tirsdag 17. mars 2009

Kom våren!!!!!

Først idag vil jeg takke alle dere som har lagt igjen så koselige kommentarer på det forrige innlegget mitt, tuuuusen takk!!! Det varmer og inspirerer så masse til videre pussel!!! Jeg viste noen servietter i forrige innlegg, de ble selvfølgelig (?) brukt til å dekorere påske egg med.Litt dårlige bilder kanskje, men... Vi kjøpte ferdig dekorerte egg på en billig butikk og så malte jeg de med vegg maling. Største jenta var i bursdag på fredag og da hadde hun pyntet ett stort egg med den blå servietten, blonde i overgangen og stort sløyfebånd rundt. Egget var fylt med godter:0) Kortet var også hjemmelaget og det var en stolt frøken som gikk avgårde.
Syns denne servietten er så nydelig. Jeg har dekorert ett helt lite egg også, så nå gjenstår bare ett til gutten her, men det er visst ikke så lett. Jeg er på jakt etter en serviett (eller to;0)) i blått med prikker. Har sett i alle butikkene her, uten suksess:} Så hvis noen har tips om hvor jeg kan få tak i det er det flott.


Jeg var en tur på Plantasjen igår for å kjøpe litt til trappa, men endte kun opp med noen tulipaner, skjønne de da, men..... Grunnen til at jeg ikke kjøpte no til ute er at det er såååå håpløst mye snø her ennå.

Bare se!!!! Uten snø ser det ut sånn som dette!

Dette er det stoooore løk og staudebedet, som ser slik ut om våren, bildet under slik er tatt fra søppelkasse stativet i venstre hjørne også oppover.
Og nedre del av hagen ser sånn ut nå og sånn her ut om sommeren, nesten;0) Jeg er glad i snø jeg, men nå er det jammen meg veldig bra.

Sola prøver for harde livet å slippe gjennom idag, men har så langt kommet til kort:0} Men heldigvis så er det gode plussgrader! Egentlig bor vi i hagesone 1-2, selv om det absolutt ikke ser sånn ut nå! Tror vi får prøve oss på en skikkelig vår dans jeg;0)

Ha en fin uke alle sammen! Klemmer fra Anita!

45 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Herlighet så mye snø dere har,trodde ikke det var sååå mye.Vi har jo ingenting i forhold.
Eggene ble kjempefine,håper du finner serviettene du vil ha.Her er det gråvær i dag,og vi har hatt feieren på besøk til hundenes store forskrekkelse.Skummel mann som for på taket vårt og bråkte,så de måtte bråke litt de og,hehe.Klem!

Jannicke sa...

Nydelige bilder! Påskeeggene ble jo kjempefine!
Greengate har blåprikkete servietter ;o)
Du har ikke en butikk nær deg som selger det merket?
Ønsker deg en flott dag!
Klem.

Rådyrveien sa...

Så flott dekorerte egg du har gjort. Skikkelig lekre!
Er redd vi leder fortsatt når det kommer til snø... (Akkurat som det er noe å skryte av! :P) Heldigvis er det flott sol, noen varmegrader og litt vind idag så da hjelper det vel noe.
Ha en flott tirsdag!
Klemz!

PS.
Skal si fra hvis jeg finner blå servietter med hvite prikker.

Rekkehuset sa...

Sånn ser det ut her også, men heldigvis smelter det litt hver dag nå. Skikkelig fine egg du har laget! Jeg har en uåpnet pakke blå-med-hvite-prikker servietter fra Greengate og jeg trenger neppe alle, om du vil ha noen kan jeg sende deg? Du kan se dem her http://rekkehusets.blogspot.com/2008/09/hjemme-igjen.html , de er ganske lyseblå.
Ha en fin uke Anita, klem Hanne.

Rekkehuset sa...

Klart det! Sender deg gjerne noen jeg:-) Send meg adressa di på e-posten (rekkehuset@live.no) om du vil. Er det nok med 5 stk?

Unknown sa...

Hei Anita!
Hos dere er det mye mer snø enn her som vi bor. Skulle egentlig tro det var motsatt!
Vi har ikke mer en 30 cm med snø.., men dt er nok..., nå vil jeg ha vår!

