torsdag 24. april 2008

Blogge lei:o(

Jeg luker nok ikke veis Elin, men er gått skikkelig blogge lei!! Sniker litt rundt, men når det kommer til å kommentere og legge inn innlegg selv så stopper det litt opp. Kan vel være pga det flotte været og alt det andre jeg prioriterer om dagen! Vet at lysten kommer tilbake så bare vent! Har forresten et par innlegg i hodet, men så var det det å få de ned da.....
Tok noen bilder nå av et par av helgens loppefunn. Denne terrinen syns jeg passet perfekt til egg, så nå står den på kjøkkenbenken.
Prutet også til meg en tallerken fra Egersund, den har et mikroskopisk skår så jeg fikk den for 10,- istede for 20,-, et kjempekupp altså *ler*!


Vi driver masse ute om dagen og litt inne, vi har nå fått malt Vetle sin nye seng og vasket alle uteplassene! Ellers har vi sådd endel gress og jeg er godt i gang med videre planlegging i løk/staudebedet!! I ettermiddag skal jeg på jobb og etter det har jeg fri helt til neste lørdag!! Har jo et par håndarbeid på gang også, jeg har kjøpt meg mønster på ei veske som jeg nå driver og stitcher på. Skal ha håndarbeid i den når jeg skal på "symøte"! Moro med litt annet enn alle Tildaene hele tiden! Det er også nå 10 år siden jeg var ferdig sykepleier og vi er 4 fra kullet som planlegger jubileumsfest i slutten av mai, tar jo litt tid det også!

Tusen takk alle sammen for masse hyggelige kommentarer! Jeg kommer sterkere tilbake en annen dag! Kanskje i morgen;o) Utrolig hvor fort ting kan svinge, vet dere! Klemmer fra meg!

33 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hallo
Ja spnn har jeg også det av og til...finner ikke noe å skrive om men det var iallefall godt med et livstegn...he he. Jeg er enig vi kan ikke ha for mye tilda hele tiden. Jeg har gått litt lei dem nå jeg. Jeg gjør noen bestillinger men jeg gidder ikke, ikke nå om sommeren. Nå vil jeg lage tin til meg selv, sy fine hageputer som VI kan kose oss med her hjemme, jeg vil plante og lage god mat til min familien...uten å stresse forran symaskinen. Jeg vil altså kose meg og tilda mønsterne svinner ikke hen....ha ha ha. Håper du kommer sterkere tilbake (men du hadde jo et flott innlegg i da....elsker tallerkenen og for et kupp!) Nei nå skal jeg ta å sette en eplekale deig. snx:O)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Hei hei.
Skjønner deg godt eg om du går lei iblant.Det skal jo vere koseleg og blogge, og ikkje mas.
Eg er visst inne i ein litt daff periode sjølv, men det er kanskje fordi eg har vore sjuk.
Det er koslegare å vere ute å halde på med noko der, enn sitte foran pc`n i finveret,slik som eg gjer nå, hehe.
Fine lopper du har kjøpt:)
Ha ein fin dag.

Lovise sa...

Heia vennen, du har kjøpt terrin som passet utmerket med egg i. Jeg liker også å ha eggene på kjøkkenbeknken, og har dem i en fil de fer kurv.
Håper postmannen kommer til deg i dag. Jeg sitter og syr på en badetilda, men må gå og pakke snart for vi skal på hytta nå i helga da jeg har langfri;)
Kos deg så lenge. Klem.

Tussaluso sa...

Hei, det er lova å være bloggelei. Kan ikkje alltid være på hugget. Akkurat no er eg veldig bloggelei sjølv. Har lurt på om eg skal avslutte heile bloggen min, men eg veit at plutselig er lysta tilbake. Så eg avventer og ser litt. Eg synest fortsatt det er veldig kjekt å lese andres blogger, og få inspirasjon.
Ha ein fin dag.

silje-sin sa...

