fredag 7. mars 2008

Naturens skapelser!

Hadde egentlig tenkt at dagens innlegg også skulle være Tilda fritt, men denne gjengen var bare såå skjønne at de måtte få være med!! De to store er nå sendt til sine nye hjem, og de to små skal reise i morgen. Med kjoler og litt til selvfølgelig! I helgen skal jeg sy en liten kanin gutt til gutten her i huset, han ønsker seg sååå det! + at jeg skal begynne på en gjeng til, tilsvarende de som sitter i sofaen.For en stund tilbake hadde min svigermor kjøpt seg en nydelig duk. Men når jeg skulle kjøpe den i vår butikk var den selvfølgelig utsolgt og da hadde de ikke flere på Mo heller. Min snille svigermor sendte meg da sin egen duk!! Tuuusen takk! Den er såå koselig, håper de får inn flere her for da skal jeg kjøpe en til og kanskje en løper også!!!Blomsten kjøpte jeg forleden dag, skulle egentlig ha kunstige tulipaner som jeg hadde sett i bloggen til Silje, men når jeg kom i butikken hadde de masse kunstige roser også som var like fine, og da fikk jeg ikke bestemt meg *typisk*! Så da endte jeg opp med en fylt Ildtopp istede. Helt fantastisk hva naturen kan få til!?


Med dette innlegget ønsker jeg dere en trivelig helg! Vi skal spise middag hos gode venner i morgen og i dag skal mannen spille poker med noen kamerater, dvs idag og endel i morgen! Mottoet mitt, og som gjelder her i huset er; "helt om natten, helt om dagen"! Jeg syns det er såå kjedelig når mannen har vært ute og skal sove bort halve lørdagen, så klokka 9 må han opp *ler*!! Enten han vil eller ikke! Selv skal jeg kose meg "alene" hjemme idag. Syns det er såå godt innimellom! God og innholdsrik helg ønskes alle dere som besøker min blogg!! Klemmer fra Anita!

29 kommentarer:

Anonym sa...

Er det min lille kanin som sitter der tro? Var hvertfall skjønn, gleder meg til den kommer til sitt nye hjem! En fin helg ønskes deg og dine
Vivian

Lille Trille sa...

For en herlig gjeng :-)
Disse Tildaene dine er bare såååå skjønne.
Soverommet deres ble kjempefint, er ikke alltid nødvendig med fullstendig renovering får å få en ny look...heldigvis :-)
Ønsker deg en super helg!
Klem Lille Trille

Emmeline sa...

Skjønner godt at du får mye positiv respons på denne søte kaninklubben din, jeg er veldig fornøyd med min lille søtnos her hjemme så det må jammen santen renne inn bestillinger hos deg med sånne søte kaniner på plakaten!!

Jeg må også få si at det var flott forandring på soverommet også--dette må du være godt fornøyd med..Så raskt og så flott... genialt rett og slett!

Flott blomst og lekker duk, du er heldig som har en så grei svigermor. Kos deg med helg, både alene og med mann som blir tvangsvåknet klokken 09.00:)

Emmeline sa...

Skjønner godt at du får mye positiv respons på denne søte kaninklubben din, jeg er veldig fornøyd med min lille søtnos her hjemme så det må jammen santen renne inn bestillinger hos deg med sånne søte kaniner på plakaten!!

Jeg må også få si at det var flott forandring på soverommet også--dette må du være godt fornøyd med..Så raskt og så flott... genialt rett og slett!

Flott blomst og lekker duk, du er heldig som har en så grei svigermor. Kos deg med helg, både alene og med mann som blir tvangsvåknet klokken 09.00:)

Elisabeth sa...

Godt du har med Tildaer i dine innlegg, jeg blir i godt humør bare av å se på de. De er jo så vakre!
Håper du får en deilig kveld alene, godt innimellom det også
*klem fra meg*

Marte sa...

