mandag 5. november 2007

Mandag morgen

Disse tøflene har kommet til i uken som har gått.

De er i størrelse ca 32, og er til 8 åringen. Når hun prøvde de første gangen syns hun de var litt ekle pga sømmene, men jeg klippet bort alt overflødig sømmonn og da falt de helt i hennes smak. De skulle egentlig hatt fòr i ullfilt, men det trodde hun ville klø, så de har fått fòr av bomulls vatt.
Når hun så de ferdig brodert, spurte hun tørt; "tror du jeg er forelsket i tøflene mine, eller!" Men det ble nok hjerter på fordi det var så lettvint....

En gonattengel til storebror har det også blitt, den sitter på sengestolpen og passer på en ganske så mørkredd og engstelig gutt!

Jeg har laget flere kropper til gonattengler, som skal få klær de nærmeste dagene, men nå har jeg tenkt til å si gonatt selv en time! Jeg har vært på en kort nattevakt ( var hjemme kl300). Lille tulla våknet rett før 6 så da ble det jo ikke så mange timene på meg. Det er planleggingsdag i barnehagen idag, så da må jeg hive meg nedpå mens hun sover og storebror sitter og ser på tv. I ettermiddag skal vi på Ikea og da blir det ikke tid til no soving, foruten i bilen innover da! Vi skal handle dører til skapene til størstejenta og så skal jeg ha litt stoff og noen lysestaker, og lys selvfølgelig! Dette tror jeg ble litt om mye, men jeg får skylde på trøtten *gjesp*. Jeg kommer sterkere tilbake en annen dag...

13 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei!
Så kreativ du er! Jeg har falt helt pladask for englene dine, de er bare så skjønne! God natt engelen din var helskjønn! :)
Søte små tøfler også, datteren din blir nok forelsket i dem skal du se :) hehe..
Med hilsen fra Beth

Anonym sa...

Så mye fint du lager,er det bare å skrive ønskeliste,eller???Godongene får mye fint på rommene sine.Klem fra Svigermor.

Emmeline sa...

Så flink du er til å sy. Både tøfler og engel var SUPERSTILIG!!
Veldig lekkert arbeid, skjønner at du kan dette. Høres tøft ut med nattevakt kombinert med planleggingsdag-håper likevel det går bra! Du må ha en god tur på Ikea--og en fin uke:0)

Shabby-Roses-Cottage sa...

Hi,
The next Tilda-Fan :o) wonderful!!!
I love your lovely things...
Love greetings fron germany,Patricia

Klarafina sa...

Søte tøfler! Engelen er også bedårende. Jeg synes at kroppen er kjedelig å sy, men koser meg med å sy klærne. Du har altså det beste til gode - etter min mening.

Two sa...

Du lagar mykje fint ser eg, slike ting likar eg òg å lage, men er ikkje komt heilt i gang med Tildating enno. Kjekt å finne bloggar med interesse for pelargonier også, i år har eg samla mange nye sortar, spørst no kor mange eg klarer å bevare i vinter! Kikar innom deg av og til igjen! Juliann

silje-sin sa...

Så flotte ting du har laget! Det pynter så opp med sånne hjemmesydde ting:) Så godt at du skal ha permisjon til over jul,jeg hadde nok gjort akkurat det samme! Jeg har termin nå i desember,ikke helt planlagt å få baby på den tida,men jeg får kanskje 2 juler fri,og det er jo veldig positivt:) God tur til ikea! Klem

Helene sa...

Fine ting du syr. God natt englen din falt jeg pladask for, de fleste som jeg ser er jo jenter, så en gutteengel var jo helt topp.

Karna sa...

Så fine tøffler og godnatt engel du har laget!!!

Du må unne deg en god og laaang middagshvil du da.....jeg hadde nok sovnet midt i foreldremøte vil jeg tro...he,he...

@afjo72 sa...

Så innmari søte tøfler!! Natta-engelen er også kjempefin, du er virkelig flink til å sy. :o)

Tussaluso sa...

Hei, takk for kommentar på bloggen min. Min eldste er 11 1/2 (jente), så det er ein liten etterpåklatt me har fått no. Blir nok skikkelig bortskjemt. Men det er vel lov å skjemme ut litt når det er siste ungen. Håper du fant det du skulle ha på Ikea (har litt dårlig erfaring med det). Ha ein fortsatt fin dag.

BO sa...

Kjempeskjønne tøfler! Så flink du er å sy!

Unknown sa...

Men ååååh sååå ljuvlig nisse och vilka fina tofflor! Vill ha!! =)Va fina saker du gör...Må så gott! Kramar Malin