tirsdag 19. februar 2008

Mitt syrom, del 2

Idag kommer sannheten om sybrodet mitt, men førstmå jeg vise detaljene på det gamle lakenet som skjuler bordet! Tenk, sånne laken brukte de før i gamle dager med monogram og hullkant på langsidene! Litt av en jobb!Syns at det er så fint at det skal få være duk framover! Det kommer fra min farmor akkurat som sybordet, men det kan jeg vel ikke akkurat si at jeg syns er såååå fint *ler*! Det er malt i en gulere enn gul farge! Jeg har ikke hatt lyst og ork til å male det, så derfor dekkes det med "duken". Det kan jo være at det får komme til sin rett i påsken, så påske gult og fint som det er
*ler litt mere*!


Tidligere i vinter, på den mest snøete dagen her iallefall, reiste vi på Ikea for å kjøpe skap til rommet mitt. Et høyt og 150 bredd Pax skap, med Birkeland dører. Barna har også tilsvarende skap på sine rom.

Heksen har fått en plass på den ene knotten, i påvente av en passende plass på veggen! I nedre venstre hjørne ser dere strykebrettet som står ved siden av sybordet. Vi har innredet skapene med kurver og 4 hyller i den doble delen og hengeløsning med hylle i den smale delen.

Det er utrolig godt med såpass masse leggeplass og plass til esker! Printeren som tidligere stod vaskerommet *hmmm*, har også fått seg en halv hylle. Kjekt å ha den i nærheten!

Akkurat nå har de to største barna picnic på terassen med brødskiver og frukt, mens lillemor sover sin søte formiddagslur. Selv skal jeg begynne å pakke, for i morgen reiser vi på vinterferie på hytta, der har vi hverken strøm eller innlagt vann, så nå blir det vasking i vaskefat og koking på gassbluss, kjempekoselig og rekreasjons faktoren er høy. Den eneste blogge muligheten jeg har er via mannens mobil, så nå blir det stille herfra en stund! Jeg skal ta meg en ordentlig runde rundt til dere alle sammen i kveld! Ha en god uke videre alle sammen og kos dere med de nydelige "vår" dagene som vi iallefall har her på østlandet! Masse klemmer fra Anita!

31 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Ja det bordet var veldig gult,hehe,og det er vel egentlig litt for lite til sybord,eller?Du snakker om flott laken,ikke rart du vil bruke det til duk.Så fint skapet var,kjekt med plass og.Håper det fine været fortsetter nå når dere skal på hytta,dere må kose dere masse.Gi gullene en ekstra smask fra farmor da,og ha det kos.Klem fra svigermor.

Lena sa...

Det var gult ja:) *smiler*
Håper du får en finfin hyttetur, det er godt å komme seg litt vekk fra det vante!
Kos deg:)

Aina sa...

Laken-duken var flott, ikke sy-bordets farge, selv om gult er kult;-p
Men bordet har jo potensiale, formen er jo fin. Kjekt med god skap plass, imopnert over hvor ryddig du har det inni der jeg.
Ha en koselig vinterferie sammen med familien.
Klem fra meg.

borghild sa...

Har du virkelig det fine skapet på syrommet ditt?? Nå ble jeg veldig misunnelig... Og lakenet var jo superfint, det er slike jeg drømmer om å finne på loppis og Fretex, men foreløpig uten hell...
Og jeg synes faktisk sybordet ditt var stilig, gult ER kult av og til! Men det skal jo passe inn også, selv som en kontrast, hvis du skjønner...
Ha en kjempefin tur, og kos dere masse!!
Klem B:-)

Garden Angel sa...

Gult er kuult.. he he. Iallefall til påske som du sier..hi hi

Takk for koselig kommentar på bloggen min:)))
Ser ut som du får skikkelig orden i sysakene nå(smiiler)...
God tur på hytta da! Skikkelig gammelromantisk uten innlagt vann og strøm:)Kos dere!!!
God klem fra meg(",)

Lene sa...

