torsdag 20. mars 2008

Ferdig!!!!

Nå er teppet mitt ferdig!!! YES! Ganske så stolt nå og KJEMPE fornøyd med resultatet!!Tusen takk Mia for inspirasjonen!! Nå henger det her på sofaen å pryder og frisker opp stua vår. Ble 70 lapper totalt, men ikke såå veldig stort. Jeg hekler ganske så fast.
Har kommet i gang med neste teppe! Her ser dere fargene. Denne gangen er det tynnere garn også skal jeg bruke heklenål nr 6, så teppet blir lett og luftig. Skal ha samme rutene, men bare 5 omganger mot 8 forrige gang! Har heklet to lapper, så er godt i gang *ler*.Ellers syr jeg på en godnatt engel og en badedame som skal til en av "tantene" i barnehagen til de to minste. Lenge siden jeg har sydd engler, men er litt koselig da og variere litt! Ble ganske så mange kaniner her en stund!

I natt har de to største sovet borte, så behagelig og bare ha et barn å ta seg av noen timer.... Mannen sover fortsatt, men nå skal jeg ordne frokost! Etterpå skal jeg bake Wales kringle. Det har jeg aldri bakt før, men jeg fikk oppskrift av en pårørende på jobben og det hørtes så lettvint ut og smaker såå godt! Bilder kommer hvis det er vellykket *ler* . Fortsatt god påske alle sammen!

40 kommentarer:

Karna sa...

Kjempe fint pledd, og for en jobb...phuuu...er helt imponert over dere som setter igang med slike prosjekter...

Nydelige farger du har valgt ut til det neste teppet også.

Kos deg videre i påsken!

Fru Grön sa...

ÅH, vad fint! Så himlans fint du har lyckats få till rutorna! Ha en underbar påsk!

Linda

borghild sa...

Pleddet ble kjempefint! Kjempefine friske farger, og et sånt teppe kan jo brukes overalt, i stua, på senga, og på fanget når en nyter en tekopp ute!:-)
Skjønner godt du setter i gang med et til, og fargene denne gangen var jo også helt nydelige!!
Nå kjører vi straks på hytta, sitter og ammer minstemor, og da er det jo en hånd ledig til blogging!:-) Klem B:-)

Anonym sa...

Så flott teppet ble:)Jeg har heklet halvparten av rutene til teppet mitt ,puh..Jeg tenker jeg skal ha det på terassen i sommer,så jeg har god tid:) Anita

Lene sa...

Heiiii :) Jeg er halvt lapp - og hadde aldeles ikke hatt noe imot å være del i det herlige teppet ditt. Hihiiiii - den var tør, du - men har vist noen dråper samblod i en og annen åre ;)

Og stenge deg ute!!??? Er du riv ruskende gæærn!!! Jeg har ikke åpnet nybloggen enda - er bare ei tom side. Prøvde å svare på mailen din, men fikk den bare i retur.

En så lenge finner du meg på gamlebloggen - så være velkommen :) Jeg har tevann på kanna og flesker til med candissukker og coocies attåt om du stikker innom :)

Goood klem :)

Lene sa...

Duuu - jeg skal sporentekst ta kontakt med Gry og legge inn godord for deg i hennes sekt ;) Hihiiiii ;) Neida - men lurer på om hun ikke har åpnet gamlebloggen sin igjen - Madicken - og at hun bruker den som flørteblogg når hun er på sjekkeren ;) Slik som jeg tenkte å la denne bloggen min bli liggende om jeg ønsker kontakt med noen som ikke har tilgang.

Jeg stortrives inne på Grys blogg - og føler meg på en måte mye friere der inne. Jeg vil sikkert ikke oppfattes som særlig anderledes av andre der inne - men bare følelsen... Og så vet jeg at Gry selv er mer avslappet i innleggene sine. Hun skriver mye om tanker, drømmer, følelser og hverdagsopplevelser - på en måte som sikkert ikke ville være like naturlig på en åpen blogg. En stil og stemning jeg trives utrolig godt med. Skal be henne ta seg turen innom deg, jeg :)

Hahahaha - og elefant i et glassmagasin skal godt gjøres i en butikk full av stoffer ;) Jeg fikk plutselig noen fantastisk morsomme bilder for meg i hodet, hihiiiiii ;) Duuu, de tar forresten inn mer og mer av morsomme hobbyartikler på stoff og stil. Kjøpte blandt annet noen stempelsjablonger og sølvtekstilmaling for å dekorere en hvit sommerjakke jeg kjøpte på salg i fjor høst. Skal vise på nybloggen etterhvert - om resultat blir bra.