Påskeeggene dine er KJEMPEFLOTTE..., herlige servietter du har brukt. Jeg laget noen tilsvarende i fjor, men i år blir kjøpte. Fikk nemlig tak i noen søte på Hemtex, som står i høyden og har søte små kyllinger som pynt...

Jeg er syk i dag og er hjemme fra jobben,jeg har nemlig en kronisk sykdom som heter trigeminus nevralgi og i dag er ingen bra dag!

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

synnøve

h.espe sa...

Hei Anita!
Så flotte påskeeggene dine ble -likte spesielt godt det rosa. Kanskje jeg skal lage noen "fargeklatter" til min samling av franskinspirerte... :o)

Åh, i dag er det deilig vårlig ute - har bare lyst å springe ut i sola og nyte ar NÅ er VÅREN her...

Ha en flott dag videre kjære venn - kooos deg!

Klemmer fra Hildegunn

Anonym sa...

Superflotte påskeegg!! Sånne vil jeg og ha! Syns jeg så servietter som du ønsker på en bokhandel en gang. Tror merket var caspari. God jakt!

Aina sa...

Nydelige egg, jeg holder på med akkurat samme prosjektet, det var salg på decopage hos panduro.
Skulle skrive at jeg har servietter som er blå med hvite prikker men ser du allerede har fått tak i.
Du får rope ut hvis du trenger en grønn eller rosa med hvite prikker også;0)

Klem fra meg som skal på kino med vesla.

Mitt hvite hus sa...

Så nydelige egg du har laget... de rosene, akkurat lik mine.. Skjønne servietter. Sant det er moro å lage de?
Herlighet så mye snø dere har, stakkars dere... men den forsvinner ..
Nyt dagen Klem kerstin

♥bagatellar♥ sa...

Svingte bare på laptoppen her og begge snuppen var helt med på at dei ville lage slike egg. Da er mor strålande fornøgd for ho synes det er så kjekt når dei har lyst til å gjere kreative ting saman:-D

Crinoline sa...

Skjønne påskeegg.Likte ekstra godt det rosa. Her er det sol i dag og snøen smelter.

Christine Louise sa...

Så mye snø :O Og for noen flotte påskeegg :) Sånne vil jeg også ha :)

Klem

Josefine sa...

Hei du kjære venn:))

Så herlige egg du har laget...kjempesøt med roser på, en god ide! Herlig med tulipaner nå. Jeg må ha det på bordet helt frem til påske. Men da kommer hage plantene...og markblomstene i vaser. Har vært å plukket inn krokkus i ettermiddag:) Kos deg videre du kreative jente...stor klem fra meg

liven sa...

Heisann anita:o)
Kjempesøte egg du har laget:o)
Greengate har jo fine blå med hvite prikker!!
Passer til mitt servise:o)
Å herlighet så mye snø dere har da!
Kan skjønne at det ikke frister å lage til den store vårstemningen i dette!!
Men våren kommer nok snart til dere også!!

Ha en fin kveld:o)

Guttemamma sa...

SEr sånn ut hos oss og!! Kanskje om vi alle sammen roper i kor: "Kom vår"!!
Nydelige egg, Anita!!

Mia sa...

Oi oi, dette var da utrolig masse snø! Faktisk så tror jeg at dere har med enn oss. " Fordelen" her hos meg er at det blåser mye her, slik at snøen blir fortere borte her enn mange andre steder (jeg sier "fordelen" for vanligvis er vinden ikke en fordel, men til stor sjenanse....) Tenk at dere er i hagesone 1-2. her hos meg er det 5 som gjelder...

Herlige påske egg du har pyntet. Den med rose var sjelden nydelig, og noe du trygt kunne starte å storprodusere for medbloggere med mindre evner til denslags... hihii.

Ingrid sa...

Nydelige vårbilder inne hos deg!! Men ikke riktig så vårlig utenfor da.. omtrent som hos oss! Håper det smelter fort..

borghild sa...

