mandag 13. juli 2009

I gode og onde dager......

Lørdag for 14 dager siden giftet ett vennepar av oss seg i ALL hemmelighet, kun vi som forlovere som var invitert og informert om den kjappe seansen hos byfogden. En morsom, og anderledes opplevelse. Selve vielsen var faktisk over før den fikk begynt ;0) Dvs. at siden alle deltagerne var på plass i god tid før vielsen så startet likeså godt vigselsmannen sermonien og to minutter før avtalt tid var de gift :0)Etter hvert så har brudeparets familie fått nyss om dette og på lørdag var vi på middag sammen med dem, og da måtte jeg ut å kjøpe meg en ny kjole *stort smil*! Og siden bryllpuet nå var over og dette var en helt vanlig middag :0) ble kjolen min hvit...

Med blondekanter og en blonde tights til, var antrekket perfekt for meg! Hadde ett syrinfarget skjerf rundt halsen for å bryte litt. Fortsatt vet ingen av parets venner noe som helst og vi venter i spenning på hva slags reaksjoner som da kommer! Gratulere såååå masse til dere, og lykke til med livet som rette ektefolk.


Her er det snart slutt på morell sesongen for i år og jammen tror jeg det er litt godt, iallefall for magen min. Kan jo ikke la å spise mengder av de, når jeg vet at sesongen er kort. Utrolig godt!!Den søte rosen på bildene er TheFairy og er sååå skjønn og rikt blomstrende. Den er en markdekkende rose. Den har også en søster som heter PinkFairy, men hun er ikke så fin synes jeg. Ellers har jeg ett prosjekt her som snart er ferdig, og jeg gleder meg veldig til å vise det til dere. Mangler bare bittelitt mere maling og tørke så skal det fotograferes og blogges. Så følg med ;0)
Ha en flott start på den nye uken! Klemmer fra Anita

18 kommentarer:

liven sa...

Nydelige bilder Anita.o)
Min "The Fairy" blomstrer så fint nå også!!
den flyttet jeg tidlig i vår og det ser det ut til at den likte!!
Og vet du....når jeg ser den tenker jeg på deg!!
Etter dine bilder i fjor bestemte jeg meg for at den skulle få en ny sjanse og godt stell!!
så nå belønner den meg:o)
En grei måte å gifte seg på etter min mening:o) men det er vel neon som får hakeslepp tenker jeg.......
ha en fin kveld og ny uke:o)

Datt sa...

Den kjolen så kjempesøt ut! :D Mmmm, moreller, det beste jeg vet, skulle gjerne hatt et tre, for her er de dyyyre! :P

Elisabeth sa...

MOreller..nam nam. Her har de tyrkiske endelig kommet og de er bare NYDELIG.. Billige også 69.90 for kilo, jeg skal love deg det går noen kilo her i heimen i uken *ler*

Lindas hus sa...

Flotte bilder du viser!Kom plustlig på vi har et morell tre stående i hagen vår godt bortgjemt....må nesten sjekke jeg nå:DHa en fin kveld!Linda

Anonym sa...

Har du lagd de fine jordbärene?

HA en fin kveld!

Margrethes hus og hage sa...

Så spennende med hemmelig bryllup :)
Og flotte bilder her på bloggen din!

Hilsen Margrethe

Aina sa...

Det samme gjorde bestevenninnen min for ikke så lenge siden, kjempegøy!
Det synes jeg fordi jeg fikk være forlover og en av de tre som ble innvidd i den store hemmeligheten hehe...
Min to The fairy blomstrer bittelitt også, ikke annet å vente etter misshandlingen her...overvintret i et hull uten jord!!
Godt gjort at de lever i det hele tatt.
Men nå har de fått både jord og gjødsel så neste år forventer jeg resultater;0)
Koselige bilder forresten.
Nattaklem!

Prinsesse Elin sa...

For noen flotte bilder Anita. Dette ga virkelig sommerstemning.
En flott måte å gifte seg på. Liker sånnt jeg.
Ha en nydelig dag. Klem fra Elin:O)

Nenna sa...

Hihi! Litt må man da unne seg! Ny kjole og en hau med moreller! Nam, nam! Flotte bilder!

Hilsen Janette

Timotei sa...