Hei anita! Jeg også føler det litt sånn akkurat nå, er så mye annet som frister enn å bruke tid på blogging! Jeg er innom en del blogger, og skriver jo innlegg selv også, men føler at jeg er dårlig til å legge igjen kommentarer.. Også får jeg dårlig samvittghet for det også. Det er nok ganske normalt at mye annet opptar fritiden vår nå, og tror de fleste forstår at det blir litt lenger mellom innleggene på denne tida av året:) Ha en flott vakt i dag, og så deilig med langfri etterpå da! mange klemmer fra silje.

Solveig sa...

Heia! Bloggelivet svinger opp og ned, du har jo så mange jern ilden, at det ikke akkurat står på kreativiteten, hihi!

Jeg syns blogging skal være gøy, aldri noe en føler "henger over en", men innimellom får jeg dårlig samvittighet hvis jeg ikke får svart på kommentarer og slikt. Men men!

Egersund til 10,- ER et kupp, egentlig til 20,- og hehe!

Pulsatilla sa...

Det er da helt lov å la bloggingen hvile litt i blant. Vi finner deg når du kommer innom vi, vet du!

Bra kupp du gjorde på tallerkenen, men den var da jammen uforskammet billig uten skår i også!

Nyperosa sa...

Ja, selv er jeg
storfornøyd med bare
å sveve rundt å
titte innom bloggene
deres : )

Fin blogg du har !
Må studere de Tildene
litt nærmere neste
gang jeg er her : )

Au revoir.

My little footprints sa...

Hei Anita!
Ja jeg forstår deg godt jeg ;) Nå som vi har dette nydelige været som vi har ventet så lenge på, så frister det jo ikke så veldig å sitte foran pc`en! Jeg slo to fluer i en smekk i går jeg, for jeg tok med meg min barbære pc ut på verandaen og satt der, det synes jeg var en lur idè.. hihi ;)
Så til loppefunnet ditt; Terrinen din var jo så kjempefin da! Og ja, den passet perfekt til å ha egg i ;)
Ønsker deg noen fine kommende dager, så høres vi vel ;) Kos deg med sola, litt sying og kanskje litt deilig grillmat? ;)
Klemmer fra Beth

Randi sa...

Hallo...
Jeg fant deg inne på Norskeinteriør blogger, en fantastisk flott side med mange flotte blogger.
Ja noen ganger blir man vel lei. Jeg syns den tiden vi har nå er den beste blogge tiden...været er fantastisk, det er moro å ta bilder. Frukttrær som snart står i full blomst, krukker som fylles med vakre fargerike blomster.. for meg er det nå jeg har mye og blogge om. Håper du ikke tar for lang pause, for her var mye fint.

Ha en strålende fin dag

borghild sa...

Høres spennende ut med veske med stitchery... Og så har dere jo fått gjort masse de siste dagene! Vi tok bedene i dag, har bark i stort sett alle, så det var ikke noe særlig ugress, men jeg kan bare ikke skjønne at noen synes det er gøy å holde på med sånt!! Det er så k j e d e l i g!!! Kunne ikke vente til vi var ferdig, men jeg fikk et par gledelige overraskelser, for det er visst plantet peoner to plasser her, og det er jo en av mine favoritter:-) Ellers så skal det bli spennende å se hva annet som dukker opp av jorda rundt huset, vi har visst et frukttre også, men vet ikke hva som er på det:-)
Håper du snart finner bloggegløden igjen, jeg klikker meg jo stadig inn, vet du, -ikke noe nytt innlegg ennå??? Men sånn er det jo av og til, og så blogger en jo for seg selv, ikke andre!:-)
Klem B:-)

Anne-Berit sa...

