tirsdag 29. juli 2008

Lappeteppe!

Dagene går med til båt og sjø og sommerkos, litt jobbing og litt hobbing er det også tid til:o) Vi har også idag vært på øya, Lindholmen i Oslofjorden denne gangen. På hobby fronten har jeg jo blitt ferdig med det siste hekleteppet pg har kun symaskin ting og drive med. Jeg skal få tak i noen stitcheri mønster sånn at jeg slipper å sitte og kjede meg om kveldene *ler*!
Lappe teppet som jeg kjøpte stoffer og mønster til hos Katrine er jeg kommet godt i gang med, så moro og så blir det såå fint, syns jeg! Rosene på bordet fikk jeg til bryllupsdagen vår!
Man syr sammen halve sekskanter og deretter remser av disse. Har nå sydd sammen litt flere remser enn på bildet!


Nydelige stoffer i røde og hvite nyanser!


Her er alle 20 stoffene lagt ut sånn at det skal være praktisk og lett og bruke de!I morgen er det jobbing igjen, i helgen var det 30 grader inne og det var noe varmt og skulle jobbe i, håper været blir litt kaldere i morgen;o)

Jeg har forresten ikke fått noe napp på etterlysningen av vinhønene med tappekran under vingen, så jeg prøver igjen; Er det noen som har mønster på vinhøner med tappekran under vingene?? De som har hode på toppen, ikke hode og kropp i èn del!! Det må da være noen der ute som har det????? HJELP:o)

Nå skal jeg finne meg et glass brus og sette meg og sy sammen noen flere lapper!! Kos dere dere også! Klemmer!

34 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Hvis du bor i Tønsberg er det huset ja ;)
Får trøste meg med at det ligger så ille til da hehe.
Har lært meg at bilder lyver og syntes det var litt rart at det ikke var noen bilder av hagen :O
Men........... Huset er bare nydelig så jeg fikk masse inspirasjon ;)

Klarafina sa...

Dette blir helt sikkert nydelig naar det er ferdig, saa fint som det er allerede. Stoffet med skrift har jeg ogsaa og det er bare lekkert!
Hilsen fra lille meg som er paa ferie!

borghild sa...

Lappeteppet blir kjempefint, og du har brukt noen flotte stoffer. Rødt og hvitt er kjempestilig sammen, uten å virke julaktig (selv om jeg ser det står christmas på det ene;-). Det spørs vel bare hvilken setting teppet blir brukt i. Nå minnet det meg iallfall mer om jordbær og fløte enn sukkertøystenger:-) Her har jeg malt litt, men det er ikke mye jeg orker før svetten siler. Eplekassene blir gråbeiset og kafé-settet lys rosa. Ville ha det skikkelig lys rosa, og når sollyset er så skarpt, ser det bare hvitt ut, så jeg burde nok hatt en litt mørkere rosafarge likevel... Vel vel, må ha et strøk til, så får vi se... Klem B:-)

Mitt hvite hus sa...

Lappeteppet ditt blir helt nydelig:=) Så flink du er i varmen. hos emg blir det ikke stort gjort akkurat nå. Men syns det er deilig også , selv om det er varmt:=) Vi får nyte det så lenge vi kan:=)

Ha en fin fin kveld.
Klem Kerstin

♥ H@rmoni ♥ sa...

Å så fint det blir!
Fine stoff du bruker. Rødt er skjønt! :O)

Aina sa...

Flere som har bryllupsdag, gratulerer med dagen som var:0)
Tror det teppet blir utrolig lekkert, skulle ønske jeg fikk til slike lapper også...kanskje en vakker dag;-P

Håper du har fine solfylte dager...
Klem fra meg!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men duuu...så fint.
fattar inte hur duktig du är.

Underbara saker du syr!

Kram nilla

Anne-Berit sa...

Oi,så fint det blir,nydelig med rødt og hvitt.Du får gjort så mye håndarbeid,men nå kommer vi snart og hefter deg bort,hehe.Ha det kos,klem fra svigermor!

Prinsesse Elin sa...

Så fint det ble. Du har virkelig dreisen på dette. Tror marit har mønster til vinhønene. Du får høre med henne:O)

liven sa...

Så flotte stoffer!! dette blir friskt og fint:O)
Blogge på jobb ja.....hmm :O) Da må det bli i pausen hvertfall!!

En dag til på jobb så er det langhelg:O)

Kos deg med flotte sommerdager:O)

Timotei sa...

