torsdag 28. februar 2008

Stoff og Tilda!

Var i byen her forleden på jakt etter kjolestoff til en påske kanin, det skulle være småblomstret eller kanskje rutete! Endte opp med to blomstrede og et prikkete og litt mere brun lin! Min hobbybutikk har såå utrolig masse nydelige stoffer så det er nok å velge i!Denne lille vennen skal til Emmeline! Ble sååå nudelig da! Hun har småblomstret kjole og hatt, hvite lin mamelukker med rosa "korssting" kant og rosa og hvitt prikkete innside av ører. Selve kaninen er sydd i brun lin! Hun er ca. 28 cm!
Den "store" skal til Silje og er sydd i lin hvit og brunt. Hun er jo ikke såå stor hun heller, men er iallefall ca 40 cm! De hører lissom litt sammen og passet på hverandre, så det var ikke så lett å skille de ved innpakking, men nå er de straks på vei med posten!Ellers herjer igjen omgangssyken her, tenk 2. gang på 6 uker. Ane har kastet opp nå i 2 1/2 døgn, mens alle de andre her sliter med diare! Jeg har foreløpig gått klar, og vasker og spriter med ustanselig! Nå skal jeg spise litt formiddagsmat før jeg kjører mine to små venner på posten!! Ta vel imot dem! Ha en trivelig torsdag alle sammen! Klemmer fra Anita!

48 kommentarer:

Lovise sa...

ÅÅÅÅ så nydelig de var. Jeg har en uferdig Tilda liggende, skulle ønske jeg klarte å gjøre henne ferdig..
Jeg kan da sy et omslag til deg kan du skjønne, men det blir ikke før etter påske. Blir bortreist neste uke, og så drar vi på hytta etter at jeg har gått et par natttevakter. Skal bruke opp litt gammelferie fra i fjor, det gleder jeg meg til.

Det var til pocketbok du mente, eller?

Emmeline sa...

Du er SÅÅÅÅ flink. Kaninmor sitter her så stolt og glad og er SUPERFORNØYD med resultatet. Kan skjønne at det må være hjerteskjærende å skille den lille og den store, trøsten får være at lillemor skal få titte innom den bloggen som storesøster kommer til å bo i:)
Det kjekkeste var at for å være påskekanin så var den veldig universell--og kan derfor også bli både vår, sommer, høst og vinterkanin som skal sitte på en hylle og hygge seg:)
Jammen bra at vi har fått hyllen i hus også da:) TUSEN TAKK for lekkert håndarbeide:) Vi gleder oss til hun kommer i hus her. LIVE:)

silje-sin sa...

Så nydelige de ble,Anita! Gleder meg masse til å få den i hus:) Og jeg sier det samme som emmeline,de skal nok bli bloggvenner ihvertfall:) Det må være vanskelig å sy klærne med så mange detaljer,du er jo kjempeflink! Jeg sender en mail (og penger!) senere i dag,er jo spent på å høre hvordan dagen din har vært:) mange klemmer fra silje.

Anne-Berit sa...

Nydelige tildaharer,allerede mange som har vært her og beundret min.Stakkars lille vennen da som ikke er i form.Farmor som har vist fram den snuske lille handa hennes på bloggen,og alle syns den er så nydelig.Var vel greit at jeg brukte bildet,eller?Håper hun blir bedre snart,har sannelig vart lenge nok nå.Du får gi henne og de andre to gullene en ekstra god klem fra meg.Ha det godt,klem fra svigers:o)

Grip dagen sa...

Koselig å se hva du bedriver med...
Nå er det virkelig vår hos deg, ser jeg. Blomstrede stoffer og påskeharer! Kjempeflott!

Jeg fikk pakke fra Panduro idag: Countrydama fra Tilda!!!
Straks middagen er over, fyker jeg rett ned på syrommet!
Bilde følger, det kan du være sikker på...!

Ha det fint, og fortsett å sy mange søte ting...
Klem Marit

Anonym sa...

For noen herlige kaniner da, er det mulig å få kjøpt en?
viv-am@online.no

Lene sa...

Helledussan, ja - så nusselige kaniner! Og så har du hjerte til å sende dem fra deg...! Ja, ja - jeg vet jo at de får gode hjem både hos Emmeline og Silje, da :) Og så er det vel muligheter for å følge dem videre i livet på bloggen ;))

Og du skal jo ikke være igjen her, vel. anita - der er flere leiligheter i komplekset vi skal bo i - og jeg er sikker på der også er rom for Jønsonligaen. Jeg serverer grillmat og vin på takterassen hver kveld :)

Ha en fin kveld, Anita :)
God klem fra meg :)

Huset på toppen sa...

Så koselige kaniner du har laget, så nydelige de ble i hvit lin og småblomstetre stoff.

Koselig syrom du har, delig med eget rom,ikke sant?

Ha en fin torsdagskveld!

Huset på toppen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MODERN COUNTRY sa...

Men så herlige de ble da Anita!! Vakkert valg av stoffer, sommerlige og fine. Moro med Tildabøkene. Jeg tilpasset et nydelig tre på en av putene mine i går.