Hei!
Så fine bilder hos deg!
Du spurte meg om målene på sminkepungen jeg har sydd. Kvadratene kuttet jeg opp i 3,5".I mønsteret er de egentlig 3", men da blir sminkepungen så liten, synes jeg. Bunnen er også 3,5" og like bred som de sammensydde stykkene med kvadrater. Du ser bedre på det nederste bildet hos meg hvordan det er gjort, før pungen er sydd sammen. Og så har jeg sydd hjørne og ikke brettet som det egentlig skulle være i følge mønsteret.
Lykke til med syinga! Jeg skal også sy i kveld, men først må jeg lage middag...

Anonym sa...

Nå ble jeg nysgjerrig på det nye prosjektet...! -fine bilder du viser, skikkelige sommerbilder.
Har hatt "morellmage" selv i det siste, med 2 morelltrær som har hatt full bærsesong! Blir gjerne sånn 2.hvert år, så jeg må jo nyte de når de er her!

Hilsen fra landet sa...

Så herlig med sommerbryllup, selv om sermonien var kort-kort.

Fint med tips om roser, synes ikke det er så mange markdekkere å velge mellom.

Vi venter tålmodig på prosjektet du vil vise også!

Mia sa...

Herlige bilder, Anita! Jeg husker så godt din Fairy fra ifjor sommer. Men har jeg klart å skaffe meg den herlige rosen til hagen min... nei, dessverre. men den står så absolutt på ønskelisten (som blir lengre og lengre... og planen er å kjøpe og å plante noen nye roser til høsten).

Nå mp jeg bare innrømme at jeg skammer meg noe så forferdelig for ikke å ha svart deg tidligere ang. sying av loosecover til ørelappstol. Men jeg har ihverfall ikke glemt det... Så her kommer det: når sant skal sies så er jeg langt fra noen ekspert, faktisk bare en ivrig amatør som syr kun til eget bruk (og jeg er ikke så krevende ein kunde... hihii). Jeg starter alltid med ryggen og sete på stole. Fester rett og slett stoffet med knappenåler på stolen og klipper ivei (gjerne litt vel romslig, det er lettere å gjøre trekke mindre etterpå enn omvendt *smiler*). Husk å beregne god med stoff til "sprekkene" i stolen, slik at du får dyttet det ekstra stoffet inn, for å gi "hold" til trekket. Så tarjeg armlenene for meg, og lager folder (med knappenåler) for å få fasong. Samme med "ørene". Jeg lager aldrig noen mønster eller mal, klipper kun ivei. Jeg fester også delene sammen med knappenåler (og rolour imellom, hvis jeg velger å bruke det) og prøver trekket på stolen før jeg syr delene sammen. Egentlig er det hele "easy peasy" hvis man ikke er allt for nøye og kravstor. Men jeg går jo også gjerne for LOOSEcover look´en, altså at trekket skal ikke på død og liv se ut som et fast trekk. Et godt tips dog er å se hvordan det faste trekket er klippet og sydd, for jeg pleier å "herme" det med mine løse.

Håper dette var noenlunde forståelig... bare spør hvis du lurer på noe (skal svare raskere neste gang!) Og takk for dine alltid så herlige hilsener i bloggen min. De gleder meget, skal du vite!

Mia sa...

Puh huh, det der ble visst litt langt, gitt!

Josefine sa...

God morgen min venn:)

Nå er vi tilbake etter en liten uke ferie...er proppfull av inspirasjon, godt med en liten tur!

Nydelige bilder hos deg,...kjempesøt kjole. Så spennende med hemmelig bryllup...tipper det er mange som får seg en overraskelse da ja:)

Kos deg videre i sommeren,
stoor klem

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej anita!

så ljuvligt sommriga bilder du bjuder oss på.Hoppas allt är bra med er alla!

Kram Nilla

Unknown sa...

Hei! Takk for de koselige kommentarne på bloggen min. Beklager at jeg selv er så dårlig til å blogge i disse feriedagene... Jeg skal på jobb igjen til uken, men har ferie igjen i uke 31.
Kjempedeilig med ferie. Neste uke, da jeg skal jobbe, skal Bertine på ferie hos pappa'n sin, da har jeg store planer om å pusse opp soverommet mitt, og hvis jeg rekker det skal jeg også få malt gangen. Den står nemlig ubehandlet siden vi bygget på.

Så flotte bilder, kjempeinspirerende å se på!
Ønsker deg en kjempeflott ferie, håper dere får fint vær!

Klem

Tulip sa...

Morsomt med hemmelig bryllup! Nydelig kjole!

Flotte bilder, ordentlig sommer!