fredag 17. oktober 2008

Smak av sommer!

Mitt nye prosjekt er inspirert av Mia! Hennes blogg er absolutt min favoritt og hennes fantastiske lappetepper kan jeg sitte og studere lenge! Jeg har derfor begynt på mitt eget sekskant teppe:0) En utrolig stor jobb, men det er iallefall foreløpig veldig koselig å sitte og sy sammen de forskjellige rosestoffene!Bakte boller i går, gjorde ett forsøk på bolle bakst med gjær som hadde vært frossen her om dagen og det gikk ikke! Så da måtte jeg bake litt igår også! Koselig med duften av nybakt når ungene kommer hjem! Du får vise bildet til Roy, Line, sånn at han ser at jeg kan;o)Bruker stoffer med roser og noen hvite linruter innimellom!


Fortsatt roser i fra hagen, The Fairy!


Glassskålen fikk jeg av svigermor på bruktbutikken i sommer! Bruker den masse, nå som skål til de lappene som venter på montering! Oppdaget forresten i dag at mine foreldre har akkurat samme skåla, men med lokk!Føler at jeg tår litt dårlige bilder om dagen, men får prøve og "skjerpe" meg! Ellers er alt flott her, trener fortsatt 2 dager i uka og er såååå stolt av meg selv:0) Belønnet meg selv på onsdag med en tur innom Lunehjem! Kommer bilder av belønningen en annen dag! Kjekt med gode grunner for belønning*ler*! Nå skal jeg sy noen lapper og senere er det jobbing!

Kos dere i helgen alle sammen! Klemmer fra Anita!

38 kommentarer:

My home is my Castle sa...

For noen nydelige stoffer du bruker :))
Det blir kjempelekkert !!!

Ha en fin dag
Klem,Kari

Guttemamma sa...

Herlige bilder du viser!! Gjærbakst, roser og nydelig lappeteppe/duk du lager!!!Imponert! Ha en flott helg. Enig med deg, Mias blogg er fantastisk!!

line sa...

Det så ut som Anita-boller det. Jeg skal vise bilde til Roy.

Ellers var det et utrolig nydelig teppe du lager (*smelt). Hadde passet perfekt til de nye stolputene jeg har kjøpt til soverommet vårt... Så du må bare si fra hvis du har noe til overs!

Jeg sitter og sliter på jobben - datasystemene vår er nede, og har ikke fått gjort noe som helt - det eneste som virker er internett, og da måtte jeg jo sjekke bloggen din.

Ha en flott dag!

Anne sa...

For en jobb du har forran deg :-) men denne mørketiden må vi jo kose oss med noe i sofakroken også. Skikkelig flotte rosestoff du har fått tak i, likte fargene og stemningen i begynelsen på det lappeprosjektet ja. Lekert Anita.

Flott fredag til deg.

Ingrid sa...

Så flink du er som har begynt på et slikt teppe. Jeg har også beundret Mia sine mange ganger... En kjempejobb! Lykke til!

h.espe sa...

Heisann...
Ikke dårlige bilder dette her - kjempefine! Duken du har laget er jo bare så romantisk og fin, fikk så absolutt litt sommerfølelse :o)

Ha en super helg!

Klem fra Hildegunn :o)

johanne`s rom sa...

Så koselige de lappene dine er. Har faktisk sydd en del slike jeg også (ikke så fine farger) men de har ikke blitt til noe enda. Ble litt inspirert til å fortsette nå. Kjempekoselig og inspirerende blogg du har. Ha en hyggelig helg.

ENGEL sa...

kos deg så masse du også!du er flink å sy!koselig!

Mitt hvite hus sa...

Dette var lekkert Anita. behagelige farger. rose stoffet er nydelig=) Liker også veldig godt når du bruker sekskantet stoff ruter=)

ha en kosleig helg=) Klem

anneskreative sa...

God helg til deg også,,,,så lekkert lappeprosjekt du har satrtet på.
har sydd en slik du engeng jeg også,,,,kanskje det var et tips å begynne på igjen, liker at jeg kan sitte i sofaen og sy,,,,og ikke være avhengi av symaskinen,,,,
Anne

Ann-Cathrin sa...

Så fint det blir, flotte farger:) Deilig med nybakt! Ha en flott helg!

elisabeth sa...

Belønning trenger vi alle, og jeg går nå tur hver eneste dag, og det kan jeg ikke huske sist jeg gjorde, hvis jeg noengang har gjort det...hahahaha:)

Synes bildene dine er fine jeg, og MIa er en stor favoritt hos meg også!!!
Nå er det helg, men det blir nok endel jobbing lell...
Kos deg videre med helgen og familien;)

Ingunn sa...