Klem Aina

faster atta sa...

Så fina! Härligt med vårfärger på tygerna nu, blir så glad i hjärtat!

Olstad sa...

Åhhh så utrolig nydelige Tildaer du har laget. De var skikkelig sommerlige.

Jeg slår til å ønsker god helg selv om det er en dag igjen....

. sa...

Såååå fine de er;) Kjempe flink er du..
Du får ha en fortsatt fin torsdag;)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Å så søte:)

Mummimamma sa...

Så nydelige kaniner. Du er så flink!
Er helt imponert jeg.

Ha en fortsatt fin kveld!

My little footprints sa...

Ikke klemmer fra Anita? Nei du kan jo bare våge å smitte meg igjen *ler*!! Det var godt tenkt.. hihi.. Nå lo jeg godt nå ;) Først så stusset jeg litt på det, og tenkte at; det var da snodig?? Er det en skrivefeil, eller hva i alle dager?? Men jeg skjønte jo det nå som jeg gikk inn til deg og så at omgangsyken herjet igjen da! Stakkars lille tulla da, ho blir vel helt utslitt av dette! Og sikkert mor også.. Får håpe at du står over denne gangen da! Vet det går mye streptokokker også om dagen, 3 av mine nærmeste har hatt det, så jeg var rimelig engstelig nå som jeg ble forskjølet. Men heldigvis ser det ut som at jeg klarte å berge meg unna gett!
Det skulle jo tatt seg ut nå som jeg har begynt å jobbe igjen! På jobben går det greit, går på gradert sykemelding, og tar det pent ;) Takk for omtanken ;)
For noen herlige kaniner du har laget! Skikkelig nusselige ;)
Jeg har lært av mine feil og sender absolutt INGEN klemmer tilbake *ler* hihi..

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så söta de är! Du är så duktig :)
Tygerna var jättefina.
Ha en fin kväll.
Kram.

borghild sa...

Så fine kaninene var!!! Og stoffene du hadde brukt var bare superskjønne! Er enig med Emmeline om at de var universelle, og ingenting er jo bedre enn at de kan stå fremme hele året!:-)

Aina sa...

Helledussen, så fine de var, kjempesøte og passer jo året rundt. Gar du brodert for hånd på hatte- og kjole-kanten? Var nydelig!
Håper omgangsyka er over fort, er jo så fælt!
Håper du og dine får en fin og frisk helg:0)

Tonje sa...

de figurene var kjempe flotte=) Og for noen nydelige stoffer du har fått tak i.
Får håpe at dere alle kommer dere i løpet av helgen,så dereblir frisk snart=) Du får kose deg det beste du kan i helgen da=)

elin1976 sa...

Ha ha ha det der har jeg også gjort...laget par av disse. en stor og en liten. Synes de er nydelige. I første omgang har jeg laget til meg selv slike jeg får noe anstendig påskepynt til å ha utenfor ved inngangsdøra.
Flotte stoffer. Så vårlige og fine. Å vårelige ting trengs det nå i februar. Klem og god helg:O)

Karna sa...

Stakkars dere, håper dere kommer dere raskt igjen!

Kjempe søte kaniner, flotte stoff du fant!
God helg!

[morgrethe] sa...

Ja de var kjempenydelige. Var gøy å se syrommet ditt også, det må være en fryd å sitte der og sy.

Siden det er oregano i osterundstykkene, synes jeg det er best med ost, skinke, philadefia og paprika. Tomater kanskje... Men det er disse påleggene jeg synes er best, så da er det disse som blir servert til mine gjester også... he he.

Kylling på boks... huffa meg, det høres nesten groteskt ut...
Du vet slik boks som bogskinken og picknikskinken er i, de får du også med kalkun og kylling. Det er kylling på boks for meg.

God helg til deg også... Solen skinner, så det ser lovende ut.

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Men så söta tilda dockor!!!

trevlig Helg!! Millan

h.espe sa...

Åh, jeg er så imponert over alle dere flinke damer....

De Tildadukkene er bare såååååå nydelige! Hadde planer om å få sydd en påskehare til påske, men ser at tiden blir for knapp.....

Du må ha en fantastisk flott og kreativ helg!

PS - stikker snart innom deg igjen, så da linker jeg deg :O)

liven sa...

Heisann:) Takk for kommentaren!!
Så skjønne Tilda kaniner du har laget da!! Tenker de får det godt hos damene de skal til:O)
Ha en fin helg!!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

ååå min favvis Anita !
Så söööta tildor !

Ha nu en skön helg!

kram Pernilla

Elisabeth sa...

Så nydelige de er, jeg skjønner ikke at du rekker alt jeg, det må jo være veldig masse jobb?

God bedring med omgangsyken også, det er det verste jeg vet om, men nå er heldigvis mine blitt så store at det er sjeldent vi har det her.

Ann-Catrin sa...

dina tildor är så söta att man smälter..och så vackra tyger..härligt vårliga!!
ha det gott vännen!
kram A-C

Aalerud Stall sa...

