fredag 28. mars 2008

God helg!!

Idag kommer det et rent Tilda innlegg fra meg! Syns jeg har vært såå flink en stund nå og klart å blogge uten en eneste Tilda, så nå er abstinensen stooor og Tildaene mange!! Disse to reiste til påske hjem til Veronica med bloggen Blått er flott! Ganske så søte og jeg syns nok at de er det fineste paret jeg har sydd. Den store har småbomstret kjole og hvite mamelukker.


Den lille har hvit lin kjole og mamelukker med "broderte" detaljer.


Så har jeg sydd en godnatt engel som kanskje skal til en ansatt i barnehagen, hun må bare godkjenne den først *ler*! den har småblomstret kjole og rosa pute med små prikker.


Samme damen skal også ha denne badedamen, dersom hun vil! Stort sett alle "mine" Tildaer har kropper som er sydd i lin, syns de blir veldig fine da!!


Nå er det plutselig helg igjen!! Imorgen har jeg tenkt meg på en bytur for å sjekke opp en ny interiør butikk! Har en venninne som har handlet såå masse koselig der! Gleder meg til det!! Ellers blir det en rolig helg med høy kose faktor! Nå har jeg snart ryddet og ordnet det meste av huset til helgen og skal snart legge lilemor for en lur. Mens hun sover har jeg stoore planer om å sy sammen litt flere lapper til Vetle sitt lappeteppe. Apropos lappe teppe så har jeg nå 30 lapper til mitt neste granny squares teppe, får heklet en del på jobben og det er såå hyggelig både for meg og beboerne!
God helg alle sammen! Kos dere masse! Klemmer fra Anita

35 kommentarer:

Nina på Kyrktorpet sa...

ÅÅÅÅåååå, bedårande! Kaninerna är underbara!

Hanne sa...

Du er virkelig superflink Anita! Riktig god helg til deg også:-)

Veronica sa...

Jeg blir alltid sjarmert av så fine Tildaer - går aldri lei av dem!
Prøvde meg på en selv her om dagen, men den stakkars, stakkars dama ser ganske så maltraktert ut. Jaja, jeg får prøve igjen senere...

Ha en fin helg Anita!!
Og du, det ligger en award til deg inne på siden min :)

Lene sa...

Booogeywoogey, sier nå jeg - og digger bare disse badedamene med runde, deilig former!! Det er da jeg skjønner at jeg er jo litt smekker, jeg og - med mine ekstra kilo. Yea, yea - mer å være glad i ;))

Du, Anita - du kan da ikke bare bable i vei om flotte interiørforretninger, og ikke nevne navn... Skal du liksom ha denne butikken helt for deg selv, hihi ;) Vi liker å farte litt, og jeg regner med det er i Tønsberg den ligger - så bare ko med det! Ellers skal jeg jammen finne ut selv ;)) Og så flytter jeg likegodt hele Stoff og Stil, og forteller intet om hvor jeg har gjemt det ;))

Håper du får en strålende helg, Anita. Her skal vi være barnevakt i kveld og i natt. Deeet skal bli kos - har ikke sett gullet siden ferien, jo. Drupulus, som bestefar kaller henne, hahahaha.. Vakkert??? Nope, men hun heter altså Andrea - plutselig ble Andrea Andrupulus - og så forkortet til Drupulus ;))

Goood klem :)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ååååå så fina !!!

du är helt otrolig med dessa underbara Tildor.

Ha en underbar helg!

Kram Pernilla

Lene sa...

Hahahahaha... Neeeeida, skal ikke flytte det enda, iallefall ;)

Tove sa...

Så flink du er, de var kjempesøte alle sammen:)

God helg!

silje-sin sa...

