torsdag 20. desember 2007

Du grønne, glittrende eller no....

I går pyntet vi juletreet. Jeg er egentlig ikke no glad i juletre, syns det blir veldig feil å dra et tre inn i stua. Men for ungenes del så har vi jo selvfølgelig det. Og vi dro jo tidlig for å kjøpe tre i år, sånn at vi skulle få tak i et virkelig pent ett!! Vel når vi fikk det inn i stua, så var det ikke det granne pent, det var vel rett og slett stygt. Det er kjempe ujevnt i grenene, lite nåler og ikke no friskt og grønt!! Men vi gjorde det beste utav det,og istede for å ta bilder av hele treet har jeg heller valgt å ta bilder av noe av den hjemmelagede pynten. Dette er pynt som er laget for flere år siden, og som jeg er veldig glad i. Jeg syns egentlig treet har vært ganske fint når pynten har kommet på, men....


Mens lysene kommer på og pynten dras frem, så syns jeg at jeg kommer på noe veldig lurt. Jeg ser jo at alt ikke er like lekkert av det største jenta har laget oppgjennom, bla noen gule og lilla kreasjoner. Mitt tre skal helst ha juletrepynt med julefarger. Så derfor foreslår jeg; "kanskje du skal henge din pynt litt sånn i nærheten av hverandre, Amalie??!!! Hæææ, det er jo bare for at det skal være bak det da!!!" Obs avslørt!! *blush* Barna kjenner meg visst noe bedre enn jeg trodde og håpet!! Ja,ja ingen skal si at hun ikke er snartenkt iallefall* ler*! Til neste år skal ungene få sitt eget tre, som de kan pynte med akkurat det de vil.

Vi har laget litt trolldeig pynt oppgjennom og jeg syns disse er såå fine! Vi laget også noen andre ting, men de har desverre gått istykker i løpet av årene. Jeg tror vi får lage litt nytt til neste år.
Nå er det sånn at vi reiser på juleferie om en drøy uke, så vi har tenkt og høste treet før vi drar. Og det er ganske bra for jeg begynner allerede å bli lei av barnåler og ikke minst " auingen" på lillemor som bare ikke kan la de fine hvite kulene være i fred!!

Ellers er alle pakker handlet, kort og gaver sendt. Kjellerstua er vasket ned og rommet til gutten er ferdig!! Så og si! Han skal sove sin første natt der til helgen! Kjellerstua ligger inntil de to rommene som er blitt bygd på, og har vært snekkerrom nå siden forrige vinter, det har med andre ord ikke sett ut der. Men nå er det tilbake til normalen igjen, jeg var nede og reide opp sengen nå i sta og det ble såååå koselig! Bilder følger en annen dag!!

Ha en fortsatt god førjulstid alle sammen!!! Kjempegod og stoooooor klem fra Anita

14 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Næmmen,liker du ikke juletre du heller,det har du aldri sagt.Jeg blir alltid mobbet for at jeg er så snar å kaste det ut,strekker meg til over nyttårsaften,men da er det nok.Gøy å pynte det da.Gleder meg til de neste bildene fra deg.Klem fra svigermor:o)

Tussaluso sa...

Hei. Eg liker veldig godt juletre. Eg kan ikkje ha det lenge nok, og synest at det blir så blast og trist når me hiver det ut. Eg er ganske kresen når juletreet skal kjøpes. Ein gong var mannen ute og kjøpte det aleine og kom heim med ein skeivt tre uten greiner. Det gjekk rykter om treet vårt, og mange kom på besøk berre for å sjå treet. Kvart sitt tre har sin sjarm, får ein vel sei. Gler meg til å sjå dei ferdige romma. Ha ein fin dag.

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Kjempekoselig julepynt hos deg! Ha det fint i julen! Klem fra Trine

Anne sa...

Juøetre må vi da vel ha, og uansett om det ikke er helt 100 %, så blir det da pent med pynt på.

Og med slik pynt som du har, som vekker minner, BLIR det jammen fint uansett :-)

silje-sin sa...

Hei anita! Jeg synes treet deres ser kjempeflott ut jeg! Masse fin pynt også:) Og jenterommet til Amalie var helt alldeles nydelig! Tenker hun er stolt av det! Tenk,om fire dager er det julaften! Vi må nyte å ha fri i jula begge to,det er jo rein luksus for oss som er sykepleiere! Ha en fin kveld!

Ann-Catrin sa...

Så vackra o stämniungsfulla bilder du tagit på granen med allt fint pýnt!! Du har verkligen lyckats fånga stämningen.
Stor kram A-C

Mita`s hjørne sa...

Nydelig julepynt iallefall...
Ønsker deg ei riktig
GOD JUL...

Sussie sa...

Underbara granfigurer.
Jag önskar dig en riktigt God Jul, kram Zanna

Fru Grön sa...

Nejmen, gillar du inte granen? Jag tycker den ger sådan julstämning. Tyvärr måste vi ha en låtsasgran eftersom jag är allergisk. Håller med dig om att det kan bli lite jobbigt när barnen ska hänga i det de vill och där de vill ha det. Bara att överleva till de blir vuxna. Då kan vi börja organisera pyntandet igen;)
Kram linda

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ååå så fina bilder från granen.Jättefint!!!
Pepparkaksgubbarna är bara sååå fina
Kram Pernilla

Timotei sa...

Så fin julepynt du har! Det er nå veldig artig med det som ungene lager også, synes jeg. Gjør da ingenting om ikke alt står helt i stil. Gleder meg til å få se bilder av kjellerstua deres også. Skjønner at det kan bli litt rot ja, når en holder på å pusse opp. Godt at dere ble ferdige til jul da!
Ønsker deg og familien din en riktig god jul og et godt nytt år!

elin1976 sa...

Her har ofså juletreet blitt pyntet. Her er det en salig blanding av gammelt og nytt, hjemmelaget og skolelaget. Prinsessa på 10 fåreslo at vi skulle kun ha rødt og gull men der måtte moren sette foten ned for jeg tror nemlig hun sa det bare for å gjøre meg glad. Jeg vil jo ha disse søte små tingene som hun har laga på skolen og i barnehagen jeg da. Fin tanke. Er rimelig fornøyd men årets juletre er altfor stort til stua vår. Tror jeg plutselig glemte at jeg valgte stort kjøkken framfor stor stue. Ha en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Hilsen fra landet sa...

RIKTIG RIKTIG GOD JUL TIL DEG!!
De beste ønsker for julehøytiden og det nye året herfra! Klem

Klarafina sa...

Hei Anita!
Vil bare ønske deg en riktig GOD JUL!