Hei!

Tusen takk for koselig kommentar på min blogg, det setter jeg pris på! Jeg har nå bladd igjennom din blogg også, og er imponert rett og slett :-) Dere er så mange dyktige damer i denne bloggverdenen og jeg liker godt å se på alt det fine dere lager, selv om jeg ikke kan sy selv...
Ønsker deg en fin fredagskveld og håper dere blir kvitt magesyken! Vi har besøk av denne uvelkommne gjesten for tredje gang etter jul...
Linker til deg hvis det er greit, slik at jeg finner igjen bloggen din. Må se hvordan det går med Tildaene :-)

Hilsen Britt

silje-sin sa...

God morgen Anita! Tulipanene er kjøpt på Plantasjen,de selges èn og èn. Gåsungene også er derfra. Høres ut som du har mange baller i luften når det gjelder prosjekter,så spennende:) Til og med mannen min skrøt av kaninen,og han legger sjelden merke til sånne ting! Her er hele familien oppe,og jeg baker sjokoladekake! Ha en flott dag:) klemmer fra silje.

Lille Trille sa...

Nydelige stoffer du har kjøpt, passer jo veldig godt til Tilda-sying :-)
De to kaninene var jo bare helskjønn, tenker mottakerne gleder seg stort til de ankommer.
Ønsker deg en herlig helg.
Klem Lille Trille

Hilsen fra landet sa...

Virkelig fantastisk syrom, men så fortjener du det også da, med alt som du får til!!

God helg!

Lovise sa...

DU KAN DA SKJØNNE AT JEG SKAL ORDNE TREKK TIL HUSMORPORNOEN DIN EN VAKKER DAG NÅR PÅSKA ER OVER!!!!!
God helg og klem til deg:)

Whoopsi Daisy sa...

Hei
Takk for hilsen i bloggen min. Det er så kosleig.
Du syr de søteste kaninene jeg har sett. En gang håper jeg at jeg har får meg en symaskin og kan lære meg å sy slik.
Ha en god helg

Emmeline sa...

Ja da er lille Kanin vel på plass hos meg:)
Artig å se den hos deg også. Jeg fikk aldri sett innpakningen av kanin desverre:) Da jeg kom hjem satt kanin på bordet ferdig utpakket, men min eldste datter forteller at pakken var veldig fin ( før de åpnet den)
Litt av noen frekkiser disse barna som åpner andres gaver men men....
Ønsker deg og dine en fin helg:) Kos deg!

Pernille sa...

Søte kaniner! Skjønner godt at det var vanskelig å sende dem av gårde;)
Ha ei koselig helg:)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Tror jeg må bestille en søt kanin snart! De er jo SÅ SØTE! Hva tar du for de?
Ha en god helg!
:O)

Hulda sa...

Så flotte stoffer du har kjøpt deg, har også kjøpt endel stoff denne uka. Må jo stadig fornye og legge til "lageret" litt. Man blir jo så inspirert av nye stoffer også.

Kjempeskjønne kaniner du har sydd!

Klarafina sa...

De er sååå fine, og har så fine klær.

ChatrinesLiving sa...

Tusen takk for koselig kommentar i min blogg!
Nøtterøy, der har jeg faktisk bodd i noen år:) Først på Torød, så i Duken:) Savner det fine klimaet hos dere...Men de siste årene har jeg holdt til i nord.
Så koselige stoffer, og så masse fint du syr!
En finfin søndag til deg!
Klem fra chatrine:)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei igjen!

Må bestile en kanin hos deg!
Jeg kunne tenkt meg en liten med småblomstrete stoff. Kan du fixe det, hadde det vært topp!
Trenger ikkje stresse for å bli ferdig til påske. Du ser hva du får tid til!
Sender du meg mail-adressen din til meg og skriver på kontonr?
Gleder meg!

Ingrid sa...

Det er en god stund siden jeg kjøpte krydderhylla ja - vet ikke helt når. Par år siden kanskje.. Tror desverre ikke den er der lenger.
Nå holder jeg på å dekke til søndagsmiddag med guttene mine! Ha en fin dag! :)

vivian sa...

Så utrolig fine var de! Ha en fin uke! Hilsen Vivian

Kreoline sa...

Nydelige kaniner, og skjønne stoffer. Håper dere blir friske snart, ikke noe kjekt å ha det slik vett du. Ha en fin uke.

Hanne sa...

Kaninene er nydelige!

Maria sa...

Så skjønne kaniner!Så flink du er!

Marte sa...

Hei:) Jeg fant bloggen din hos Emmeline, da jeg så den nydeligste kaninen hun hadde fått! Den var jo bare skjønn, og den andre var også nydelig! Så flink du er! Jeg syr litt tildating selv, men har aldri turt å begi meg ut på figurerer;)
Selger du disse kaninene på bestilling?

Jeg linker deg jeg, synes bloggen din var så flott!!
Og soverommet ble kjempefint! Stor forandring da, det er deilig!

Ha en fin dag:)
Klem fra marte