Oi, dette blir fint! Rødt og hvitt er så sommerlig synes jeg og på Kathrines Quiltestue har de jo så fine stoffruller satt sammen av de herligste stoffer. Jeg kjøpte to ruller i fjor sommer. Av den ene har det blitt en løper og så holder jeg på med noen puter. Den andre rullen står foreløbig urørt. Gleder meg til å se teppet ditt ferdig. Virker som en kjempesmart måte å sy sammen sekskanter på. Ja, for ellers må en vel sy for hånd. Her hos oss har det vært tropevarme i flere dager, men i dag har det vært gråvær fra morgenen, så da måtte jeg bare fram med vaskebøtta. Det behøvdes!
Kos deg videre med sommer og lappesøm!

Tulip sa...

Så flott lappeteppet blir. Flotte friske farger.
Sert dere også har hatt bryllupsdag.Gratulerer!
Det hadde vi også, på mandag, men vi glemmer det hvert år begge to!(Ja det er faktisk mulig!!:)
I år var vi så bestemt på at ingen skulle glemme den dagen...
...men ingen av oss husket på dagen der vi satt i bil på vei nedover sveriges innlandsriksvei!!! hehe, jammen godt vi er like begge to, slik at ingen av oss føler seg "glemt"

Kos deg videre på jobb, på vannet eller foran symaskinen!
klem

Lovise sa...

Hei på deg:)
Så koselige ting du har sydd. Rødt og hvitt er nydelig. En gang var rødt min yndlingsfarge når det gjalt klær ( mamma var sikkert ikke så glad for det ) Jeg ville bare ha røde klær da jeg var lita:)
Dessverre har jeg ikke mønster på vinhøne.... Håper du får tak i den.
Klem.

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Gurimalla så masse flott bilder av en vakker sommer!!! Alle disse nydelige blomsten dine, jeg bar NYTER bildene dine! Duken din er så fin, rødt å hvitt, knallfint! Å DET nydelige bestemor-rute pleddet ditt! For noe flott farger! Du har virkelig sans for lekre farge-kombinasjoner.
Hos meg er det stakkar ikke mye å skryte av denne sommeren. snittet på varmegradene er bare 11, og det er alltid guffent og kaldt. Det vokser sakte, og jeg er i grunnen mest inne. Å nå som jeg jobber, er det i grunnen det samme, for været ser jeg ikke så mye til likevell. Jobben tar det meste av tiden, og salongen går godt, heldigvis:) Om jeg skal si som sant, så er det godt å være ute blandt folk igjen å være litt sosial;)
Kundene er fornøyde, og det er da jeg også!:)
Håndarbeidene ligger å venter, men jeg skal nok ta igjen til høsten. Det kommer mørke høstkvelder, å da er det veldig kos å sette seg ned å hekle litt igjen:)
Vel, ei å anna bestemor-rute blir det jo, men det går i grunnen sakte...
I hagen snekrer vi fortsatt trapp, ja det går i grunne litt sakte det også, men mest pga regnet. Men du å du det skal bli så deilig med stor trapp! Det har jeg ventet på lenge!!! å neste prosjekt ute blir platting, som også skal på plass før vinteren, så her blir vi aldri arbeidsledig:)

Ha en superfin sommernatt, å NYT resten av kvelden!
Klem fra chatrine:)

Hulda sa...

Så fint det blir! Herlige stoffer du bruker, men litt av et arbeide du holder på med. :)

Mia sa...

Sååå fint det blir med disse maskin sydde sekskantene. Og teknikken, den var helt ny for meg! Jeg har jo holdt på (og gjør det fortsatt...) med håndsydde sekskanter, som tar en evighet å sy sammen, så dett var litt av en åpenbaring... hihii. Kanskje neste gang blir det maskinsydde sekskanter hos meg også! Så må jeg bare si at du er litt av en reser til å hekle... tenk å ha heklet tre hele tepper! Og atpåtil så fine! Jeg holder fortsatt på med bølgeteppet mitt... ser ut til å ta en stund før den er ferdig...

Karna sa...

Så fin!!!!

Jeg har ikke rørt en synål på leeeenge, men til høsten kommer vel lysten til bake vil jeg tro, har så mye andre ting som hele tiden blir gjort først...

Madrassene kommer fra TineK Home, er kjempe deilige, gode å ligge på rett på gulvet også, kjekke madrasser til uventet gjester...

Charlotte - FO² sa...

Hei,
Ja, på Lindholmen er det jo sååå deilig da. Vi var først på Gåsøkalven og badet hele dagen, så dro vi rett på Postgirobygget etterpå. Vi hadde en knallfin dag...med kjempe god stemning på brygga i Tønsberg :)
Så flink du er med lappeteknikken, skulle så ønske jeg kunne dette.
Skal nok få surret meg på ett kurs om dette snart :)
Håper vi får flere deilige dager på vannet... kanksje vi sees ;)
klem

Tyra sa...

