onsdag 11. mars 2009

Rommet til Ane!

Da var Anes rom bloggeklart. Nå er hele huset her skinnende rent og ryddig så da var det jo perfekt å ta noen bilder. Lese og tegne kroken har jeg vist før, ingen store forandringer her, hun har kun fått opp to kurver til tegnesaker og diverse. Alltid nok av diverse her i huset;0)
En nydelig vakker bok som hun koser seg med ofte.

Så er det kjøkkenkroken. Denne er "ny". Dvs det meste er arvegods fra storesøster, men det er satt sammen og ordnet nå. Forhenget er sydd av sengetøy fra Kid, som jeg kjøpte på salg:0) Hyllen er nylaget av mannen i huset.
Mens mannen laget hylle sydde jeg noen jordbær. De var veldig enkle og koselige å lage, laget ett til i rødt, men det tror jeg noen har spist *ler*. Borte er det ihvertfall!
Jeg måtte innom i interiør butikken og kjøpe en liten mugge også. Liker de sååå godt! Kjærlighetene ble også til i helgen.


Diverse kjøkkenutstyr, hun har tydeligvis nok av redskaper;0)

Gardiner med sommerfugler, fra Ikea, etterlatt etter storesøster. Hvis dere ser godt etter ser dere ALL snøen på utsiden, det er sånn i hele hagen *argh*.

Så var det STOOOR sengen. Bildet er ikke bloggifisert, det er tatt når hun kommer inn på rommet sitt når sengen akkurat har kommet på plass.


På noen av sengestolene sitter vakre sommerfugler, stolpene hadde nemlig stygge overdimensjonerte "knotter" som ble fjernet. Ser det på bildet av hele sengen. Sengen har vært i lutet furu, men er malt til lillemor!

Ellers skinner solen for første gang på leeeenge her idag og jeg håper den skal fortsette med det en stund til:0) Skal lage meg en sitteplass i snøen snart sånn at jeg for dyrket fram noen fregner;0) Vårsol er bare sååå topp! Nå er det lunsj! Ha en fortsatt flott uke alle sammen!

26 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Så søt og koselig rommet var blitt.
Klem :D

Hulda sa...

Så fint det ble på Anes rom. Jeg likte det lille bordet, stolene og kjøkkenkroken. Fine jordbær du har sydd også. Søtt ble det. :-)

Fru Jensen's sa...

Så flott rom henne har fått seg! Likte veldig godt kjøkkenkroken=) Og så mye fint du har sydd!
Ha ei flott onsdag videre!!

Mi :) sa...

Herlig Snupperom :) Likte kombinasjonen av rødt og rosa veldig godt!
De Tilda-jordbærene er superfine og SÅ lette og raske å lage :)

Mi:)

Rekkehuset sa...

Kjempekoselig rom hun har fått lille jenta di! Hun ser litt undrende ut der hun ser på stor-jente-sengen, men det er vel sånn for både små og store; noen ganger vet vi nesten ikke hva vi skal si;-) Søte jordbær og slikkepinner også! Klem.

Guttemamma sa...

Super koselig rom, med masse skjønne detaljer!! Kos dere!!
KLem

Anne-Berit sa...

Hun har det flott på rommet sitt,lillesnuppa.Så har hun en mor som syr hva det skal være også da.Hun ser stolt ut der hun står og beundrer storsenga si.Gi en ekstra klem til dem alle tre fra farmor da.Klem til deg og:o)

Prinsesse Elin sa...

Så nydelig Anita. Jeg elsker fargene og interiøret. Jordbærene er skjønne. Skjønner ikke helt hvordan dere har tolmodighet til å lage så mage av samme ting. Jeg blir liksom lei etter en jeg.
Hils prinsessa å si at dette rommet kan hun være stolt av. God vårklem fra Elin:O)

Josefine sa...

Næmen...kjære deg for et søtt rom..tror jeg flytter inn til Ane! Så heldig du er som har en jente du kan lage et så fint rom til.
Alt var jo bare så søtt...og så de herlige kjærlighetene du har laget da...supersøte var de:)))))Gratulerer til hun som har fått et så flott prinsesserom!

Herlig med sol..den skinner her også i dag, nyter det! Kommer snart med et litt søtt innlegg jeg også..hi hi
Stor klem

Ida sa...

