mandag 21. juni 2010

Skiferplassen!

Noen bilder hulter til bulter fra uteplassen på baksiden her.
Jeg har fått noen nydelige brudeslør av en kollega, sååå nydelige. Tuuusen takk Hilde!!


Her er stemorsblomstene fra i våres, jeg har ikke hjerte til å kaste de, så flotte som de er..Så var det skiferplassen, med kjøkkendøren og uthuset bak. Uthuset fikk i helgen nye vindskier og israfter (?). Ble som nytt og i dag har jeg ryddet en hel del inni der, så nå er det jo mulig å finne fram. Gjenstår kun en tur på fyllinga for å bli kvitt alt skrotet :0))


Selve skiferplatten har mannen i huset snekret ;0) for endel år siden, den ble perfekt. En skikkelig dritt jobb, iflg han, som gjorde at det var unntakstilstand i huset over lang tid..... Noen som forresten ser at vi har malt huset??!! Fra hvitt til nesten hvitt. Superfornøyde med fargen og innsatsen.
Hadde noen jenter på lunsj her i forrige uke og da fikk jeg denne skjønne rosen. Nydelig fylt historisk buskrose, som til høsten skal få plass i ett bed.Endel av kjøkkenpynten har fått flytte ut i sommer.Nå skal jeg hente største på turn og på veien skal jeg innom å hente en bok som jeg har bestilt :0)) Kos dere alle sammen! Klemmer fra Anita

13 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte bilder fra hagen. Nydelig uteplass, likte møblene så godt også. Flott hylle du har hengt ved inngangen. Mye fint!

Lappeline ♥ sa...

Så flott det er hos deg.
Nydelig uteplass og blomster.

Ha en fin kveld
klem

Romantiske Stinemor sa...

Vakre bilder du viser!!:-) Skikkelig sommerstemning! ha en fin kveld videre..klem Stinemor...

Christine Louise sa...

Sååå flotte bilder :) Drømme uteplass :)

Klem C

Synnøve sa...

Å, så koselig det så ut hos deg. Og selvfølgelig må du ikke kaste stemorsblomsten - den var jo bare helt utrolig flott. Aldeles nydelige roser du hadde fått også!!
Håper du får mange fine dager i den koselige hagen din utover sommeren. (Og så håper jeg at sommeren tar seg en tur hit også snart, for den har vi jammen ikke sett mye til så langt. Er ikke mer enn 4-5 dager siden sist jeg brukte vinterjakken faktisk...)

karinanna sa...

Så koselig det ser ut hos dere. Trivelig uteplass med masse fine blomster - lengter eller sol og varme nu.
Ha en fortsatt trivelig uke.

Mitt hvite hus sa...

Så koselige bilder... den skifer plasen er kjempekoselig..

skjønne ting du har tatt ut i uterommet ditt da... ser vi har samme mugge...passer perfekt nå i sommer..

Ønsker deg en fin uke videre..

Klem O=)

@afjo72 sa...

Så koselige bilder fra hagen da - der så det godt ut å være :o) Drømmer også om en sånn skiferbelagt uteplass, må bare pushe litt mer på Vikingen først, hehe...

Strålende uke til deg! :))

salige lavendel sa...

Flott plass med skifer!! De rosa brudeslørne er jo så skjønne! Vet du om det er en staude eller om det bare er sommerblomst??Har litt lyst på rosa brudeslør i ene enden av beddet.

Huset på toppen sa...

En koselig uteplass dere har, Anita:) looky you som har hvitt hus, det kan jeg bare glemme...men kompenserer det med hvite møbler<3
Ønsker deg en fin helg, kos dere og så håper vi på sommervarme.
Klem Linda

Tulip sa...

Koselige utebilder fra hagen din! Nydelig rose, håper du får den til å blomstre masse, masse i sommer!

klem

Anonym sa...

For et vakkert porselen du har der, Anita. Blå dekor på hvit bunn - det blir aldrig feil. Kjente selvsagt igjen stråmønsteret, men hva er det du har på øverste hylle; er det fra Figgjo? Absolutt nydelig var det ihvertfall, og harmonerer godt med sink.

Med ønske om en fortsatt solrik helg!

VIILHVILE

Anonym sa...

Takk, takk for besøk og oppklaring angående Burleigh... virkelig vakkert! Så nå at du bor på Nøtterøy - har mange, mange gode barndomsminner derfra. Besteforeldrene mine bodde på Teie, og sommer det var eplehage, båtturer, rabarbragrøt med fløte og alt som hører til.

Ønsker deg en deilig søndag!