tirsdag 7. juli 2009

Sommer kommer..........

Åhh, som regnet ødelegger i hagen!! Rosene drysser og alt blir vått og klissete. Pluss at sneglene spretter fram som aldri før.... NÅ vil jeg ha sommer og sol IGJEN!!


New Dawn, hele bakken under den er full av avdryssede blomsterblader. Fortsatt mye knopper da, men jeg vil ha sol!Se såååå vakker riddersporen er. Utrolig farge og blomstring. New Dawn ved siden av.

Idag har vi laget litt kort og ellers gjort ingen ting. Imorgen er det igjen jobbing, kun 4 vakter igjen nå til ferien, fordelte på nesten 2 uker. Kjedelig igrunn, kunne heller ha jobbet de sammenhengende nå, så var det ferie til helgen!! Men, men.....Ettermiddagen blir stille og rolig, tror jeg. Kanskje lage litt flere kort. Skal forresten igang med å hekle bikini til ei jeg jobber med, ung søt jente som kan gå med sånt!!
Kos dere med det været dere har! Ha det fint!

16 kommentarer:

liven sa...

Ja helt enig...det er nok nå!!!
Akkurat nå øser det ned her!!
Nydelige blomster hos deg!
Har plantet new dawn i vår!
Ikke blomster ennå men det er knopper:o)
Riddersporen din var jo aldeles nydelig!!
Nå får vi bare vente på godværet Anita:o)

line sa...

Enig! Jeg vil også ha finværet tilbake, og det kommer! Var inne og sjekket på yr i går kveld, og det skal bli bedre fra søndag - ikke så varmt, men i alle fall sol og sommer igjen.

Her har vi idag bakt "brune stenger", vært på besøk hos mormor og til slutt spist på McDonald. Gutta er superfornøyde.

I morgen regner jeg med litt kort her også, har hørt noen rykter om at det blir full barneflott her (*ler) noe som er kjempekoselig!

Har du fått SMS'n min?

Datt sa...

Nydelige blomster! og det meste av naturen trenger litt regn vettu, blir enda finere etterpå! ;)

Josefine sa...

Heisan...
fine hagebilder. Har de samme rosene som deg...de drysser her også, men de er jammen vakre:)

Starter ferien min i dag.. er så glad! Ikke lenge før du starter også...dette er livet!!! Stor sommerklem

Eivor sa...

Nydelige foto av blomstene i hagen din - virkelig sommerstemning. Sommeren kommer nok igjen om ikke så lenge skal du se. Her hvor jeg bor er det så varmt og tørt at ingenting trives av blomster. Men vi trives godt med strand og badeliv - ikke fullt så kjekt med samme varmen om natten :-(

Hulda sa...

Så vakre blomster, rosen var spesielt fin, så sart i fargen. Synd regnet bryter blomstene ned. Her har vi fint vær nå.

Prinsesse Elin sa...

Enig. Jeg vil ha finvær til jeg kommer tilbake til Norge. Da skal vi til Blindleia i Lillsand og til Søgne. Å det er ikke kjekt å være ute i båt i regnvær.
Her sommerhuset står så har alle blomstene gått helt sønder og sammen etter et vannvittig vær i morgentimene i dag. Et par dager med sol så kommer nok dine blomster seg fint igjen.
Ha en fin sommerkveld. Klem fra Elin:O)

silje-sin sa...

Jeg liker jo regn så godt, men det er ikke bare bra for blomstene nei! Huff! Du hadde mange nydelige blomster ihvertfall:) Jeg skal jobbe to kveldsvakter og en dagvakt fra i morgen, fri i helga, og tre netter til uka. Og så er det ferie:) Det skal bli godt:) gleder meg til lange dager sammen med ungene. det er vel mye sykling på tv hos dere nå også kanskje? det er det her. Men jeg blogger jo så, kan ikke klage! Ha en fortsatt fin kveld:) klem

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Wow, akkurat sånn hage som jeg liker. Men så har vi litt samme planter ser jeg da, hihi:) Vi er noen heldig noen. Roser, riddersporer, pioner og andre studer er våte og klissete her også.

Så smart og spraylakke fatet, det blir så fint. også så smart å ha sandkakeformen til lysbåt. Det skal jammenmeg jeg oså gjøre. Takk for ideen.

Ha en skjønn sommerkveld
Klem:)

Livy sa...

Heisann!
Jeg er så enig så enig!!! Så utrolig kjedelig med regn!!! Satser på et væromslag nå!!

Ønsker deg en fin uke videre! Stor klem fra Livy

Rekkehuset sa...

Ja, nå er det nok!! Blomstene mine henger også med hodet, de nydelige revebjellene og riddersporene mine ligger nesten langflate.. Sneglene er ikke velkomne; men de kommer vel de også.
Koselig å se bilde av deg i avataren:-)
Klem Hanne.

Aina sa...

Næ, der var du jo! Så koselig å se deg, fint bilde:0)
Her er det knusktørt men jeg fant flere snegler i gårkveld lell.

Nydelig med ridderspore pg den rosen...kanskje jeg skal plante det ved siden av mine to New Dawn. Et under at mine klatreroser lever, de ble slengt nedi hullene sine i fjor og overvintret uten jord eller noe! Den da så gravide meg orket ikke plante de;0)
Av og til har en flaks.

Jeg har bare 5 vakter igjen før ferie, fordelt på 3 uker. Men jeg har jo akkurat startet opp etter permisjon så det føles snålt å allerede skulle ha fri.

Ha en super onsdag, håper solen skinner!

Hanna sa...

Underbara blomster bilder.
Hanna

Lovise sa...

Heia. Skal sette opp en liten paraply over hagen din hvis jeg får det til..... Kos deg likevel, du:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Uff,trist om regnet ødelegger, håper det gir seg ,plantene pleier jo å friskne til igjen, skjønt de får seg jo ett støkk.
Kos deg videre med sommeren, helst uten regn da antar jeg.
Klem

Tulip sa...

Jepp, nok er nok. Selv om vi har hatt lang tid med rundt 30 grader, betyr det ikke at vi må druknes etterpå?
Nå er plantene vannet, så nå kan gjerne sola komme frem igjen!

Klem