fredag 8. mai 2009

Den fimlende følelsen!!!!!

Noen som husker dette innlegget her?? NÅ er teppet ferdig!!!!!! Og den fimlende høye følelsen er tilbake! Egentlig er det ett sengeteppe, til Amalie eller Ane, men fant ikke nok lys å fotografere i der, så det får vises i all sin prakt på kjøkkenet!!!
Mange lapper i skjønn harmoni, også såååååå koselig håndarbeid.


Hvite lindetaljer og en rosa rosete lukkekant som prikken over i'n.


Idag har jeg bakt boller, igjen, og sjokoladekake som skal være med i vår nieses konfirmasjon i morgen. Syns det var litt dårlig gjort at ungene skal komme hjem til nybakt lukt også var det inget til dem, derfor bollebaking. Kun rosinboller idag.


Buketten fra Fryd for øyet står like flott. Den overnatter i kalde rom og og får masse kjærlighet;0)
Ser at bildene blir litt mørke og ikke helt riktige i fargene, men det er været sin skyld, for her pøsregner det og er mørkt og trist. Skal få tatt litt flere bilder når solen igjen kommer:0) Ellers idag har jeg vært og kjøpt lukkekant til dette teppet her. Gjenstår kun frihåndsquilting og lukke kant! Gleder meg masse til det. Men det blir ikke i dag, for jeg må øve mere først.
I kveld får vi pizzagjester og i morgen skal vi altså i konfirmasjon, en koselig og travel helg på programmet. Håper dere alle får en flott helg! Klemmer fra Anita

30 kommentarer:

Anitas hus sa...

Å så herlig teppet/duken ble (kjekt å ha mange bruksmuligheter). Stoffene du har brukt er jo så skjønne og dette har du virkelig fått dreisen på.
Og vet du, nok en gang har du smittet meg, for nå fikk jeg skikkelig lyst på boller og løper ut på kjøkkenet for å sette over en deig;)
Ha en flott helg Anita, så får vi håpe at konfirmanten er heldig med været i morgen. Kos dere masse!
Og igjen, teppet var sååå skjønt!
Klem fra Anita:O)

Landcharm sa...

Dette ble virkelig vakkert!

Huset på toppen sa...

Så utrolig flott teppet ble, Anita:) Nydelig arbeid du har gjort,også så flott teppet er i rose mønstrete stoffer,rosa og hvitt:)Lekkert!! Nam.... Så deilig med hjemmebakte boller, jeg skal lage kransekake stenger seinere i dag til konfirmasjon på søndag:)
Ønsker deg en riktig fin helg,håper på godt vær,Kos deg masse!
Klem Linda

Rekkehuset sa...

Så fantastisk teppet ditt ble Anita!! Og det neste blir nok ikke mindre fantastisk..du er utrolig flink:-) Heldige ungene dine er som kommer hjem til boller:-)
Vi skal ha familieselskap her søndag, så det blir nok en travel og hyggelig helg her også. Herman blir 4 år til tirsdag, og da tar vi familieselskapet i helgen og barnebursdag på dagen.
Ha en finfin helg, klem fra Hanne.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Vær snill å ikke søle sjokolade på dette teppet/duken da!!! Det er jo så flott. Litt av en maraton-jobb.

Crinoline sa...

Ja,da lærte jeg et nytt ord idag,nemlig "fimlende". Teppet er utrolig vakkert,det er bare å bøye seg i støvet...Ønsker deg en god helg.

Josefine sa...

Heisan! Så kjempefint teppet ditt ble...nyyydelige sarte og romantiske farger. Rett og slett helt topp!!

Deilige boller du varter opp med også:) Du får jammen ting unna...så kreativ og effektiv du er!

Jeg har kjøpt mine handuker i en lokal interiørbutikk. Ofte lurere å gå der om en skal ha litt størrelse på dem. Litt dyrere, men mye bedre kvalitet.

Ha en fin helg min venn...og lykke til i konfirmasjon! Klem

liven sa...

ai ai ai......nydelig Anita!!
disse teppene dine er jo bare så flotte!!
fin bukett og lurt å sette den kjølig....da varer de jo så lenge!!
kos dere i konfirmasjon....vi skal til tvillingjenter på søndag:o)

Unknown sa...

WOW..., er du ferdig med det teppet allerede syns ikke det var lenge siden du startet på det(hvis jeg husker rikitg teppe!) Det er knappfint.... :O)

Deilg med kakeluft i huset, det er det ikke hos oss, desverre..., men har planer om å bake litt rundstykker i helgen(hvis været fortsetter å være dårlig)

Ha en fin helg!

klem

Mitt hvite hus sa...

Å kjære deg så fint teppet ditt ble...Likte fargene veldig godt...må si jeg misunner dere som kan sy slike ting....
Og deilige boller... så flink og snill du er..
Her er det innevær og kos...
Nyt fredagen Klem Kerstin

Berit sa...

Så nydelig teppe du har laget, med nydelige stoffer. Nå fikk jeg også lyst til å sy...

Ragna sa...

Wow, det ser ut som litt av et arbeid! Fantastisk lekkert ble det også :-)

Timotei sa...

Kjære deg, teppet er nyyyyydelig! Du er så flink!

silje-sin sa...

Åh, så nydelig teppe! Kjempefine stoffer. Og så heldige barn som kom hjem til nybakte boller. Gleder meg til mine barn kan komme hjem fra skolen til nybakte boller:) Jeg har jobbet kveldsvakt i dag jeg, synes faktisk det er litt koselig! Og helt nydelig å gå hjem etter vakta og vite at man har fri resten av helga:) ha en flott helg! det har regnet her også, men tenk så grønt og frodig det blir:) klem fra silje.