Så mange flotte Tilda'er! Gjør vel ikke noe å vise dem vel,de er jo så flotte! Kunne vist de i hvert eneste innlegg for min del,du er jo så flink! Jeg klarte ikke å pakke vekk kaninene etter påske,de skal sitte fremme hele året! Ha en flott helg! Jeg har vært på et kjøpesenter i dag,med begge barna,søstra mi og sønnen,og mamma og mormor.. Så nå trenger jeg helga til å komme meg på:) gleder meg til mail i kveld,men bare hvis du rekker! klem fra silje

Mita`s hjørne sa...

Utrolig flotte Tild-figurer...

Ha ei koselig helg...

Anne-Berit sa...

Så kjempefine tildaer du har laget.Blir nok fornøyde de som skal ha dem vil jeg tro,ellers så må du bare sende dem nordover,hehe.Har vært med på dette sky watch-greiene idag,og det har vært så mye tull med kommentarene,de har kommet til feil folk og mailene har haglet,bare rot,men det går seg vel til.Ha en super fredagskveld,klem fra svigermor:o)

elin1976 sa...

Ønsker deg ei flott helg. Nyt den. Masse klemmer fra Elin:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Ja, her går det unna med Tilda -damer! De er jo så søte! Det går vel raskt for deg å sy en nå når du har blitt så dreven.
Ønsker deg god helg! :O)

Anonym sa...

Kom innom bloggen din, og her var det jammen mye fint! Har kost meg lenge nå og lagt inn link til siden din på bloggen min. Håper det er greit.

Tulipaner og krystaller sa...

Så mange tildaer du har laget. Har du telling på hvor mange?
De er kjempefine alle sammen, men syns badetildaen er helskjønn:-).
Er blitt inspirert av heklingen din og planlegger å begynne selv.
Ønsker dere alle en koselig helg. Klem Marit.

Aina sa...

Tildaene dine er utrolig flotte, og de kaninene er så nydelige, broderer du selv på klærne?

Her er det hekletørke, blir vel ikke ferdig med teppet mitt før 2010!! Mulig jeg sender garnet til deg, du må jo hekle i søvne så raskt det går unna! Og da ser du jo ikke fargene og kan hekle en 30 for meg*ler*
Neida, er bare imponert over hvor produktiv du er:0)

Ønsker deg en god helg og en fin shoppingtur!

Miamor sa...

Kjempefine Tildaer! Du er skikkelig kreativ! Gøy å lage sjøl istedet for å kjøpe! Stikk gjerne innom hos meg også:) Ha ei deilig helg!

borghild sa...

Du lager altså så fine Tildaer, og jeg er helt enig, jeg synes også de blir knallfine i lin! Bare vis flere, du, jeg får iallfall masse inspirasjon!! Ha en super helg!! Klem B:-)

Timotei sa...

Å, så fine Tildaer! Alle sammen! Og selvfølgelig må du vise dem fram på bloggen.
God helg!

Emmeline sa...

Okey Anita: Den siste kommentaren om granny square teppet ditt som er godt i gang har jeg bare bestemt meg for å overse...

Jeg har hatt mitt med på hytten og hjem igjen... og ikke sydd sammen to lapper engang.RØDME...

NOk om det; Tildaene dine er bare praktfulle... Knallfine jenter og knallfine kaniner--- du kan virkelig dette og gjør et nydelig håndarbeid også!!

Du må ha en deilig helg Anita, kos deg med lappene og Tildaer og alt. og husk at Tildaer blir vi aldri lei av å se....;)

Karna sa...

Flotte Tilda dukker, kos deg på shopping i dag, skulle egentlig til Ikea i helgen, men tror jeg utsetter det....orker ikke stå i kø...

MODERN COUNTRY sa...

Hehe, det skal jeg og! Mener, sjekke ut en Interiørbutikk. Det er topp med helg, da kan jeg endelig fly litt rundt :)

Såååå fine Tildaer!! Speseillt de første du viser med nydelig broderi på skjørtet. Så fine duse farger. Du er dyktig!!

Ha en toppen helg!
Og du, takk for hyggelige besøk!
Klem

Klarafina sa...