Å kaninene dine er såå søte!!
Jeg vil gjerne legge inn en bestilling på en av deg, hvis det er mulig? Lager du forskjelige str? Hva er prisen? Og kan man velge stoff til kjole selv?
Mange spm men.. :) De er bare så nydelige og jeg vet at gangen min ville satt skikkelig pris på en liten kanin;)

Flott duk, så snill hun var som gav deg sin! Nydelige blomster også... Deilig med blomster på bordet i helgen:)
Klem fra marte

Silkeline sa...

Hei Anita!

Nydelig kaninfamilie du har laget, de ser så fornøyde ut der de sitter atte:) Så heldig du var som fikk duken av din svigermor, for den er aldeles nyyyydelig! Hvitt med blonder....uslåelig! Nydelig blomst også:)

Du var nysjerrig på heklet kåpe?.....Du kan se den inne hos meg nå. Har endelig klart å bli ferdig med noe! Jeg har en tendens til å ha for mange baller i lufta, og ikke bli ferdig med noenting.

Ønsker deg en strålende hjemme-alene kveld i kveld, og ellers en god helg!:)

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så fine Tildaer du har laget! Jeg har bestilt meg en Tilda selv nå, en god natt Tilda. Blir så imponert over dere bloggdamer som er så kreative og lager så mye fint :-)
Soverommet ditt ble kjempefint! Jeg er også i gang med "operasjon soverom"; resultatet kommer når det er ferdig...
Ha en flott helg!

Hilsen Britt :-)

Anne-Berit sa...

Heihei,så nydelig ildtopp,visste ikke at de fantes i den utgaven.Som det går unna meg kaninene dine,kjempegøy.Klart lilleprinsen må få sin egen.Angående ham,ringer deg senere jeg.Klem fra Svigermor:o)

[morgrethe] sa...

Jøss.... for en kaninproduksjon du har da. Kos deg med det i helga...jeg må nok ha prosjekt hus og klær... igjen.... dessverre!

God helg!
Pst: må si du har en snill svigermor:o)

silje-sin sa...

God kveld Anita:=) sitter du i sofaen og koser deg nå?:) Er helt enig i at det er deilig med en "alenekveld" iblant! Kaninene dine er så skjønne,og så koselig at sønnen din også vil ha en! Duken var nydelig,og det var blomsten også! Ha en FLOTT helg:) klem fra silje.

Nina i Paradiset sa...

Siklet over en sånn idltopp i dag, men fant ut at det ble pare prakk å dra på den hele helgen, mens vi er i Molde!
Elsker babyrosa! ;)
Søte Tildaer da! Kaniner er ikke så værst, altså!!
Har ikke tålmodighet til det der, jeg!
Ønsker deg en FLOTT helg!

Ann-Catrin sa...

oj oj en hel liten familj... så duktig du är!!
ha så mysigt hos goda vänner imorgon!!
Kram A-C

Kreoline sa...

For en nyyydelig duk, den kunne jeg også hatt ja. Skjønne Tildaer. Ha en kjempefin helg og kos deg alene noen timer, men vær litt snill med mannen da, han kan vel få sove til 9.30, hihi.

Marte sa...

Jeg har skjønt at du får inn mange bestillinger! Men jeg har tenkt å ha den fremme hele året så det går greit:) Det hadde vært supert om jeg kunne bestille en 28cm kanin av deg:) Hva slags stoffer har du? Hvitt stoff (bakgrunn) med noe blomster/roser i enten rosa eller rød nyanser hadde vært nydelig da:)
Skal vi ta resten på mail? Hvordan pleier du å ta imot bestillinger?
Jeg fant ikke noe link eller adresse på siden din...
Ha en fin kveld!

♥ H@rmoni ♥ sa...

Har nå sendt e-post til deg på nytt.!:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Jippi! Nå er kaninen betalt til kontoen din!
:O)
Gleder meg!
Tror du kan sette i gang med videre produksjon, for jeg skal ant ha flere!
:O)

Aina sa...