Hei,så koselig det så ut med den eggskåla,den var skikkelig fin.Så heldig dere er som har så fint vær,så dere får stullet ute om dagene.Jeg begynte å rake plenen på tirsdag,for da hadde vi et herlig vær,men etter det har det vært svinkaldt,så det har ikke blitt mer.Har jobbet med hjemmesia,er ganske fornøyd nå.Ellers går jeg på utstillingskurs,så det er nok å gjøre.Ha det godt,og hils de andre.Klem fra svigermor.

Gry sa...

Hei kjäre venn! Tusen takk for dine varmende ord hos meg. Det gjör godt med litt ekstra stötte fra cyberspace! Det er helt utrolig så mye folk (les: bloggvenner) bryr seg om hverandre-jeg er imponert.

Greit med en bloggpause. Mitt standarduttrykk som jeg sagt hundrevis av ganger her i bloggverden er at den virkelige verden må komme först. Nå som det er vår og vi nordbor våkner til liv og tillbringer mere tid ute, så er det naturlig at det blir mindre tid til sånn som ex. blogging. Tror det er mange som föler som deg.

Ta deg en liten pause, nut av det vakre väret, av ledighet og dine prosjekt hjemme. Så kommer du tilbake etterhvert ;-)

Klem Gry

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ta du en paus..det kan vi alla behöva ibland....

Fina tallrikar du köpt.

Nu ska jag kurera mig ordentligt!
Ha en underbar helg!
kram Pernilla

faster atta sa...

Ville bara kika in och önska en härlig helg!

Den gode feen sa...

Nydelege ting du har fått tak i. Eg har berre vore på eit loppemarked denne våren, og der fann me berre leiker til 5-åringen. Så for å trøste meg sjølv har eg hamstra litt ting på QXL hehe.

Ha ei finfin helg du også, og håpar at du får bloggelysta snart tilbake!

Grip dagen sa...

Der var du endelig tilbake igjen!
Kjekt å høre fra deg!
Jeg er stadig innom, og har bare sett de samme blå løkene gang på gang...
Men idag lyste det ei nydelig skål imot meg!
Vet du - det er mitt favorittmønster!
Farmor fikk denne serien til bryllupet sitt. Og jeg har fått suppeskåler, noen fat og serveringsskåler. Det er så skjønt!
Du har vært heldig med loppene, synes jeg.
Nok en lørdag kommer uten at jeg får gå på loppejakt. I morra skal jeg arrangere en dugnad, da bør jeg vel helst være der selv også...
Søren heller!
Håper også du viser bilder fra hagen som du steller med for tiden. Slikt vil vi også gjerne se, vet du...
Ha ei fin helg, Anita!
Klem Marit

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Klart det er lov med en bloggpause i blant! Min hensikt med å blogge er at det skal være gøy :-) Det er nok stress i hverdagen om ikke bloggingen skal bli stress også...
Nyt det fine været og ha en riktig god helg!

Klem fra Britt :-)

Tonje sa...

Vi blir nok alle litt lei av å blogge inni mellom,vet selv at det er perioder jeg føler jeg ikke orker eller har tid. Nå som det er blitt vår kan man fort se at mange bloggere legger ut innlegg sjeldnere enn tidligere. Men det er jo på mange måter slik det skal være,når solen og varmen kommer,tilbringes dagene på helt andre måter enn når vinteren er på sitt hardeste.
Håper du får en fin helg!

h.espe sa...

Så du har gått litt blogge lei! Men, det er lov det! Trenger jo ikke å være like aktiv hele tiden, og kreativiteten kan jo heller ikke alltid være på topp... Kom innom når du føler for det, og vit at da blir vi ekstra GLAD :o)

Angående nålefilting, så er det superenkelt, så det er bare å sette igang..!

Herlig vårhelg til deg!

Klem :o)

Timotei sa...

Nydelig terrin og flott tallerken du har fått tak i!
Tror det er mange som er litt blogglei på denne tiden av året. Nå er det jo så mye å finne på ute også. Jeg kjenner det litt sånn jeg også, så da blir det ganske lenge mellom hvert innlegg, men det gjør vel ingenting.
Ønsker deg fine vårdager!

