mandag 17. mars 2008

Påske pynt!

Må ha et lite påske innlegg jeg også da, selv om jeg har lite med fin påske pynt. Vi pynter lite til påske derfor kjøper jeg sjelden eller aldri noe påskepynt så det aller meste vi har er hjemmelaget! Har tatt inn to buketter med kirsebær grener. Den ene har vi pyntet med perle kyllinger og kaniner som ungene har perlet i fjor og iår. Ser dere kylling piratene?? Kult når ungene perler noe annet enn det som oppskriften viser !


Den andre buketten er pyntet med egg, både hjemmelagede og noen kjøpte + noen kjøpte kyllinger i keramikk. Litt dårlig bilde, men...


Neste er noen isopor høner som jeg laget for et par år siden, syns de er ganske kule! Den store grønne fikk igår litt hard med fart. Ane eller hennes lille venninne har smakt på toppen! Blomster buketten plukket Amalie i hagen her i går. Koselig med krokus, selv om de står veldig dårlig inne!

Det siste er mitt påske "egg" fra jeg var liten, alltid fullt av godter i påsken!!

Nå har jeg satt i gang å montere mitt bestemor lappe teppe, og har stoore planer om å begynne på et nytt et i påsken! Denne gangen i lyst blått, beige og hvitt. Ellers skal jeg jobbe i kveld og til helgen (lørdag og søndag). Resten av påsken har jeg fri. Vil med dette ønske dere alle en kjempetrivelig påske!! Kos dere sammen med alle rundt dere og MASSE påske godteri!! Stoooore klemmer fra Anita!

30 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Kjempelurt å bruke perlekyllinger på bjørk,har selv laget noen uroer til jul av perlenisser.:)Kjekt for ungene å se at det blir brukt.Anita. Riktig god påske

Anne-Berit sa...

Syns du hadde masse koselig påskepynt jeg,ingen ting kan vel måle seg med det hjemmelagede,spesielt det som smågullene har laget.Så du ser likt å starte på et nytt hekleteppe,tøft,begynner å bli litt lei mitt nå,har 80 ruter,men vil ha det litt større så jeg skal hekle noen ruter til.Ha det kos alle sammen,klem fra farmor,svigerbeistet og mora,i en og samme person,hehe:o)

Klarafina sa...

Oj så masse kyllinger - og egg! Kjempefint!
God Påske!

Lena sa...

Innom en liten tur for å ønske deg en RIKTIG GOD PÅSKE!!
Klem fra Lena:)

Monica Therese sa...

Herlig påskepynt!! Har ikke sett perlede kyllinger før =)

Ingrid sa...

Synes du hadde koselig påskepynt jeg. Det er jo sjarmerende med det som er hjemmelaget - og artig for ungene å se at det står framme! Den høna fra du var lita var fin - artig å ha et sånt minne! :)
Ha en fin kveld!

Elins Cards and other handscrafts sa...

Koselig med litt påskepynt på grener da. Og den høna fra din barndom er ett godt minne. Koselig for ungnene det.
Ønsker dere en god påske alle sammen.
:o)

Ann-Cathrin sa...

Så tøffe påskepirater:) Og så fint det påskeegget du hadde fra du var liten var, så gøy å ha! GOD PÅSKE til deg:)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Innom for å ønske deg god påske!
Fine høner og søte kyllinger!
;O)

Mia sa...

Det var da en koselig påskestemning i bildene dine. Det er jo ikke sååå mye som skal til for å få litt påske i huset. Og tenk at du har heklet ferdig alle rutene dine allerede. Jeg er virkelig imponert, og gleder meg stort til å se det ferdige resultatet. Og så ønsker jeg deg og dine en herlig påske!

[morgrethe] sa...

Koselig påskepynt.... spist eller uspist;o)

Forstår du har en påske med høy kose-faktor.... tross litt jobbing.

Kos deg med alt godteriet;o)

Grip dagen sa...

Stakk bare innom for å ønske deg ei goood påske!
Kos deg med nye heklerier!
Klem Marit

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Koselig denne påskepynten til ungene!
Hos meg er det jo ingen unger i år, og heller ingen påskepynt. Men jeg har mange blomsterbuketter, så det ser nesten sommer ut inne da;)
Kos deg masse i påsken!
Klem fra chatrine:)

borghild sa...

Jeg synes også du hadde masse koselig påskepynt, det er jo veldig gøy med ting ungene har laget! For selv om det kanskje ikke er den fineste pynten sånn estetisk sett, er det jo likevel det fineste vi får, bare fordi det er de som har laget det...:-) Her står iallfall påskekrukka med karse som Sander laget i barnehagen, på hedersplass:-)
Du er forresten heldig som har kirsebærtre i hagen, greinene er jo bare så nydelige, og spesielt når de står i blomst!
Klem B:-)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan!

