fredag 28. desember 2007

Juleferie!

Nå er vi kommet på juleferie til Mo i Rana. Og med i bagasjen var tre Tildaer. En til Pernille og to til svigermor. Hun skulle ha en gonatt engel og den hvite vinter Tildaen. Men tror dere hun ville ha den hvite når hun fikk se Pernille sin da!! Nei da! Da var det plutselig ikke bra nok med den hvite, vil ha en med brun kåpe nå da *ler*! Jaja, sånn er det med disse ubestemmelige "gamle" damene*kremt*.... Så nå har det seg sånn at den stakkars hvite trenger et nytt hjem, jeg vil jo helst slippe å måtte "drasse" den med meg hjem igjen. Er jo litt av et slit *ler litt til*!
Så hvis du føler deg fristet er det bare å gi meg et hint! Nå er det for sent!! Pernille klarte ikke å motstå fristelsen!!

Til jul i år formet ungene litt marsipan. Det ble vel ikke så mye til boksen, men kosa seg gjorde de! Jeg måtte jo pussle litt jeg og, og resultatet er vel et typisk uttrykk på hva jeg liker å drive med.. Jo mindre og mer pusslete jo bedre. Det ble jo ikke så mange fra min side heller, men fine ble de.Her ligger de dandert på godt kjøp kakefatet mitt. Nå ligger de nok lettere henslengt i mannens mage!

I går kjøpte jeg garn og har nå gått i gang med å hekle granny squares. Jeg syns at det som Mia har heklet er sååååå flott så jeg studerer nå dette teppet og knoter meg gjennom de første lappene. Det er jo ikke sikkert at det blir et stort teppe denne gangen, men det er kjekt å ha no å henge fingrene i foran tv.

Nå skal svigermor få låne pc'n... Det er jo tross alt hun som eier den; snill ja! God helg til alle!

10 kommentarer:

Grip dagen sa...

Så Tilda får også reise litt rundt! Hun liker nok det. Tro om hun kommer hjem igjen da?

Så du har begynt å hekle bestemorsruter... Det har jeg også hatt lyst til i mange år. Det har bare aldri blitt. Gleder meg å se når du har kommet igang, og hvilke farger du har valgt.

Nyt resten av romjula og så ønsker jeg deg og dine alt godt i det nye året!
Mange hilsner Marit

Anne-Berit sa...

Tenk å skrive sånn om svigermor da,jeg som er såååå snill,haha.Nå kan du jo angre på ar du viste med den tildaen som Pernille skal ha,må til å sy en ny til meg nå ja.Tenk å sitte å skrive sånt på bloggen når vi har snakka sammen og er i samme huset.Crazy,jaja,syns det er herlig å være litt crazy jeg,så da så.Klem fra svigerbeistet:o)

Anne Grethe sa...

Så søt og morsom svigermor du har! Den hvite Tilda'n er da kjempefin, det kan da ikke mangle på nytt hjemsted for henne?
Mormor-teppe er så koselig arbeid å holde på med, så det kan du glede deg til. Ikke er det vanskelig heller. Har laget ett i grønntoner, og har lyst på flere...
Kos deg videre resten av juledagene!

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Vilken underbar Tilda du skapat! hoppas du haft en fin jul och en god fortsättning önskar jag dig. Kram

Ann-Catrin sa...

Vad söt den var lilla Tilda..vilken pysslare du är..imponerad!!
Ha det så bra o GOTT NYTT ÅR A-C

Emmeline sa...

Ja sånn kan det gå når man er superflink og bare produserer den ene vakre Tildaen etter den andre. Ikke rart det da blir valgets kval..Kjekt likevel at de blir mottatt med en sånn entusiasme!

Delikat marsipan du har laget;) Nesten for fin til å bli spist spør du meg, men det er som regel ikke sånn for de fleste menn for å si det sånn, hehe. Lykke til med det spennende MIA teppe prosjektet ditt, jeg kan ikke hekle og det spørs om jeg skal begi meg ut på et sånt prosjekt nei...tror ikke det!
Ja svigermor høres knall ut, heldig du skjønner jeg. Du må bare hilse så mye;)

Hilsen fra landet sa...

Dere er jammen langt avgårde på juleferie! Det er sikkert kjempestas for familien at dere kommer. Og ikke minst ha en svigerdatter som lager så masse fint og godt som deg!!
Ønsker dere riktig godt nytt år! Kjør forsiktig hjemover! Klem

Lille Trille sa...

Håper dere koser dere på juleferie. Tidaene er jo super-søte...tror jeg må prøve å sy en slik i det nye året :-)

I likhet med deg hekler jeg også granny-squares, har ca. 100 nå :-D jeg nærmer meg altså. Lykke til videre med heklingen.

Ønsker deg og dine et riktig godt nyttår !
Klem Lille Trille

Skatan sa...

Hej! Vilken härlig blogg du har :)

Jag önskar dig ett gott slut på 2007 och ett gott nytt 2008!!

Vi ses igen en annan dag : )

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er bare innom som snarest for å
ønske deg et GODT NYTT ÅR...