lørdag 16. februar 2008

Mitt syrom, del1!

Her kommer de første bildene fra syrommet mitt! Jeg er utrolig fornøyd med å ha fått mitt eget rom til sying og hobbyting.. Jeg har sydd gardiner til vinduet i dag og så har mannen min vært så snill å henge de opp for meg!

De er en billig og enkel variant av rullegardin. Vi har hatt sånne som rullegardin på kjøkkenet tidligere for å kunne stenge mørke skogen ute på kvelden. Kjempe praktiske, lette å sy og billige! Stoffet er kjøpt på Stoff og stil, men siden det var et ganske tynt stoff ville jeg fore de litt og kjøpte da vliesofix for å stryke et hvitt stoff på baksiden. Vliesofixen var dyrere enn alt stoffet tilsammen, men så ble det jo bra!


Kanin er også ferdig nå, har bare mistet sin lille sommerhatt på bildet! Syns den er sååå vårlig og søt! Som nevnt før er alle deler sydd i lin, også har den maskin sydde rosa detaljer. På innsiden av ørene er det rosa og hvitt rutete stoff.


Nå er jeg litt ledig i forhold til Tilda oppdrag, så hvis noen ønsker at jeg skal sy noe til seg så bare si i fra!! Håper forresten at pakken med de nye badedamene kommer til uka, før onsdag, sånn at jeg kan få sydd en av dem! Syns jeg har ventet lenge nok på dem! Kjøpte de nye boksene tidligere i uka! På det øverste bildet ser dere også mitt midlertidige sybord, det har jeg dekket med et gammelt laken, og grunnen til det skal dere få se, kanskje i morgen!

Nå koser jeg meg med blogging, smågodt og cola light! Håper dere også koser dere! Og tuusen takk for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått i det siste! Bloggingen tar mye tid, men jammen gir den vanvittig mye inspirasjon og arbeidslyst også! Ha en koselig helg videre! Klemmer fra Anita

27 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hallo,så kjempefine gardin du har sydd,nydelige farver.Du fikk vel med deg at jeg gjerne vil ha en kanin,så bare send avgårde du.Har nettopp laget et nytt innlegg på Tittis side,og nå skal jeg se på tv,ha det kos,klem fra svigermor:o)

Timotei sa...

Så koselig syrom! Gleder meg til å se alt det fine du kommer til å sy her! Flott gardin! Jeg handler også mye hos Stoff og Stil. Synes de har mange fine og rimelige stoffer.
Ha en fortsatt fin helg!

silje-sin sa...

Hei kjære Anita:) Så flott rullegardin,og kaninen var kjempeskjønn! Jeg har sagt det før,du er virkelig så effektiv!! Jeg vil gjerne bestille en kanin av deg forresten! Er så fornøyd med badedama,den troner på badet vårt! Så nå tenker jeg på deg hver gang jeg ser den! Her har det også gått i smågodt og cola i kveld (eller pepsi max da,det er min last..) Jeg har hatt besøk av bestevenninna mi som bor i oslo,og vi har spist masse påskemarsipan.. Hjelper lite å leve sunt i uka når man sprekker helt i helga...:) Jeg eier ikke selvdisiplin når det kommer til godteri.. I morgen er det søndag,så da blir det vel en tur i skogen eller til sjøen igjen. Skriver en mail snart jeg! Mange klemmer fra Silje.

Hulda sa...

Så flott den gardinen var, likte så godt stoffet. Bruker også å handle mye hos Stoff og Stil. Syrommet ser lekkert ut. :) Kjempesøt kanin du har sydd.

Aina sa...

Hei i lørdagsnatten, strengt talt søndag;-p
Så fint det så ut der foran vinduet på syrommet ditt, rullegardinen var kjempesøt. Akkurat oppdaget stoff og stil jeg også, og fikk min første dose stoff forrige uke(les. flere kg!!) Lett å "ta av" litt i butikken der, billig og mye fint;0)
Kaninen var så søt, tenker det kommer inn mange bestillinger på den. Jeg skal prøve meg på en selv en dag, må bare få unna noen av de "ørti" prosjektene jeg allerede har begynt på.
Ha en fortsatt super helg!

Aina sa...

Lyshåret? Har jo vært det også, men det er et par år siden sist, og orginalfargen har vel blitt ganske så mørk nå.
Så surt å knuse ting en bryr seg om, sant som du sier, en har alltid mye annet som heller kunne gått i gulvet. Men godt at mannen din kjøper nytt da, de er kjekke å ha;0)
Kos dere i bursdag dere også:0)

Garden Angel sa...

Din heldiggris!!!Som har eget syrom:) Det står høyt opp på min ønskeliste også!
Nydelig rullgardin og kjempesøt kanin!!!
Ha en koselig søndag;)
KLEM fra meg(",)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Koselig det nye syrommet.. Så skjønne disse Tilda figurene :O)

Pernille sa...