Hei, Anita!
Tusen takk for hyggelig kommentar om kjøkkenet mitt! Det er lite, men I like it;0))
Så utrolig flink du er til å sy! Kjempeskjønn den lappeduken!Fikk rett og slett lyst på jordbær nåe jeg så den...
Og gratulerer med overstått 10-års bryllupsdag!
Ha en fortsatt strålende sommerhelg videre:0)
Klem fra Cathrine

Lena sa...

Vet du - den duken ble jeg virkelig GLAD over å se på! Jeg elsker rødt og den falt birkelig i smak! Flink er du!

Anonym sa...

Dette blir alledels nydelig - du er flink og kreativ, ser jeg! Freshe farger og fine bilder du har lagt ut. Fin søndag til deg! Klem fra Trondheim**

Prinsesse Elin sa...

Angående min kjære makker så er det nok for den dama har knapt nok vært hjemmom før hun skal ut på tur igjen. Opp og ned frem og tilbake sånn er det i den familien om sommeren. Å slike småturer for å lete etter katter som ikke vil hjem fra hytta osv.
Du får nok svar for sånn er Marit:O)

Unknown sa...

Koselig lappeduk. det er masse jobb med å sy sekskanter, men det blir jo så fint. Takk for hyggelig kommerntar om utekjøkkenet.
Klem....

Ann-Cathrin sa...

Så fint det blir! Og for en orden du har! Lappene ligger jo brettet og klare:) Ha en flott uke!

Aina sa...

Du syr vel enda eller rettere sagt du er vel ferdig, super-rask som du er ;0)
Klart det kommer flere bilder når det blir lys i lysekrona, forhåpentlig om ikke alt for lenge.

Ha en super mandag.
Klemz........

Stjernebarna sa...

å lagd slikt lappeteppe hadde jeg ikke hatt tålmodighet til tror jeg:-( men fint ble det hos deg da:-)ja 2006 var et stormande år for oss gitt:-( masse vondt på kort tid.blir berdre for hvær dag som går,men savnet vil altid være der selv om det vil blekne litt etterhvert.mamma hadde som meg en tusen ting hun alltid holdt på meg.masser av hobbyer og utrolig krativ.jeg holder på å utforske mine kreative sider og mange sier det at jeg har arvet masse etter henne.skulle bare så gjerne hatt henne her til å veiledet meg og samarbeidet med mag i våre mange like hobbyer.men tiden kan ikke skrues tilbake så jeg kan bare tenke meg til hva hun ville gjordt i mitt sted:-)

ha en fin uke
Randi

tinemor sa...

Flotte lapper!
Liker fargene du har valgt!

A home far away sa...

Oj så fint lapptäcket är, fina färger också.

Ha en fin dag

//Gunilla i Singapore

Brocante sa...

Dette kommer til å bli kjempeflott. Har ikke sett denne måten å sy på før - men det er nok betydelig raskere enn å sy på gamle-måten med sekskater, papirmaler og synål. Fikk nesten lyst til å sy igjen. Det har gått litt i bølger hos meg med sying.

Unknown sa...

WOW..., så utrolig flott den duken ble. Rødt og hvitt er veldig fnt sammen, sommer som vinter. Og den måten du har sydd den sammen på var jammen smart.... :-)


Ha en fortsatt fin fredag!

xoxo

quiltcat sa...

oh that looks fantastic.
can you tell me how big the parts?
the fabric that you take together super.
much greetings
elfriede

Anonym sa...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Laggin Downloads Using NZB Downloads You Can Rapidly Find Movies, Games, Music, Software and Download Them @ Alarming Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]

Anonym sa...

Making money on the internet is easy in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat twitter[/URL], It's not a big surprise if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood methods to build an income online.

Anonym sa...

[url=http://www.23planet.com]casino[/url], also known as operative casinos or Internet casinos, are online versions of livestock ("chunk and mortar") casinos. Online casinos approve gamblers to feign and wager on casino games from start to empty the Internet.
Online casinos customarily appearance odds and payback percentages that are comparable to land-based casinos. Some online casinos contend higher payback percentages with a principle affair automobile games, and some bruit around payout sherd audits on their websites. Assuming that the online casino is using an fittingly programmed unspecific numberless generator, proffer games like blackjack preoccupy an established grant in edge. The payout congruity on account of despite these games are established at immediate the rules of the game.
Assorted online casinos behoove infected with or get their software from companies like Microgaming, Realtime Gaming, Playtech, Worldwide Underhandedness Technology and CryptoLogic Inc.