Tulip sa...

Flotte duse farger på teppet. Nydelig arbeid! Du er jammen meg flink!

Bollene så gode ut...så hyggelig av deg å tenke på ungene! Tenker de var fornøyde:)

Klem

Ida sa...

JAVISST husker jeg både det første og andre teppet du refererer til! SÅ utrolig nydelig det ble! Dette kan du virkelig være stolt over altså ! Kjempefine detaljer og profft arbeid - du er såå flink att :) Gleder meg til å se det andre ferdig også :) Du er bare en så stor inspirasjonskilde :)

Ha en kjempefin dag i konfirmasjon! Snille mammaen som baker ekstra for å glede sine barn :)

Klemmer og god helg! :)

line sa...

Så flott teppe ble, og ja der er ennå finere farger i virkeligheten!

Nå må jeg bare få kjøpt litt stoff slik at du kan vise meg hvordan jeg skal få montert mitt.

Silkeline sa...

Åååååå, for et utrolig nyyyyydelig teppe dette ble!!!! Sart og lekkert i duse farger.....og roser blir jo aldrig feil:)Så flink du har vært! Er ikke akkurat gjort på en to tre dette.....litt av en jobb. Nå ble jeg superinspirert til å finne fram alle rosestoffene jeg har samlet til et liknende teppe en gang, men jeg er ikke så rask på labben som deg.....stoffene ligger foreløpig trygt i skuffen sin.

Her i heimen har det gått i kakebaking og dekorasjonslaging i dag, for i morgen er det min tur til å delta i konfirmasjonsfeiring til en nevø. Har vært bordpynteassistent i dag......hyggelig å hjelpe til når det trengs.....og oppsatser og dekking ble godkjent av konfirmanten himself:)

Håper du hadde en hyggelig dag i dag....og ha en god lørdagskveld også:)))

Anonym sa...

Hei ! Så fint teppet ble. Nydelige farger og mønstre. Dette må jeg sende til min søster. Hun syr også i lappeteknikk. Koslig blogg du hat. Ha en fin helg.

Hilsen fra landet sa...

Ahh! Så herlig. Hadde fått en stor ro over meg dersom jeg hadde fullført noe slikt. Og vært fornøyd med meg selv i veldig, veldig lang tid!! :-D

ChatrinesLiving sa...

Hærligheten så VAKKERT!!!!!!
Jeg begynte jo på et slikt tepper her for leeeeenge siden, å ja der ligger det forlatt i kurven og har ikke blitt noe større akkurat. Kansje jeg får sy-ånden over meg etter mine stol-monogram er ferdige;) Har jo i grunnen go tid til å sy for inne sitter jeg og sol er det ute, men iskald vind:(
Ganske irriterende! Nå vil jeg egentlig ut i hagen å sole meg, men det ser ikke ut for at det skal bli mindre vind med det første...

Ønsker deg en fin søndag!
Klem fra Chatrine:)

å forresten jeg brukte mini alpakka i pleddet mitt. Jeg bruker nesten alltid alpakka for det er så mykt og fint:)

Anonym sa...

Det ble kjempefint. Og for et arbeid, har ikke tålmodighet til sånnt arbeid.
Flink du er.
Og de bollene fikk jeg lyst på, elsker gjærbakst.
klæm

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Noe så flott da... knallfint...

Ha en super kveld og uke...

My little footprints sa...

Haha... nå lo jeg godt og høylydt av kommentaren din Anita.. Det var skikkelig bra skrevet med et glimt i øye, stabilt tilbake ;) Ja jeg prøver så godt jeg kan nå! Sa til Roy i stad at nå er jeg blitt bitt av basillen igjen og er fullstendig hekta!! ;))
Så deilig å være ferdig med pleddet, tar vel lang tid å lage ett slikt teppe? HAdde vært moro å kunne.. men det har jeg sagt før.. hihi... toppluelappene mine sitter fortsatt FRISKT i minnet!.. hihi..
Klemmer til deg på en mandagskveld

Mia sa...

Gjett om du har grunn til å være fornøyd med det alldeles nydelige resultatet, Anita! Dette ble jo bare så delikat og lekkert, og så er jeg så imponert over hvor fort du har sydd teppet! Flink er du, og rask er du, og teppet er nok noe som vil gå i arv fra barn til barnebarn (når den tiden kommer...) Og nå fik jeg lyst til å sette meg ned med sekskantene mine, jeg også, for de vokser ikke akkurat med lynets hastighet (og i det siste har det vært mer moro å hekle) men nå skal jeg ta meg sammen. Nyt vårdagene, og eventuelle nye prosjekter.

Karna sa...

Åhhhh et nydelig teppe du har sydd, fantastisk flott! Kjempe flink er du!

h.espe sa...

Jeg er virkeig imponert Anita. Teppet ditt ble skikkelig flott, og du har all grunn til å være stolt av dette! Like fint å bruke som duk også...

Ja, ikke sant kurvserien fra Kid er flott. Det er jo bare et must å ha, og når det er så billig, kan man jo velge og vrake også...

Ha en herlig tirsdagskveld - snart er det frustrerte fruer, og de må jeg ha med meg...

Stor klem fra Hildegunn

Elisabeth sa...

Åhhh..sier jeg bare Vakkert vakkert vakkert! Du er så dyktig på dette.
Jeg gleder meg til hoyablomstring, og håper at dine stiklinger også vil gi deg masse glede i tiden som kommer. Alle finner du bilde av på bloggen min ;)

Lovise sa...

Du og du så FLINK du har vært. Resultatet er nyyyydelig. Jeg er helt imponert over hva du får til.
Kos deg alt du kan i dag:)
Klem.

Magdalena sa...

det ble nydeligt....

god maikveld...