tirsdag 26. august 2008

Sink, sølv, glass og perler!

Jeg har vært en tur i byen idag, og jeg var blant annet innom Lune hjem og handlet to sinkfat. Det ene pryder salongbordet med lysestaker i ulike materialer!




Sølv, fattigmannssølv, glass, perler og sink i en lett blanding!


Noen rosenknopp rester fra hagen. Forresten blomstrer alle rosene ute som aldri før! Selv om det er remonterende roser har de aldri blomstret såå flott i slutten av august noen gang. Jeg lurer på om det kan komme av at jeg la på de kaffegrut i juni/juli? Fikk ett tips om at det kunne hjelpe mot lus på rosene, og tenkte at det var forsøket verdt. Lusene forsvant og rosene blomstrer altså for fullt ennå:o) Tilfeldigheter kanskje, men noe påfallende er det iallefall, og jeg kommer til å gjøre det samme til neste år!


Det andre sink fatet har Amalie fått på rommet sitt til flyte lys! Lune hjem damen var ikke sikker på om fatet holdt tett, men det gjorde det:o) Bare så du vet det;o)



Så var det awardene. Jeg fikk blant annet denne av Flower Power for en liten stund tilbake. Tusen takk, kjære du!

Denne fikk jeg i går av Liven. Tusen takk, kjære du!!


Jeg velger å gi de begge to videre til Emmeline, Mias landliv, Lisbeths lille verden og Ann-Catrin med bloggen Fint hemma!! I love your blog:o))) Denne skulle jeg gitt til flere, kjenner jeg, men akkurat idag er det dere som får de:o) Kan jo være at jeg får flere en annen dag og da er det kanskje du som får en;o) Vet forresten at dere stort sett alle har fått den, men.....

Når jeg får sånne awarder blir jeg kjempeglad, men får også litt prestasjons angst:o( Jeg vil jo gjerne at mine tittere skal fortsette å like bloggen min og da må den jo være på samme nivået som tidligere om ikke hakket bedre. Syns jeg har litt lite og blogge om akkurat nå, men leter og prøver så godt jeg kan iallefall! Jeg har endel prosjekter på mitt nye sybord:o) Og så fort noen av de er ferdig har jeg masse å blogge om....... Kjøpte nytt sybord på Ikea, ja, men mannen er ikke helt ferdig å montere det sånn som det skal bli, men så fort det er gjort kommer det BILDER!

Nå skal jeg gjøre noe annet;o) Ha en fortsatt strålende uke!!! Klemmer!

33 kommentarer:

by Siv sa...

Kjempeflott zinkbort :)
Og grattis med awards
Ha en finfin tirsdag
*Siv*

silje-sin sa...

Hei kjære deg:) Så flotte zinkfat! De kan du bruke til masse vet du;) Du hadde pynta så fint også! Ang rosene dine, er det samme her! Jeg har strødd kaffegrut over dem flere ganger i år, og de blomstrer så utrolig flott! Jeg har vært selvforsynt med roser lenge nå! Det er jo ingen vits i å la de stå ute i regnet heller! Jeg har jo fri denne uka, skal jobbe helga. Jeg har jobbet med nye hver gang, og til helga er det enda ei ny. Eller dvs som jeg ikke har møtt da! Ellers trives jeg SÅ godt med å jobbe der, og håper jeg kan få fast etterhvert. Går det bra med jobbingen for deg? Med skolebarn og det hele?:) Ha en flott kveld, kanskje jeg får skrevet en mail i morgen! klem fra silje.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Tusen takk snill du! ja men at jeg har den fra før spiller ingen rolle, like glad hver gang jeg får award jeg.
Huff nei, du må ikke få prestasjonsangst , da blir bloggingen litt pes istedet for en ..hva skal jeg si da.. en uhøytidlig hobby?!!! Iallefall, blogg når du har lyst og time- out når du ikke har orken ;O)
Nytter ikke å ha ferdig et flott lappeteppe eller kjøkken til hvert innlegg ha ha ;o)))
Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Glemte å si at du hadde skjønne, skjønne sinkfat!!

borghild sa...

Hmm, blir litt misunnelig når jeg leser at rosene dine blomstrer fremdeles! Her har de blomstret av forlengst, så jeg tror jammen jeg må prøve kaffegrut-tipset til neste år! Det er ganske sørgelig i krukkene også, men jeg har ennå ikke fått byttet over til lyng... TTT!:-) Ha en fin uke! Klem B:-)

Mitt hvite hus sa...