Så skjønne eggene ble!!:-) Og jeg blir nesten litt sjokka når jeg ser hvor mye snø dere fortsatt har! Her smelter siste rest om dagene, og alt tyder på våååår!!:-) Klem B:-)

moa sa...

hei anita -
..og 1000 takk for koselig hilsen fra deg! ..ser at du har like mye snø utenfor ditt hus, som jeg har..usj! nå får vi håpe på masse sol og plussgrader, så den smelter bort...!

moaklem

elisabeth sa...

En fattig trøst, men det ser jammen likedan ut her...
Ellers har du flotte bilder da, av både egg og tulipaner;)
Superkul veske!!!!

Monica Therese sa...

Nydelige egg =)

Hege sa...

For en lur idé med de påske-eggene, superlekre ble de!!!

Ann-Cathrin sa...

Kjempefine egg:) Jeg har sett blåprikkete servietter på Kremmerhuset!Hvis ikke så har jeg EN blåprikkete greengate serviett her(den som sparer den har;)!)hehe, den kan du få:) Veskene dine var kjempefine!!

line sa...

Hekling er tingen. Hva med filet hekling? Har sikkert noen mønster jeg...

Gry sa...

Oj, så mye snö dere har enda!! Snakk om forskjell fra i fjor, tenkte på bildet fra 18. april. Men det er jo en måned igjen enda og det kan skje mye ;-)

Kjempefine vesker du har sydd. Likte godt den rosa med hjertet på. Så söt! Selv har jeg värt på Åhléns idag og kjöpt gardiner, ferdigsydde....selv om jeg har helt ny symaskin :-S Men det er jo morsommere å sy småting og stäsj, hihi...selv om jeg IKKE er like flink som deg. Masse inspirasjon får man hos deg i alle fall. TAKK!

Ha en fortsatt fin uke og jeg håper dere får litt varmere vär så dere blir kvitt snön snart!!

KLEM Gry

Gry sa...

GLÖMTE!!! Superduperfine egg!!

Klem

Livy sa...

Du og du for noen nyyyyyydelige egg! Så flink du er!

Ønsker deg en fin torsdag, håper solen skinner hos deg i dag:-)

Klem fra Livy

Min Verden sa...

Du, sånn er det hos oss også, men jeg har måkt og feid bort fra trappen og pyntet med blomster. Jeg er sååå lei nå, men nå tiner det visst, visst. Deilig tid! Påskeeggene dine er kjempefine. Hanne

Anonym sa...

Nei, så nydelig. Måtte rope datteren min hit så hun kunne se, hun var enig med meg, "kor fin de va, sån kan du lag tel me". Så lurt å kjøpe vanlige dekorerte egg:)
Ha ei fin helg.
klæm

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan og oj...mye snø ! Jaja, det er godt du kan pynte til vår innendørs, skjønne egg.
Klem

Timotei sa...

Nydelige påskeegg! Håper du finner prikkete servietter også. Jeg er også lei av snøen. Nå vil jeg ha vår!

Anonym sa...

Så fine påskeegg:) De lodder ut noen som ligner ved dagsenteret og jeg håper jeg vinner! De er t.o.m fylt!!Hehe:) Dagsenteret har også laget noen fine serveringsbrett med servietter som ble veldig fine, et tips kanskje? Skal på jobb i kveld. Håper jeg snart ser deg igjen ellers må du ha god påske! Jobb-Siri:)

Linda sa...

Hei Anita!du får drømme om vår,for snart er den der.Her nede er det kalle netter men ganske flott og vårslik om dagen.Nydelige vesker hos deg.Flotte påskegg.
God helg!Hilsen Linda :))

Grip dagen sa...

Mister nesten munn og mæle når jeg ser all denne snøen...
Jeg skulle nemlig fortelle deg at jeg jobber i hagen idag... Trenger kanskje ikke nevne at sinkbaljer og vannekanner har blitt dratt frem? Heller ikke at rabarbraen har lukket opp sine første blader?
-Nei, trenger ikke si noe om det.
Skal vi heller diskutere ski? Jeg har nemlig litt erfaring der. Litt DÅRLIG erfaring, særlig med alpinbakker/langrennski...