Heeeei :)) Ja, det var min tanke tvert også - det er jo et riktig så flott påskebord, hehehehe :) Gult er sååå inmari kuult!!! Men nyydelig laken fra bestemor!! Såå heldige mange av dere som har sånt noe :)

og kose dere masse på hytta! Skal savne deg, jeg :) Men har heldigvis masse eksamenslening å bedrive tiden med enn så lenge, da ;)

Duuu, har du ikke forstått at det er mange hemmelige bloggsekter på gang. Du aaaner bare ikke hva som egentlig skjer rundt om på disse hemmelige bloggene, fniiiis ;) Neeida... Har bare fått så sansen etter at ei av mine bloggvenninder "brøt ut" og laget sin lukkete. Lengter etter å være litt mere personlig. Det er jo nettopp det jeg føler jeg er i ferd med å bli med mange av dere (deeeilig) - men på en måte føles da denne offentligheten noe feil for meg. Jeg håper likevel IKKE hele bloggsamfunnet lukkes etterhvert - det ville vært kjempetrist. Vet jo bare hvor stor glede jeg selv hadde av det før egen blogg. Men for mitt vedkommende er jeg glad muligheten finnes. Kjempeglad for at du henger med, Anita (du kunne jo igrunnen bare forsøkt å la være... Skulle spamet ned kommentarboksene dine til du ble grønn av nysgjerrighet over hva som skjedde i mitt lille sektsamfunn, hihiiiii).

Goood klem :)
......hvor i huleste ble det av den hatten?????????????

MODERN COUNTRY sa...

Å så deilig å ha ei hytte å rømme til Anita! Noe så deilig. Hadde trengt en liten ferie jeg, seriøst..føler for det!

Måtte le litt ja, det bordet var gult! Men skjønner godt at det ikke frister å begynne på. Jeg har det samme med mitt skap. Det står der enda. Ute i skjulet..Men jeg får vel begynne til helgen. Skal si du har det kos og ryddig på ditt rom og kaninen var jo så søt da :)

Ha en fin hyttetur!

MODERN COUNTRY sa...

Oja glemte helt å fortelle deg hvor flott lakenet var, vakker som duk!

klem

silje-sin sa...

Jeg har sendt deg en mail;) Men der glemte jeg helt å kommentere syrommet ditt,så fint det er! Må innrømme at jeg er litt misunnelig,tenk å ha et rom som er bare sitt:) Flott laken også ja,koselig med sånne gamle ting! Ha en flott tur på hytta! klem fra silje.

Gunhild sa...

Jeg må bare si at det bordet var så fint. Disse liker jeg så godt. Men jeg ville vært mer fornøyd om det var hvitmalt.

Tonje sa...

wow der hadde du virkelig god orden,er så inspirerende og gledelig å starte på ulike prosjekt når man møtes med det synet=) Bordet var rimelig gult ja...Det lakenet/duken var nydelig,må være ekstra morsomt at det er arvegods fra din familie.
Håper dere får en kjempe flott vinterferie på hytta!

elin1976 sa...

Et nydelig syrom...dere er så heldige dere som har et eget slik. Jeg tenker og tenker og vil også ha et slik. Lyst og trivelig er det også. Å gardinene er nydelige. Har også kjøpt det stoffet og det er flott. Men som du sier veldig tynt. Tror dette er bereknet tilpatwork. Klem:O)

Olstad sa...

Så fint og praktisk du har det på syrommet, så hyggelig det høres ut med matutflukt på terrasen. Det er så kos å hygge seg med barna og ikke minst at barna har god tid.

Bordet var jo gult men som du sier fantastisk fint til påske.

Takker for alle hyggelige kommentarer i min blogg.

Hilsen fra landet sa...

Det skapet har to av jentene mine på soverommet sitt- det er kjempepraktisk! Ser midt i blinken ut slik du har organisert det også da! Ja, det er fascinerende hvor mye tid og nøyaktighet de brukte i gamle dager - derfor er det virkelige klenodier om man får tak i slikt nå. Nå har jo ingen tid til å lage sånt fordi man "må" se TV og gå på kafé i steden... ;-)

Fru Grön sa...

Känns som jag inte kollat in hos dej på länge.Oj vad du har fixat och trixat. Änglar häxor, etc. Snygg garderob! Vi har precis samma i både barnens och vårt sovrum.
linda

My little footprints sa...

Heisann!
Å så herlig å kunne ta seg en tur på hytta! Synes det er så sjarm med disse gamle hyttene uten innlagt vann og strøm! Det er det som er en ekte hytte i mine øyne ;) Er herlig å bare ha et sted å dra til uten alskens fancye elekroniske ting som vi omgir oss med hver eneste dag! Da er man liksom mer tvunget til å finne på ting i sammen ;) Ønsker dere en kjempefin tur til hytta, kos dere masse! Og nyt ro og fred ;)

Så fint å ha et slikt skap på syrommet sitt! Det må også jeg forsøke å sanskaffe meg, så jeg for oppbevart alle sakene mine. Akkurat nå ligger det litt her og litt der, har tatt i bruk det gamle trauet som jeg fikk kjøpt meg på loppemarkedet til å ha alle stoffene mine i. Enda så er det jo ikke så mye jeg har fått samlet opp av syting, så jeg får håpe vi får ferdig syrommet mitt før jeg får noen flere saker i hus ;)

Klemmer fra Beth

Anne sa...