Sååå utrolig koselig! Fikk lyst å kaste meg over rommet til storebror - og friske litt opp :) Alle plastbilene, legoklossene og spidermanfigurene er ikke så supre å bloggifisere :-) Bloggfri sone, kanskje!?? hihi.. lillesnuppen din sitt rom var supersøtt - akkurat slikt jeg ville hatt det omjeg hadde hatt jente - eller da jeg selv var liten :)

Ha en strålende dag - fregner er sååå sjarmerende:) og solen.. i love it!!!

klemmer

tonemor sa...

så søtt og lekkert. Heldige Ane som har så flink mamma.

Crinoline sa...

Dette er virkelig et prinsesserom.Gjennomført og nydelig.

A-H sa...

Kjempefint jenterom! Så søte jordbær og kjærligheter;)

line sa...

Et herlig rom hun har fått - og en SÅ STOLT JENTE!!! De gardinene er forresten MYE FINERE i virkeligheten. De er bare NYDELIGE!

Heldige deg som har kost deg i solen, jeg har sittet med hodet stirrende på en datamaskin i hele dag (det er slike dager jeg skulle ønske jeg hadde jobb i barnehage, SFO eller lignende).

PS - Takk for hyggelig te og pratestund i går. Det må vi gjenta snart!

Timotei sa...

Så fint det ble på Anes rom! Så artig med de små jordbærene og kjærlighetene på pinne!
Du spurte meg om de små posene som jeg sorterer restelappene mine i. Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg har dem fra. Jeg er sånn som tar vare på alt mulig rart som jeg kanskje kan få bruk for en dag...Jeg har i alle fall ikke kjøpt dem. Men det må vel gå an å få tak i slike. Håper du finner ut av det!
Ha en fortsatt fin uke!
Klem fra Rannveig.

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Kjempesøtt og koselig rom til ei lita jente! Så flink du er til å sy - synes både jordbær og kjærlighetene så veldig søte ut!
Ha fine dager fremover og takk også for gode ord på bloggen min.
Klem fra Trine

Anonym sa...

Så koselig lille Ane hadde det på rommet sitt og morsomt med hjemmesydde jordbær og kjærlighet på pinne.
Ja, er ikke vårsolen bare helt hærlig.
Fortsatt fin uke.
Klæm fra me

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei anita :) så kjempe nydelig det vart på Anes rom :) Så flink du er!! :) Tusen takk for fine ord inne på bloggen min. :) Sender deg ein godklem og eit ønske om ei herlig veke videre!

Mitt hvite hus sa...

hei Anita...takk for hyggelig hilsen ..blir så glad.. Så nydelig rom Ane har fått...dette må jo være en drøm for en søt liten prinsesse:O=)
Du har vært så flink alle detaljene su har sydd og ordnet..Du er kjempefink er du=)

ha en fin torsdag :;O=) Klem Kerstin

Ann-Cathrin sa...

For et nydelig rom!! Lekkert! Det koppeserviset har jentene her og:) Jeg har også stadig planer om å sy noe"mat" men kommer liksom ikke i gang...men dine jordebær og kjærligheter på pinne var lekre:) Ha en fin dag!

Unknown sa...

Så koselig det ble på rommet til Ane. Søte detaljer må også til på et sånt søtt pikerom. Jordbærene og kjærlighetene var så flotte.

I morgen har jeg fri og skal bl. annet bruke dagen på å vaske litt grundig i alle rom..., det skal bli deilig! Bertine skal til Vidar denne helgen også, så det blir nok litt tomt i huset. Skal prøve å kose meg med litt hobby... ;O)

Ønsker deg en fin og kreativ weekend!

klem fra Synnøve

Malin sa...

Å så nydelig rom!
jeg har å en liten prinsesse med prinsesserom:)
Koselig.

ha en fin dag!


Klemmer Malin

Lykkemamma sa...

Så kjempe fint rom! Dere er flinke! :-)

Livy sa...

Hei Anita!

Så utrolig flott rommet hennes er! Og stor seng da, det er stas! Herlige hjemmesydde jordbær, slike skulle jeg ønske jeg kunne lage!

Tusen takk for koselig hilsen hos meg, det er så hyggelig at du stikker innom :-) Ja hva skulle vi gjort uten greengate *smiler* Vi skal også til Danmark i sommer, og da skal jeg innom Mia Casa utenfor København og shoppe litt :-)

Det snør forferdelig her også i dag, og det er så kjedelig - var klar for vårvær jeg nå!

Ønsker deg en fin torsdag!
Klem fra Livy

arieldog sa...

Kjempefint rom og fine bilete!

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig fint!!! Likte kjempegodt det lille kjøkkenet og gardinene! :-D