Nydelige sink fat du har kjøpt deg!
Elsker sink=)
Det er ikke en konkurranse dette, en skal blogge om smått og stort når en har noe på hjerte som en vil dele med andre. Du har en koselig blogg som vi fortsatt gjerne vil ta del i Anita! Så stå på fortsett å skrive om det lille og det store happeningnenO=)

Klem til degO=)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej vännen!

grattis till dina awarder.De är du väl värd.
underbart vackert det blev med olika ljusstakar.
fint att samla alla saker på en zinkbricka.

Kram nilla

www.minochmammas.blogspot.com sa...

Så mycket vackert på ett och samma stället. Tack för all inspiration!
Mvh Åsa

Magdalena sa...

guri... ja sånnn sammensetning er vakkert...
klemmer til deg~

Randi sa...

Hei, hei.
Nei akkurat der tok vår kjære Lene feil du...hihihi var nok den gode feen som fikk av meg.

De zinkfatene er bare så stilige. Jeg hadde kongler, rekved og lys på mitt. Tenkte jeg skulle sette det ut ved inngangspartiet på en krakk og tenne lys en fin sensommerkveld.

Jeg har sååå store planer om alt jeg skal gjøre iløpet av September...male kjøkken stoler og bord, ett skap. Lage en benk til kjøkkenet, sette opp benkplater istede for pc pulter på hobbyrommet....phuu. Tror ikke min mann er like glad for alle planene mine..hihihi. Er litt spent på hva det blir av alle mine prosjekter. ha jeg først fått handlet inn alt som må til , så går det fort.Men kommer tid kommer råd.
Ha en fin kveld. Klem

liven sa...

Så fint pyntet på bordet ditt!!
Rosene mine har blomstret så fint nå men i går kom regnet så da faller de vel!!

Ha en fin kveld:O)

Tilonino sa...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. For noen nydelige sinkbrett du har funnet. Fint du hadde pyntet dem også. Ha en deilig torsdag.

Lovise sa...

Hei Anita.
Så fint du har pyntet i stua di. Nå får vi ei tid med mer innekos og lys om kveldene, og da blir nok din dekorasjon kjempefin.
Kos deg i stua di:)
Klem.

Ann-Catrin sa...

Oj vad glad jag blir.. tusen tusen tack gulliga du!!

Och stort grattis till din aoxå.. dom är du så värd!!

Kram kram A-C

Grip dagen sa...

Kan du tenke noe bedre enn å sitte å se på et fat brennende lys om kvelden...?
En blir rolig og glad av det!

Jeg er glad i TV om det er en god film eller et himla godt program. Ellers liker jeg best om det er AV! Jeg synes det er støy, rett og slett.
Nei, takke meg til fred, ro og levende lys...

I helga skal ungene ta toget til onkel og kusinene.
Husbonden og jeg skal på hytta alene. Det blir rart å være uten ungene, men vi skal nok klare oss...
Levende lys blir det også garantert mange av!
Ønsker deg og dine også ei fredelig og fin helg!
Klem Marit

Anne sa...

Nydelig sinkfat du har kjøpt ja gitt. Har egentlig fått mer og mer sansen for sink rodukter, men det kommer vel sikkert pga at en er blitt litt mer vant til å se dem kanskje :-)

Gleder oss til å se det fltte bordet da...

Kos deg i høstmørket.

Shirley sa...

Go måren!
Kossen går de me vinhøne prosjekte? Eg e i tenkeboksen ennå, men fekk låna mynstere te ei vinku av syster mi. Der va botn delt i 2 me borrelås. Åsse hadde dei lagt et kryss på magen så dei hadde bretta inn og sydd ront så tappekraen sko kåma ut. Dei hadde sydd ein klaff øve for å sjula den....Får prøva, så vanskeligt kan de nå ikkje vara :-) Ha ein fortreffelige dag. Shirley

Pernille sa...

Så flott du har laget det til helgen. Skikkelig vakkert og romantisk;)

Når det gjelder den rustsaken, så tror vi det er en en-takters båtmotor. Men sikker er vi ikke. Skal prøve å få den helt opp i helga!

