fredag 2. november 2007

144 bestemor ruter

Nå er hekleteppet ferdig for denne gang! Desverre så har jeg montert det sånn at det er blitt firkantet, så egentlig burde jeg ha heklet på noen lapper til, men nå er det bra syns jeg.


Nå er det på 12x 12 lapper, og hvis/når jeg skal lage det avlangt så må jeg iallefall ha 36 lapper til, så det er jo en ganske stoor jobb. Det er lilletulla som skal ha det og hun trenger jo ikke noe større teppe.... Jeg skulle nok ha heklet en avsluttende kant rundt, men jeg lar det også være til det engang blir avlangt.
Igjen tusen takk for alle hyggelige og inspirerende kommentarer. Ha en kjempe god helg alle sammen!

20 kommentarer:

silje-sin sa...

Så flott teppet ble,nydelige farger! Tenker den lille tulla blir fornøyd:) Godt å lese at det er flere som har sykkelinteresserte menn:) mannen min sitter og leser Sykkelmagasinet as we speak,tror han er litt trist sesongen er over. Vel,det er en sunn interesse da:) mange klemmer

silje-sin sa...

He he,karbonsykkel er vel høyt på ønskelista hans ja:) er en ganske dyr sport det der. Heldigvis er svigerfaren min like sykkelgal,så mannen min arver og får litt fra han. Men han drømmer stadig om noe nytt.. Og alt i alt bruker vel ikke jeg så mye mindre på alt interiørstæsjet jeg kjøper:)

Joda,nå er det kjekt å ha en pappa som er skrotnisse,men fullt så festlig var det ikke å bo i samme hus som han i 18 år,han er nemlig like skrotnisse hjemme:) er egentlig rart jeg ikke er superminimalistisk....:)

Ønsker deg og dine en kjempefin helg!

klem

Emmeline sa...

Flott teppe, nydelig arbeid og vakre farger. Jeg kan ikke hekle men får veldig lyst til å lære det når jeg ser disse fine bestemor rutene som dere produserer! STILIG.
Ville gjerne få ønske deg en god helg;0) Kos deg!

Vangen sa...

Så heldig hun er lille jenta som skal få det fine teppet da:) Var moderne med slike tepper for flere år tilbake men da var de i så grelle farger. Kjempe fine i roligere farger:)
klem

Olstad sa...

Åhhh så flott teppe du er virkelig flink. Jeg er så imponert over alle som klarer å hekle det står for meg som det vanskligste håndarbeidsprosjektet og gå på...

Ønsker deg en god helg.

Anonym sa...

Teppet ble kjempefint,myke farver.Passer bra til ei myk lita tulle,du er flink.Klem fra svigermor.Hils de andre.

Silkeline sa...

Hei på deg Ava!

Så koselig at du tittet inn til meg å la igjen så hyggelig kommentar:)) Bare hyggelig at du linker....jeg linker deg også:)) Her inne var det mye flotte bilder, og teppe ditt ble jo bare helt supervakkert! Nydelige farger du har valgt.

Ha fortsatt en flott helg:))

elin1976 sa...

Flott lappeteppe. Nydelig. Dumå ha godt tolmodighet som har klat å komme deg igjennom alle de lappene. Det hadde ikke jeg klart. Å det er nok derfor jeg ikke lager et slik teppe. he he.
Ønsker deg en fin lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

Anonym sa...

Teppet ditt er bare så nydelig! Fine, delikate farger du har brukt. Får så lyst til å prøve meg på noe lignende jeg også. Jeg har heklet bestemorsruter en gang i tiden, men det er lenge siden. Takk for inspirasjonen!
Ha en fortsatt fin helg!

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Nydelig teppe du har heklet og flotte farger sammen! Skjønner det ligger masse arbeid bak. Nyt det som det er, og se om du får lyst til å utvide det senere.Takk for hyggelig kommentar på bloggen min også. Trine

silje-sin sa...

Hei:) ja,det er ganske idyllisk der de bor:) det er i Brevik. Er vel mange flotte steder der du bor også! Er mange fine steder ved sjøen. Ha en fin lørdagskveld! Jobber du forresten som sykepleier? Synes jeg leste det på profilen din:) Klem fra silje

silje-sin sa...

Hei igjen (og igjen og igjen:)) Jeg er også sykepleier skjønner du. Er sykemeldt nå,men jobber til vanlig som nattevakt på et bo-og rehab.senter. Er egentlig ikke så fornøyd m valg av yrke,og hadde aldri valgt det igjen. Mest pga turnusjobbinga (visste jo om det på forhånd men...) Hvordan trives du med jobben? Og kombinasjonen det og familieliv? Jeg skal bruke permisjonen nå til å finne ut hva jeg skal gjøre videre. Klem

Hilsen fra landet sa...

Må signere her... duse og deilige farger for avslapning! Så gøy å få til dette... jeg må ha repetisjonskurs i hekling...

Anonym sa...

Heisann,takk for at du stakk innom meg i kveld(",)Nå har jeg lest og kost meg med de siste innleggene dine. Flott teppe i gode farger.Er så glad i slike tepper jeg,litt av kosen det hele året egentlig. Masse flotte tildasaker også!! Her jobber broderimaskinen for fullt, endel julegaver på vei ut av huset allerede. Nettopp ferdig med den første vintage-engelen min, synes de har blitt temmelig slanke disse figurene,tar litt lengre tid da.Tror jeg må lage en slik på 80cm snart. Koselig å høre at lillefrøkna stabber avgårde, her tar også frk L sine første skritt, så stolt. Ble helt fasinert av det bildet du har lagt ut av henne, holder et godt grep rundt den fingeren.Vi høres igjen.

Zizzi Molde sa...

Det teppet ditt er bare helt fantastisk. Og så deilig det kommer til å bli, da! Og så flotte roser du har fått av din kjære, det er deg vel undt, ikke enkelt¨å få plass i det løpet, nei. Ønsker deg en fortsatt god helg!

Gunhild sa...

Det bble et kjempefint teppe. Veska jeg hadde blomster i er kjøpt i Danmark. Det er ei sånn Rice kurv. Har ei stor ei også. Liker de veldig godt. Men de har nok et litt annet design nå.

Ellie sa...

Så nydelig hekleteppe du har laget! Flotte fargekombinasjoner. Holder på med et selv, men det tar nok en stund innen det blir ferdig.

Tilonino sa...

Hei Anita, og takk for koselig kommentar i bloggen min. Koselig blogg du har. Skal ta meg en liten rude her etterpå.
Ha en fin uke.

Nostalgia sa...

Virkelig flott teppe! Jeg har såå lyst til å sette i gang med et lignende, men jeg vet jo at jeg ikke orker å gjøre det ferdig..det er bare noen fjuttige uker til man kan begynne å så litt igjen, og da går det foran det meste;)

Tussaluso sa...

Hei. Først vil eg få sei at det er ein kjempefin blogg du har. Har sittet og lest gjennom din no. Stoppa ekstra lenge med bildet av den nyfødte jenta di (trur eg satt og stirra på det i 5 minutter). Det var eit fantastisk bilde. Har sjølv ei jente på 10 månader, så det er ikkje så lenge sidan eg heller opplevede dette heilt spesielle øyeblikket. Kommer garantert innom her igjen. Ha ein fin dag.