mandag 3. mars 2008

Endelig mandag!

Først idag må jeg takke for den overveldende responsen på forrige innlegg! Tuuuusen takk, ALLE kommentarene betyr masse for meg og gjør meg kjempeglad og motivert!!!!!!!!!! Jeg har fått en del bestillinger på kaniner, så nå går symaskinen varm om dagen, mens hybel kaninene for leve livets glade dager *ler*!
På fredag heklet jeg ferdig lappene til teppet mitt, 70 stk. Så nå gjenstår bare monteringen *hmmmm*.
Kransen dere ser på siden av kurven har vært min manns oppdrag i helgen, foruten og passe på barna da. (Selv har jeg hatt ardeidshelg.) Syns den ble ganske så fin jeg, nå skal vi bare "pusse" litt på den!På fredag kom også endelig de nye badedamene til Tilda. I går kveld og i dag har jeg bare måttet prioritere og få ferdig en av disse, kjempekuule er de og morsomme og sy om enn litt knotete på visse områder! Hun skal også ha en sjøstjerne i hånden, men den har jeg ikke rukket og sy ennå. Den skal være lyserosa med rosa "diamanter" på.

Denne er tilsalgs, mens den andre som jeg ikke har sydd ennå skal få pryde vårt andre bad! Hun er så fersk at limet på diamantene ikke har tørket ennå!

Når jeg da på fredag ble ferdig med heklelappene måtte jeg jo ha noe nytt til jobbe håndarbeid! Dette er kun en liten tjuvkikk på hva jeg nå har begynt med og som faktisk snart er ferdig! Et lite morsomt hekletøy som dere skal få se ordentlig bare det blir ferdig! Håper at noen av dere ble litt nysgjerrig i allefall *glise*!

Nå skal jeg fortsette min kanin produksjon og kose meg resten av dagen! Alle barna er friske og på sine steder, og det er første gang på lenge at jeg har hjemmealene fri! Nyter det fullt ut! Skal forresten ikke på jobb før til kvelden på torsdag og det er nydelig!!!! Riktig god uke til alle som kikker innom!!!!!!!!

31 kommentarer:

Helene sa...

Så fin den nye Tildaukken er. Gleder meg til jeg får mønsteret slik at jeg kan ta fatt på syingen av dem:0)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Tildan är jättefin!

Vilket härligt virkprojekt du har på gång.Ska bli kul å se när du ä klar...
mina mormorsrutor ligger å väntar i en korg.Det är tänkt att det ska bli ett överkast till en dubbelsäng men det lär få vänta.Tack för dina inlägg hos mig.De värmer mig så gott.

Kram Pernilla

silje-sin sa...

Hei Anita:) Så flott badedama ble! Jeg er altså SÅ glad i kaninen du har sydd for meg,må holde meg i skinnet for ikke å bestille enda en! Kanskje neste påske! Det hørtes nydelig ut med en dag hjemme,det er jo ihvertfall en fordel med turnusjobbing! Her er det også stille og rolig,vi skal ut å gå tur. Augusta sover i vogna si nå. Krystallfioletten har vært kjempeeffektiv,og vi var hos legen i dag,og hun var kjempefornøyd! Så nå er jeg litt lettere til sinns:) Ha en flott dag kjære deg:) klem

Lena sa...

Kaninene dine er kjempefine, og det var badedamen også!
Jeg syr og hekler også, men tror det kommer til å ta laang tid før det blir teppe av det!
Kos deg:)

elin1976 sa...

Ja da har vi kommet like langt da. Her var det gjort på en liten time å få disse ferdige. Så enkle.
Har laget en til badet men må nok lage et par til for disse er rett og slett kule!Ha en fin dag:O)

liven sa...

Hei:) De badedamene er skikkelig fine altså!!
Flink mann du har som lager krans......god ide:)

Elisabeth sa...

Du er jo bare så utrolig dyktig:)
Jeg er som sagt en stor fan av dine Tildaer.
Lykke til også med opptaging av pelargoner, håper det er endel som har klart seg. Ellers så er det vel alltid noe her som kan toppes etterhvert;)

Anne-Berit sa...