Det er bra urettferdig her i verden for at ikke du er naboen min!!!! Tenk så flotte gardiner jeg kunne ha hatt i alle vinduer;)!!!
Syrommet ditt ble jo skikkelig koseligt:)
Ha en fin søndagskveld:)

Fru Dart sa...

Du er heldig som har et så flott sy/hobby rom. Riktig koselig ser det ut som. Ja du må bli med på hemmelig venn. Er så koselig å få pakker hver måned :-)

borghild sa...

Så skjønne gardinene ble!! Det er jo deilig med eget syrom, jeg fikk også et helt rom til disposisjon nå når vi flyttet før jul, men det er ikke helt som jeg vil ha det ennå. Der mangler det også gardiner, forresten, og tror kanskje jeg må 'stjele' idéen din...:-)
Jeg må også ha en kommode eller et skap der inne, nå er det bare åpne hyller, og det funker ikke helt når en har utrolig mye utstyr som flyter rundt omkring..
Så foreløpig løper jeg opp og ned mellom kjøkken og syrom, symaskinen står nede, men jeg liker å klippe og stæsje på kjøkkenet, til min manns store fortvilelse! Han trodde nå at kjøkkenet endelig skulle være hobby-fri sone, men den gang ei... Men det er jo så kaldt der nede, jeg må vente til det blir varmere.. (sette på en ovn??):-) Og så må jeg få alle møbler på plass slik at jeg kan få ryddet ferdig, DA kan jeg begynne å bruke det på ordentlig, for da blir det nemlig koselig!!
Ha en fin kveld,
Klem Borghild:-)
Ps ser at det står del 1, gleder meg til fortsettelsen:-)

Trude sa...

Heisann,takk for den gode kommentaren du la igjen hos meg i kveld...Flott rom du har fått,er så glad for å ha et eget jeg og...som min snille mann har ordnet(",)Så mye fint du har laget i det siste,gleder meg til å se de neste prosjektene dine.Gleder meg også til disse nye Tildasakene kommer.Vi høres igjen

Lene sa...

Javel, ja... Nå sitte jeg her (nope - ligger på sengen)og lurer på hvorfor i all verdden er Anitas sybord dekket med hvit duk??? Hahaha, typisk frøken Nyfiken!!!! Og så lurer jeg på hvordan hatt Kanin egentlig hadde. Jeg kan være riktig så plagsom for meg selv iblandt :) Men liftgardinene fikk jeg jo se, og det tilfredsstiller jo noe av min nysgjerrighet. Og de ble kjempekoselige :)

Jaa, du hadde helt rett, hehe. Det som var så morsomt, var at de fleste av de som tippet motorsykkelen var såpass sikre i sin sak :)

Ha ei god natt, Anita :)

Klem herfa :)

Tonje sa...

så fine de gardinene ble...og den lille kaninen ble jo bare sååå søt=) Må være hyggelig å kunne sy så mange vakre figurer etterhvert som man ønsker nye=)
Gleder meg til å se del2 av syrommet ditt=)

Karna sa...

Kjempe skjønn gardin, har noen slike enkle varianter jeg også...men de er jo pene da!

Super koselig syrom iallefall, du kommer nok til å få mange oppdrag, kos deg!

Mita`s hjørne sa...

Å DEN Tilda-heksen din var knallfin, den likte jeg virkelig...
Så flott gardin du har sydd, og SÅ ryddig en sykrok du har - min ser ut som den er bomba...hm...
Gardinen din ble utrolig flott...

Ha en koselig dag...

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej på dig!

Hoppas att helgen varit skön!min har varit underbar förrutom att de stora barnen blev magsjuka....trodde vi hade slängt han ut...*LER*
Nå väl de fick en lindrig variant.

Härligt med ett eget syrum!

Kram Pernilla

Lena sa...

Heldige du som har ditt eget hobby/syrom...
Jeg burde hatt det jeg også til alt rotet mitt, men det blir helst i stua...
Så da ender det med at jeg går opp og ned og flytter frem og tilbake på alt sammen hele tiden!
Kanskje jeg skal innrede dette roterommet som vi bruker til data og kontor ting....
Trenger jo egentlig bare hylle på veggen og et ekstra bord her!
Hm...skal se på det ja...
Har laget min første Tilda nå, er dødskry:)
Ha en flott dag!!

My little footprints sa...

