkakor.det går lika bra utan dom.
Jättesmarriga men inget för mig....hihi.
Kram Pernilla

Unknown sa...

Åh sååå stämnings fullt!! Visst är det fint med advent?...=)kramis Malin

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Så koseleg adventstake du har laga yil. Hjertene var så søte. Eg har aldri prøvd slik leire, men det kunne kanskje vore noko å prøvd med ongar:o)
Engelen var så fin, og det er kjekt med slike ting ein tek fram år etter år. Eg har englar framme heile året, men eg har mange som berre får komme fram til jul. Då er gjennsynsgleda stor,hehe.
Ha ei fin adventsveke:o)

Nostalgia sa...

Ingen grunn til å miste peppen over dårlig salg enda! husk at vi er få som har julestemning så tidlig. Kjempekoselig adventsstemning hos dere!

Og du.. jeg setter kjempestor pripå dine kommentarer i bloggen min!

Klem

Sussie sa...

Vilka fina bilder med mycket julstämning i. Ha en fin dag.

My little footprints sa...

Hei min venn :)
Ja, det er en stund siden du har hørt i fra meg nå, har hatt en del å pussle med som så mange andre i denne førjulstiden! Så fint du har pyntet opp! Jeg fikk en god julestemning av å gå inn på siden din og titte!
Og når det gjelder salget ditt; selvfølgelig får du det solgt, og det er nok som du sier, de venter nok på julelønningen sin! Man har jo så mange utgifter nå ved juletider, så det mangler nok litt mynter i kassa sånn før lønning! Og ikke gi opp eller mist lysten for det, som oftest så er det jo bare tilfeldigheter at ting blir som de blir! Det du lager er jo nydelig, er det en som vet det så er det jo jeg :)
Ønsker deg en fortsatt fin uke, og noen kreative dager! Vi trenger jo alle litt rom å puste i, kreativiteten og lysten kommer nok tilbake skal du se! Du har vel som alle andre, masse annet å gjøre også nå? Da blir det vel ikke så alt for mye tid til overs heller!
Varme klemmer fra Beth

Hilsen fra landet sa...

Så vakker stjerne! Og nydelig adventsstake. Har ikke hørt om den leiren tror jeg... spennende.
Ang. tingene på jobben... kanskje det er litt smalt økonomisk nå i julemåneden? Men det kan jo være supre julegaver etterhvert som folk begynner å skulle handle dem snart. Ellers er det ikke så rart at piffen går litt ut med sying nå som det er så mye annet å gjøre. Inspirasjonen kommer nok tilbake over jul! Klem

Emmeline sa...

Bra at det ikke bare er meg som ikke bor i et utstillingslokale:)

Timotei sa...

Så koselige bilder! Skikkelig adventsstemning!

Unknown sa...

Hej Hopp! I dag gick det jätte bra...sååå kul! Det var fullt med folk hela tiden!! =) Du skrev Eir var i der! Vad betder det? Kramar Malin

Aina sa...

Versegod, reklamerer gjerne jeg;0)
De badedamene er så kule men jeg har ikke mønsteret på de, må nok handle flere bøker...! Men det er annet som bør prioriteres nå i disse juletider ja, har gitt meg selv frist til 10.des. da er det slutt på sying (tror jeg)
Ha en fin og koselig helg:0)

En inredoholic sa...

Så vackert!! Passar på att önska en skön 2:a advent & trevlig helg!

Aina sa...

Det ville jo ha vært kjempeflott om du kunne, her er mailen min:
aina@zarkon.dk

kanskje svigermoren min kan få en badedame..:0)