Jeg har gitt deg en liten award for denne bloggen!
Ha en fin helg!
Klem fra Berit/Klarafina

My little footprints sa...

Hei min venn ;)
Så mange flotte Tildaer du har sydd! Kaninene var jo bare kjempenydelige! Har du brodert for hånd, eller kanskje det fancye symaskinen din klarer dette? Det var iallefall kjempenydelig!
Hvordan står det til ellers da? Her er det barnepass i helgen, og besøk som står på planen. I kveld har vi vært så heldige og har blitt invitert til en 3-retters middag! Det skal bli kjempegodt!
Ønsker deg en kjempekoselig helg! Her begynner det så smått å minne om vår igjen. Det har vært mildvær og det har regna. Og det som er positivt med det, er at regnet tar bort snøen ;) Får vi bare krysse fingrene for litt solskinn!
klemmer fra Beth

Lovise sa...

ÅÅÅÅÅ jeg blir helt matt av de tildaene... Jeg har bare en, og den er ikke engang ferdig.....
Flinke deg:)

Christinas låvebutikk sa...

Disse kaninene var nydelige!!

Ha ei flott helg!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Så fine disse tildaene dine er, ja alle sammen!:)
Plutselig var det en stund siden jeg har besøkt bloggen din ser jeg... Så fine ungene dine er da! skikkelig sjarmører:)
Det hekleteppet ditt var nydelig! Det neste ser ut til å få nydelige farger det også! Tenker du har heklet masse allerede:)
Når jeg engang blir ferdig med mitt bølgeteppe, så tror jeg det neste prosjektet på bli "bestemor-ruter";)
Ha en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

ChatrinesLiving sa...

Ups... disse rosene mine ja, de er stilkroser. Blomsterdama sa at disse ble spesielt dyrket til vår nyeste lille prinsesse. Så de er jo helt ekte, og veldig vakre:)

Monica Therese sa...

Så søte de var =)

Tulipaner og krystaller sa...

Hei. Det ligger en Award til deg på siden min. Klem Marit.

GAWO sa...

De er så fine atte!!!
Jeg har laget et par tre selv men dine slår de langt ned i sokkene. Det er noe med fargevalg og stoffer. Det er de som lager personligheten.

Min nattengel, ... eller la meg kalle han nattevakt sitter alltid oppe og venter på meg til jeg er trygt hjemme og i hus. :-)

elin1976 sa...

Der er du dyktig altså...Jeg har en maskin som er eldre enn meg og kan kun sy rette sting...ikke sikk sakk engang. Så slike forseg gjorte broderier må nok denne dama ta for hånd ....men jeg kan jo ikke brodere så derfor ingen slike på mine. Fortsett det gode arbeidet- de er veldig flotte. Ha en fin søndag. Masse klemmer fra Elin:O)

Lene sa...

Jeg lar Stoff og Stil stå, hihi... Ville bare ønske deg en heeeeerlig mandag i morgen!!! Beste dagen i uka! Såå heldig for oss mandagsfrelste at helgen ble en time kortere denne gangen - takket være sommertiden ;)

Nattinattklem :)

Tussaluso sa...

Hei, har ein "award" til deg inne på bloggen min. Ha ein fin søndags kveld.

Hilsen fra landet sa...

Elsker tilda-innleggene dine jeg!

For en creepy kake - kjempebra idé som helt sikkert slo an!!

Garden Angel sa...

Hei Anita!
Flotte kaniner og badedamer og... ja rett og slett skjønne!!!
Du er flink!
Hvordan rekker du alt dette???

Du...Ja, jeg har det ALLTID like ryddig på soverommet!!!!
Eh..hmm...kanskje ikke helt sant???
Men det er flere som har spurt om det samme, så da tenker jeg det er flere enn meg som sliter med å holde soverommet i orden:)Håper jeg(",)
Ha en fin uke og kos deg videre med alt håndarbeidet ditt!
God klem fra meg:)