Anne sa...

Ta deg en pause om du trenger det. Slikt er det jo for oss alle. Inspirasjon kommer og går. Og at det er finvær i Norge om dagen, gjør jo at vi alle vil krype ut av vinterdvalen, ikke sant ??

Klem herfra, med ønske om fine dager til deg.

Hilsen fra landet sa...

Men om du er litt lei, og tar en pause så gjør da ikke det noe. Vi venter på deg vi, vettu!! Kos deg ute i herlige vårdager. Kan tenke meg at våren er kommet laaaangt på dine breddegrader.
Klem

Klarafina sa...

Det er ikke alltid man er like inspirert eller har ork til å blogge, eller noe annet heller for den saks skyld. Dette gjelder nok for oss alle. Jeg har jobbet så mye den siste tida at jeg helt enkelt ikke har hatt tid til annet.
Var på kurs i håndsøm en kveld, så nå har jeg i hvert fall noe å pusle med på terassen dersom det skulle bli vær til det.

Ann-Catrin sa...

Godmorgon anita!!

så där är det.. tiden ska räcka till så mycket... ta en paus du.. vifinns här!!

Underbar terrin.. så söt den är..och tallrikarna med!!


Stor kram till dig från mig
Ann-Catrin

Lene sa...

God lørdagsformiddag i heimen :) Eller - du er kanskje ikke i heimen, men ute og flyr på ett eller annet loppemarket :)

Skjønner godt at du er blogglei. Er litt det innimellom, jeg og. Kanskje spesielt når man har så masse annet og ta seg til. Men så går det så og så lang tid - og så mååå man bare igjen ;) Mitt problem i det siste har vært tiden som ikke strekker til. Men eeeendlig FRIHELG!!! Så nå har jeg jammen innvilget meg litt tid :)

Og så blir jeg med deg på reunionsfest. Det er alltid moro! Og spesielt moro blir det jo denne gangen, når ingen kjenner igjen søster Lene ;)

Ha en finfin dag, Anita :)
Goood klem fra meg :)

Lena sa...

Det kan fort bli litt hektisk i hverdagen, men jeg håper du er snart tilbake:)
Ønsker deg en fin helg uansett!
Klem fra Lena

liven sa...

Det går vel litt i rykk og napp denne bloggelysten tenker jeg!!
Er så fersk ennå at jeg er ikke lei!!
Fine loppefunn. Nydelig terrin og fatet du fant har jeg tre av.
Da får du ha en fin helg :O)

Siri sa...

Du som har så mye fint å vise frem, håper ikke du slutter å blogge iallefall. Men bloggelysten går opp og ned. Plutselig kommer den tilbake igjen. ;-)
Fortsatt god helg!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Ja, man kan jo alle bli litt lei avogtil, og kansje litt tom for ideer.
Her har våren endelig kommet, og det er bare fantastisk!:) Jeg nyter hver en solstråle:)
Nå er det virkelig håp om at snøen tiner fort;)
Bølgeteppet mitt: Der har jeg brukt all slags typer garn, rester... Det tok litt tid ja, ble noen kvelder med heklekroken forran tv`n;)
Ha en super lørdagskveld!
Klem fra chatrine:)

Siri sa...

Hei Anita! Jeg bor et par byer sør for deg jeg. ;-)

Veronica sa...

Egg-skåla var fiiiin :) God idè å ha egg i den, pynter skikkelig opp på benken!

Skjønner at man går lei bloggingen, sånn er det vel med alt? Og, ihvertfall nå når himmelen har vært blå og våren endelig har kommet!

Ha en god søndag :)

Prinsesse Elin sa...

Er du fortsatt i blogg stampe???? Jeg kan godt synge en sang for deg for å få deg i blogg stemning??? eh....ikke det nei.