tirsdag 10. juni 2008

Grillplassen vår!!

Sånn så det ut på den ene delen av terassen vår for noen uker siden!

Sånn ser det ut nå:o)


Ble et litt dårlig bilde av grilltrekket, men det er altså lenger i forkant og under der skal vi ha en søppel bøtte, tørkerull og diverse annet som er kjekt og alltid ha ved grillen!! Blir et så og si tørt rom under der!
Sittebenken brukes også som pute kasse! Jeg skal også sy en gardin som skal skjule gassflasken og benken skal males når den har fått tørket en god stund.

Noen ekstra puter dersom det trengs!


Benkeplaten er i Larvikitt og fargen heter Silver pearl! Vi sjekket rundt på endel ulike butikker og fant ut at de kostet halve prisen når vi kjøpte de på vårt lokale steinhuggeri som ligger i tilknytning til kirkegården! Den flotte skjærefjølen vant vi på gatefesten fordi vi var smarteste lag på naturstien;o) Vi har alltid masse flotte premier og alltid natursti og ringspill som endel av gatefesten! Det er premier til alle, men de som vinner får en litt "dyrere" ting!!


Idag har mannen her vært så grei og begynne å luke i staude bedet! Jeg kan desverre ikke hjelpe for jeg er sååååå allergisk om dagen at det halve kunne vært nok! Jeg får ta meg en plante shopping tur i morgen jeg, så kommer ting litt på plass der også!!

Fortsatt god uke til dere alle sammen!

28 kommentarer:

Anonym sa...

For en kjempeflott grillplass,tenker den kommer til å bli mye brukt.:) Anita

line sa...

Så flott grillplassen deres ble. Du er så utrolig kreativ! Sett av litt plass til høsten, så kan du komme hit å få noen "biter" av hosta...

Line

Mia sa...

Oi, for en flott grillplass dere har fått dere da... der kan jeg tenke meg det kommer til å bli tilbrakt mye "kosetid" i sommer. Kjempefint, rett og slett! Så håper jeg at allergien din gir seg etter hvert, det er da kjedelig å våre tett (og med rennende øyne...?) nå på sommeren (når jeg tenker meg om, så er det vel like kjedelig, uansett årstid... bare at man sliter mest med det nå om sommeren...)

Ann-Cathrin sa...

For en flott uteplass!Så koselig:) Og grilltrekket var kjempefint. Flink du er!

Elisabeth sa...

Kjempestiling! Det er nesten så jeg kommer og luker, så kan du grille ;)

Min Verden sa...

Så veldig fint dere har fått det. Kjempejobb og kjempefornøyd! Sikkert. Kos deg der masse i sommer. hanne

Veronica sa...

For en forandring - grillplassen ble jo bare helt toppers fin da!! Kunne ønske vi hadde en sånn grillplass, men som sagt; nå skal vi være prosjekt-frie en liten stund :)

Den kaka i forrige innlegg så bare såååå god ut, nå sitter jeg her og har vedig lyst på kake... Tror jeg skal gå og legge meg før jeg får en lys idè om å bake ! kommer sikkert til å drømme om den i natt...

Håper du får en fin onsdag!
Klem fra meg

Prinsesse Elin sa...

Serr at du har vært på stoff og stil du og. Sånn stoff som er blått med røde, blåe og hvite striper har jeg også kjøpt. Skal få inn litt farge i stuen med det stoffet. Akkurat nå ligger stoffet tulla rundt en pute og dandert etter beste evne for å se om det passer her inne.
Graillplassen er kjempefin. Ønsker meg også en egen grillplass. Kan bruke denne som inspirasjon når jeg skal legge frem det forslaget for mannen. Ha en fin dag. Klem:O)

Anne-Berit sa...

Det blir bare finere og finere og fin....Dere er kjempeflinke.Det ser så koselig og ordentlig ut sånn som dere har gjort det.Benkplaten var rålekker,smart å få noe som varer når det først skal lages noe sånt.Å, kor eg gler meg tel eg ska kom å sjå alt i hop.Ha en flott dag og hils de andre.Klem fra Sv.mor:o)

Mitt hvite hus sa...

Så delikat og deilig grillplass dere har fått til. Dette blir en plass og kose seg på i sommer:=)

h.espe sa...

For en flott grillplass dere har fått dere!!! Der blir det nok mye kos fremover :o) Også så flott grilltrekket ble - flinke du..!!

Strålende dag videre!!

Klem:o)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

WOW...så snyggt!

kommer genast å grillar...*LER*

Ha det gott!!!
kram Nilla

liven sa...

Sånn fin uteplass du har fått!! Putekassen/sitteplassen var god utnyttelse av plassen!!
Kjempeflotte stoffer!!

I mitt innlegg kan man lett se at jeg ikke har fått noen hushjelp.....herlighet for en duk jeg viser:O) hehehe.....

Ha en fin dag og nyt været da!!

Den gode feen sa...