Så herlig innlegg!!!Det rosemønsteret var kjempe fint!Skulle gjerne ha hatt en sånn duk. Spørs om jeg orker å sette igang med et slikt prosjekt med en gang. Holder på å avslutte et STORT lappeteppe, så jeg tror jeg skal ha en liten hvile stund før jeg sette igang med noe nytt.......men man skal aldri si aldri!!

Gleder meg til ditt neste innlegg!Er så hyggelig å lese bloggen din!

Klem fra ingunn

silje-sin sa...

Hei Anitavennen:) Nydelige bilder! Er enig i at mias blogg er helt fantastisk! Gleder meg til å se sekskantteppet ditt ferdig:) Du skrev at du hadde sendt meg en mail, men jeg har ikke fått noen! Merkelig! Håper dere får en flott helg ihvertfall,og at alt står bra til med store og små:) Jeg har gått av nattevakt i dag, herlig med friuke! klem fra silje.

liven sa...

Kjempeskjønne stoffer!!
dette blir fint og smak av sommer vil vi gjerne ha:o)

fin skål.......er så glad i slike glassting jeg!!

ha en fin helg Anita:o9

Veronica sa...

SÅÅÅ lekkert! Så flink du er!
Mia har en utrolig fin blogg, blir kjempeinspirert av den, men det blir nok ikke et så fint teppe her hos meg :)

Ha en strålende helg!!

mammahaaland sa...

Så utrolig koselig lappeteppe du har startet på der...nå fikk jeg også lyst å prøve:)
Kjempefine stoffer og farger. fikk pluteslig sommerstemningen igjen av bildene dine jeg, midt i høst og juleforberedelsene, veldig fine altså..
God helg, gleer meg til å se fangsten fra Lunehjem.
Monica:)

Hulda sa...

Dette er litt av en jobb! Men, det ser virkelig nydelig ut. Flotte farger du bruker. Mia er utrolig flink ja. Har ofte studert arbeidene hennes jeg også.

Hilsen fra landet sa...

Jeg forstår at du er inspirert av Mia og jeg synes også at du kan være ganske stolt av deg selv!!

Aina sa...

Jeg har også siklet etter de teppe/dukene men tror slik sekskant teppe er for ambisiøst for meg*sukk*
Rosestoffene dine var nydelige så det blir lekkert når det er ferdig.
Likte stettfatene uten stett, hadde jo sikkert egnet seg som pynt bare i seg selv men blir sikkert kjempestilig med egglass:0)
Jeg har ikke bakt boller, men går her med min egen i ovnen, denne ungen har det ikke travelt nei ;-P

Ha en super helg!

Randi sa...

Det teppe blir bare helt nydelig!!gleder meg til å se det helt ferdig.
Ha en flott helg.

Lene sa...

Nei, men sååå kooooselig at du steller istand med nybakst når man stikker innom. En sprekk i regninga mi - som teller kalorier, men det går litt trått her nå. Dvs - jeg spiser sunt - men myye. Og nå lengter jeg etter en skikkelig sprekk av en matorgie ;))

Sååå nydelig arbeide du holder på med. Skikkelig flink, du - men det visste jeg joooo.

Du, har du vært i Drammen i det siste, eller?? Må huske å si fra - det kunne jo hende det passet sånn at vi skulle på S&S samtidig. Ja, for jeg skjønner jo at du har funnet det igjen - etter at jeg gjemte det så godt, fniiiis :)

Viduuunderlige skjønne jenter du har, Anita. Som mor - så døtre :)

Sjallabais og ha en strålende lørdag :) Klem.

Lene sa...

Duuuuu!! Nå ble jeg mildt sagt helt fra meg av nysgjerrighet her..!! Hvem sin hjemmeside???? Jeg vil se, jeg vil se!! Ja, jeg bare gjetter, men er sikker i min sak - vil bare se for å få bekreftelsen ;)

Kose deg på jobb, Anita. Og takk for kjempekos gladhilsen :)

Klems (og så måååå jeg vite hvem noen sin hjemmeside..???)

tinemor sa...

Tavle:
Tavlen i innlegget kjøpte jeg i Dk i sommer, men det er ikke vanskelig å lage en selv.
Ha en tynn sponflate, tykk vatt og stoff på. Om du vil ha knapper i den i kryssene ,må du borre hull i platen der de skal være. Om ikke kan du bare stifte med stiftepistol i kryssene for å få båndene til å sitte stramt og pent.
Lykke til!

Mia sa...

