søndag 19. april 2009

Medaljens bakside.....

- eller var det teppets bakside som jeg helt glemte å vise dere når jeg var så fornøyd! En annen ting jeg også glemte litt tidligere den dagen, når jeg kjøpte teppet for julegave penger, var at de hadde vi jo brukt før:0} Kjøpte pastabolle og pastamaskin for de vi *pyttsan*,men da er det kjekt med penger som kan brukes flere ganger-
og tepper som kan brukes på begge sider;0) Ett hav av blomster og små prikker.
En vakker helg har vi hatt og det er hav av hvitveis i skogen. Noe av det fineste jeg vet, tror jeg! Ungene har plukket inn mange buketter også. Synd de står så kort.
Løkbedet blomstrer som bare det, bildet er tatt ifjor, men det ser ut som det skal bli like bra iår! Ett syn!Imorgen skal jeg på kurs i frihåndsquilting på maskin og skal sy noe av disse stoffene. Gleder meg masse!!


Nå er det slutt på barne tv og min lille blogge stund. Lillemor er trøtt og sliten etter en hel dag ute, så nå får vi kose oss litt før sengen kaller.

Ha en flott start på uken alle sammen!!

20 kommentarer:

Josefine sa...

Hei på deg kjære Anita...så fint innlegg. Herlige blomster..hvitveisen blir en favoritt nå. Og teppe var jo kjempesøtt på begge sider! Herlige røde stoff du har også...skikkelig snop:) Ha en flott ukestart...stoooor klem

Crinoline sa...

Morsomt innlegg. Teppet er nydelig på denne siden også.Lykke til på kurset.

Ida sa...

Det er noe helt spesielt med blomster! Så nydelig teppet var på baksiden - jeg skal love deg at jeg ikke fikk mindre lyst på dette - får se hva uken bringer hjem :-D

Ikke sant det er herlig med blomster plukket av barna - sukk *blir straks tårevåt da ja*
I skogen i dag kikket storebror og jeg på mange hvitveis og løvetenner - kjekt når det er så stas for ungene også :)

Ha en kjempefin ukestart! Klemmer fra Ida

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Penger som kan brukes flere ganger, je det liker jeg ;)

Kos deg på kurset! og ha ei fin uke.

Guttemamma sa...

Gleder meg til å se sømresultatet!!
Og teppet ditt var nydlei på baksiden også:-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan ! Vi er jo for gjenbruk vi bloggere så penger brukt flere ganger er helt topp!!!!!!!!!

Veldig skjønne bilder hos deg og teppet var nydelig.
Klem

Kari Anne sa...

Lekkert teppe du har kjøpt deg! Morro når det er like fint på baksida.
Stoffene er jo bare lekkre, lykke til på kurset i morra. Du kommer nok til å like frihåndsquilting.

Ta en titt på bloggen min - nå har jeg lagt ut bilde av teppet jeg har laget :o)

Hilsen fra Kari Anne

Unknown sa...

Heisan...
Jeg har nesten ikke sittet ved pc'en i løpet av hele helgen..., man må jo utnytte det flotte været. Har fått gjort mye i hagen, kjenner at jeg er gjennomsliten i hel kroppen..., på en god måte liksom..

Teppet ditt er like nydelig på baksiden, kjekt, for da man jo variere litt. Så flotte stoffer du har valgt til kurset i morgen, det blir sikkert gøy. Akurat et sånnr kurs kunne jeg tenkt meg også... :O)

Vurdere om rødt og hvitt skal bli hovedfargen på mitt kjøkken i sommer, de er så flotte sammen de fargene.. Har lyst til å sy nye liftgardiner, hvis det blir nok de i rødt og hvitt...

Ha en fin uke, Anita, så "snakkes" vi snat igjen...

Klem

Hannes hage sa...

Wow, for et nydelig blomsterbed. Så frodig! Og skjønne stoff du har fått tak i. Tusen takk for rosetips. Litt artig, for jeg har nettopp bestilt 9 stykker "The fary" fra hageglede. De kommer i midten av mai, og jeg gleder meg så til det. Kjempeartig at det var akkurat den du anbafalte. Ha en god uke, Og et fint kurs.

Huset på toppen sa...

Hei Anita:)
Nydelige romantiske stoff i rødt og hvitt du skal sy i:) Frihånds quilting er kjekt å lære,jeg var på kurs for noen år siden,og lærte masse teknikker!! Se www.amy.butler.com, det er hennes nettside. Kos deg på kurs i morgen og ha en fin ukestart!
Klem Linda

silje-sin sa...

Kjekt med penger som kan brukes flere ganger ja, den var god;) Teppet ditt er nydelig det! Er de prikkene på baksiden av teppet? Da har jeg ENDA mer lyst på det:) Håper dere har hatt en flott helg! klem fra silje.

Merete sa...

Kjemepflott teppe du har sydd, på begge sider:-) Våren har nok kommet lengre hos dere enn her hos meg, hvitveisne må jeg nok vente noen dager til på, men blåveisen koser jeg meg med nå:-)

line sa...

Ja disse hvitveisene er bare flotte, er så enig med deg - det er noe av det fineste som finnes. Se mitt innlegg idag, så kan du se mine gull...

Merethe sa...

Wow, og jeg som syns at det var som i går at dere hadde mere sny der sør enn vi her nord. Og nå blomstrer det. Her i dalene snødde det godt i natt og på formidagen, men utpå dagen kom sola og det tilna heldigvis bort igjen.

Her er guttan full av loppebitt, så dagen har gått med til å gi gutteromman en ekstra god "helgevask". I tillegg var minstemann å hadde et trampolineuhell. De hadde vært flere på trampolina samtidig og så hadde de kollidert så han beit hull i tungen. Som vanlig når "himmelen faller ned" er Svein bortreist. Denne gangen i Russland med skoleutveksling. Han skal være borte til lørdag så det er plenti av tid til flere katastrofer ;0)

Dere får ha en fin uke. Klem fra Merethe

Lovise sa...

He he, du er nå morsom da. Så gøy å bruke de samme pengene to ganger.... Får du det til ofte?

Teppet var nydelig på baksiden også, du har helt rett i det.
Ha en herlig kveld.

Brocante sa...

Det løkbedet ditt skulle jeg gjerne hatt. Nydelig blått hav av blomster!

garnlykke sa...

Teppet er nydelig.
Herlig at du har brukt pengene to ganger:))

Anonym sa...

Hei på deg.
Så utrolig flott i løkbedet, så nydelige farger. Glemmer å sette ned løker hvert år, men det er jo så nydelig når de kommer opp og spes. når de er samlet slik som du har gjort. Hvitveisen er også nydelig.
Ha en fin ettermiddag.
Klæm fra me.

Rekkehuset sa...

Heisann Anita, teppet var jo like fint på baksida som på framsida -det er praktisk:-) Kos deg på kurs, blir spennende å se hva du skal sy av de fine stoffene! Ha det fint så lenge, klem fra Hanne.

Kjolesnekkern sa...

SÅ utrolig fint, rødt og hvitt og blåe blomster ihagen, klar for 17.mai, du;-) Ha en fin uke!

Mvh Marianne