Hei min venn ;)
Hvorand står det til i dag? Hit skulle du tatt deg en tur i dag! Det er faktisk mange plussgrader, og jeg frøs ikke selv om jeg sto ute på verandaen i bare kortermet i stad! Nydelig! ;)

Jeg er enig med deg angående bloggingen, det tar jo lang tid, men det gjør meg ikke noe, siden den gir meg så mye inspirasjon! Og ikke bare det, men den gir meg også motivasjon til å gjøre noe! Her for en stund siden, så malte jeg jo den kjøkkenhyllen! Da hadde jeg sittet på bloggen en stund og skrevet kommentarer om at i dag skulle jeg male en kjøkkenhylle. Og kvelden kom, og jeg hadde fortsatt ikke malt den. Men det måtte jeg jo, jeg hadde jo sagt det. Så derfor gav bloggingen meg motivasjon til å male denne hyllen ;) hihi ;)

Gardinen din ble jo kjempefin! Så flink du er til å sy gardniner! Jeg sa til en venninne her om dagen, at hun fikk sy gardiner til et smalt vindu på badet. Hun lurte på hvordan hun skulle gjøre det, så jeg gav henne et tips om å titte i bloggene jeg ;) Da får man iallefall en god pekepinn på hvordan det skal gjøres! Så hun skulle titte innom siden din ;)
Kaninen din ble jo også skjønn, så morsomt å kunne bruke den nye symaskinen til slike herlige detaljer! Hun er samarbeidsvillig nå da? hihi..
Ønsker deg en kjempefin uke og noen vårlige dager!
Klemmer fra Beth

Emmeline sa...

Jeg har sagt det før og sier det igjen; du imponerer med de vakre tingene du lager. Syrommet ditt er jo knallkoselig:) Nydelig gardin og lekkert stoff!!
Jeg liker veldig godt den lille kaninen, hmmm kanskje jeg skulle ha bestilt en sånn liten kanin i påskefarger??
Har du påskefarger på noen klær til en sånn kanin kanskje???
I går måtte jeg forøvrig redde alle Tildaene mine fra min ikke akkurat Tilda elskende mann;) hehehe...Skal nok plukke dem frem igjen litt etter litt!!!
Denne uken er det stille på jobb og jeg har bestemt meg for å male møbler her; da lurer på alle de andre på om det har klikket for meg. At jeg gidder å begynne å male møbler når det endelig er stille...Men det er jo bare HERLIG, slappe av med å male møbler på jobben! GOD PLAN. Ha en fin uke:) Kos deg med symaskinen..

Cathrine sa...

ÅÅÅ en slik systue vil også jeg ha. Misunner deg den.Lettere å sett seg ned å sy når man har alt rundt seg. Ha en fin fin mandag

Emmeline sa...

Nja kanskje noe smårutet/ småmønstret pastell vil duge? hehehehe...Høres flott ut! Jeg tenker at kaninen skal få sitte i en krans med noen egg oppi?? Det er planen:)
Men som sagt: Det er enda en måned til påske og med min mann sin motvilje for pyntefigurer så må du bare ta deg GOD TID, hehehehe!

Grip dagen sa...

Endelig har du og Janome fått dere et eget rom!
Gardinene du hadde sydd var kjempekoselige.
Det stoffet går jeg også og venter på nå, bare en annen farge - tror jeg...
Jeg så så mye jeg "måtte ha", jeg har nesten glemt hva jeg på død og liv måtte ha det til... He, he...

Sånn er det. Det er vel likt hos alle sygale folk. Er det ikke?

Nå er mannen og barna ute på tur. Da må jeg nytte tiden godt og jobbe effektivt (ikke bare sitte ved PC'N...)
Jeg får ned til syrommet og lydboka mi igjen...
Livet er herlig!!!

Ha ei super uke, Anita!
Marit

Lene sa...

Hehe - ikke sant :) Ei mc rype ville ha vist fram gliset sitt - helt klart - godt resonert :) Faktisk så har min mann mclappen, men maange år siden han hadde sykkel. Vi stortrives i bil - får sett så mye mer, og skravlet sammen og delt det vi ser der og da :) Hahaha - og knipset bilder selv i fart. Jeg har mang en gang sittet og ropt: Stoooopp!! Et eller annet jeg vil knipse, men han har ikke tid. Tror hans motto må være: "Det er ikke så nøye med hvor lenge man har vært der og der og der - bare man har vært der ;)

Ha en fin kveld, Anita :)

Klem fra meg :)

Merete sa...

Koseleg syrom du har og kanina er verkeleg søt :o) Flotte tildaer du har sydd..blir imponert over alle som er såå god venn med symaskina. Eg slit litt der ;o)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så koseleg og fint du har laga det til på syrommet ditt.
Desse liftgardinene dine ser superfine ut, og eg skulle hatt sydd meg nokre,men...
Ha ein fin kveld:)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Nydelig rom , og veldig flott gardin du har sydd deg !!

Ha en god uke !!