Jøss som du produserer tildaer for tia,nydelig badetilda.Tror jeg må ha en sånn,fint at den står på stativ,så kan jeg jo ha den på kanten på badekaret du vet,i hjørnet der planten sto,ikke sant?Du lager en når du får tid,haster ikke.Er spent på det andre du lager,og hva det skal bli.Godt at barna er friske igjen.I dag skal jeg sende duken.Ha det dodt,klem fra svigermor:o)

Anne-Berit sa...

Her kom det visst litt babyprat,ha det dodt,skal selvfølgelig stå:ha det godt,hehe:o)

Hanne sa...

Du er jammen utrolig produktiv! Ble litt nyskjerrig på hva det hekleprosjektet blir til:-) Har lagt deg inn som "favoritt" i bloggen min, så jeg følger med;-) Skulle gjerne bestilt en sånn påske-/sommerkanin av deg!! Den ser nesten ut som en må-ha *nikker*
Ha en fin uke du også!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Kjempesøt denne Tildaen også!
Skal inn og sende en mail til deg ang bestilling av kaninen. Gleder meg! Flink å hekle er du også!
:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Legger forrseten en link til deg, håper det er ok!

My little footprints sa...

Hei Anita!
Om du tirrer nyskjerrigheten min ja! Selvfølgelig gjør du det ;) *ler* Sånne bilder som bare ser litt av gjør med jo supernyskjerrig! Så glott at du er ferdig med lappene, jeg skal ikke fortelle deg hvor langt jeg har kommet *knis*.. Nei, nå skal jeg snart ta meg selv et tak hardt i øra og bare få det til! Jeg kan jo ikke akkurat lage et topplueteppe da! haha.. Det skulle tatt seg ut! Kanskje jeg skulle lagd en ny trend *jeg ler meg ihjel* ;)))
BadeTildaen din var jo bare så kjempfin! Dette kan d virkelig! Skjønner godt at du har fått in en del bestillinger nå ;) Morsomt det, og det gleder meg stort!
Godt å høre at alle er friske og raske! Her er vi friske, men ikke så raske.. hehe.. Det nye kjøkkenrommet mitt er enda ikke ferdig, og nå begynner jeg snart å bli litt utidig ;) hihi.. Og det ligner IKKE meg ;)
Ønsker deg iallefall en herlig uke!
Klemmer fra Beth

[morgrethe] sa...

Oj.... det nye hekleprosjektet ditt så spennende ut. Må innrømme jeg ble nysgjerrig.

Gleder meg til å se hekleteppet ditt når det blir ferdigmontert.

BadeTildaer har jeg kjøpt også. Kjøpte de forrige uke, men åpnet pakken her i sted. Det blir nok prosjektet mitt i morgen på syklubben. Skulle egentlig begynne på et sommerlig teppe, men får ikke tid til å skjære lappene, så da tar jeg og begynner på en badeTilda i stedet. Sydde vintage angel'len, og jeg kan tenke meg at denne med mindre klær er enda vanskeligere å få fin. Får regne med litt knoting og knøling, men det er verdt det.... de er jo så fine! Ha ei fin uke.... og gratulerer med så mange kommentarer:o)

Verkstedet sa...

for et hyggelig og glad innlegg du har!!!kjempeflott tilda, tenker den er mer knotete, den er jp så tynn, dog lekker!
må få høre om monteringen av lappene, jeg har såvidt kommet igang, men det er fordi jeg er smykkeassistent;)og fordi jeg lager babytepper. ellers- jeg ble NYSGJERRIG!!!! hva lager du, ser ut som luftmasker laget på en ring og.....??? sjal?? så spent, vil vite, aner det er noe jeg kanskje vil prøve....
ha en flott uke, høres ut som en herlig og produktiv en!!!
klem fra såta:)

Monica Therese sa...

Åååh,for et idyllisk bilde du hadde der,med bjørkeflette og kurv med heklede mormor ruter =) ah,sukk...=)

Hulda sa...

