fredag 25. juli 2008

Sommer kveld!

Dagen i går var helt perfekt!!! Ut med båten til øya ( Lindholmen i Vestfjorden)! Tok noen stemingsbilder fra etter ungene var i seng. Når vi kom hjem fra øya lå det nye Boligpluss i posten. Restene av middagens hvitvin og Cola light i glasset + en god bok. Den jeg leser akkurat nå er den siste til Jan Mehlum, så bra bøker og artig å lese siden mange av stedene er fra byen her!

Summerwind rosen blomstrer fortsatt som bare det i sin lille potte!! Så nydelig!Lys i lyktene! Med roser og vindruer i skjønn forening:o) Var forresten igang her om dagen og skulle rydde litt i den ene tomatplanten og klippet fort av en av grenene med mest
tomater:o( Den står nå i en krukke med vann i håp om å redde tomatene!


Egentlig veldig koselig med disse sommerkveldene når det blir mørkt før jeg har lagt meg, sånn at jeg faktisk har glede av lyset fra lyktene!! Så nydelig!
Nå sover lillemor og de andre er på stranda! For meg er ferien over for denne gang og jeg skal på jobb hele helgen:o(((( Gruer meg litt til det, for huset jeg jobber i er veldig vestvendt og det blir grusomt varmt der på gode sommer kvelder! Dårlig solskjerming og elendige muligheter for lufting! Men vi får gjøre det beste utav det, jeg skal jo tross alt hjem når natten kommer! Det er verre med de som bor der, og som blir helt slått ut av varmen!

Kos dere videre med sommeren og solen! Klemmer!

24 kommentarer:

Magdalena sa...

et flott teppe!! Guri kor flink du er!!
så koselig på terassen din!! ingenting er som å være et sånt sted en sommerkveld....
vi skulle vært naboer nå~~~

Torunn sa...

For noen flotte stemningsbilder! Du får sette deg ned å nyte litt når du kommer hjem fra jogg også :-)

God (jobbe-)helg!

h.espe sa...

Så herlige bilder! Jeg er også glad i de sene, lune sommerkveldene, når skumringen har lagt seg, og lysene skaper deilig stemning.... Sitter ute nå, med pc'en på fanget - blogger litt, og koser meg med litt vin. Mmmm, deilig!!

Ja, alltid litt tungt å komme i gang etter ferien, men det går som regel bedre en man tror. Pass bare på å nyte resten av sommeren - fortsatt mye igjen, selvom du faktisk er tilbake i jobb....

Herlig kveld fortsatt til deg!!

Klemmer :o)

Ann-Cathrin sa...

Så flott:) sommerkveldene må nytes:)

Aina sa...

Den rosen har jeg også, planen er å plante den i hagen i dag (har stått leeenge i en balje) Men har du den i potte og så kommer den tilbake flere år, eller er den ny?
Vurderer ha noen roser i krukker skjønner du:0)

Ikke kjekt med alt for varm arbeidsplass, her hos oss har vi blitt lovd utvendige persienner på sykehjemmet...for 4 år siden!! Skulle ønske de fra høyere hold kunne kommet å bodd på heimen en ukes tid nå som vi har en rundt 30 varmgrader ute *megafrustrert*

Ha en fin arbeidshelg, varmen til tross. Og det er en liten award til deg på siden min;0)

Lørdagsklem fra meg.

Kine sa...

Så utrolig flink du er med Tildaer og tepper!Råflott:)) Og fine bilder,skikkelig sommerstemning!!Er ikke så glad i å sitte ute her,pga masse KNOTT og MYGG:/ men fint å se på hehe!!Ha en fin helg:)klæm

Min Verden sa...

Ja, å legge ut bilde av seg selv fra stranda satt langt inne - men det gikk bra. Jeg overlevde :) Det som er rart er hvorfor dette skal være så vanskelig. Hmmmm! Jeg var inne hos deg i går, men jeg ser ingen kommentar fra meg. Hemmmm - det var rart. Det jeg ville si var at det hørtes ut som en perfekt dag/kveld og den siste boka til Jan Mehlum er kjempegod. Han var læreren min i fjor høst på høyskolen i Vestfold. Han underviser i sosiologi. Ha en deilig søndag. Hanne

silje-sin sa...

Nydelige stemningsbilder! Det så kjempekoselig ut å være på verandaen deres:) Håper helga på jobb går bra! Det er virkelig varmt om dagen ja! Vi er en liten tur hjemom etter turen til kristiansand og så to dager på hytta til mamma. Nå er vaskemaskinen i gang og vannsprederen jobber intenst i hagen:) Fortsetter du å jobbe 5o% til høsten? Tenk, snart begynner jeg også! Jeg vil så gjerne sende deg en mail snart, men når jeg ikke setter meg på pc'en før sent på kveld rekker jeg det liksom ikke... Ha det flott til vi "snakkes" igjen:) klem fra silje.

borghild sa...