Ha ei kjempekos helg:)

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en fin helg. Her blir det sying for alle penga. Jeg sitter her å koser meg i min kreative hule med levende lys, kaffe og vet at det enda er 3 dager til jeg skal på jobb:O)

silje-sin sa...

God kveld kjære anita! Først må jeg bare si unnskyld for at jeg ikke har fått sendt noen mail enda. Håper jeg får det til snart! Så moro at vi er septemberbarn, jeg er født 24. så jeg er akkurat vekt. Nå skal jeg til å dra på nattevakt. Har sovet svært lite de siste to nettene, augusta har vært mye våken, så jeg håper det går bra. Tre netter er jo ikke veldig fristende, men det går fort får jeg håpe! Ønsker deg og dine en flott helg, så snakkes vi snart igjen! klem fra silje.

HildeS/Frøken Fryd sa...

Kjempefine sinkfat,og dei kan brukast til så mykje:)
Kaffigrut på rosene brukte alltid mor mi, og dei var kjempeflotte:)
Det er koseleg nå når det mørknar om kveldane og me kan tenne lys og kose oss inne, med blogging,
feks, hehe:)
Ha ei finfin helg:)

Melissa sa...

Hei :D

Så flott at du har miksen sammen forskjellige lysestaker!
Det var kjempe fint :D

Likte fatet ditt kjempe godt også..

Ha en fin fin lørdag..

Melissa

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Utrolig koselige bilder her hos deg...
å du, campingvogna blir ingen "grilldressadgang" nei... har alt klart oppe i hodet...he,he...hvordan den skal bli - har altså gjort det helt klart for gubben at ingenting som ikke passer inn der - skal dit... ikke en kopp engang...he,he...

Ha ei koselig helg...

Hulda sa...

Koselige bilder, det er så herlig å tenne lys om kveldene. Flott fat du har kjøpt.

Mia sa...

Tuuuusen, tusen takk, Anita, for disse herlige awardene! Sååå koselig at du skulle tenke på meg, det setter jeg virkelig stor pris på. Og alltid like stas å få awarder, vet du!

Det er ikke alltid lett å finne noe å blogge om, men du må for all del ikke få pretasjons angst av den grunn. Hos meg kommer det nye innlegg nokså ujevn, avhengig av hvor mye tid jeg har til rådighet, og ikke minst idéer til hva jeg skal blogge om. Men blogging skal jo først og fremst være moro, ikke noe press. Du har masse flotte og inpirerende innlegg, så bare fortsett slik du.

Ann-Cathrin sa...

Så flott og koselig! Kjempefine sinkfat!

sandra sa...

så fin pynt:) jeg så at du hadde lakt inn en komentar hos drømmen om en eplehage ang. gardiner!! jeg har kjøpt noen kjempefine gjenomsiktige,hvite med svake store roser(også i hvitt- mer som blonder) på kid, som ikke var spesielt dyre, å ferdige lengder. det var bare å tre på stangen. å de hadde fine på living også;) lykke til

Fabrikken sa...

Heisann
Hehe, jeg har også en award til deg inne på min side :)

Klem fra nr. 5

Karna sa...

Så koselig, flotte lysestaker og zink fat, var en runde på interiørbutikker på lørdag, men det var kjedelig. Var lite nytt som var kommet inn, og de fleste butikkene var ganske så tomme....Like godt for lommeboken...

Unknown sa...

Helt enig med deg om at sinkfat er flott, kjøpt et sinkhjerte i sommer, som jeg har steiner og telys i.... :O)

Takk for tipset om kaffegrut på roser som er plaget av lus. Den skal jeg prøve å huske på. Her står rosene med enormt m,ange knopper, så jeg håper de rekker å blomstre før høsten setter inn for fullt.

Ha en flott dag!

Aina sa...

Så flotte zinkfat, og lekkert pyntet.
Gratulerer med awardene, kjekt å bli satt pris på.
Håper du har fine dager og gleder meg til å se sybordet når det er satt sammen;0)

Klem!

Vakkert Liv sa...

Så flotte bilder!!
Skal bli gøy å se det nye sybordet ditt :)
Hmm det der med kaffegrut var nytt for meg.. takk for tipset.

Anonym sa...

top [url=http://www.001casino.com/]casino[/url] hinder the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz[/url] autonomous no consign hand-out at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino
[/url].