Klem på deg :)

[morgrethe] sa...

Teppet ditt ble kjempefint. Lykke til med neste prosjekt;o)

Hulda sa...

Virkelig et nyyydelig teppe du har hekla, fargene er kjempefine. :)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Så fint det blev......wow.Så mysigt...vill oxå ha.

Kanske skulle virka bakelser å sätta ihop...hiihhihihi...

~~~*PUSS I PÅSK*~~
Pernilla

~~*Pennyshouse*~~ sa...

ja visst fyller han den 23.
Grattis till din lille pojk oxå....

Kram Pernilla

elin1976 sa...

For et nydelig stykke arbeid, Anit. Dette kan du med god grunn være stolt av. Ikke mange kan slå i bordet meg et slik et. Fortsatt god påske og kos deg i kveld men kun 1 barn:O)

Gry sa...

Hei Anita! Hörte av Lene at du har prövd å komme inn til meg. Skjönner at det ikke var lett :-) Har en stengt blogg, men inviterer deg gjerne!

Hvis du legger igjen mailadressen din i kommentar her under så sender jeg deg en elektronisk invitasjon med innloggning.

Velkommen! //Gry

Jeanette sa...

Heisann,jeg hadde termin for 2 dager siden.. så nå går vi bare og venter:)

Ha en fortsatt strålende påske!:)
-Jeanette-

Anita sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
My little footprints sa...

Hei Anita!
Så flink du har vært! Du har all grunn til å være stolt, teppet ble jo kjempefint! Mine små proskjekter er nå snart ferdig, så nå skal jeg snart sette meg ned med mine lapper igjen ;) Skal bli morsomt om jeg får det ordentlig til!
Ha en herlig påske min venn! Får håpe du koser deg skikkelig, både med ungene, mannen og en stor posjon med godis ;)
Påskeklemmer fra Beth

Gry sa...

Har sendt deg en innbydelse til mailen din, så du kan slette den fra kommentarene nå hvis du vil väre anonym :-)

Husk å ikke kopiere inloggningen hvis du vil lenke meg, men skriv inn adressen manuellt. Ellers blir det en innkjörsport til bloggen....

Takk! och atter en gang velkommen!

//Gry

Gry sa...

Ha,ha....blir skytteltrafikk her i kveld! Så göy at du også har turnjente da! Går hun på AG? Jenta vår gjorde det, men nå som 10-åringer trener de 12 timer i uka, og det er for mye syns jeg. Nå trener hun turning i tre grener: trampett, fristående og tumbling (heter så på svensk, men kan ikke huske om det er det samme på norsk. For lang tid i exil....)

La merke til deg hos söstera mi i kveld også, nå som jeg kjenner igjen deg. Aalerud stall (Britt) er min kjäre söster, så vet du det!

Har dessuten lenka dig og håper det er OK? Når det gjelder lenke til meg så er det ikke så vanskelig egentlig. Jeg kanskje fikk det til å höres komplisert ut uten grunn. Det er bra å ha en lenk, for å finne tillbake til meg ;-), og da kan du bare skrive in adressen http://www.baragry.blogspot.com manuellt i steden for å kopiere lenken i mailet du fikk. Det er ikke vanskligere enn så!

Ha en fortsatt fin kveld og god påske! Klem Gry

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så koselig at du er på Gry sin blogg også! Vi har visst mange av de samme "folka", og det er hennes fortjeneste at jeg finnes her i bloggverdenen... Hun er litt mer erfaren enn meg og mye flinkere til å lage nye innlegg :-) Min kjære mann synes visst jeg bruker mer en nok tid på blogging, kan du skjønne det ?

Teppet ditt ble kjempefint! Nå har jeg sett så mye fine heklede tepper, sjal og puter at jeg nesten får lyst til å prøve selv. Kunne faktisk å hekle en gang, men min tålmodighet med håndarbeid er lik null, så det spørs...