Vilka underbara påskpynt du har...

Ha en bra dag//Kram Pernilla

Elisabeth sa...

Så koselig, ingenting er som hjemmelaget pynt. Her i heimen har vi malt egg i 15 år, alle er samlet på og blir hengt opp til påske..Det blir 150 egg det *ler*

Christinas låvebutikk sa...

Så koselig påskepyntet hjem!! Ha ei alle tiders fin påske!!:0)

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så lurt å ta inn kirsebærgrener! Jeg har pollenallergi og kan ikke ta inn bjørkeris eller gåsunger, men kirsebær og prydbusker går fint, det har jeg faktisk ikke tenkt på :-)
Jeg pynter heller ikke så voldsomt til påske, i år blir det bare tulipaner og påskeliljer og påskeegg til ungene, såklart.
Skjønner godt at du ikke orker å ha grønnsakhage når dere er plaget av snegler! Vi bor såpass høyt over havet her (334 m) så det har ikke kommet snegler hit enda, men de kom til Hamar for første gang i fjor sommer, så det er vel kanskje bare et tidsspørsmål? Håpet mitt er at vinteren her er for hard for disse udyrene...
Ønsker deg en riktig god påske!
Klem Britt

Hilsen fra landet sa...

Jeg vil gjerne få ønske deg en riktig fin påskehøytid! :-)

Tiril sa...

Syns du hadde fått pynta masse jeg, riktig så lekkert med egg på grener, å nusselig søt med de små kyllingene!!fin blogg du hadde, finner nok veien inn her igjen.
God Påske

Pernille sa...

Så flott du har pyntet. Gu så skøy at vi har jul, påske, 17. Mai og div andre dager vi kan pynte til. Elsker slikt! Hytta vår bugner nesten av påskepynt. Må kanskje ta ned litt igjen;)
Ha en trivelig påske der nede:)

Tiril sa...

Hei
Kjekt du stakk innom. Hører hjemme i Rogaland.

Hulda sa...

Så koselig du har pynta til påske. Her er det dårlig med pynting enda, men tenker å få kommet i gang i morgen.

My little footprints sa...

HEi Anita!
Så koselig du har pyntet! Jeg har ikke pynta noen ting ;) Eier jo ikke noe påskepynt, og hadde tenkt å kjøpe litt i dag, men jeg var så sliten etter jobb, så da får jeg heller ta det i morra ;) Hadde tenkt å forsøke å lage et påskeegg i dag, morsomt å prøve ;)
Nå har jeg fri fra jobb helt til neste fredag! Skikkelig påskeferie! Hihi ;) Deilig! Så nå tenkte jeg å bruke dagene til noe nyttig ;) Skal forsøke å gjøre en del i huset i påska! Roy har ferie til og med mandag, og det er jo så koselig å ha ferie sammen!
Ønsker deg iallefall en herlig påskeferie! Og ja, jeg ksla spise masse godteri ;) hihi..
Klemmer fra Beth

Garden Angel sa...

Hei!
Bare innom for å ønske deg god påske! Søte kyllingpirater:)
Flott sjal du har laget også!
God klem fra meg:)

elin1976 sa...

Så koselige bilder. Disse oser av påske.Ønsker deg en fin påske. Klem fra Elin:O)

Ann-Catrin sa...

Oj oj...nu kom jag riktigt i påskstämning.. så sött!!
Undrebart arrangemang att bli glad av!!
har en lite tävling innehos mig...var gärna med!!!
Kram A-C

Aina sa...

Koselig påskepynt, er jo finest den ungene lager selv:0)
Klem!

Linda sa...

Hei!Nydelig påskepynt hos deg!
God påske!Linda :))

Lene sa...

Heeeeei!!!
Duuuu, for en trøst det er å være savnet når man kommer hjem og fryser etter deilige dager i sol og varme :))

Og de derre piratkyllingene skulle jeg gjerne hatt her hos meg - råååkule, ja!!! Her er det ikke så mye som et bittelite kyllingkvitter. Hehe, men vi er da påskebrune så det holder allerede nå, ja :) Til og med sola fordelene, gitt. Vi hadde helt usjenert takterrasse, og der spradet mor rundt like toppløs som kaninene dine nedenunder her ;))

Jeg tenkte på deg i dag, Anita. Var innom stoff og stil og handlet litt stoff til syslerier i påsken. Tenkte at kaaaanksje var du eller husbonden der samtidig - men nei - deg er jeg heeeelt sikker på jeg hadde kjent ved første øyekast ;)

Håper du koser deg gløgg i hjel (fyy, for et uttrykk) i påska!!!

Sender deg en varm påskeklem - og hilser så mye også til resten av ligaen :))