Supersøte kaniner du lager, ikke rart det strømmer på med bestillinger:0)
Jeg har byttet ut malekost mot symaskinen i kveld, tynne bade damer er på vei.
Lekker duk, har den jeg også hihi..
Ønsker deg en super helg videre!

Tonje sa...

Så flotte de kaninene dine er=) Hvor mye tar du får slike??

De blomstene var bare helt nydelig=) Håper du har hatt en flott helg=)

Hilsen fra landet sa...

Så den blomsten på bordet ER ekte altså?! Ble litt i tvil jeg nå..

Håper du har en deilig helg! :-)

Unknown sa...

Men Anita vilka underbara små kaniner!!! Ser pilliga* ut...=) Ha en underbart fortsatt fin helg!
Många kramar Malin

Frøken Englefjes sa...

Du har en utrolig flott blogg! og riktig kreativ er du også:)

Jeg blir kjempe inspirert av å lese bloggen din. Men i dag er det lesing og forberedelser til imorgen som må prioriteres selv om jeg har mest lyst til å pusle litt med hobbysaker i stedet.

Så lurte jeg på en sak: bor du i Bergen? vet du når loppemarked tiden for Bergen er?

Selv er jeg skolekorps-jente så dette burde jeg jo vite, men har funnet ut at mye er annerledes i Bergen.

Frøken Englefjes sa...

skal prøve meg på brownie-muffins og banan-muffinsene dine i dag, skal overraske samboer som er på jobb tenkte jeg...

har forresten lagt deg til på siden min, håper det er greit!

My little footprints sa...

Hei Anita!
Her går det unna med produksjonen ser jeg ;) De er bare så nydelige, forstår godt at lillemann ønsker seg en! ;)
Duken var jo også kjempefin! Jeg synes jeg aldri får tak i slike selv jeg. Her om dagen fikk jeg en hvit duk av svigerinnen min, fordi hun tenkte jeg kunne klippe den opp og bruke den til stoff i noe jeg syr. Men nei du, den gikk rett under strykejernet mitt og på stuebordet dagen etter ;) Så kan jeg vel kanskje forsøke å sy litt på den som den er, og bruke den som duk ;)
Håper du har hatt en herlig helg! Her har det vært skikkelig drittvær i helga med bare regn, men da har vi iallefall fått sjangsen til å kose oss inne ;)
En fortsatt god søndag ønskes til deg!
Klem fra Beth

Hulda sa...

Det var en søt liten gjeng du hadde sittende i sofakroken.:) De nye eierne blir nok fornøyde med dem, kan jeg tro. :) Fin duk du fikk av svigermoren din, ildtoppen var flott! Har hatt noen slike jeg også.

Verkstedet sa...

åå, så skjønne de er. jeg har laget to sånne for noen år siden, tok bilde av de m noen babytepper jeg har stilt ut forleden. de er såå gode, angrer på at jeg ikke kom på å lage til påske, nå er det nok litt sent...
flotte bilder av soverommet!
hatt det såå travelt med jobben min og også verkstedvirksomheten vår. kommer veinn i bedre rutiner ol etterhvert. tar en del tid, men veldig gøy også!!!!
ønsker deg en super uke.
klem

faster atta sa...

Visst är det svårt med tilda fria inlägg..... Din kaninfamilj ser underbar ut! Är de sydda i riktigt lin?

Mita`s hjørne sa...

For en hærlig gjeng som satt der da...
Den duken var jo flott, får bare håpe du får tak i de senere...
jepp, kunstige blomster er jo bare supert, de visner garantert ikke...

Ønsker deg ei God Påske...

Anonym sa...

Du har en koselig blogg. :) Jeg synes nå forresten at du kunne unne din mann litt søvn etter pokerkvelden jeg da. Fortsatt god påske! Hilsen Helene