Nå om våren kjenner jeg at det rykker mer i malekosten, så det kommer nok til å bli noen fornyelser på den fronten istedet :-)
Ha en fin kveld!
Klem fra Britt :-)

Gry sa...

Da er det AG jenta di trener da :-)AG (Artistisk gymnastikk) med skranke, bom, fristående og hopp gikk jenta mi på til hun ble 8 år. Det har dessverre värt problem med ledern hos oss, så nesten alle jentene slutter. Synd for det har värt noen gode talenter som gitt seg....Jenta vår er litt stille av seg, så det tok lang tid för hun endelig turte å si til oss att hun fikk så vondt. Trenern kjörte in lange negler i låra til jentene når de ikke strekte og spente ordentlig. Flere har fått dårlig selvtillitt pga den dama. Vi har flytta jenta vår til en annen forening som ikke har skranke og bom, men som til gjengjeld satser mye på å ha det göy sammen. De er flinke også, så det er toppen att vi gjorde det byttet!

Nei, nå må jeg logge ut för jeg gror fast, ha,ha...

Hyggelig å bli kjent med deg, Anita!

Klem Gry

Garden Angel sa...

Åååå så flink du har vært!!!
Det ble jo kjempefint!
Puh....jeg har visst bare kommet til 10 jeg...har visst noen igjen skjønner jeg..hi hi:)
Håper kringla ble fin og kos dere videre i påsken!
God klem fra meg(",)

Anne-Berit sa...

Å så flott teppet ble.Heldig du som er ferdig med det,gruer til jeg skal til å sy ihop alle rutene.Tror det nye teppet ditt blir fint,nydelige farver du har valgt.Har du sett at Marit har fått blogg?Den ligger på linklista mi.Ha det kos,og hils de andre gullene mine.Klem fra meg:o)))

Fru Dart sa...

For et koselig teppe du har heklet.

Tannlege i Budapest ja. For å si det sånn; rotfylte for første gang der nede, og ble ikke skremt. Kan anbefales ;-)

Ønsker deg og dine en fortsatt koselig påske.

Klem Alice

Anne sa...

Kjempelekkert. Og sikkert kjempegodt å surre litt rundt bena en god kveld i sofakroken :-)

Nyt påskehelgen videre ønskninger kommer herfra. Klem kommer også ---->

Monica Therese sa...

vakkert teppe =)

Tulipaner og krystaller sa...

Hei og tuuusen takk for kommentaren din. Du skal vite at du er en inspirasjon. Du og mamma.
Er innom hver dag. Pleddet ditt er blitt kjempefint. Tenkte jeg skulle dra å kjøpe noen nøster og prøve selv. Var flink å hekle en gang, men det er maaange år siden. Kanskje det er som å sykle(sa hun opptimistisk).Bilde i headingen tok jeg selv. Syns det ble bra.Anne-Malen har selvfølgelig hjulpet meg masse. Navnet måtte bare bli som det ble. Noen av mine favoritter. Gleder meg til å fortsette å følge med hva du og alle finner på i bloggverdenen. Føler at dere ikke er så langt unna, når jeg kan se bilder og lese om hva dere gjør om dagen. Ongene er jo så kreative å flinke. Storjenta er jo en kløpper til å hekle. Kjempeflink. Bursdag på gutten om få dager. Gave kommer pr. overføring:-)Håper på mange koselige stunder med blogging og er jeg heldig mange koselige kommentarer. Klem .

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så fint det er med hekleteppe!
Fin fargekombinasjon du har valgt på det nye du har satt i gang med også!
Fortsatt god påske!

Veronica sa...

Hei hei,

Tusen tusen takk for at du laget nydelige kaniner for meg :)
De sitter og har oversikt over hele stua vår, og ser veldig fornøyde ut!

For et fint teppe!!
Tror jeg må lære meg å hekle jeg... Nydelig farger på det neste du skal lage også!

Ha en fortsatt fin påske :)

Klem Veronica

Gry sa...

