torsdag 4. desember 2008

Enda mere jul og..

-pakke fra hemmelig venn. Nå har det kommet opp det meste av jul på kjøkkenet og ute er det snø så det er såååå fint!! Adventskalenderen til Amalie henger på sin plass, det er Vetle som iår får pakker fra den!Greengate tilbehøret pryder de fleste hyller her nå, også tallerken hyllen! Så koselig med disse tingen, som om sommeren bare oser av jordbær og fløte, og nå er sååå masse jul!!!I pakken fra vennen var det fire prismer og tre nydelige fugler. Desverre var to av fuglene skadet, den ene uhelbredelig, den andre må bare limes bittelitt! Tuuuusen takk kjære du, jeg aner ikke hvem du er selv om det stod avsender på pakken! Gleder meg til avsløringen!Siden søndag har vi bakt i tre hele dager, det føles iallefall sånn, med tre forskjellige forsamlinger. På søndag var det vi her + en venn av Vetle. Vi bakte pepperkaker og pepperkakehus, som ennå ikke er bygget! På mandag var det 5 førsteklassinger her som også bakte pepperkaker og på tirsdag hadde største jenta vennegruppe og vi bakte sandnøtter og peppernøtter. Peppernøttene bakte vi på restene av pepperkakedeig, ikke helt sånn det skal gjøres, men resultatet ble godt det, og jentene var strålende fornøyd! Sandnøttene ble også veldig gode, også så pene;0) Når klokken var 2045 stupte jeg i seng og sov meg tungt gjennom natten. Blir visst litt utslitt av sånt opplegg *ler*!


Kjenner nå at jeg begynner å bli litt stresset ift. alt jeg skulle hatt gjort til jul. Blir litt handlings lammet og får visst ikke gjort noe:0} Men jeg vet jo at det blir jul og vi kommer imål igjen, så.....
Idag skal jeg på seinvakt, og jeg håper at mannen og barna kan henge opp fugle brettet og få satt sammen pepperkakehuset mens jeg jobber og sliter *ler*! Er ikke så mye forlangt det vel?!
Nå skal jeg sette meg ned og quilte litt på det store røde/hvite sekskant teppet. Det er ferdig tråklet og må "bare" qulites på maskin. Har ikke gjort det før, men går på med friskt mot!!
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, fortsatt er jeg på etterkudd med å besøke dere, men sånn er det i disse førjulstider! Kos dere alle sammen, og dere skal vite at jeg setter så pris på deres spor, lange som korte! Hadde aldri blogget hvis det ikke var for alle dere!!!!


32 kommentarer:

Hulda sa...

Så fint det var på kjøkkenet hos dere. Nydelig pynta i rødt og hvitt. Så fine bilder du har tatt også. :) Kos deg!

Rådyrveien sa...

Så koselig og julete det var hos deg!
Ønsker deg en fin torsdag!

Hilde

Mitt hvite hus sa...

Så koselig det var på kjøkkenet ditt=) Greengate i dne fargen er nydelig syns jeg=)

Så fine ting du fikk i gaven. veldig synd at den ene fuglene var ødelagt.
Men sånn kan det desverre gå im postgangen av og til=)
Ønsker eg en fin dag Klem Kerstin

PillePalle sa...

Kjempekoselig du har det hos deg! Ha en fin dag. Pillepalle

Anne-Berit sa...

Kjempekos på kjøkkenet,flott med de røde innslagene,og adventskalenderen.Her bakes det storkaker i dag,nr. to er straks ferdigstekt.Ha det fint,klem fra svigermora di!

Anne-Berit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
line sa...

Så fint du har fått det på kjøkkenet. Hos oss er det "julekaos" - og slik blir det frem til mandag. I helgen er det juleverksted og mulig pepperkaker...

Håper mann og barn er flinke da....

bb's forunderlige verden sa...

Kjempe fint du har det da, veldig koselig. Hyggelig å få så fin pakke da. hvis du har lyst til å bli med i trektningen om en julepakke så må du ta deg en liten tur innom min blogg,det ville vært hyggelig :)

by Siv sa...

