lørdag 22. desember 2007

2 dager igjen

Nå er det bare 2 dager igjen. Da sitter vi her i ribbelukt, ungene er ferdig pyntet og sitrer i spenning, bordet er dekket og jeg selv er vel også pyntet, vet jo ikke hva jeg skal ha på meg.. Har jo ingen ting i skapet!!! Og ikke syns jeg det er no gøy å kjøpe juletøy heller. Ungene har fått nytt tøy alle sammen. Gutten skal ha mørkeblå fløyels lik bukse, største jenta skal ha mørk blå fløyels kjole og lillemor skal ha mørk burgunder fløyels kjole. De kommer til å bli såå fine, gleder meg til å pynte de opp.

Her kommer noen bilder fra kjellerstua/lekerommet. Rommet har lyse vegger og detaljene er i rødt så det skal ikke så mye til før det blir blir jul der nede. For ca 3 år siden flyttet og rev vi vegger og pusset opp. Det ble et rom som vi alle er svært så fornøyd med. Det har som jeg nevnte i foorige innlegg vært "snekker rom" i nesten et år, men er nå tilbake til normalen.Denne Tilda girlangeren er det første jeg sydde av Tildaer, husker jeg var sååå stolt og syns jo faktisk det var veldig enkelt. Inntil nå nylig har jeg ikke tenkt på at limpistol er et nyttig verktøy, og har slitt endel når vinger og div. skal monteres. Denne har derfor inntil i går sittet enkeltvis på hylla, men igår limte jeg damene sammen og for deretter å lime de rett på veggen.

Telys glassene har jeg laget etter inspirasjon fra bloggen til Lantlif, så enkelt, men så dekorativt. Norgesglass, havsalt, telys, bånd og et hjerte i Silkis leire.


Til sist i dag vil jeg bare få si at jeg selvfølgelig syns det er kjempekoselig med barnas julepynt, og vi har masse av det framme og på treet. Det er bare det at jenta for ett par år siden laget noen lilla og gule sommer hatter i trolldeig som jeg ikke liker!

Jeg skal prøve å få tatt en runde rundt til de fleste av dere, men til de jeg ikke rekker over;

Riktig god og fredfull jul til alle! Stoooooor og god klem fra Anita!!!!!

17 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Så mysigt och fint rum! God jul!!

silje-sin sa...

Hei Anita! Så kjempefint det har blitt i kjelleren deres! Jeg har en loftstue som er tenkt til "lekerom" etterhvert,så takk for fin inspirasjon! Antrekkene til barna deres høres veldig flotte ut,julete og nostalgisk:) Aner ikke hva jeg skal ha på meg i år jeg heller.. Pga to tette svangerskap kan jeg ikke huske sist jeg kjøpte klær. Det blir nok noe sort,det er alltid så greit:)Håper du og familien får en kjempefin julefeiring! klem fra silje

Aina sa...

Det lekerommet var jammen fint, og takk for ideen om limpistol;-)
Her sys det for harde livet, legger vel ut et lite innlegg om det i løpet av dagen/kvelden;0)
Tenker ungene blir superfine i nyklærne og mammaen finner nok noe hun også;0)

Vil ønske deg og dine en koselig jul, og ha en super familie juleaften.
Juleklem fra Aina.

Anne-Berit sa...

Hallo igjen,nå har jeg redd opp til dere,så nå er det bare å komme.Så fint du har laga det i kjellerstua,og den rekka med tildaer på veggen var kjempefin.Du må ta masse bilder av gullan i finstasen.No er det natt,er nettopp ferdig med pyntinga i stua,har bare å tørke over gulvene og legge på teppene i morra,så er det jul her i huset.Nattinatti,klem fra meg:o)

Trude sa...

Heisann og god jul til deg og dine.Her henger julekjolene til småjentene klare.Artig å pynte de opp,selv om mine to vil gå med gullsko hver dag... (",)Koselige den Tildadekorasjonen din.Nyt dagene som kommer,så høres vi snart igjen.

Ann-Catrin sa...

Vilken fantastisk stämning du får fram med dina bilder!!
En stor kram o god jul A-C

Mia sa...

Koselig julepyntet hjem! Jeg ønsker deg og dine en herlig julefeiring. Og takk for alle dine koselige kommentarer i bloggen min. Jeg er svært glad for med. GOD JUL!

Monica Therese sa...

Kjære Anita!! Her kommer et ønske om en fin og fredelig julefeiring til deg og dine =) Juleklem fra MonicaTherese

Line sa...

Så koselige bilder!
En riktig god jul ønskes deg og dine!

Nina i Paradiset sa...

Mye morsommere å kjøpe pynt til huset og juleklær til ungene, enn klær til seg selv, ja!!
Gledelig jul til deg også!

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så koselege bilete:)
Vil ønske deg og dine ei retteleg fin og fredeleg julehelg.
Klem fra meg.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

GOD JUL MED MYCKE MYS ÖNSKAR JAG DIG Å DE DINA!
Pernilla

Unknown sa...

Vilken underbart mysig julhörna!!! Där skulle man ligga med en go och mysig bok! Och lite choklad hi-hi...Otroligt fina tilde dockor...=) puss och god jul! Kramar Malin

Helene sa...

Heisann.
Vil bare ønske deg en god jul og et godt nytt år.
juleklem fra Helene

Albertines verden sa...

Hei og vel overstått julaften. Ville bare ønske deg en riktig god jul! Klem fra meg

Unknown sa...

Ja dom var alldeles underbara...Julens abc och franske förbindelser! puss å kram Malin

Nostalgia sa...

Vil bare ønske deg og dine en riktig GOD JUL!
klem