Helt tullete med sånne trenere, og det er godt att vi bytta forening. Tenker endel på det nå i ettertid at vi foreldrene ikke skjönte hvor ille det var, og på det faktum at trenern fortsetter- for ingen vill ta strid...

Visst er det ekkelt med en del som skjer runt på nettet og at bloggverden skulle bli forskona er vel å väre naiv... Men vi tror jo at vi bare snakker sammen om hverdagsting, interiör og livet allment- så det blir litt sjokkarta når noen begynner å terrorisere...

Håper du har en fin kveld og ha en fortsatt god påske! Klem Gry

silje-sin sa...

God kveld Anita:) Takk for koselig kommentar:) Så nydelig teppet ditt ble! Og jeg er imponert over at du er i gang med nok et teppe! Du må være ei driftig dame:) Jeg synes faktisk det er litt deilig med denne snøen jeg altså:) Så lenge den ikke ligger for lenge:) Håper du får en flott vakt i morgen (synes at du akkurat har hatt jobbehelg jeg?),og en flott helg! Gratulerer med dagen til Vetle:) klem fra silje.

Linda sa...

Hei!Ååå så flott det ble.Ja du våger deg på små ruter nå?Bare husk at det er mye mere å montere på...Har monter en del slike på jobb oppigjennom. Så et nydelig teppe på årsmøte i hytteforeningen,hun hadde brukt friske vårfarger å hekla med grønt til sist.Lykke til!
Håper kringla ble god.
Ha en fin påskeaften!
Hilsen Linda:))

Skrapkaka sa...

Teppet ble helt nydelig! Er mye arbeid med slike lappetepper, men desto mer fornøyelig når resultatet blir så flott som dette:D

God påske til deg dine:)

Annicen

Tove sa...

Så flott teppet ditt ble! Orgentlig friske og delikate farger

Fortsatt god påske:)

Elisabeth sa...

Så utrolig lekkert!
Du er et geni når det kommer til håndarbeid, ingen tvil om det!

Berit T sa...

Gratulerer!! Det var kjempenydelig!

Har planer om å hekle slikt jeg også, i gråfarger og rødt.
Nydelige farger du har tatt til neste teppe også.
Ha fortsatt fin påske.

Anonym sa...

Fantastisk fint teppe! Er heilt overgidd over at du orkar gå i gong med eit til. Imponerandes. Men forståeleg når resultatet vart så fantastisk fint! God påske!

Nunne sa...

Hei Anita....
Plutselig i kveld ramla jeg innom din blogg! For et nydleig teppe du har hekla! Jeg holder på meg ett teppe, men det er blå/lilla, lilla, rosa, mosegrønt og hvitt...jeg har bare tre farger på hver lapp og så hvitt rundt alle rutene. Men det er bare et vognteppe. Men jeg skal ha 70 lapper... Har hekla 64. Verste jobben er å sy dem sammen.
Likte fargene dine veldig godt! Det var lurt å ha alle fargene på alle rutene! Dermed blir det større også..
Du er flink! Ikke dumt at dte er litt tett når du skal bruke det til pledd...
Ønsker deg en god PÅSKEDAG!
Klem fra Nunne.

Mia sa...

Oi oi, sååå flott teppet ditt har blitt! Og så raskt som du har heklet det hele. Og så er du i gang med et nytt et allerede, Imponerende! Jeg holder på med bølgeteppet mitt (langt fra ferdig), men det blir jo også litt større enn mitt Granny Squares teppe (som er "pledd-størrelse", mend bølgeteppet skal bli "sengeteppe-størrelse").

Grattis med den herlige sønnen din. Nydelig bilde av han. Og fortsatt god påske!

Anonym sa...

WOW!!!!
Vilket arbete sm ligger bakom! ch så tjusigt resultat!

Magdalena sa...

DU er dyktig, du! og sååå tålmodig! Virkelig vakkert håndarbeid i de lekreste farger...

Rasofiel sa...

For et fantastisk nydelig teppe :D har alltid hatt lyst til å lære å hekle så jeg kan lage et slikt :O) Hva heter denne type lapp-hekling, og finnes det oppskrift noe sted? Hærlig flott blogg du har ♥ Hilsen VyanMica