Veldig mye lekkert. :) falt helt for koppen fra Greengate jeg. :)

Hanne sa...

Tusen takk for raskt svar! Jeg blir veldig glad om du lager en stor kanin til meg :-) Du kan kontakte meg på hanne.ly@mattilsynet.no Hva koster den forresten?

vh
Hanne.

Mita`s hjørne sa...

Den Tilda-damen er jo bare så skjønn...
Tror det kan være flott med annenhver hvit lapp i et teppe ja... har tenkt å lage et selv med det...
Det hekleteppet ditt har så utrolig flotte farger...

Ha en koselig kveld...

Aina sa...

Kjempeflott bade dame, har et sett liggende hos den lokale hobbyforretningen, på tide å få hentet den;0)
Gratulerer med at du er ferdig med lappene(litt missunnelig hihi) Mangler vel bare en ca 55 stk. jeg*grøss*
Håper monteringen går lett som en lek!
Jeg er vertfall kjempe-nyskjerrig hva det neste hekleprosjektet er for noe, håper du avslører det snart.
Ha en fin tirsdag:0)

Skrapkaka sa...

Åhh.. Dette var kjekt lesestoff tidlig en tirsdagsmorgen:D
Badedamen var kjempe"chic" da! Skikkelig lekker. Fikk sommerstemning helt til jeg så ut vinduet her nå. 15 cm snø, samtidig som det laver ned. Jaja.. Blir fint og lyst ute da i det minste;)
Ha en fin tirsdag:D
Klem Annicen

P.S. Legger deg til i linkene mine jeg om det er ok:)

Tonje sa...

wow så vakre de tildaene ble=) Og så koslig at du har mottat mange bestillinger på kaninene....det teppet ditt med heklede ruter kommer til å bli kjempe flott,de fargene du har brukt er bare så harmoniske og sommerlige=)

Jeg ble nyskjerrig på hva det er du hekler på nå,så jeg gleder meg til å få se og vite litt mere om det etter vært=)

Klarafina sa...

Oj, tenk å bade med diamanter rundt halsen. Det kunne jeg også ha tenkt meg å prøve.

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Takk for at du synes synd på hesten min! Det gjør jeg også, men det skal gå bra, heldigvis!
Elsker Tildaene dine :-) Har nettopp bestilt en Godnatt-Tilda fra Veslehuset, den skal få bo på soverommet. De lappene hadde nydelige farger, skal det bli et teppe?
Ønsker deg en fin tirsdagskveld!

Hilsen Britt :-)

h.espe sa...

Så flink du er!!!! Bade-tildaen var jo bare så skjønn, med glitrende diamanter rundt halsen! OG så har du en flink mann også, flott krans han har laget!

Ha en fortsatt super uke!

Klem :O)

Veronica sa...

Så fine Tildaer du lager!
Hvis du lager på bestilling, så bestiller jeg veldig gjerne. Falt for de nyyyydelige kaninene :o)

Silkeline sa...

Så flink du er!! Nydelige badedamer, de blir nok skikkelig flotte på badet ditt:) Skal si du er en reser på hekling også, og ja, jeg ble veldig nysjerrig på det siste prosjektet ditt. Fine farger i hvertfall:) Jeg holder også på med bestemorruter, men jeg har noen igjen.....jeg begynnte på en heklekåpe til meg selv sånn innimellom, så lappene må vente litt. Kåpen er snart ferdig og det ser ut til at den vil passe:)
Kos deg med mange fridager:)

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Takk for kommentaren. Så fin og stilig Tilda Ha ei god natt!

Anita sa...

Blått er flott!! Jeg finner ikke noe sted på blogen din som jeg kan sende deg en kommentar?? Mulig jeg er trøtt, men.....

Veronica sa...

Sånn, nå er det ordnet :)
Er helt ny blogger, så knoter litt...

Veronica sa...

Mail-adressen min er Veronica_nilsen83@hotmail.com!
Takk for koselig hilsen i bloggen, den først, Jippi :)