Så flott du har det på kjøkkenet ditt :)
Koselig innlegg!
Ha en finfin kveld
*Siv*

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Her var det jammen koselig...

Ha en koselig kveld...

Hjemme hos Vibeke sa...

Så koselig du hadde det og seg!

Og jeg synes du har kommet langt i juleforberedelsene! Mye lengre enn meg!

Ha en fin torsdagskveild!

borghild sa...

Så koselig det var på kjøkkenet deres!! Og kalenderen var bare kjempefin!! Her ligger fortsatt pepperkakehuset umontert, og det blir stadig knekt av små biter her og der;-)
Gaven din var forresten nydelig:-) Klem B:-)

Timotei sa...

Så nydelig adventskalender! Den er brodert, ikke sant?
Rødt og hvitt er så fint til jul, synes jeg samtidig som det passer om sommeren også. Rart med det der.Jeg har en rød-hvit quiltet brikke på kjøkkenet som både er julete og sommerlig på samme tid.
Julebakst er koselig, spesielt når en kan bake sammen med andre! Minstemann og jeg har bakt pepperkaker i dag og så bakte jeg Mor monsen og tørre vafler mens han var på skolen. Har nemlig hatt noe så sjelden som en fridag i dag. Deilig!
Kos deg videre i adventstida!
Klem fra Rannveig

Josefine sa...

Hei.. så fint kjøkken:)) Å de er så nydelige de tallerkene du har i hyllen din..sukk.
Så koselig dere har det med baking:)Og så fint pyntet med rødt og hvitt.Vet du..jeg skal sy på mitt sekskantteppe også snart. Blir sikkert ikke før i romjulen, litt bedre tid da:) Kos dere videre
i denne fine adventstiden, klemmer fra Josefine

Guttemamma sa...

Så koselig dere må ha det rundt det bordet!! God advent,klem fra Anette

liven sa...

Så koselig hos deg anita:O)
Samler på dette greengate i rødt jeg også nå....men samlingen er ikke så stor enda:O)
synd at gaven din var gått i stykker!!
Min kom i går og jeg ble såååå fornøyd:O)
Fikk bl-a. et rødt greengatekrus:O)

skal vise det i neste innlegg!!

Ha en fin dag:O)

Rekkehuset sa...

Det ligger noe inne hos meg til deg:-) Ha en fin helg! Klem.

Magdalena sa...

så flink du er da... Her var det virkelig julesetmning!!
Vi har ikke bakt noe enda... (baker gjørbakst titt og ofte, men ikke julekaker...)

fin helg til deg~~~~

Tulip sa...

Ler litt når du skriver at du ikke rekker noe nå før jul!
Du har jo akkurat bakt i tre dager! Det er jammen ikke alle som får til det!!! Synes du er kjempeeffektiv, jeg:)

Livy sa...

Så utrolig koselig du har det på kjøkkenet! Digger disse greengate tingene jeg også, spesielt det røde med hvite prikker - det passer perfekt hele året *love*

Så flinke dere er med bakingen - vi har ikke begynt enda, men i morgen braker det løs med pepperkake baking - gleder meg:-)

Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Livy

Christinas låvebutikk sa...

Sååå koselig da! Denne bloggverden er bare så givende!
Masse god inspirasjon!
Lei av oppussing er jeg også!! Men skal nok holde ut bare jeg får ekstra kwm vet du!!
Ha ha!
Blir jo mest utenpå dette da!
Gleder meg til å få en finere fasade!
Ha ei go helg!

Pernille sa...

Så nydelig du har pyntet til jul. Kjempekos:)

Joda det går kjempefint med nurket i magen. Syns HC er så tynn, men hun ligger bare rett under streken på kontrollene. Ikke lenge igjen no:)

Ha ei kjempekos helg:)

Kerstin sa...

Koselig pakke du har fått fra "Hemmelig Venn". Nydelig pyntet hos deg også.

