torsdag 23. desember 2010

God jul!!!

Da gikk det maaange dager igjen da siden sist. Bildene idag er også fra den "nye" sofa kroken. Med den nye sofan fulgte det ett behov for ny hylle og mannen laget en for noen dager siden. Den er veldig lik den vi har i stua fra før. Over bordet henger en krans som ble kjøpt på IKEA i fjor, nytt av året er "drapering" med ett eller annet og de nålefiltede snøkrystallene og hjertene.


På julesalget på H&C her om dagen kjøpte jeg dette hjerte, syns det er så skjønt og for meg er det helårs :)De blå putene er byttet ut med et par gamle broderte putevar, arvegods fra min familie. Den andre ble kjøpt på Kid i fjor.


Tenk for en jobb som ligger i ett putevar??! Vakkert og det er godt å tenke på at noen nære engang har sittet og brodert dette :0)


Julekalenderen har flyttet plass fra kjøkkenet og inn i stua, og den har fått funksjon som julekortholder.
I morgen blir vi 14 her, fullt hus og stormende jubel. På menyen er som alltid ribbe med alt som hører med. Til dessert er det riskrem og jordbærsaus. Gleder meg jeg!!
Jeg håper å komme tilbake med mer bilder en av de nærmeste dagene, har laget en del pynt til utebruk i år og håper å få tatt noen bilder snart.
God jul alle sammen! Kos dere med nære og kjære og nyyt fridagene! Juleklemmer fra Anita!

8 kommentarer:

Rekkehuset sa...

Så koselig jul hos deg Anita:-) Håper julen blir som du ønsker deg, og at 2011 blir et flott og kreativt år for deg og dine! Kos dere masse! Jeg setter sånn pris på å ha deg som bloggevenn, og gleder meg over at det kommer nye innlegg fra deg:-) Juleklem fra Hanne. PS! Jeg har skrevet i en annen kommentar om garnvalg og sånt til teppet, det håper jeg du har sett.

Lappeline ♥ sa...

Så flott kroken din ble...nydelige puter og flott teppe

Ønsker deg og dine en GOD JUL

Klem til deg

Timotei sa...

Så fint det ble i sofakroken!

Ønsker deg og dine en riktig god og fredfull jul!

line sa...

Så lurt med en kalenderen og julekortene :)

God julaften - så snakkes vi veldig snart...;-)

Mitt hvite hus sa...

Heisan Anita..

så koselig du har gjort det... kjekt å ordne litt...

nydelig hjerte..

Ønsker deg en fin og fredfull julehelg..

kos deg masse disse dagene..

klememr til deg =))

Huset på toppen sa...

Svinger en rask tur innom for å ønske deg en riktig god jul! Håper du får kost deg masse med familen din, nyyyt juledagene:))Koselige julehus dere har !

Juleklemmer fra Linda

liven sa...

Så fint hos deg Anita...og grattis med ny sofa!!

Ønsker deg en riktig god jul :o)
Klem!!

Anonym sa...

Innom for å ønske deg fin, fin romjul.
Juleklæmma