Så koselige og stemningsfulle bilder!! Jeg har også kost meg med BoligPluss i kveld, mannen er på hyttetur med gutta, og her har det vært Pepsi Max i glasset:-) Tenkte jeg skulle gå ned og sy ferdig et skjørt til minstemor nå, blir (enda) litt seinere kvelder når jeg er alene...:-) Klem B:-)

Ann-Cathrin sa...

Hei:) Takk for hyggelig kommentar! Det å plante noe som kan klatre på leveggen var en kjempegod ide! Problemet er bare at det blåser så mye her, så spørs om ikke vi må finne på noe som stopper vinden litt. Ha en flott sommer videre, nå drar vi på hytta noen dager:)

Silkeline sa...

Oj, her var det herlig stemning! Så nydelig det er med lyktene dine i kveldsmørket. Fine roser også:)

Her er også ferien over for denne gang, men det fine sommerværet ser ut til å fortsette haldigvis. Det er såååå herlig med sol og uteliv:))

Kos deg videre i helgen, selv om du skal på jobb. Håper du får noen fine kvelder etter jobbingen.

For et nydelig teppe du har heklet til lillemann, det var lekre farger altså! Helt etter min smak:)Jammen er du produktiv.

Ragna sa...

Så koselig! Det er visst en av fordelene med sommeren sørpå - jeg som har lengtet nordover i hele sommer. Nå skjønner jeg at jeg bare skulle tatt med meg en lykt og gått ut om kvelden i stedet :-) Takk for fine bilder.

Anne-Berit sa...

Å så koselige bilder.Virkelig stemningsfullt.Er det For Guds skyld du leser,i så fall er det den jeg nettopp har lest.God bok.
Må være fælt å ikke få ordentlig lufting på varme dager.Det er veldig varmt her nå,har mest lyst å legge meg i kjelleren istedet for på loftet i natt,vi får det ikke så nedkjølt på natta som dere i og med at det er så lyst her døgnet rundt om sommeren.Men vi har ei bra vifte,hehe.Ha det kos alle sammen.Klem fra farmor!

Vakkert Liv sa...

Ingenting er så deilig som en god sommerkveld!! Sitte ute og prate, blogge og kose seg...

Timotei sa...

Så flott det er på terrassen din! Du er flink til å ta bilder! Sommerkveldene må nytes, det er sikkert! Her har vi tropevarme for tiden. Vi sitter mest og sløver i skyggen. Det er godt å kunne sette seg på terrassen når solen har gått ned.
Det er ikke artig å jobbe når det er så varmt nei. Du får gjøre det beste ut av det og nyte kveldene når du kommer hjem!
Ønsker deg fortsatt fine sommerdager!

Fabrikken sa...

For noen flotte bilder du har tatt, skikkelig stemningsfulle. Kan forstå at du koser deg på den terrassen :)

ENGEL sa...

flott blogg og masse fine bilder!!!

liven sa...

Så koselige bilder!!
Fikk boligpluss til helgen jeg også og jeg liker det bladet så godt!!
Leser det fra perm til perm opptil flere ganger faktisk:O)
Fint å tenne lykter nå i disse varme deilige sommerkveldene:O)
Kos deg:O)

borghild sa...

Herliga london, du synes JEG er flink til å sy, du som er en kløpper bak symaskina!!!! Jeg har til dags dato aldri påtatt meg noen vanskelige syoppgaver, har planer om å sy litt mer klær, men merker at jeg feiger ut litt..:-) Kos deg iallfall i varmen! Klem B:-)

Grip dagen sa...

Jeg digger bildene av lykter i mørket! Fantastisk fine!
Nå er det jo 20 grader ute - midt å natta! Da MÅ vi jo bare fyre opp disse flotte lyktene våre!

Når nesa di ikke er så rød lenger så får du også legge ut bilde av det selv! En blir litt nyskjerrig på hvem en skrive med, vet du. Jeg føler nesten jeg kjenner deg!
Husbonden din kjenner vi jo. En riktig kjekk elefant du hadde i glassmagasinet ditt! He, he.
Gratulerer forresten med bryllupsdag!

Jeg må også skryte over teppene dine. Jeg bøyer meg i støvet!
For en utholdenhet!
Mine spede forsøk har kun blitt til grytekluter... Jeg får så vondt i hendene av å hekle med tykk nål og tykt garn. Tror jeg holder for krampeaktig fast.

Ha det så fint du kan på jobb, da!
Sommerlig hilsen fra Marit

Karna sa...

Så koselige bilder, nyter dagene og kveldene jeg også...er siste ferie uken min også....

Interiørbladene som kom i hus før ferien er lest noen ganger kan du si, så det er bra det kommer litt påfyll...

Kos deg!

Prinsesse Elin sa...

Så herlig det ser ut som du har det. Flotte stemningsbilder:O) Ha en herlig varm dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Kathrines Quilte Stue sa...

Hallo :o)

Vi takker for hyggelig kommentar på sommerbloggen vår! Så flotte og stemningsfulle bilder du har her:o)

Ønsker deg mange solfylte dager!!
Ha en flott dag :o)

Marte sa...

Nydelige roser :)