Det ligger en award til deg i bloggen min!

God helg!
Klem fra Kerstin

h.espe sa...

Hei på deg!
Tusen takk for besø, det er alltid så kos når du stikker innom - setter kjempestor pris på deg og bloggen din vettu.. :o)

Ja, da er årets første julebord over - hadde det alle tiders!! Kjolen ble ikkke noe mindre en en suksess!!! I tillegg deilig mat og mye dansing! Hi, hi - er så vidt jeg klarer å stå på beina i dag. Høye hæler på dansgulvet en hel kveld tar på... :o)

Ha en strålende flott helg!

Mange klemmer fra Hildegunn:o)

Aina sa...

Sånn herlig julestemning hos deg, nydelig pyntet.
En liten oppmerksomhet til deg i disse førjulstider på siden min, mulig du allerede har fått den men jeg ville så gjerne gi den til deg:0)

Ha en fin helg!
Klem A.

Anne-Berit sa...

Hei,jeg har en utfordring til deg.Klemz!

Christine Louise sa...

Så utrolig koselig du har det på kjøkkenet ditt. Kjempe fint. Flink du er å bake :) Klem

Emmeline sa...

Halloen Anita:)

Smiler av kommentaren din hos meg i dag. Tenk at du husker GUL DO fra i fjor?? Det er IMPONERENDE!Det var en hel førjulstid med diskusjoner husker jeg...og tilslutt kjøpte vi den berømmelige hvite sofaen. Som må vaskes og vaskes... Hehe, men jeg er jo fornøyd likevel da!!!

Flotte førjulsbilder fra kjøkkenet og jeg er jo like svak som deg for Greengate serviset. Det er virkelig et juleservise de luxe syns jeg. Alle lattekoppene mine er i bruk til svibler og det passer helt perfekt. Her hjemme er jo alle i røde farger mens de på hytten er i lysblå eller grønt.
Vi skal faktisk sørover denne julen. Det hadde jo vært frydefullt å bo på hytten og pynte med turkis og lyseblått.... Men sånn blir det ikke. Kjøkkenet er FREMDELES ikke ferdig, så da blir det jul i lånt leilighet istedet. Med litt medbrakte juledetaljer. Det funker nok fint det også!

Koselig gave fra Hemmelig venn og imponerende bakeinnsats hos deg de siste dagene. Skjønner godt at du lett blir stresset når du har unger i den alderen som dine er...Da er det HELE tiden noe. Jeg har heller ikke begynt på julepresangene, men her skal jo mann og barn til Syden i neste uke og dermed kan jeg kose meg i fri flyt når det måtte passe. Bil har jeg også... Har sjelden vært mer avslappet;) hehehe.

KOs deg med jobbing og quilting og forsøk å senke skuldrene. Man kommer jo igjennom julen tilslutt enten man har bakt eller ei;) Klem

Anonym sa...

Hei på deg.
Så koselig du har det på kjøkkenet og så heldig du er som har fått pakke fra en hemmelig venn, synd litt av den var ødelagt.
Jeg har aldri heller fått til karameller, men disse var full klaff, de var kjempegode, men de stod å kokte leeeeenge.
Ha en fin 2. advent´s søndag.
Klem fra Agathe.

Guttemamma sa...

Har noe til deg!! klem

Ragna sa...

Så koselig kjøkken du har! Skulle da tro at mannen og barna klarer å bygge pepperkakehus alene...men man vet jo aldri, hehe :-) Lykke til med sekskant-teppe og ha en fortsatt fin søndag!

Agnetha sa...

Så fint det var på kjøkkenet ditt. Utrolig herlig julestemning. Må bare si at du har en utrolig flott blogg:) Ang.pepperkakene du spurte om i min blogg. Hvis jeg ikke har tatt feil så tror jeg det var pepperkake diesen til qk-du mente. De andre pepperkakeformene jeg har brukt er en pakke jeg har kjøpt på papirloftet