onsdag 19. desember 2007

Ønskeliste!

Jeg er blitt utfordret av Anne Berit (svigermor), Mitt glade liv, til å komme med 7 ønsker. Og siden jeg er noe stresset om dagen og ikke er i det dype hjørnet, heller i det lystige, så blir det en ganske overflatisk liste, men nok mye mere realistisk enn andre lister....

1. Jeg ønsker meg ny symaskin, det er noen her inne som syns at den jeg har er nostalgisk, ikke sant Emmeline!! Og det er den nok, men den virker jo og syr flotte ting!
2. Jeg ønsker meg boka Tilda's julehus.
3. Jeg ønsker meg ny kosedress.
4. Jeg ønsker meg gavekort i byens hobbybutikk
5. Jeg ønsker meg tid til å bruke symaskinen, boka,gavekortet og kosedressen og det får jeg hvis jeg får mitt neste ønske oppfylt!
6. Jeg ønsker meg en skikkelig hushjelp som kommer og hjelper når det trengs. Og det vil si ofte, kanskje som en liten ånd i en flaske, slik at det bare er å gni litt så er hun her/ eller han *hmmmm*!!
7. Sist men ikke minst så ønsker jeg en god jul og et godt nytt år for alle jeg vet om!!!!!

Jeg velger og ikke sende denne videre til noen spesielle, men hvis det er noen av mine bloggvenner som har lyst så værsegod!!!! Men ikke flere enn syv da!!! Venner altså!

9 kommentarer:

Emmeline sa...

Flottings den ønskelisten, så konkret og grei. Til og med ånden i flasken var så konkret og greit beskrevet...kan tenke meg at det må gå som en drøm å få den på plass til jul--ånden altså!
Syns du har vært veldig fornuftig med listen din; De rundt deg kan ikke klage over at det ikke er lett å finne noe du ønsker deg til jul iallefall; Litt mer tid og en bedre symaskin og oppskriftsbok!!
Det kan jo hende at symaskinen din er PERFECT, men den ser jo litt nostalgisk ut uansett hvor du snur og vender på det, hehehehe. Ha en fin dag Anita, koselig liste!

Anne-Berit sa...

Hehe,jeg får prøve å trylle fram den ånden du ønsker deg,skulle forresten gjerne hatt en sånn selv,tenk hvor mange bøker jeg hadde fått lest da du.Klem fra svigermor.
Og Anita,stress ned...

Grip dagen sa...

Rart å lese ønskelista di, for den er nesten dønn lik mi! Forruten Tildaboka da...
Mest av alt ønsker jeg mer TID.
Tid til ting jeg liker og tid sammen med familien.
Det julepynta rommet du viste var nydelig! Lyse vegger og rutete gardiner... Da er det gjort. Det liker jeg veldig godt!
Ha noen fortsatt fine juledager!
Mange hilsner Marit

Sussie sa...

Vilken bra önskelista, jag hoppas att du får allt du önskar dig :)
Jag hoppas också att du får en riktigt fin dag. Kram
Jag länkar till dig, hoppas det är ok.

Silkeline sa...

Flotte ønsker! Skulle gjerne hatt en sånn ånd selv jeg....
Ha en superduper kveld:)

Ann-Catrin sa...

Godkväll!
det var en jättebra önskelista..nu får vi hoppasa att tomten har lite av det i säcken till dig!!
Du får en stor kram av mig!
A-C

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Mmm härlig önskelista...
Hoppas att du får din önskan att slå in....*LER*
Ha en bra dag..Pernilla

Mita`s hjørne sa...

Flotte ønsker det da...

Ha en koselig dag...

My little footprints sa...

Hei!
Ja her var det mye fine ønsker! Er mye av det samme ønskene som jeg vil ha ;) Jeg ønsker meg også en symaskin, men spørs vel om jeg får det. Jeg har ikke symaskin i det hele tatt, og trenger ikke noe fancye greier, bare en som syr litt fram og tilbake så er jeg fornøyd ;) De selger nemlig en AEG symaskin på Elkjøp om dagen for bare 798,- og det hadde jo passet meg perfekt. Prøver å lure samboeren min til å kjøpe det, og har gitt han all verdens med hint, men det spørs jo da.. Og gavekort i hobbybutikk? Det hadde vært morsomt å få, skulle også ønske meg gavekort i en interiørbutikk her også jeg da, men de fleste synes det er kjedelig å gi bort gavekort, så det blir nok ikke det på meg tror jeg ;)
Stor juleklem til deg fra meg