fredag 16. november 2007

Loppis funn

Så var det loppemarkedtingene da. Jeg kjøpte ikke så mye lopper, for det var nok et overskudd der av "nyere" ting. Jeg kjøpte redningsvest til lillemor og leire til de større barna.
Også kjøpte jeg denne hylla/nattbordet. Den skal største ha på rommet sitt og ha cd-spilleren sin på. Jeg skal kjøpe en kurv som hun kan ha under og ha cder og kasettene sine i. Den skal males hvit. Som noen av dere kanskje legger merke til så mangler rommet hennes gulvlister, men det er innhandlet idag og skal opp iløpet av helgen!

Jeg kjøpte også disse flaskene. De er "orginale" eplemost flasker fra byens bryggeri. Syns de var så søte, men jammen om jeg vet hvor eller hva jeg skal bruke de til! Hvis det er noen som har tips så taes det mot med takk.....Det var en gammel seng der også med høye gavler, dvs det var to enkle senger, og jeg hadde veldig lyst på den ene. Guttten her i huset mangler storseng og etter mitt syn hadde den vært perfekt etter en omgang med malekosten, men det syns ikke pappaen og han var ikke til å ovetale samme hvor mange ganger jeg prøvde. Og jeg prøvde for sengene stod der til nesten slutt og fristet meg *ergre*. Jeg har fortsatt kjempeproblemer med at vi ikke kjøpte en. Tenk en flott gammel seng for en femtilapp, *hmmm* skjønner ikke at han ikke ville kjøpe en!
Vel i morgen har ahn bursdag, mannen altså, og da står overraskelsene i kø!!

Go helg alle sammen! Klem fra Anita

9 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,hei,for en sta mann du har,hvem er det som har oppdradd ham tro? "ler" Det lille bordet blir nok fint på snuppa sitt rom.

Emmeline sa...

Jeg er så glad når jeg leser sånne innlegg... Ofte kan det virke som om alle andre har sånne hyggelige interiørvennlige menn, som syns alt de gjør er VELDIG bra og at alle loppemarkedfunn kommer til å bli vidunderlig vakre -bare mann slenger litt maling på kosten.
Endelig finner jeg en annen blogger som har en sånn mann som jeg har...
-Som IKKE syns dette var et godt kjøp uansett... Og når jeg tenker på det så kjenner jeg hvor sur jeg fremdeles kan bli når jeg kommer på at vi IKKE kjøpte en gustaviansk spisestue med fire stoler til 450 kroner fordi min mann ( gjøken--koko) sa NEI!! HUFF
IRRITERENDE!!!!
Nok klaging--felles skjebne felles
trøst vet du!

Jeg må jo si at de kjøpene du fikk tak i var supre. Jeg ser for meg disse vakre flaskene med noen roser i hver, bortover et langt bord med pynt..!
Det lille nattbordet var også nett og pent!! Du var veldig heldig med alle tingene syns jeg. Du må ha en deilig helg. Klem

Olstad sa...

Hyggelig lite bord blir nok superfint, så ergelig med sengene, slik er det hos meg innimellom også...

Ønsker deg en riktig god helg.

Elisabeth sa...

Må ikke ta med menn på loppis, det blir bare problemer. De skal kun tilkalles etter at handelen er urført for å hente alle skattene man har ervervet seg
*prater av erfaring*

Men du fikk jo med deg masse fint også da, og de flaskene var jo bare superlekre :)

Zizzi Molde sa...

Det bordet var jo bare så søtt... Og det samme med de flaskene. du kan jo fylle de med dekorsanr i forskjellige, eller like farger og, tror due hadde blitt knall med rødt i til jul. Ha en fin lørdag.

Klarafina sa...

Det er godt å vite at vi er fler som deler samme skjebne hva gjelder menn. Av og til greier vi å overliste dem, men vi er da alt for snille og medgjørlige av og til - eller...?
Flaskene er kjempefine!

faster atta sa...

Underbara flaskor!!!! Skulle passa bra med tvättmedel i tvättstugan.

kram

Marie sa...

Nydelege flasker!

Janicke sa...

Min mann begynner å klø bare jeg nevner loppemarked eller fretex eller lignende, så aldri i livet om jeg hadde fått kjøpe en slik seng heller...om det kan hjelpe....?
Flaskene var nydelige - et godt kjøp!