For ein knallfin grillplass de har laga! Sidan eg er geolog har eg skikkelig peiling på Larvikitt, og er heilt enig med deg at det er lurare å kjøpe direkte frå steinhuggeri! Eg er også så full av pollenallergi, at eg knapt kan kjøre bil. Pyton at denne tida vert så plagsom for oss. God bedring iallefall. Helsing Linda full av Aerius, Lokilan og spersallerg :)

Tove sa...

oj, det var en flott og praktisk uteplass! Kjempeflinke dere har vært:)

Lene sa...

Halloooooo!!! Jada, jeg vet jeg har invittert meg selv på lunch hos deg tidligere - og så på kollegalag med ost og kjeks. Men, Anita!!! Nåååå vil jeg så gjerne på grillings hos deg!! Inmari fin grillplass!! Og jeg er misunnelig, jaaaa!! Så supert! Når skal vi si, forresten??? Jeg tar med verdens beste salat - og bare si fra om det er noe annet jeg kan fikse. Ett eller annet du skal ha på Stoff og Stil eller noe, mens jeg er i farta ;)

Enn så lenge - kose deg masse med mann og barn - og det deilige dere måtte trylle fram på grillen der :)

God klem :)

Lemi sa...

så flott grrillplass! og den putebenken likte æ ;) lurt

Tilonino sa...

Hei Anita.
Kjekt å høre fra deg på bloggen min. Og du for en kjekk grillplass dere har fått. Kjempeflott. Du kommer nok til å få mye glede av den fremover. Fint med hyller og kurver og puter og det hele. Jeg var en tur innom KID her i forrige uke og kjøpte masse puter i rødt og hvitt. Det ble så kjekt synes jeg. Men jeg har det litt med lillanyanser også på sommeren. Synes det er så flott med lilla/rosa/blå blomster. Håper du snart blir bedre av allergien. Ha en deilig uke. Tilonino

silje-sin sa...

For et herlig sted! Dere har visst mange steder og boltre dere på ute? Så flott:) Håper du har hatt en fin dag, og at du er bedre av allergien! Jeg nyser og er tett i nesa, slitsomt! Ellers må jeg bare si at legging av ungene går så bra her nå (bank i bordet!) til og med lillemor er kvitt lakenskrekken sin! Ha en fin kveld kjære deg:) klem

Tulip sa...

Heisann.
Du-å-du, så flott det ble hos dere! ;)
Ser ut til at dere har en kjempefin plass å grille og spise på i sola.
Lurt med sitteplass m/ oppbevaringsplass under.
Ja det var nok en vellykka kollegakveld, vil jeg tro:) og været viste seg fra sin beste side også, kan ikke klage da!

Ps. har lagt ut smoothies oppskrift på sida mi!
For you my lady! hehe..

Ha en fin dag. Snart helga igjen!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så koselig det ble på terassen! Kos dere! :O)

Jorunn sa...

skikkelig fin grillplass!! Der kan jeg tenke meg dere koser dere :)
Nattaklem

Gry sa...

Så fint det blev på terrassen! Kjempekoselig grillplass med benk og allt. Det er så lurt å bygge en putekasse som dere har gjort. Mye finere enn de plastkassene og så kan du ha ekstra sitteplasser.

Smart med trekk på grillen. Det behövs litt ekstrautstyr når man griller og det beste er å ha det näre.

Kommer nok til å bli mange herlige sommerkvelder i grillhjörnet kan jeg tro ;-)


Klem Gry

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Gurimalla så fint!
Den plassen tror jeg dere kommer til å trives på om sommeren!
Vi skal bygge platting og grillplass her også, men jeg har en misstanke om at det kan ta sin tid...hehe
Ikke har vi grillvær heller i øyeblikket... Enda her vi ikke fått noe særlig med varme, så her er vi for det meste inne.
I dag skal jeg til byen da, og spise kake sammen med min søster:) Hun har bursdag i dag. Å det har min datter og min bror også, så her er det feiring i alle hus;)

Ha en finfin torsdag, å snart er det helg igjen:)
Klem fra chatrine:)

Grip dagen sa...

Stikker bare innom for å si god sommer!
Vi drar på ferie ei uke nå.
Her hjemme er det høstvær ute, så da passer det fint å dra sørover til varmen...
Ser du storkoser deg for tiden. Det er noen flotte bilder du viser av en sommerlig terrasse! Du er så flink å lage det fint rundt deg!
Mange hilsner Marit

Silje sa...

Kjempe flott grillplass dere har fått dere. Håper dere får en flott sommer med masse sol og varme, slik at dere får kost dere skikkelig der.

Ha en flott kveld!

Klarafina sa...

Herlig uteplass! Håper dere får mange utedager med grilling.
Du har så rett i at det er lenge siden jeg la ut noen oppskrifter. Jeg har så dårlig samvittighet for det .... men det kommer, det kommer!
Jeg jobber så mye for tida at jeg knapt har tid til å lage mat....og så jeg som elsker å kokkelere.

Karna sa...

Åhhhh så fint, siden dere er ferdig med deres terasse, synest jeg godt dere kunne kommet til meg og spikret litt...he,he...

Ble kjempe fint!