Sååå lekkert dette blir da, Anita! Stoffene dine er alldeles nydelige, og du har jammen meg kommet langt allerede med sammensying av lapper. Å sy sekskanter er jo håndarbeid, så man må regne med å bruke litt tid før teppet er ferdig, men jeg er sikker på at du kommer til å synes at resultatet var verdt arbeidet! Jeg gleder meg til å følge med sekskant teppet ditt framover. Og så vil jeg jo gjerne takke deg for go´ordene og for dine alltid så hyggelige kommetnarer hos meg. Og du, du er hjertelig velkommen til å bli med på tur med meg neste gang, hihii.

Lovise sa...

Hei Anita.
Så nydelige stoffer du bruker her.Rosa delikate stoff...mmmmm jeg liker dem kjempegodt.

Tusen takk for nydelig kommentar hos meg:)

Silkeline sa...

å gu...så nydelig lappeprosjekt du har startet på Anita!! Ja Mia sine tepper er bare helt fantastiske, og damen er jo så produktiv også, det er litt av en jobb hun legger i teppene sine. Det er helt nyyyydelige rosestoffer du har brukt i teppet ditt, det kommer til å bli lekkert!!!! Og så passer det jo så godt til Greengatekoppene dine...:)

Ha en flott søndag...kos deg masse:)))
Klem.

♥ H@rmoni ♥ sa...

For et flott stoff!
Blir sikkert kjempeflott! :O)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Nå fikk jeg dårlig samvittighet for mine sekskanter som ligger forlatt i ei eske - må nok ta de fram en dag - å fåsydd de ferdig... for de er jo utrolig flotte som duk eller teppe da...
Flotte bilder du viser her...

Ha en koselig kveld og uke...

Unknown sa...

Nydelig lappetekknikk, er det ikke tidkrevende med sekskanter?
Bollene ser himmelske ut, ikke tvil om at du er en suveren baker.
God uke til deg..
Klem...Ellen

Ida sa...

Åh, så nydelig!
Har lenge vurdert å hekle ett babyteppe til den kommende i februar! Men kanskje jeg skal satse på lappeteppe i stedet? Det blir virkelig utrolig fint!

Får gå i tenkeboksen med den :)

h.espe sa...

Hei på deg!
Til hovedrett hadde jeg kyllinggryte med mango og crème fraich saus. Den også enkel og veldig god. Som avslutning på måltidet hadde jeg pærer i rødvin - mmmmm!!!

Ha en strålende flott uke!

Klemmer fra meg :o)

borghild sa...

Åh, det teppet ditt blir altså så flott!! Jeg drømmer fortsatt om det du lagde i rødt og hvitt, og hver gang jeg er innom en stoffbutikk leter jeg etter stoffer i 'riktig' farge som jeg kan lage noe lignende av. Og i dag var jeg på festningen i byen, Kristiansand Quiltelag hadde utstilling, og de hadde også invitert forhandlere av stoffer og symaskiner etc. og jeg kunne handlet MYE! Sa til meg selv før vi gikk inn at -Jeg skal IKKE kjøpe noe, jeg skal IKKE kjøpe noe... Tror du det hjalp? Neida! Det ble 'bare' tre stoffer, da, men det jeg skulle si var at jeg fant den perfekte rødfargen i noen av stoffene en butikk hadde, så jeg skal ta turen ut til de når anledningen byr seg neste gang.

Men nå burde det være kjøpestopp her også, i løpet av en uke har jeg kjøpt tre par Ecco-sko, iiik!
Ha en fortsatt fin kveld! Klem B:-)

Livy sa...

Så utrolig flink du er!! Det ser jo så utrolig flott ut, og tenk så fint det blir når det blir ferdig!! Herlig stemningsbilder du har tatt med den nybakte gjærbaksten, greengate koppen og sollyset som siver inn i rommet - synes du tar flotte bilder jeg!!

Så flink du er med treningen! Jeg trener også to/tre ganger i uken og det er jo bare sååå deilig å få gjort! Gleder meg til å se bilder av belønningen din!

Ønsker deg en super start på uken!
Klem fra Livy

Anitas hus sa...

Så skjønne stoffer. De passer perfekt sammen og jeg gleder meg til å se mer. Synes det ser vanskelig ut når lappene blir sekskantet;)
Synes foresten at bildene dine er fine jeg da, og bollene fristet så jeg tar med meg en på vei ut.
Ha en fin uke!
Klem:O)

Prinsesse Elin sa...

Nydelig teppe. Fantastiske farger. Gleder meg til å se det ferdig. Go klem fra Elin:O)

☆Therese sa...

Syntes du har skjønne bilder her jeg !!

Så herlig teppe du har begynt på. Det kommer til å bli nydelig. Er enig i at man aldri blir "mett" av å se bilde av teppene til Mia. :o)
Ser ut til at ditt teppe blir likedan !

Ha en god uke.

Merethe sa...

her var det mye koselig å se! Linker deg og :)