God helg! Klem Marit

Rekkehuset sa...

Etter en trekning utført med største tilfeldighet vant du i min lille konkurranse:-) Ha en finfin helg! Klem Hanne.

Merethe sa...

Puh! det er godt å se at dere har mye snø der sør også. Det er nesten som at dere har mere enn vi.
Jeg fant Hobbyboden når jeg begynte å blogge i januar så jeg er ganske fersk der. Der inne går jeg under nicket Fru. H.

Dere får ha god helg :)

Prinsesse Elin sa...

Synes det ser herlig ut med snø jeg. Jeg liker at vinter har snø og ikke regn.Her har våren kommet men det er fortsatt kaldt. Hagen står for tur i dag. Så jeg krysser fingre for at sola skal titte frem. Da får man inspirasjon til sånne hage greier.
Ha en herlig lørdag. Klem fra Elin:O)

Kari Anne sa...

Vi får håpe sola får tak på snøen i helga. Jeg ser du har en del igjen du også :o)

Håper du får en fin helg!

Hilsen Kari Anne

Elisabeth sa...

Så lekre egg!! Det er jo så gøy å lage slike, og ikke minst er det fine venninnegaver å ha på lur. Flere av mine har byttet eier, påske eller ei ;)

Ida sa...

Heihei :) Og grattis med gaven hos Hanne :) Heldige du :-)

Huff, har dere såå mye snø - får håpe den forsvinner snart! Her har det heldigvis ikke vært mye snø på evigheter - ingenting faktisk - det er meldt kaldere til uken og jeg krysser alt jeg har for at det til gjengjeld er opplett - orker bare ikke sludd nå - jeg vil ha VÅR! Nydelige tulipaner - jeg får aldri nok av dem!

Påskeeggene var utrolig flotte - så enkelt egentlig - bortsett fra den malingsgreien - jeg har sååå skrekk for å male.. haha.. nesten så begynner å tro det er litt (p)sykelig :-D Har ikke sett prikkete servietter jeg heller - det hadde jammen vært noe.. skal gi beskjed om jeg en dag detter over noen :-) Tipper forresten av Greengate selger noe slikt - det MÅ de jo bare ha!

ha en superfin uke,Anita! Klemmer fra Ida

Helen sa...

Hei og takk for hyggelig hilsning! Du lager veldig mye fint, eggene ble jo kjempefine! Må nok si at jeg misunner deg klimasonen din. Jeg må nok holde meg til mer hardføre planter. Her er det også mer enn nok snø, men jeg får trøste meg med at det er gunstig for hagen.

LYKKEBO sa...

For noen utrolig søte påske-egg! Jeg skal på et lite "påske-verksted" til uken:) dette flotte tipset tar jeg gjerne med:)

God kveld til deg:)

Unknown sa...

Hei Anita!
Det garnet du så på bloggen min har jeg kjøpt på Nille. Det kommer fra Gjestdal og heter Nagano. Det er et 100% ullgarn(superwash) og finnes i mange flotte farger. Har strikket av det tidligere og syns at det er et behagelig garn. Det koster rundt 21.- pr. nøste.
Jeg er helt enig med deg om at det er litt dyrt å bruke kostbare garn i tepper, uansett hvor mykt garnet er, eller hvor mange fine farger det finnes i.
Men jeg kjøpte meg et ganske ekslusivt garn på fredag. Var en tur innom Mauds garn på Skedsmokorset og endte opp med noen nøster av Royal fra Austerman. Det er et tynt, mykt sokkegarn laget av kasmir, silke og merinoull. Nydelige farger..., men ganske dyrt(59 pr. nøste)
Har så lyst på den sengen som jeg viste i innlegget mitt, veier for og imot..., uansett har de bare åpent i helgene så jeg får bruke uka til å telle pengene...

Nå er pausen min ferdig, så jeg må tilbake på avdelingen.
Ønsker deg en kreativ uke, så "snakkes" vi vel snart igjen!

Klem fra Synnøve

Anonym sa...

Så fint påske egg du har lagd til meg!
Hilsen Amalie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!