Gud så ryddig du har det da, ikke sett på maken til orden i skap jeg :-)

Og bordet var jo stilig da :-)
Skikkelig påske det ja.

Elisabeth sa...

Så deilig med syrom, og ikke minst for en sirlig orden :)
Håper du har deilige dager på hytta, høres ut som et sted med stor trivselfaktor.

Ann-Catrin sa...

Vilken ordning och reda... härligt med så mycket plats!! och supersnygg garderob!!!
kram A-C

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Toppen bra rum.Skönt med en garderob att ha sina saker i.allt samlat.jag har mina saker överallt...hhhiihii..

kram Pernilla

Emmeline sa...

Ha en riktig fin ferie på hytten:) Må jo smile av påskebordet ditt, ganske så friskt i fargen vil jeg si; og jammen veldig kjekt å ha til påske, men ellers duk på...Ja på en måte så skjønner jeg det veldig godt!!
Flott skap fra Ikea, sier jeg som har maken i flere av mine rom:) Men innsiden av mine skap tror jeg ikke at jeg kommer til å vise frem på en stund:) Nyt vårdagene og ta en god pause fra bloggen. Det har jeg allerede nå bestemt meg for å gjøre i påskeferien:) Jeg har kjøpt meg påskeegg i dag; så nå mangler bare den lille påskeharen:) Ha en fin fin kveld selv om du ikke leser dette men sitter i lys av stearin et sted på en hytte!!! KOS DEG:)

Mita`s hjørne sa...

Gult er jo kult... var det første som slo meg da jeg så bordet ditt, men med en duk over er det et flott sybord...
Kjekt med skikkelig skap til oppbevaring av ting og tang...
Kos dere masse på hytta...

Ha en koselig helg...

Aina sa...

Jippi, fått meg sybord jeg også, litt lite og veldig slitt, men med litt hvitmaling så blir det berre lekkert;-)
Ønsker deg en god helg, men du er vel allerede på hytta...jaja;0)

Lille Trille sa...

Sååå fint syrom du har, man må jo bare bli inspirert da :-)
Bordet er jo kjempefint, men må innrømme at fargen kanskje var litt gul ja ;-)
Har kost meg med å lese gjennom bloggen din, masse flotte bilder til inspirasjon.
Ha en fin helg.
Klem Lille Trille

Huset i Hagen sa...

Å så deilig med et sånt stort og fint syrom..hmmm misunnelig! :0)

silje-sin sa...

Hei,og velkommen hjem;) Har dere hatt det fint? Så moro at kaninen min snart er ferdig,gleder meg til å se den! Meg og kaniner vet du...:) I kveld har Augusta badet for første gang,det kan du lese om på bloggen min. Hun var så blid og fornøyd:) Koselig at du er hjemme igjen,har savnet innleggene og kommentarene dine:) klem

Gunhild sa...

En krans på 40 cm vil komme på kr. 76,- i porto, når den veier over 350 gram, og det gjør de fleste jeg har. Koselig at du liker det jeg lager. Ha en god kveld, Anita!

Verkstedet sa...

gult er kult??;) og så fint som duk det ble!
for et deilig skap med den ordeni sysakene;) her flyter det....men en vakker dag....
ønsker deg en deilig uke, her må vi få masse på plass etter vinterferie, og bare tre uker til vi pakekr til paskefer...

Emmeline sa...

Velkommen tilbake; 40 cm?? Da er den jo nesten like stor som meg?? hehehe...neida, men en liten kanin holder i massevis for meg:)
Tror mannen hadde fått kaninsjokk om det dukket opp en gigantkanin på kjøkkenet, han er tross alt veldig redd for min søster sin puddel og den er veldig liten!
Ha en fin søndagskveld:)

My little footprints sa...

Hei Anita!
Har du hatt en nydelig helg? Det håper jeg da! Her har hele uken vært fylt opp med både det ene og det andre, forstår nesten ikke hvor tiden har blitt av! Jeg titter en ekstra liten tur innom deg før jeg hopper til køys for å fortelle at du har fått en award av meg ;) Titt innom meg så får du se ;)
Klemmer fra Beth

Monica Therese sa...

For et deilig syrom =)
Syntes det lakenet var vakkert,er ikke mye sånt ute og går nå for tiden nei..hehe..!!